Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Roseval

Roseval recepten (149) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

roseval

INGREDIENTEN

Roseval aardappels

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-02-2005
  • Bijgerecht
  •  0-10 min.

Roseval aardappels met rozemarijn uit de oven

Roseval aardappels hebben een rode schil en zijn roze dooraderd. Kan natuurlijk ook met een andere vastkokende aardappel!

INGREDIENTEN

700 gr Roseval aardappels5-6 el olijfolie2 sjalotten 2 teentjes knoflook1 el fijngesneden rozemarijnnaaldenfijn zeezout

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-01-2003
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

Roseval aardappelsalade

Snelle en gemakkelijke aardappelsalade.

INGREDIENTEN

750 gr roseval aardappelen met schil, 3 stengels bosui, 125 ml creme fraiche, het sap van 1 limoen, peper en zout

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-11-2009
  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Lamsrack met wortelpuree en roseval aardappelen

Een bourgondisch gerecht een aanrader voor in de winter!

INGREDIENTEN

- Lamsrack, - Wortellen, - Roseval aardappelen , - babymais, - knoflook, - boter, - Jus, - Peper, - Zout,  

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-08-2014
  • Europees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Roseval op zijn italiaans

INGREDIENTEN

750 gr. Roseval aardappel plakken 1/2 cm dik (ongeschild en ongekookt), 400 gr broodkruim, 5 eetl gehakte peterselie, 2 teentjes knoflook geperst, olijfolie, zout en peper uit de molen, 100 gr pecorino, 125 gr mozzarella in blokjes gesneden

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-07-2010
  • Italiaans Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Saltim bocca met roseval en spinazie

Eenvoudig gerechtje, past goed in een viergangen menu

INGREDIENTEN

2 blaadjes salie in reepjes, 2 plakjes parmaham, 1 lapje kalfsvlees van 125 gr. platgeslagen, b&b van bleuband om in te bakken, zeezout en peper uit de molen, 1/2 teentje geraspte knoflook, 1 gesneden sjalotje, scheutje appel-balsamico, 1 plakje gorgonzola

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-10-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Viscuisine Italiano met Roseval en groenten

Van de life and cooking site. Makkelijk en lekker. Het kan niet mislukken.

INGREDIENTEN

800 gram vastkokende aardappels, 2 groene paprika's, 1 winterpeen, 1 grote rode ui, 2 teentjes knoflook, olijfolie, zout en peper, 2 pakken viscuisine Italiano (Iglo)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-04-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Gestoofde Kabeljauw op gegrilde roseval

INGREDIENTEN

4 grote langwerpige roseval aardappelen, 2 kabeljauwhaasjes (codloins) mosterd dille saus, pakje roomboter

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-11-2008
  • Frans
  •  20-30 min.

GEBRADEN EENDENBORST MET GEMARINEERDE ROSEVAL AARDAPPEL

En Porta Bellasalsa

INGREDIENTEN

Eend;, *1-2 eendenborsten(ca 350 gr)*olijfolie en/of boter*zout en peper*enkele takjes groen(kervel o.i.d.), ROSEVALAARDAPPEL;, 100 gr Roseval aardappel*50 ml olijfolie*1 tl rozemarijnblaadjes*zout en peper*, PORTA BELLASALSA;, 200 gr Porta Bella(=paddestoel)*olijfolie*1 knoflookteen*zout*peper*Aceto balsamico*, SAUS;, 200 ml gevogeltefond*1 vanillestokje*zout en peper*, KLETSKOP PARMEZAANSE KAAS, 100 gr Parmezaanse kaas.

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-01-2002
  • Voorgerecht
  •  30-60 min.

roseval met rozemarijn uit de oven

Lekker bij lamsbout

INGREDIENTEN

Doe in een grote plastik zak: 700 gr roseval aardappels in vieren, 6 el olijfolie, 4 sjaloten in vieren, 2 teentje knofloook in plakjes, 1 el rozemarijnnaalden fijngehakt. Schud het goed door elkaar.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-11-2003
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Gegrilde zeebaars met courgette, roseval aardapp.pesto

Een culinair recept waar je je gasten, man, vrouw, vriend of vriendin nou eens ECHT wil verwennen. Zeer aantrekkelijk recept, niet goedkoop maar ongelooflijk lekker.

