Salade met gerookte kip en pesto-yoghurtsaus
Een goed vullende maaltijdsalade met een zachte, romige smaak.
250 gram gemengde salade, rucola, 1 dl yoghurt, 2 eetlepels mayonaise, pesto, 200 gram gerookte kipfilet, 2 rijpe avocados, 2 tomaten, halve komkommer, snufje (kruiden-)zout en peper. Eventueel een handje geroosterde pijnboompitjes.
Roer de yoghurt en de mayonaise door elkaar. Voeg pesto toe naar smaak. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de sla, kommkommer, tomaat, avocado en rucola over de borden of serveer het in een grote saladeschaal. Vermeng met de dressing. Strooi er, indien gewenst, de pijnboompitjes over.
- Europees Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op01-01-2008Europees Hoofdgerecht20-30 min.
Pasta met tonijn en rucola
400 gram penne pasta, 2 blikjes tonijn op olie, 250 gram kastanjechampignons, in vieren gesneden, 2 bouillonblokjes, 50 gram pijnboompitten, 1 citroen, 100 gram rucola sla, 175 gram philadelphia, 2 rode uien, in reepjes gesneden, 3 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook fijngehakt, zout en versgemalen peper,
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op18-09-2009Hoofdgerecht10-20 min.
Penne met zalmsnippers
Romig en makkelijk visgerecht. Gezond en lekker.
200-250 gram gerookte zalmsnippers, scheutje kookroom, 50 gram pijnboompitten, 1 citroen, per persoon 100-150 gram ongekookte pasta (penne rigate), rucola sla, paar takjes dille, twee teentjes knoflook, peper en zout
- Vis Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op31-07-2007Vis Hoofdgerecht10-20 min.
Amuse van mini hamburgertjes met rucola en cheddar
Echt een feest om zie iets te maken (zie foto)
8 kadetjes, doormidden gesneden 400 gr rundergehakt 25 gr broodkruimel 3 sjalotjes, heel fijn gesneden 1 el dijonmosterd 1 el worcestersaus 80 ml tomatensaus olijfolie, om te frituren 100 gr dun gesneden cheddar, in 24 blokjes van 3 cm gesneden 24 kleine ruculabladeren, stelen verwijderd en in stukjes van 2,5 cm gescheurd 12 cornichons (kleine augurken), in dunne plakjes gesneden
- Frans
- 60-120 min.
- Geplaatst op27-07-2006Frans60-120 min.
Pasta met Gamba's, knoflook, tomaat en rucola
4 gamba's, gepeld en schoongemaakt, ca. 125 gram ongekookte spaghetti, 2 tenen knoflook, fijngesneden of geperst, 3-4 zongedroogde tomaten, op olie of zelfgemaakt, of de gedroogde geweld in water, ca. 25 gram rucola, heel grof gesneden, peper en zout naar smaak, eventueel wat vers geraspte parmezaan
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op14-01-2005Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
Italiaanse saladewraps met kipfilet en mozzarella
4 eetlepels ceasardressing, 4 eetlepels groene pesto, 125 g demi creme fraiche, 150 g kipfilet dungesneden, 100 g rucola, 4 soft tortillawraps, 500 g tomaten in kleine stukjes, 2 bolletjes mozzarella in kleine stukjes,
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op09-04-2011Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Pastasalade met gedroogde tomaten rucola feta en pijnboompitten
Verrukkelijke pastasalade met een lekkere zachte smaak. De gedroogde tomaten,feta, kappertjes, pijnboompitten en rucola geven aan de pasta een heerlijke Zuideuropese smaak. Gemaakt voor een Barbecue en kreeg veel complimenten.
250 gram fusili (kronkel pasta) of andere pastasoort -, 3 kruidenbouillontabletten -, 2 eetlepels witte balsamico-azijn -, 10 gedroogde tomaten op olie (uitgelekt) -, 1 eetlepel olie van de gedroogde tomaten -, 3 flinke eetlepels kappertjes (uitgelekt) -, 100 gram Griekse feta -, 3 eetlepels geroosterde pijnboompitten -, 50 gram gewassen rucola -, versgemalen peper -
- Italiaans Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op19-07-2010Italiaans Bijgerecht20-30 min.
