1. Home
  2. Recepten
  3. Rigatoni

Rigatoni recepten (113) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Lekkere gegratineerde pasta met kip, champignons en roomkaas

Zalige pasta met een hele zachte smaak. Ook kinderen vinden dit heel lekker. Gebruik voor kinderen in plaats van de witte wijn wat kippenbouillon. Ik heb dit gerecht een keer gemaakt met macaroni en een keer met rigatoni (zie foto). Wij vonden dit met macaroni nog lekkerder!

INGREDIENTEN

400 gram macaroni of rigatoni, 350 gram kipfilet in blokjes, 250 gram champignons, 1 kleine ui (gepeld en gesnipperd), 2 eetlepels olie, zout, peper, 100 ml witte wijn of kippenbouillon (bij gebruik van bouillon oppassen met zout), 200 gram roomkaas (bijvoorbeeld mon chou), 2 flinke eetlepels fijn gehakte peterselie, 75 gram geraspte belegen kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-10-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

rigatoni

Rigatoni zijn geribbelde,wijde pijpjes macaronie.

INGREDIENTEN

1 eetlepel olie,500gr gehakt, , 1gesnipperd uitje,1gesnipperd teentje knoflook, , 2blikjes tomatenpuree,1eetlepel bloem, , 3dl water,1en een halve theelepel zout,1blaadje laurier,1 theelepel venkel,kwart theelepel gemalen rode peper, 2 theelepels suiker,1 en een halve theelepel oregano, , 250 gram rigatoni,50 gram parmezaanse kaas.

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-03-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

rigatoni all`amatriciana

INGREDIENTEN

6 dunne plakken pancetta of 3 plakken bacon, 1 kg vleestomaten, 500 gram rigatoni, 1 eetlepel olijfolie, 1 kleine ui, zeer fijn gesnipperd, 2 theelepels verse rode peper, zeer fijngesneden, peper, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-07-2010
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Trapani rigatoni

-

INGREDIENTEN

500 gram gedroogde rigatoni (pasta), 40 gram Parmezaanse kaas, 100 gram amandelen, 2 tenen knoflook, 1-2 rode Spaanse pepers, 2 flinke bossen verse basilicum, 3 ansjovisfilets, 450 gram cherrytomaten, 2 scheuten olijfolie extra vierge, keukenmachine

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-07-2013
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ovenschotel met rigatoni

Pittige ovenschotel, die erg mooi presenteert.

INGREDIENTEN

-400 g rigatoni (korte dikke buisjespasta), -350 g courgette, -150 g wortel, -2 uien (fijn gesnipperd), -2 el olijfolie, -4 tenen knoflook (uit de knijper), -vers gemalen zwarte peper, -3 eieren, -1/8 liter melk, -nootmuskaat, -3 el gemalen amandelen, -boter om in te vetten

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-06-2004
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Rigatoni Met Pompoensaus

INGREDIENTEN

500 gr. rigatoni of grote penne, 1 kg. Pompoen, 2 preien, 30 gr. boter, 11/4 kop room, 3 eetl. geroosterde pijnboompitten, = theel. nootmuskaat.,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-06-1999
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Rigatoni met pompoensaus.

INGREDIENTEN

1 kg pompoen, 2 middelgrote preien, 40 g boter, 1/2 tl gemalen nootmuskaat, 500 g rigatoni of grote penne, 3 dl schenkroom, 0.6dl water, 1/4 kopje geroosterde pijnboompitten,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-09-2002
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Rigatoni met venkel

Zachte, romige, licht zoute pasta

INGREDIENTEN

- 200 gr rigatoni, - 250 gr champignons, - 2 teentjes knoflook, - 2 bosuitjes, - 1 grote venkelknol, - 15 gr platte peterselie, - 250 ml crème fraiche light, - 0,5 groentenbouillonblokje, - 1 el venkelzaadjes, - 100 gr geraspte parmezaanse kaas, - peper en zout, - vloeibare boter of olie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-03-2013
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Rigatoni Met Walnootsaus

Rigatoni al sugo di noci

INGREDIENTEN

170 g. gedopte walnoten, 1 eetl. pijnboompitten, 50 g. boter, 1 teentje knoflook 400 g. rigatoni, zout, scheutje olie (voor de pasta), 100g. parmezaanse kaas, witte peper, circa 30 g. basilicum, koudgeperste olijfolie, 2 eetl. slagroom (hoeft niet)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-02-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Rigatoni gratin

Vegetarische gegratineerde pasta schotel waar nog mee gevarieerd kan worden tot in de eeuwigheid.

