1. Home
  2. Recepten
  3. Romige Pasta

Romige pasta recepten (812) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Pasta met kip en perziken in roomsaus

Door de romige smaak en het zoete accent van de perzik is het alsof je hoofdgerecht en toetje ineens eet! Hier krijg ik nooit genoeg van!

INGREDIENTEN

*zak of pak willekeurige pasta *400 gram kipfilet, *pakje Boursin of andere roomkaas met kruiden *blik perziken op siroop *een prei *een bakje champignons *twee teentjes knoflook *italiaanse kruiden *kipkruiden van Silvo

Bereidingswijze

Snij de kipfilet in stukjes en bak deze in olie met een beetje kipkruiden bruin. Bak ook de champignons en de uitgeperste knoflook mee, en voeg als laatste de prei toe zodat ie nog een beetje knapperig blijft. Laat de boursin smelten in het mengsel en voeg als allerlaatste de perziken in stukjes toe. Voeg een a twee eetlepels van de siroop toe aan de kipsaus. Met veel kruiden op smaak brengen.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-04-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Romige pasta met spinazie-boursinsaus

Deze heerlijke pasta kregen we voorgeschoteld door een vriendin tijdens onze leesclubavond. Heerlijk! Meteen het recept gemaakt. Het viel ook erg in de smaak bij ons 8-jarige nichtje Eva. Zonder spek ook een heerlijk vegetatisch recept. In december 2012 gemaakt zonder champignons, ook lekker!

INGREDIENTEN

400 gram penne of strikjes pasta - 1 kleine ui of sjalotje - 2 teentjes knoflook - 150 gram gerookte spekreepjes - 300 gram spinazie a la creme liefst deelblokjes - 1 klein pakje boursin of andere roomkaas met kruiden - 150 gram champignons - peper, zout - eventueel wat sambal voor de liefhebbers

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-10-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Romige zalmpasta met broccoli (slank gerecht)

Geweldig lekkere romige pasta maar toch een heerlijk slankgerecht. Dit is een recept voor 2 personen en een dieet portie. Ben je niet op dieet kan je gewoon de hoeveelheden aanpassen. Ben je met meer of minder personen of gewoon niet op zoek naar een slankgerecht dan verdubbel je gewoon de ingrediënten. Op 1e foto`s die ik gemaakt heb is de broccoli veel te fijn, het viel helemaal uit elkaar dus tè lang gekookt (ik kreeg een telefoontje en tja.. dan gebeuren zulke dingen) Vandaag 21.12.2010 weer gemaakt en een nieuwe foto geplaatst.

INGREDIENTEN

1 bakje Moret light (of Philadelphia Light)- ik gebruik tegenwoordig een ½ bakje voor 2 personen, 200 ml kookroom light., 400 g niet al te kleine broccoli roosjes., Vers gemalen peper., Italiaanse kruiden (Euroma -AH) Maar als ze voorhanden zijn lekkere verse Italiaanse kruiden! 160 gekookte tagliatelle. (je kunt ook spaghetti of andere pasta nemen), 150 gram gerookte zalmsnippers.

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-11-2008
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Broccoli met pasta, kip, room en cashewnoten

Combinatie van Vlinderpasta met broccoli, room en cashewnoten is een sublieme smaaksensatie. De parmazaansekaas (vers geraspt graag!) mag niet ontbreken. Familiefavoriet hier.

INGREDIENTEN

2 kipfilets (liefst biologisch), 2 stronken broccoli, 1 bakje oesterzammen (shiitake of champignons kan ook prima als je van een stevigere zwam houdt), 3 lente ui, 2 teentjes knoflook, 1 handje cashewnoten (mag gezouten, hoeft niet), 300 gr. vlinderpasta (bijv. Farfalle van Grand Italia), 1 Bressot kruidenkaas (ik vind Paturain te sterk voor dit gerecht), Olijfolie, , NB. wat heel lekker is, maar niet perse nodig om dit gerecht te doen slagen, is de Harissakruidenmix van de Wereldwinkel. (de Chilli en komijn hierin maken de kip in het gerecht heerlijk bijzonder)., , ,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-04-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Romige spaghetti met gerookte zalm en paddenstoelen pasta

Dit heerlijke gerecht kregen we als hapje voorgeschoteld bij een Paasbrunch. Zo verrukkelijk dat ik direct het recept heb gevraagd. In het oorspronkelijke recept worden cantharellen gebruikt. Natuurlijk veel lekkerder maar ook veel duurder. De keuze is aan degene die kookt. Inmiddels heb ik het recept helemaal aangepast. Nog lekkerder!