Pastasalade
Heeeeeeeele lekkere salade, die ik geproeft heb in de supermarkt en gelijk gemaakt, voor bij een BBQ.
*300 gr. pasta naar keuze(b.v.schelpjes)*200 gr. tonijn uit blik(of zalm)* 1/2 komkommer in blokjes *3 tomaten in blokjes *1 flinke ui gesnipperd *1 theelepel dille, vers of uit diepvries *groene en zwarte olijven, aantal naar keuze * 1 bosje kleine rucola blaadjes. Dressing: 3 eetlepels mayonaise * 3 eetlepels yoghurt * 1 eetlepel vloeibare honing * 1 of 2 teentjes knoflook vers uit de pers *zout/peper *1 eetlepel olijfolie.
- 0-10 min.
- Geplaatst op17-07-20050-10 min.
- Eigen recept
Insalata caprese - mozzarella-tomaatsalade
Dit blijft een TOPPER! Deze salade is altijd het eerst op. Vooral de gemarineerde mozzarella maakt de salade zo lekker. En...buffelmozzarella is echt veel lekkerder.
2 bollen (buffel)mozzarella, 1 potje of zakje verse basilicum, 50 gram rucola, 2 theelepels oregano, peper, zout, 2 eetlepels witte balsamicoazijn, 6 eetlepels olijfolie extra vierge, 2 theel. honing, plm. 6 grote (liefst) Romatomaten, plastic folie, platte grote schaal
- Italiaans
- 10-20 min.
- Geplaatst op01-11-2009Italiaans10-20 min.
- Eigen recept
Groene pesto penne met uitgebakken spekjes, kip en rucola sl
Heerlijke groene pesto pasta met uitgebakken spekjes, kip en rucola sla.
- 500 gram penne, - 250 gr. gerookte spekjes, - 3/4 potje groene pesto, - 300 gram kipfilet, - kipkruiden (zonder zout) en/of peper, - ui, - bakje champions, - 2 blokjes kippenboullion, - 300ml water, - zak rucola sla, - 250 ml creme fraise, - zakje geraspte parmezaanse kaas
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op03-07-2010Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
wrap met gerookte zalm en rucola
Wraps, bakje roomkaas, zakje rucola, citroen, 200 gram gerookte zalm, peper (liefst uit de molen)
- 10-20 min.
- Geplaatst op28-11-200710-20 min.
Spaghetti met gamba`s en rucola
Citaat van Herman den Blijker: "Je eet pasta om pasta te proeven. Dat is wat Italianen mij vertellen. Wat is pasta ook al weer? Voor nogal wat mensen goedkope bleke sprieten, groot uitgevallen, smakeloze vermicelli die een smaakbeuk krijgt met gedroogde waar uit een pakje. De handel vol zout en smaakversterkers wordt door het gehakt gemengd en de prut wordt vervolgens royaal op de gekookte pasta gestort. Resultaat: camouflagepasta, je ziet geen sliertje spaghetti meer." Daarom mag dit recept door, Jamie Olivier bekend geworden, niet in mijn lijstje ontbreken, want het is met "stip" in onze top tien van gerechten binnen gekomen. Hier zie en proef je de spaghetti nog wel en daarom moet je echt verse pasta gebruiken! (onbegrijpelijk dat Jamie Olivier ten behoeve van de commercie een knieval maakt voor het gedroogde goedje)
- - portie vers gedraaide spaghetti voor 4 personen (ca. 400 gram)- -, versgemalen peper en (zee)zout, (extra vergine) olijfolie, 1 sjalotje, fijngehakt, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 2 gedroogde chilipepertjes, verkruimeld, 20 rauwe, ongepelde gamba`s (medium grootte, ongeveer 5 p.p. maar meer mag ook), klein glas witte wijn (pinot grigio), 6-8 zongedroogde tomaten (potje), gepureerd of heel fijn gehakt, rasp van 1 limoen en sap van 1/2 limoen, 2 handen rucola, grofgehakt (of gescheurd)
- Italiaans Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op22-04-2012Italiaans Hoofdgerecht0-10 min.