INGREDIENTEN

400 gram Rigatoni of grote buisjespasta, 60 ml lichte olijfolie, 350 gram aubergine in blokjes, 350 gram courgette in blokjes, 1 ui in ringen gesneden, 1,5 tl verse gesneden orgegano, blikje tommatstukjes, cayennepeper, 12 zwarte olijven in plakjes, 250 gram mozzarella in blokjes, versgeraspte parmezaanse kaas, zout en peper.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-01-2005
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Rigatoni met rundvlees

Energie 650 kcal- Eiwit 30 g- Vet 32 g- Koolhydraten 61 g (per eenpersoonsportie)

INGREDIENTEN

300 g runderriblappen, 300 ml rode wijn (bijv. Montepulciano dAbruzzo), 3 tenen knoflook, fijngesneden, 2 tl gedroogde salie, 2 tl gedroogde rozemarijn, 3 uien, gesnipperd, 4 el olijfolie, 1 pakje pancetta (Italiaanse bacon, 90 g), 500 g winterpeen, in kleine blokjes, 3 stengels bleekselderij, in plakjes, 200 ml runderbouillon (van tablet), 300 g pasta mezze rigatoni (zak 500 g),

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-01-2011
  •  
  •  > 120 min.

Rigatoni met rundvlees

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-03-2011
  •  
  •  0-10 min.

Rigatoni met geitenkaas

INGREDIENTEN

500 gr rigatoni-pasta, 200 gr zachte geitenkaas (evt gemarineerd), 4 eetlepels walnoten, 1 ui, 400 ml slagroom, 1 eetlepels honing, 1 bouillonblokje (kip of groente), 3 handjes rucola, Paar blaadjes basilicum, Paar halfgedroogde tomaatjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-05-2011
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Witte Rigatoni

INGREDIENTEN

250 gr.ricotta, 500 gr.pasta(Rigatoni), 200 gr.verse of diepvries-doperwten, 200 gr.ham in blokjes, 150 gr.geraspte mozzarella, 50 gr.boter, 2 eetl.room, peterselie, zout en zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op29-11-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Rigatoni met tomaat-sinaasappelsaus

Een pastagerecht

INGREDIENTEN

400 gram pasta (bijvoorbeeld rigatoni), zout, peper, 1 stukje gember ( 10 gram), 2 sinaasappels, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 8-10 plakjes ontbijtspek, 1 eetlepel tomatenpuree, 800 gram gepelde tomaten (blik), een beetje suiker, een beetje tabasco, 1/2 bosje peterselie, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-04-2017
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Rigatoni met room, pesto en tomaten

Italiaans

INGREDIENTEN

200 ml slagroom, 300 gr verse tomaten, in dunne plakjes, 2 el pesto, 350 gram rigatoni, 40 gr parmezaan, vers geraspt, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-07-2017
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Rigatoni Al Vodka

Pasta in een tomatensaus aangevuld met room en Vodka. Dit eigen recept heeft al veel fans in onze familie- en vriendenkring.

INGREDIENTEN

1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 of 2 blikjes tomaatblokjes, zout en peper, Italiaanse tuinkruiden, Peterselie, Olijfolie, 400 gram Rigatoni of Penne, 1/8 slagroom, 2 borrelglaasjes Vodka,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-09-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Rigatoni overgoten met overheerlijke Gorgonzolasaus

Gewoon SUPER simpel en hartstikke lekker

INGREDIENTEN

200 gram Gorgonzola, zonder korst 500 gram pasta (bijv. rigatoni) 250 ml room 100 ml melk 100 gr mozzarella 75 gram Parmezaanse kaas zwarte peper nootmuskaat

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-03-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Rigatoni schotel met tomatige gehaktsaus

Met zonnig warm weer krijg je gewoon zin in pasta en heb toen deze bedacht. Rigatoni is eigenlijk penne XL, maar vinden wij lekkerder en heb daarom eens deze pasta gekozen. Snel klaar, erg lekker, ziet er leuk uit en ruim voldoende voor 3 personen.