INGREDIENTEN

2 sjalotjes -, 200 gram kastanje champignons of cantharellen, 200 gram gerookte zalm -, 300 gram spaghetti -, peper, zout -, 2 el olie -, 2 el Noilly Prat (= droge vermouth) of witte wijn -, 2 eetlepels fijngehakte peterselie -, 125 ml slagroom -, nootmuskaat

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-03-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Romige pasta met kip en champignons

Mmm.... Voor pasta en kipliefhebbers is dit het perfecte hapje. Heerlijk romig met malse kipblokjes met champignons, paprika en lente uitjes. Lekker in de zomer met warm weer, maar ook in de winter met kou want je knapt er helemaal van op.

INGREDIENTEN

300 gr penne (of pasta naar keuze), 500 gr kipfilet, 1 rode paprika, 2 teentjes knoflook, 1 bosje lente ui, 400 gr kastanje champignons, 400 ml slagroom, 2 e tomatenpuree (klein blikje), 2 t kerriepoeder, 2 t paprikapoeder, zoet, Vers gemalen zwarte peper, Zeezout, 2 e vers gesnipperde peterselie, olijfolie, 80 gr geraspte grana padano

  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-06-2014
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Pasta met kip & citroen/basilicumsaus

Heel makkelijk en lekker. Een romige saus met een frisse smaak van Basilicum en citroen.

INGREDIENTEN

400 gr. tagliatelle; 500 gr kipfilet; 2 teentjes knoflook; 1 ui; 1 dl witte wijn; 3 dl sterke kippenbouillon (of 3 dl water en 1 eetl. kippenfond).; 2 dl magere crème fraiche; 1 citroen (schil); 1 kruik basilicum; olijfolie; peper en zout; zwarte olijven voor de garnering.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-04-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Tagliatelle met kip roomsaus

Kip en spekjes vervangen voor Quorn naturel stukjes en je hebt een vegetarische maaltijd.

INGREDIENTEN

250 gr. kipfilet of 1 pakje Quorn naturel stukjes, 75 gr. spekreepjes, 250 gr. tagliatelle (of andere pasta), 80 gr verse roomkaas naturel of met kruiden, 1 rode paprika, 1 bakje champignons, 1 1/2 dl. koksroom, 1 blokje kippenbouillon (of tuinkruiden voor de vegetarische versie), Oregano, Italiaanse kruiden, Zout en peper, Olijfolie

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-02-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Pasta met romige cantharellen

Cantharellentijd! Hier in Duitsland zie je nu overal prachtige cantharellen in de winkel. Heerlijk! De paddenstoelen zijn zo heerlijk en stevig. Echt geschikt voor een vegetarische maaltijd, waarbij je het vlees echt niet mist. Lekker met wat room en verse tuinkruiden. Je weet niet wat je proeft.

INGREDIENTEN

250 gram pasta (liefst een kleine pastasoort), 250 gram mooie grote cantharellen, 1 eetlepel zonnebloemolie en 1 eetlepel roomboter, 1 kleine ui, 2 teentjes knoflook, 3 flinke eetlepels peterselie, 2 takjes verse tijm of 1 theelepel gedroogde tijm, 1 glas witte wijn (of bouillon), 100 ml slagroom, peper en zout naar smaak

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-08-2013
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

kip met peren-roomsaus

Pastaschotel met een romige saus van kip met prei en peren.

INGREDIENTEN

Kipfilet, katenspek, prei, blik peren, creme fraische, oregano en tijm, zout en peper en pasta

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-09-1998
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Smullen: romige Provencaalse pasta ovenschotel

O la la dit is lekker! Het was nog wat warmer weer en alles wat er lag aan groente moest op. Deze heerlijke ovenschotel met 1001 smaken vult niet alleen, maar doet ook nog een beetje denken aan de afgelopen mooie zomer. Best aardig om je nog even aan de Franse of Italiaanse rivièra te wanen alvorens de wintertijd ingaat en straks iedereen aan de snert en de zuurkool zit. Kortom een romig schoteltje om van te smullen!