- Eigen recept
Risotto met tonijn en portabella
Echte risotto, heerlijk smeuiig..
1 Ui, 2 Portabella (of een bakje kastanje champignons a 250 gram), 1 rode Paprika, 150 gram doperwten, 350 gram Risottorijst, 1 glas witte wijn, 1 liter kippenbouillon, 2 blikjes Pure & Natural tonijn op water van John West, 1 eetlepel balsamico azijn, 3 eetlepels olijfolie, 1 zak rucola, 50 gram Pecorino kaas, geraspt
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-04-2010Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
pasta met rucola pesto en oven gebakken tomaten
Pesto van rucola, weer eens wat anders.
400 gr. spaghetti, 1 bakje kerstomaten, 3 teentjes knoflook, 1 zak rucola, olijfolie, zout en peper, vers geraspte parmezaan,
- Italiaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op30-03-2008Italiaans20-30 min.
Rucola
Fris, beetje zoet sla met pijnboompitjes
Rucola ( evt ook te maken met andere slasoorten, bv eikebladsla is ook erg lekker. Aleen is het dan meer een italiaans gerecht), zout, peper, honing ( bosbessenjam is ook lekker ipv honing), olijolie, balsamicoazijn, pijnboompitjes
- Italiaans Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op11-07-2001Italiaans Bijgerecht0-10 min.
Salade van rucola, meloen en serranoham
, 2 handjes rucola, een halve kleine meloen, 6 plakjes serranoham, 2 el gehakte peterselie en basilicum, wat schaafsel van Parmezaanse kaasDressing, 2 el olijfolie, 2 el balsamicocrème, een teentje knoflook uit de knijper, 1 el sherry, peper en zout, 2 tl kappertjes
- Voorgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op09-03-2008Voorgerecht0-10 min.
Bietjes met rucola en pijnboompitjes
Bron: www.C1000.nl
500 g gekookte rode bietjes, 4 el olijfolie extra vierge (C1000), 1 1/2 el balsamicoazijn, 2 tl appelstroop, peper, zout, 5 el pijnboompitten, 1 zak rucola à 75 g (C1000),
- Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op02-02-2007Bijgerecht10-20 min.
tonijn maaltijdsalade
Heerlijke tonijnsalade met groente
2x tonijn uit blik op olie basis, zakje rucola sla, 2 rode uien, paar zongedroogde tomaatjes op olie, spaanse peper, mango, komkommer, ansjovisfiletjes, handje groene ontpitte olijven, 2 eetlepels zilveruitjes, olijfolie, balsamico azijn, peper en zout,
- Nederlands
- 0-10 min.
- Geplaatst op31-01-2007Nederlands0-10 min.
Rucola ciabatta serrano salade
Een super lekkere en smaakvolle salade. Ik eet m altijd als hoofdgerecht, maar je zou m ook als bijgerecht kunnen serveren.
- 1 ciabatta, - 3 handjes rucola, - 150 gram serranoham, - parmezaanse kaas, liefst uit 1 stuk, - 2 eieren, - olijfolie, - citroen, - peper en zout
- Italiaans Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op30-03-2010Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Stamppot met rucola & paprika
• 1 kg Rooster aardappels, geschild, • 1 teen knoflook, gepeld, • 1 sjalot, • 1 rode paprika, • 200ml melk, • Rucola, • Parmezaanse kaas, • 3 eetlepels extra vierge olijfolie
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op07-06-2012Hoofdgerecht20-30 min.
Rosbiefrolletjes met rucola en roomkaas
Romig gevulde rosbiefrolletjes. Een heerlijk hapje voor een feestje. Prima voor te bereiden!
80 gr sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 20 gr gedroogde tomaten op olie (uitgelekt) -, 1 el olijfolie - plm. 30 gr rucola - 150 gr roomkaas - zout, peper - 20 plakken rosbief, Dressing: 1 el balsamico-azijn - 1 theel suiker - peper, zout - 2 el olijfolie
- 10-20 min.
- Geplaatst op22-06-200410-20 min.