INGREDIENTEN

350 gr rigatoni (of een andere pasta naar keuze), 300 gr mager rundergehakt, 3 blikjes tomatenpuree, 150 ml groentebouillon, 3 rode uien, 3 tot 4 teentjes knoflook, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 prei, 1 el oregano, 1 takje verse tijm of ½ t gedroogd, Vers gemalen zwarte peper, Zeezout, Snufje kerriepoeder, Snufje foelie of nootmuskaat, ½ el paprikapoeder, edelsuß, Jonnie Boer, Olijfolie, Flink geraspte boeren belegen kaas of Parmezaan of Pecorino,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-05-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

rigatoni met blauwe kaas/broccoli en amandelen

Lekker makkelijk

INGREDIENTEN

600 gram Rigatoni, 500 gram broccoli, 1 el olijfolie, 1 ui in ringen gesneden, 1.25 dl droge witte wijn 2,5 dl slagroom, 1 theel.paprikapoeder, 150 gram blauwe kaas in stukjes, 4 eetlepels amandelschaafsel geroosterd., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-08-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Rigatoni met waterkers en sinaasappel

Heerlijke frisse pastasalade! Ideaal bij een zomers weertje

INGREDIENTEN

Dressing:, dl maolie, dl citroensap, 2 theelepels geraspte schil van een onbespoten sinaasappel, 1 theelepe mosterd, 1 eetlepel honing, Peper en zout, Pastasalade:, 200 g rigatoni, 300 g waterkers, 3 stengels bleekselderij, 1 komkommer, 1 rode ui, 3 sinaasappels, 50 g geroosterde pijnboompitjes

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-05-2014
  • Europees
  •  20-30 min.

Trapani rigatoni met pancetta

-

INGREDIENTEN

300 gram rigatoni (pasta), 1 rode peper, 250 gram cherrytomaten, 1 teen knoflook, 3 el olijfolie extra vierge, 120 gram pancetta (Italiaanse spek), 15 gram basilicum, 40 gram Parmezaanse kaas, Keukenmachine

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-07-2013
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Rigatoni met tomaten gehaktsaus (aromatisch)

Heerlijke grove pasta met een hemelse gehakt- aromatische tomatensaus, echt Italiaans.

INGREDIENTEN

400 gr rigatoni (of een andere pasta naar keuze), olijfolie, 500 gr mager rundergehakt, 2 rode uien, 2 paprikas (rood, geel), 125 gr kastanje champions, 500 ml verse piazzaiola Zie recept KLIK HIER, (zie recept: Klik hier, vers gemalen zwarte peper, zeezout, Parmezaanse kaas of geraspte Pecorino

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-07-2016
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Rigatoni met Italiaanse worst

Stevige ovenschotels is ideaal voor een flink gezelschap maar u kunt ook de helf invriezen

INGREDIENTEN

700 Gr. Italiaanse worst, 1 model Gr.ui, 3 teentjes look fijngehakt, 1 teelepel gedroogde oregano, 1/4 tl gedroogde Thijm, Z/ P, 100 tomattpure, 2 maal 800 g gepelde tomaat uit blik p sap, 450 rigatoni, 225 Gr. Geraspte provolone, 25 Gr. Platte peterselieI

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-09-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Rigatoni met catalaanse worstjes

Een heerlijke, verse, gezonde pasta waar mijn kinderen van smullen. Het zijn moeilijke groente-eters, maar dit gaat er moeiteloos in.

INGREDIENTEN

400 gram Rigatoni, 1 pak catalaanse worstjes (AH), 1 bouillonblokje kip, olijfolie, 1 grote rode ui, 2 tenen knoflook, 1 zoete puntpaprika, 1 kleine winterwortel, 500 gram romatomaten, 1 blikje tomatenpuree, Italiaanse keukenkruiden, gedroogd, zout & peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-09-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

RIGATONI MET 4 SOORTEN KAAS

EEN STEVIG GERECHT MAAR O ZO LEKKER

INGREDIENTEN

, 400 gr rigatoni 70 gr Belpaese of Emmenthaler 50 gr parmezaan 70 gr gorgonzola 1 mozzarella 1 glas room 1 handvol peterselie 30 gr boter peper zout, , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-11-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Rigatoni con zucchine

Pasta met courgette

INGREDIENTEN

1 kg dunne courgettes;, 150 ml olijfolie;, zout;, 500 rigatoni (of penne);, 250 gr mozzarella, in blokjes;, 2 eieren, losgeklopt;, 50 gr versgeraspte parmezaan;, zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-08-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Romeinse rigatoni met tomatensaus en spek

Te maken gerecht met de kruidige tomatensaus die staat in mijn recepten

INGREDIENTEN

300 gram rigatoni (pasta), 180 gram spekreeepjes, 1 rode peper, zonder zaadlijsten en in reepjes, 2 uien, in dunne reepjes, 3-4 takjes peterselie, fijngehakt, 1/3 kruidige tomatensaus (in mijn recepten staat het)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-06-2018
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Rigatoni met lamsgehaktballetjes en paprika- en amandelpesto

Italiaans recept van de mama......... origineel en Een lekkere en feestelijke pasta met gehaktballetjes, paprika en amandelen. 