INGREDIENTEN

4 zeebaarsfilet?s a 180 gram 2 rode paprika?s ? courgette 3 trostomaten peper en zout VOOR DE AARDAPPELEN 4 rosevalaardappels 1 dl ganzenvet 1 takje rozemarijn 1 takje tijm 1 takje oregano 1 teentje knoflook VOOR DE PESTO 50 gram pijnboompitten 1 teentje knoflook, gehakt 0.5 dl olijfolie ? bosje basilicum 25 gram parmezaanse kaas 25 gram vers geraspte pecorino VOOR DE PEPERCOULIS 2 rode Spaanse pepers 1 teentje knoflook 0.5 dl olijfolie.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-11-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

roseval aardappel uit de oven met rozemarijn

Het is de bekende aardappel alleen dan net even anders

INGREDIENTEN

600 gr roseval aardappel, olijfolie, grof zeezout, rozemarijn, peper, 3 teentjes knoflook

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-07-2016
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lauwwarme salade van oosterse asperges en Roseval aardappelen

Voedingswaarde 1005 kj/240 kcal./4 g eiwit 7 g vet/ 35 g koolhydraten

INGREDIENTEN

200 g Roseval aardappelen, 200 g groene aspergetips of, groene asperges, , Voor de saus, , 2 el zonnebloemolie, 2 sjalotten, in halve ringen, 1 dl mirin (rijstwijn) of droge sherry, 2 el ketjap manis, 1 el oestersaus, 2 el Chinese bieslook, in stukjes van 1 cm, 1 el geroosterd sesamzaad, (4 el Japanse zoutzure gember)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-04-2015
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekker gekruide Roseval aardappelen uit de oven

Dit aardappelgerecht kun je natuurlijk ook met een andere stevige aardappelsoort maken, maar met de Rosevalaardappel is het bijzonder lekker. Ook lekker met de Opperdoezer Ronde.

INGREDIENTEN

1 kilogram stevige aardappelen van ongeveer gelijke grootte (bijv. de Roseval), 2 kruidenbouillontabletten, 1 laurierblad, 2 takjes rozemarijn, 3 takjes tijm, 3 eetlepels olijfolie, zeezout

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-05-2018
  • Mediterraan Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Kip au Papillot met roseval aardappeltjes en verse groenten

Kip bereidt in zak met verse groenten en witte wijn. Gezonde bereiding met heerlijke geur en smaak explosie als de zak opengemaakt wordt. Leuk om aan anderen te serveren als verassing.

INGREDIENTEN

2 Kipfilets, 250 gr. aardappels (roseval) in partjes, 1 grote paprika fijngehakt, 1 rode ui gesnipperd, 1 gewone ui gesnipperd, 1 bosui grofgehakt, 1 venkel in ringen gesneden, 200 gr. champignons gesneden, , 2 teentjes knoflook, 2 takjes van dragon, peterselie en oregano (kruiden uit potjes kan ook natuurlijk), snuf chillipoeder, Peper en zout, , Olijfolie, Droge witte wijn,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-11-2011
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Aardappelcrumble met feta

Eigen foto.Heerlijke aardappelschotel, in een handomdraai gemaakt. Hier past een groene salade bij en bv een vlees-spies.

INGREDIENTEN

500 g aardappelen (roseval, nicola ), 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel (liefst verse) rozemarijn, grof gehakt, 5 gedroogde tomaten op olie, 10 zwarte olijven, 75 g feta

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-01-2008
  • Internationaal Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Kipkarbonades uit de oven met Italiaans tintje