- Eigen recept
Couscous met Zalm en Rucola
75 gr couscous, 1 sinaasappel, 40 gr rucola, 1 eetlepel citroensap, 3 eetlepels olijfolie, 25 gr pijnboompitten, 1 zalmfilet
- Fusion Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op12-06-2012Fusion Hoofdgerecht10-20 min.
Rucola salade waar je echt NIET van af kan blijven!!
Super lekkere combi (vind ik) bijv. met een broodje bij je lunch of als avond eten. Voor als het heet is dan heb je meestal geen zin om te koken en dit is binnen 10 min. klaar!!
150 g rucola-, 75 g parmaham-, 75 g ricotta-, 2 eetlepels citroensap-, 4 eetlepels olijfolie extra vergine-, 3 eetlepels basilicum, fijngehakt-, 2 theelepels suiker-, zout-, peper
- Italiaans
- 0-10 min.
- Geplaatst op03-07-2006Italiaans0-10 min.
Bruschetta rucola en rauwe ham
Antipasta op zijn best
Voor de bruschette:, 1 voorgebakken stokbroodje, olijfolie, 1Ã 2 tenen knoflook, , Voor de dressing:, 1 gedroogde tomaat in olie, 2 tl balsamico-azijn, 3 el lekkere olijfolie, peper en zout uit de molen, , Voor de topping:, 4 plakjes italiaanse rauwe ham (prosciutto crudo), 50g rucola, stukjes pecorinokaas, 1 el pijnboompitten, 2 el pesto rosso
- Italiaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op25-11-2007Italiaans20-30 min.
- Eigen recept
TOP rundercarpaccio met parmezaan en rucola
Deze zomerse carpaccio smaakt heerlijk, pittig, smeuig en zit boordevol smaken. Zoals zo vaak: eenvoud op zijn best!
500 g ossenhaas van goede kwaliteit, in flinterdunne plakjes gesneden door de slager (anders kort invriezen en 1 mm dik snijden), een zakje rucola, een groot handvol pijnboompitten, verse basilicum en oregano, +/- 100 g parmezaanse kaas (stuk), olijfolie van de beste kwaliteit, peper, zout, , vinaigrette:, 1 teentje (verse) knoflook, 1 eetlepel citroensap, 1 tl mosterd, 1 eigeel met een beetje eiwit, 100 ml olijfolie, zout/peper
- Italiaans
- 10-20 min.
- Geplaatst op11-08-2012Italiaans10-20 min.
- Eigen recept
Sperziebonensalade met rucola, gedroogde tomaten
Deze lekkere salade ontstond toen ik te veel sperziebonen had gekookt. Het recept blijft er bij ons in, want de salade is heerlijk. Je kunt de salade als voorgerecht geven, maar ook als bijgerecht bij een Italiaanse maaltijd.
75 gram rucola -, 150 gram sperziebonen -, 2 lente-uitjes -, 4 gedroogde tomaten op olie -, 1 eetlepel olie van de gedroogde tomaten -, 2 eetlepels walnootolie -, 1 ½ eetlepel balsamicoazijn -, ½ eetlepel honing -, ½ eetlepel mosterd -, peper, zout
- Italiaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op08-02-2007Italiaans20-30 min.
RUCOLA PESTO.
Van mn eigen gekweekte rucola. Nog lekkerder dan basilicum pesto.
100 gr. rucola - gewassen; 2 tenen knoflook, ca.70 gr parmezan of 100 gr geraspte oude kaas, zout en peper, 5 a 6 stukjes gedroogde tomaat en olijfolie.
- Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op07-12-1999Bijgerecht0-10 min.
Hapje van rauwe ham, roomkaas, rucola en pijnboompitten.
Eenvoudig te maken maar lekker borrelhapje
, 4 plakjes rauwe ham, roomkaas met kruiden, enkele blaadjes rucola, pijnboompitten, ,
- Nederlands
- 10-20 min.
- Geplaatst op14-12-2014Nederlands10-20 min.
- Eigen recept
Rosbiefrolletjes gevuld met rucola, roomkaas en gedroogde tomaten
Een SUPER lekker en gemakkelijk te maken borrelhapje. Valt bij iedereen in de smaak!