INGREDIENTEN

400 gr penne of tagliatelle, 500 gr HOH of rundergehakt, 1 kleine rode paprika, 1 kleine gele paprika, 1 kleine groene paprika, 1 flinke courgette, 1 grote ui (gesnipperd, 2 teentjes knoflook (geperst), 1 blik gepelde tomaten, 1 el provencaalse kruiden, 1 bosje verse bieslook, 200 gr geraspte Gruyère, 150 ml crème fraîche, 3 el olijfolie, Zeezout, Vers gemalen zwarte peper

  • Fusion
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-10-2013
  • Fusion
  •  30-60 min.

Pasta met romige gehaktsaus en champignons

Deze grove en dikke pastasaus is het meest geschikt voor de grotere pastasoorten zoals dikke pastabuisjes of grove macaronisoorten.

INGREDIENTEN

200 gram rundergehakt, 1 ui, half doosje champignons, 2 stengels bleekselderij, 2 lente-uitjes, 1.5 dl runderboullion van een tablet, 1.5 dl kookroom light, 1 teen knoflook, 250 gram grote pasta, peper en zout, olijfolie, 3 el droge witte wijn

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-03-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Bloemkool anders: romige ovenschotel 3 kazen

Bloemkool is nu goedkoop en is van het seizoen. Bloemkool met een sausje doen we niet meer, da`s te gewoon. Maak er dit romige ovenschoteltje van met maar liefst drie soorten kaas en bacon. Echt heel lekker en zo lust zelfs een klein kindje opeens bloemkool.

INGREDIENTEN

500 gr bloemkoolroosjes, 600 gr kruimige aardappels, 125 gr roomkaas, ½ bekertje zure room, 1 grote ui (gesnipperd), 8 plakjes bacon (gebakken), ½ zakje extra belegen Goudse kaas (geraspt), 80 gr Parmezaanse kaas (geraspt), Olijfolie

  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-08-2013
  • Internationaal
  •  30-60 min.

romige pasta

Lekkere romige pasta met courgette en stukjes spek

INGREDIENTEN

Pasta, olijfolie, 3 a 4 knoflookteentjes, 1 ui, spekjes, 1 courgette, 1 bakje champignons, gehakt (500gram), organo, basilicum en peterselie, koksroom (of slagroom) en een bakje kruidenkaas of boursin

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-01-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

romige pasta

Een romige pasta met groenten

INGREDIENTEN

Spiraalmacaroni (volkoren), doosje champignons, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 2 uien, blikje gepelde tomaten, sambal badjak, bekertje creme fraiche

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-10-1998
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Romige Pasta

Heerlijk en makkelijk en ook nog feestelijk.

INGREDIENTEN

2 bakjes creme freche, 1 flesje koffieroom, pizzakruiden, 3 1/2 ons kipfilet, bakje champignons, 1 ui, knoflook, 4 ons pasta

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-02-1999
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Romige Pasta

Mijn moeder maakte altijd allerlei verschillende soorten pasta's; waar ik als kind gek op was! Nu ik op mezelf woon, mis ik haar pasta's enorm. En helaas heb ik nergens op papier staan hoe ze ze maakte. Dit is 1 van de versie's die ik me nog zelf goed kan herinneren. En ook 1 van mijn eigen favorieten.

INGREDIENTEN

Pasta (Penne), 8 Tomaten, Een pakje schouderham (beleg), Kookroom, Geraspte kaas, Italiaanse kruiden, (Olijf) olie

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-08-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Gegratineerde pasta met champignons geitenkaas ham en gedroogde tomaat

Een zalige romige pasta met een subtiele smaak van de geitenkaas. De honing geeft een licht zoet accent. We hebben gesmuld. Heel eenvoudig te maken en goed voor te bereiden. Echt een TOPPERTJE.