Dit recept is heel toevallig ontstaan. Ik was bij mijn slager, kocht het vlees wat ik nodig had maar ik zag ook kipkarbonades liggen en ze zagen er zo goed uit dat ik ze in een `opwelling` kocht. De plaats in mijn vriezer was zeer beperkt dus bedacht ik dit recept. Aangezien er Italiaanse kruiden inzitten heb ik het deze naam gegeven. Dit is een heerlijk eenvoudig recept, de geur die uit de oven komt is absoluut verrukkelijk! Ik heb het met verse kruiden gemaakt, mocht je die niet hebben neem dan gedroogde maar tegenwoordig zijn overal potjes met verse kruiden te koop en dat is echt veel lekkerder. (verhouding verse kruiden tot gedroogde; 1 tl gedroogde kruiden i.p.v. 1 el verse). Ik heb bij de aardappelen ook nog een knoflookuitje gedaan. (Knoflookuitjes zijn te koop in een klein rieten mandje). Maar als je die niet hebt kan je ook een gewoon knoflookteentje gebruiken. De salade is zo simpel dat je het met je ogen dicht kan maken maar door de vinaigrette is de smaak zo lekker!

INGREDIENTEN

Voor de kipkarbonades, 1 kilo Kipkarbonades., 3 vette tenen knoflook, fijn gesneden., 5 el olijfolie. (1 eetlepel apart houden), 1 tl verse rozemarijnnaaldjes (fijn gesneden)., 1 tl verse tijm (blaadjes afritsen van takje)., Vers gemalen peper en zout naar smaak., 1 el citroensap ( pas toevoegen als kip de oven ingaat)., Voor de aardappels, ± 1 kilo rode aardappels.(bvb roseval of andere rode aardappels), Takje tijm en wat rozemarijn (vers)., Paar teentjes knoflook., Wat olijfolie., 2 teentjes knoflook (of eventueel een heel knoflookuitje in stukjes gesneden)., Voor vinaigrette bij de salade, 1 tl zout., Wat vers gemalen peper., 2 el witte balsamico-azijn (of bruine, ik heb de witte gebruikt)., 4 el olijfolie., 1 teentje knoflook (geperst)., Wat rozemarijn, handje basilicum blaadjes, handje peterselie (alles beetje fijn gesneden ) bij elkaar ± 1 flinke el in totaal., Voor de salade, Kleine tomaatjes., Wat geroosterde paprika ( vers of uit een pot), 1 zak Rucola sla.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-03-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Indonesische ovenschotel

Een lekker pittige ovenschotel met een Indonesisch tintje. Kan goed van tevoren klaargemaakt worden. Kan ook vegetarisch, dan gebruik je tofu ipv gehakt.

INGREDIENTEN

1 witte kool, 3 kopjes droogkokende rijst, bv pandan of surinaamse rijst, 800 ml.pittige pindasaus(Kokki Djawa bij AH), 2 zakjes nassikruiden van Conimex, 500 gr. gehakt (half om half of rundergehakt), zout, peper, sambal badjak, olie of boter,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-03-2011
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Slow cooker honing knoflook kip met groenten

Gevonden op een Amerikaanse crockpot site

INGREDIENTEN

4 kipfilets - 500 gr rode aardappels bijv roseval - 500 gr kleine worteltjes - 500 gr sperziebonen -evt 2 eetl. verse peterselie fijngehakt, voor de saus:, 120 ml medium sojasaus - 120 ml honing - 60 ml ketchup - 2 teentjes knoflook - 1 theel gedroogde basilicum - ½ theel gedroogde oregano - evt ¼ theel rode peper vlokken - ¼ theel peper, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op05-07-2015
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Rozemarijn aardappeltjes uit de oven

Niet moeilijk en ook niet echt erg origineel maar desalniettemin heel erg lekker en erg goed overal bij te combineren. Wij kregen deze zelfs in ons agriturismo in Italië voorgeschoteld. Ik maak ze zelf altijd uit de losse pols maar nu heb ik het maar eens een keertje opgeschreven. Ik heb hier roseval aardappeltjes gebruikt omdat ik die erg lekker vind, maar natuurlijk kun je ook een ander aardappelsoort gebruiken. Tijm is ook een prima vervanger voor rozemarijn en je kunt ze zelfs beide gebruiken.

INGREDIENTEN

- 1 kg roseval aardappelen, - olijfolie, - enkele takjes rozemarijn (evt. tijm), - 4 t knoflook, - zwarte peper, - zeezout,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-07-2015
  • Mediterraan Bijgerecht
  •  30-60 min.