20 plakjes rosbief -, 4 gedroogde tomaten op olie (uitgelekt) -, 50 gram rucola -, 100 gram roomkaas, zout, peper,
- Italiaans
- 10-20 min.
- Geplaatst op02-03-2007Italiaans10-20 min.
Seccatarolletjes met rucola
Antipasto, ca. 12 stuks uit: "Amuses" van Albert Hein
1 eetlepel pijnboompitten, 1 bakje rucola, 2 pakjes seccata (vleeswaren), 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel balsamico azijn, zout, verse peper, 12 cocktailprikkers
- Italiaans
- 0-10 min.
- Geplaatst op13-01-2000Italiaans0-10 min.
Zalmcarpaccio met rucola en pijnboompitten .
Zalmcarpaccio met rucola, pijnboompitten en een heerlijke zoete balsalmicodressing.
200 gram gerookte Noorse zalm.40 gram pijnboompitten.80 gram rucola.8 zongedroogde tomaatjes (uit de olie).versgemalen peper., Voor de dressing:, 2 el olijfolie.2 el balsalmico-azijn1 teentje knoflook.1 el Italiaanse kruiden.2 tl honingmosterd.1 el honing.
- Italiaans Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op01-05-2007Italiaans Voorgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Salade met gemarineerde vijgen en serranoham
Geweldige salade met zoetzure gevulde gemarineerde gedroogde vijgen. Wel aan denken dat de vijgen een dag tevoren in de marinade gaan. Een dergelijk recept eerder gelezen, maar aangepast volgens mijn eigen idee.
16 grote gedroogde vijgen (de lekkerste zijn die van AH met vanille), 12 halve walnoten, 8 plakken serranoham, 2 dl witte Chardonnay wijn, 1 1/2 dl balsamico-azijn, gemengde sla met rucola (AH), [Voor de dressing]:, 3 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel balsamicoazijn, 1 eetlepel honing, 1 theelepel mosterd, versgemalen peper
- Internationaal Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op11-12-2007Internationaal Voorgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Gevulde pasta met geitenkaas en rucola-walnotenpesto
Een lekker snel, zeer smaakvol gerecht met alleen maar verse producten: pasta gevuld met kaas en spinazie samen met geitenkaas, rauwe ham, zelfgemaakte rucola-walnotenpesto en een beetje verse munt.
, Verse pasta gevuld met spinazie en kaas (bakje AH), 75g geitenkaas met honing, 80g rucola, handvol geraspte oude kaas, teentje knoflook, handje verse basilicum, 4-5 blaadjes verse munt, 60g walnoten, 50g rauwe ham (liefst biologisch), citroen, gemengde jonge bladsla, extra vergine olijfolie, peper en zout,
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op13-06-2011Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
Italiaanse kipfilet uit de oven
Naar een recept van Donna Hay. Ik heb het bewerkt naar eigen idee door meer groenten toe te voegen. Het is een gemakkelijk te maken recept maar het moet wel in twee gedeelten, Eerst de groenten (tomaten, paprika, knoflook en kruiden) in de oven en na 25 minuten voeg je de kipfilets toe voor ± 15-20 minuten. Ik heb 3 verschillende kleuren paprika gebruikt. De overgebleven paprika in reepjes gesneden en ingevroren voor een stoofschotel. Het recept is voor 2 personen maar je kunt het vermeerderen zoveel als je wilt (hangt van de hoeveelheid ovenschalen af die in je oven kunnen). Ik heb dit al meerdere keren gemaakt soms met hele kipfilets en soms met stukjes kipfilets, dat is uiteraard eerder gaar. Een ongecompliceerd maar zeer smakelijk recept. Je zou er nog allerlei andere groenten aan toe kunnen voegen, ik heb het simpel gehouden. Van beide recepten staan er foto`s bij.