INGREDIENTEN

350 gram penne of andere pasta, 3 teentjes knoflook, 1 pakje room culinair, 125 gram zachte geitenkaas (zonder korst), 3 eetlepels fijngesneden basilicum, 150 gram rauwe ham dikkere plakken, 1 eetlepel olijfolie, 250 gram champignons, ½ eetlepel honing, 5 gedroogde tomaten op olie, 100 gram pittige geraspte kaas

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-10-2007
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Romige pasta

INGREDIENTEN

Een restje pasta, een bekertje creme fraiche, lente ui, spekjes, knoflook, peper en zout

  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-10-2012
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Romige pasta

INGREDIENTEN

Een restje pasta, een bekertje creme fraiche, lente ui, spekjes, knoflook, peper en zout

  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-10-2012
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Romige pasta

INGREDIENTEN

300 gram vlinderpasta, 600 gram bloemkool, 2 teentjes knoflook, 250 gram magere spekreepjes, 125 ml kookroom, 200 gram cherrytomaatjes, zout en peper, 6 takjes verse peterselie

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-09-2007
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Romige pasta

Heerlijk romige pastasaus met tagliatelle

INGREDIENTEN

Tagliatelle, spekjes, blokjes ham, 2 roomkaasjes (boursin o.i.d.), 1 bekertje(slag)room, 1 ui,1/2 wit kooltje of chinees kooltje, peper en zout

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-05-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Romige Pasta met balsamico tomaatjes en ham

Pasta met een romige saus van gedroogde tomaat, hamsnippers en balsamico tomaatjes uit de oven.

INGREDIENTEN

1 Pak pasta (Penne), 1 potje gedroogde tomaatjes in olie, 1 pakje roomkaas (boursin), 1 ons gedroogde ham, 1 bakje kerstomaatjes. Uien, Knoflook, balsamcio azijn, olijfolie zout, peper, suiker.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-07-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Romige pasta

INGREDIENTEN

400 gram tagliatella - zout - 75 gram spekreepjes - 275 gram rookworst - 2 dl room culinair - peper - 1 eetlepel fijn gesneden peterselie

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-01-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

scampi in romige tomatensaus met tagliatelli

Eenvoudig lekker!

INGREDIENTEN

2 sjalotjes, 2 tenen look, potje zongedroogde (cherry)tomaatjes op olie, 500 gram scampi, flesje (light)room, 1 dl witte wijn, scheut ketchup (gewone of mexican van heinz), cayennepeper, lepel visfond van Maggi(= gedroogde), olijfolie, paar blaadjes basilicum, zakje (500 gram) verse tagliatellie

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-08-2012
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Romige Pasta

INGREDIENTEN

400 ml kokosmelk, 200 ml slagroom, 1/2 tl kaneel, 1 tl citroensap, zout, 2 el fijngehakte peterselie, Pasta voor 4 personen, Olijfolie

  • Vegetarisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-07-2011
  • Vegetarisch
  •  10-20 min.

Romige Pasta

Een lekker snel en makkelijk recept en toch apart.

INGREDIENTEN

500 gram penne rigate (buisjespasta), 250ml creme fraiche, 400 gram fijngesneden katenspek (snijwaren), 250 gram champignons, 1 dikke prei, olijfolie, zout, peper

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-12-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

romige pasta

Lekker snel recept uit eigen keuken.

INGREDIENTEN

250 gr champignons, 2 sjalotjes of een ui, 1 rode paprika, Een dubbele kipfilet (3 a 4 ons), 1 blikje ananasstukjes op lichte siroop (250 gr), 1 bekertje creme fraiche (200 gr), 1 koffielepel kerrie, 1 eetlepel ketjap, Peper en maggi, 1blokje kippenbouillon, 1 eetlepel (wijn)azijn, Ongeveer 250 ml water., Een pak Fusilli 500 gr,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-07-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

romige pasta

Door de pasta een nacht in de koelkast te laten staan, wordt de smaak goed intrekken en hoeft de pasta niet gekookt te worden.

INGREDIENTEN

1 zak spaghetti(volkoren), 2 blikken tomatenblokjes in tomatensap, 1 ronde korstkaas, 1 pakje plakjes kaas, 1 zak (300 gram) gesneden spitskool.

  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op05-11-2011
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

romige pasta

INGREDIENTEN

Pasta,spinazie,zalm,roomaus

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-04-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Romige pasta

  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-10-2012
  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Pittig romige spaghetti ovenschotel

Eens in de twee weken eten we wel pasta want doet je toch een beetje denken aan de zon én het is lekker! Dit is een zelfbedacht ovenschoteltje vol met Italiaanse smaken. Hij is echt heerlijk en super simpel en snel te maken. Je kunt er van alles bij eten. Onderaan dit recept staat een suggestie, maar neem gewoon wat je (en eventuele huisgenoten) lekker vind(en). Eet smakelijk!