Geroosterde aardappels met knoflook en rozemarijn

Dit recept werd bereid tijdens de Nationale Kookstudio Week 2008. Klik hier voor de andere recepten die klaar werden gemaakt bij de deelnemende kookstudio`s.

INGREDIENTEN

700 gram roseval aardappels, 4 teentjes knoflook, 5 takjes rozemarijn, Scheutje olijfolie, Zeezout,

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-05-2008
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.

Warme aardappel-spinaziesalade

INGREDIENTEN

700 g Roseval aardappelen met schil, in parten

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-02-2004
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

romige aardappelgratin met rozemarijn en tijm

Dit is een super lekker, romig kerst bijgerecht en weer eens wat anders dan de klassieke geroosterde roseval aardappeltjes met rozemarijn, olijfolie en grof zeezout. Dit bijgerecht heeft veel meer smaken en past wel bij elk hoofdgerecht. Presenteer het leuk in 2 terracotta 2 persoons ovenschaaltjes. Nog een leuke variatietip: vervang de rozemarijn eens door rijkelijk oregano want is ook erg lekker.

INGREDIENTEN

750 gr vastkokende aardappels, 2 teentjes knoflook, 2 uien, 150 ml creme fraiche, 100 ml melk, 200 gr mozzarella, 1 takje rozemarijn, 1 takje tijm, Snufje nootmuskaat, Snufje paprikapoeder scherp, Vers gemalen zwarte peper, Zeezout, Olijfolie

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-12-2014
  • Mediterraan Bijgerecht
  •  30-60 min.

Italiaanse aardappelen

Roseval aardappelen uit de oven Je kunt dit al voorbereiden en later in de oven zetten. Heerlijk, heerlijk!

INGREDIENTEN

- roseval aardappelen 1kg, - min. 30 tenen knoflook, - 4 a 5 takjes rozemarijn, - zeezout, - olijfolie

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-03-2010
  • Italiaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Aardappels met rozemarijn uit de oven

Lekker en makkelijk

INGREDIENTEN

750 gr (Roseval) aardappelen ; 6 el olijfolie; 2 sjalotten; 3 teentjes knoflook ; 1 el fijngesneden rozemarijnnaalden; zeezout

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-10-2003
  • Internationaal Bijgerecht
  •  30-60 min.

Aard­ap­pel­waai­ers

Zo simpel, maar zo feestelijk. De kruidenboter maakt de aardappeltjes lekker smeuïg.

INGREDIENTEN

12 roseval aardappelen (zak, 1.5 kg), 1 luxe kruidenboter trio

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-12-2018
  • Belgisch Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Rode kool salade

Een frisse, gezonde salade. Lekker bij hachee met puree, of andere stoofpotten.

INGREDIENTEN

1 kleine rode kool, 1 uitje of 3 bosuitjes, 1 zoetzure appel, handvol blanke rozijnen, ca. 5 gedroogde abrikozen, walnoten en dadels, 1 eetl. honing, 125 cl.crème fraîche, 4-5 eetl.witte wijn- of ciderazijn, (Lo-)of zeezout en gemalen zwarte peper. Eventueel een dessertlepel pittige grove mosterd.

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-11-2009
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.

ravioli met aardappel vulling

INGREDIENTEN

1,4kg pasta deeg (zie recept), 1kg roseval, 4 tenen knoflook, 1/2 bosje mint, olijfolie, nootmuskaat, 100gr pecorino

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-10-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Krokante Aardappeltjes Uit De Oven

Eenmaal in de oven heb je geen omkijken meer naar deze kruidige aardappels met stukjes ansjovis

INGREDIENTEN

750 g Roseval aardappels, 4 el olijfolie extra vierge, 1/2 blikje ansjovisfilet fijngesneden, 2 tenen knoflook fijngesneden, 1 el Provencaalse kruiden, zout, versgemalen zwarte peper

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-12-2004
  • Frans Bijgerecht
  •  10-20 min.

Aardappelen uit de oven

Altijd succes!