250 gr cherrytomaatjes, ½ Groene, ½ rode, ½ gele paprika (of wat je maar wilt), 120 gram pancetta of eventueel mager ontbijtspek (één plak), 8 tenen knoflook ( of een paar bolletjes `baby` knoflook – zie foto), 1 el olijfolie, 2 kipfilets van ± 200 gr per stuk (of ± 400 kipfilet in grove stukken), ± 65 gram zwarte olijven (als je geen olijven lust laat je ze weg), Grof gemalen zwarte peper, Eventueel zout maar gebruik je de olijven houdt er rekening mee dat die zout zijn., ± 2 flinke eetlepels verse oregano (plantje bij supermarkt gekocht), Handje verse basilicumblaadjes. (plantje supermarkt), Wat versgeraspte Parmezaanse kaas om bij of over het gerecht te serveren, Lekker met de `peperachtige` rucola sla om erbij te serveren., Eventueel met gebakken krielaardappeltjes maar niet noodzakelijk.
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op28-05-2012Hoofdgerecht30-60 min.
Krabsalade met Rucola
Dit heerlijke voorgerecht kan je natuurlijk ook opdienen in mooie cocktailglazen
450 gram krabvlees (kan ook blik) 1 kleine rode paprika 1 kleine rode ui, fijngesneden 2 el gehakte verse koriander 2 el uitgelekte kappertjes schil en sap van 1 citroen zout en peper 1 tl suiker tabasco reepje citroenschil voor de garnering VOOR DE RUCOLASALADE: 40 gram rucola 2 el olijfolie 1 el vers limoensap
- Frans Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op30-12-2002Frans Voorgerecht10-20 min.
pastasalade met rucola
En toen had ik opeens zin in een pastasalade. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn. Geen originele ingredienten, maar de rucola geeft deze pastasalade z'n smaak. Best goed gelukt eigenlijk...
250 gr. fusilli tricolore pasta, 85 gr. rucalo sla, 1 courgette, 1 bakje paddestoelenmix, pijnboompitten, 3 romatomaten, voor de dressing: 2 eetl. balsamico-azijn, 2 eetl. olijfolie, 2 eetl. tomatenketchup
- Italiaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op06-05-2006Italiaans20-30 min.
Wrap met makreel, tomaat en rucola
* 3 el mayonaise, * 2 tl sambal, * 1 pak wrap tortillas (4 stuks), * 1 zak rucola (sla, 75 g), * 2 makrelen (a ca. 250 g), vel en graten verwijderd, * 2 tomaten, in parten
- Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op06-05-2011Hoofdgerecht0-10 min.
Rucola salade
Een heel eenvoudige maar erg lekkere salade!
150 gr rucola salade, 75 gr waterkers of veldsla, 1 peer zacht en zoet van smaak, olijf olie extra vierge, limoen of citroensap, zout en zwarte peper, Parmezaanse kaas (grano pardano), Gepelde walnoten
- 0-10 min.
- Geplaatst op21-06-20090-10 min.
rucola stampotje
Aardappel rucola pijnboompitten
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op05-02-2011Nederlands20-30 min.
Amuse van Mozzarella met rucola en parmaham
Amuse, een hapje vol tegenstellingen, een recept uit de wining en dining.
Voor 4 stuks:, 2 kleine bolletjes mozzarella, gehalveerd - 2 plakjes parmaham, gehalveerd - 1 eetlepel olijfolie - 1 blaadje basilicum, fijngesneden - 4 takjes rucola
- 0-10 min.
- Geplaatst op28-12-20050-10 min.
- Eigen recept
Spaghetti van rucola
Door (in dit geval) een oplossing van rucola te laten geleren in een holle buis, kun je spaghetti maken met de pure smaak van rucola.
- 475 mL rucola, - 175 mL water, - 2 g agar
- Italiaans Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op23-02-2012Italiaans Voorgerecht20-30 min.
-
rucola
van mwest , 6 recepten, 0 volgers
-
Spinazietortellini met zalm-roomsaus en rucola
van Nadiaatje1989 , 1 recepten, 0 volgers
-
salade van spekjes walnoten rucola geitenkaas perzik
van rooomaisa , 1 recepten, 0 volgers
-
rucola salade met kip
van christineloman1963 , 1 recepten, 0 volgers
-
pasta tonijn rucola
van Renate1971 , 1 recepten, 0 volgers
-
rucola
van mobiel_1349815724 , 1 recepten, 0 volgers