INGREDIENTEN

400 gram spaghetti, 150 gr fijngesneden rode paprika, 1 teentje knoflook (fijn), 2 sjalotjes (fijn), Blikje tomatenblokjes, 1/4 t chilipeper, 7 el koksroom of kookroom, Olijfolie, 3 el basilicum (fijn), 100 gr buffelmozzarella (of andere kaas naar keuze), Zeezout

  • Italiaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-11-2012
  • Italiaans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Pasta met romige tonijnsaus

Makkelijk, snel en goedkoop

INGREDIENTEN

Pasta, blikje doperwten, 1 ui, knoflook, blik tonijn op olie, creme fraiche, evt. boursin.

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-06-2006
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pasta met zalm en romige spinazie

Lekker.

INGREDIENTEN

- 300 gr penne of andere pasta, - 2 uien, - teentje knoflook, - 3 el (olijf)olie, - 500 gr gesneden kastanjechampignons, - 125 gr roomkaas (of room), - 300 gr zalm, - 1 citroen, - 300 gr spinazie

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-03-2016
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pasta met romige zalm

Een prima salade bij de Barbecue of als warme maaltijd vervanger!!

INGREDIENTEN

300 gram pasta (bijv. macaroni of fuelli) 1 blik zalm van 440 gram 1 ui gesnipperde 1 blikje doperwten 1 blikje mais 1 klein potje zure room 3 el mayonaise 2 teentjes knoflook 2 el kappertjes peper en zout 1 tl kerriepoeder.

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-07-2003
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Pasta Met Romige Tomatensaus

Een simpel hoofdgerecht, maar toch weer eens wat anders.

INGREDIENTEN

* 500 gr. farfalle (pasta), , * 1 zak romige pastasaus (330 ml, AH huistraiteur), , * 1 bakje fruits de mer (150 gr, AH), , * 4 takjes fijngeknipte dille

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-01-2000
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pasta Met Romige Tonijnsaus

Heerlijke romige saus en niet te vet.

INGREDIENTEN

Pasta (bij voorbeeld penne), 2 blikjes tonijn naturel, 1 prei, 1 sjalotje (of ui), 1 teentje knoflook, roomkaas met kruiden (bv. Paturain).

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-03-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Pasta tonijn crème met courgette en pesto

Lekkere romige pasta met en saus van courgette, tonijn, ui, paprika, tomaat en pesto. Mijn eerste zelfbedachte recept. Ontstaan uit enkele jaren hobby koken in de keuken met andermans recepten.

INGREDIENTEN

250 á 300 gram (Penne) Pasta., 2 Blikjes tonijn, 2 Uien, 1 Courgette, 1 Paprika oranje (rood / geel kan ook), 1 Blik tomaten blokjes, 1 Bekertje crème fraîche (125 ml), 4 Eetlepels rode pesto, 1 Teentje knoflook, 3 Eetlepels olijfolie, 15 Gram fijn gehakte peterselie

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-09-2009
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

romige broccoli pasta

Heerlijke romige broccoli pasta. Smaak sensatie in je mond! Maak niet uit of je hem voor 2 of 4 personen maakt, de pan gaat altijd leeg.

INGREDIENTEN

-250 gram pasta (Penne), -1 ui, -2 teentjes knoflook, -2 struiken broccoli, -1 bakje champignons (250gram), -1 bakje hamreepjes of kipfiletreepjes (150 gram), -1 bakje Boursin Cuisine (Groene deksel), -1 tablet kippenbouillon, -Vloeibare boter/margarine,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-07-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

romige pasta met kip

Een heerlijke pasta schotel met kip, prei, creme fraiche en boursin

INGREDIENTEN

Grove pasta (bijv. tagliatelle), 2x boursin, prei, potje creme fraiche, uitgebakken spekjes, beetje melk, verse peterselie, kip in blokjes gesneden.

  • Frans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-05-2001
  • Frans
  •  20-30 min.

Pasta Met Romige Vis-Saus

Dat zo makkelijk zo lekker kan zijn!

INGREDIENTEN

250 gr. pasta, 1 courgette, 1 prei, 2 el olijfolie, 200 ml creme fraiche, 1 blikje tonijn op olie (185 gr.) 125 gr. gerookte zalmsnippers, 2 a 3 el pesto, ,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-08-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
Nieuwste romige pasta recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top