INGREDIENTEN

600 gram aardappelen, Roseval of Charlotte, Paar takje thijm, Paar takjes rozemarijn, Grof zeezout, 2 teentjes knoflook, Olijfolie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-10-2011
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Geroosterde aardappeltjes met sjalot en knoflook

Waarom een sjalot? De sjalot versterkt de smaak van de aardappelen, waardoor het gerecht een lekkere bite krijgt. Soort gerecht: Als garnituur bij een hoofdgerecht van vlees of vis.

INGREDIENTEN

, 10 Roseval of nieuwe (vastkokende) aardappeltjes, 2 sjalotten, 3 teentjes knoflook, 2 takjes verse tijm, 1 takje verse rozemarijn, 2 eetlepels olijfolie extra vierge, Peper en zout,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-05-2007
  •  
  •  20-30 min.

Spaanse croquetas met pittige rosevalfriet

Dit is een lekkere variatie op onze rundvleeskroket.

INGREDIENTEN

Voor de croquette:, * 125 gr bloem, * 125 gr roomboter, * 250 ml koude melk, * 200 ml koude kippenbouillon, * 1 eetlpl gehakte peterselie, * 1 uitje, heel fijn gesnipperd, * 200 gr Serranoham, fijngesneden, * 125 gr champignons, fijngehakt, , Voor het paneren van de croquette:, * 4 eetlpls bloem, * 2 eieren, losgeklopt, * 6 eetlpls paneermeel, , Voor de friet:, * 1 kg roseval aardappels, geschild en over de lengte gehalveerd, * 4 eetlpls arachide olie, * 1 theelpl cajunkruiden,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-03-2015
  • Spaans
  •  60-120 min.

Salade met paddenstoelen en gegrilde biefstuk

Dit is een heerlijke maaltijdsalade, lekker in de herfst en winter of als het weer tegenzit. Dit is slank, 417 Kcal p.p.

INGREDIENTEN

3 kogelbiefstukken, zout en versgemalen peper, 4 el olijfolie, 8 roseval aardappelen, 250 g kastanjechampignons, in stukken, 100 g shii-take, in stukken, 2 teentjes knoflook, gehakt, 2 tl tijmblaadjes, 100 g gemengde sla, , Voor de dressing:, 1 el balsamicoazijn, 1 tl honing, 1 tl mosterd, 2 el olijfolie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-01-2013
  • Wereld
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Kalfssaucijsjes uit de oven

INGREDIENTEN

3 pakjes kalfsworstjes, Klontje boter, 1 bosje worteltjes, 500 gr roseval, aardappeltjes, 1 zakje stoneleeks, 200 gram meiknolletjes, 4 takjes thijm, 2 takjes rozemarijn, 3 dl kalfsjus

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-07-2014
  •  
  •  20-30 min.

Patatas con alioli

INGREDIENTEN

16 kleine roseval aardappeltjes; 5 tenen knoflook; 2 eierdooiers, zout, 250 ml. milde olijfolie, 1 citroen

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-12-2006
  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Taartje van aardappel en kaviaar

Dit exclusieve aardappeltaartje is een ware delicatesse door het gebruik van slechts een toefje kaviaar.

INGREDIENTEN

50 gr. kaviaar, 300 gr. roseval, 0.1 l. creme fraiche, 1 el. boter, 1 sch. melk, Peper ., Zout .

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-12-2003
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Kalfsrib-Eye Uit De Oven Met Een Pommodori Tomaten Korst

INGREDIENTEN

4 stuks kalfsrib-eye, 1 kg pommodori tomaat, rozemarijn, paneermeel, ui, wilde spinazie, roseval aardappels, peper/zout, boter, olijfolie, knoflookpuree

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-09-2000
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Taartje van aardappel en kaviaar

INGREDIENTEN

50 gr. kaviaar, -300 gr. roseval, -0.1 l. creme fraiche, -1 el. boter, -1 sch. melk, -Peper, -Zout,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-09-2002
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Taartje van aardappel en kaviaar

INGREDIENTEN

50 gram kaviaar -, 300 gram roseval -, 0.1 liter creme fraiche -, 1 eetlepel boter -, 1 scheutje melk -, peper -, zout,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-09-2002
  • Nederlands
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top