INGREDIENTEN

350 g rigatoni, 600 g lamsgehakt, 3 rode paprika's, verse salie, 1 ei, 80 g geraspte parmezaan, 2 knoflook teentjes, 150 g paneermeel, kaneel, komijnpoeder, korianderpoeder, 120 g amandelschilfers, 1 mespuntje gerookt paprikapoeder, 100 ml olijfolie, 1 klontje boter, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-07-2019
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Rigatoni met asperges; gegratineerd

INGREDIENTEN

2,75 dl melk, 20 g bloem 20 g boter, hele muskaatnoot, 40 gr. geraspte parmezaanse kaas, 250 g groene asperges, schoongemaakt afgewogen., 1,5 el. olijfolie ev, 500 g rijpe tomaten ontveld en in blokjes, 150 g rigatoni, 40 g peccorino of parmezaansekaas met een dunschiller in krllen geschaafd, zout en versgemalen zwarte peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-02-2010
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Ovenschotel: Romige rigatoni al forno

Hemelse pasta met gehakt en ham gegratineerd met kaas. De saus is lekker romig en ook pittig, je kan hem zelf zo pittig maken als je wilt. Lekker want je word er helemaal warm van.

INGREDIENTEN

400 gr rigatoni (of penne), 250 gr rundergehakt, 150 gr gekookte hamreepjes, 200 ml slagroom, 200 ml groente bouillon, 3 el tomatenpuree, 1 el koude roomboter, Zeezout, Cayennepeper, 2 el Parmezaan geraspt, 175 gr geraspte oude kaas, 1 el olijfolie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-11-2013
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Pasta (RIGATONI) met een drie kazen saus

Die soorten kaas ? met een snufje nootmuskaat en wat peper vernaderen ze in een heerlijke saus

INGREDIENTEN

500 gr Rigatoni (of pasta naar wens) 250 ml room

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-05-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Rigatoni Met Aubergine En Champignons

Een heerlijk vegetarisch gerecht.

INGREDIENTEN

1 aubergine, 1 ui, 250 gr champignons, olijfolie, knoflookteentje, 125 ml room, zout en peper, 250 gr rigatoni, Verse parmezaanse kaas,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-01-2011
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Rigatoni met scampi's en kreeftensaus

Feestelijke luxe pasta die super lekker is .

INGREDIENTEN

1 niet-levende kreeft, 4 cl olijfolie, 1 ui, 1 tak selder, 1 teentje look, 1 el tomatenpuree, 5 cl cognac, 5 cl witte wijn, 1 l visbouillon, 1 takje tijm, 1 blaadje laurier, 1 mespuntje cayennepeper, 24 scampi's, 500 gr rigatoni, 4 takjes bladpeterselie, peper - zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-12-2016
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Rigatoni in een tomaat-mascarponesausje

Omdat het niet altijd vlees of vis moet zijn: een veggie pasta met aubergine, courgette en tomaat. OH zo lekker!  Eenvoudig recept, maar TOP !

INGREDIENTEN

1 ui, 1 teentje look, 1 courgette, 1 aubergine, 6 zongedroogde tomaten + 2 el van de olie, 800 gr tomatenblokjes, 250 gr mascarpone, enkele takjes verse oregano, enkele takjes verse basilicum, enkele druppeltjes tabasco, 1 el suiker (of 1/2 el zoetstof), scheutje water, 400 gr rigatoni, olijfolie, peper & zout, Parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-01-2016
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Rigatoni quattro fromaggi

INGREDIENTEN

500 gr penne rigati, 150gr mascarpone, 1OO gr cambozolakaas, 50gr pecorino, 50 gr grana padano, 2 el olijfolie, 1 dl witte wijn, 2dl kippenbouillon, 2 uien, 2 teentjes look, 1/4 bot peterselie, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-07-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Rigatoni Con Zucchine

Pasta met courgette en aubergine

INGREDIENTEN

1 pak reepjespasta (a 500 gr), 1 grote aubergine, 1 grote courgette, 2 uitgeperste teentjes knoflook, 1 gesnipperde ui, 1/2 rode peper in stukjes gesneden, 750 gr tomaten ontveld in stukjes gesneden, 100 gr verse gemalen schapenkaas, 100 gr groene pesto, 8 el olijfolie, zout/peper

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-09-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Gebakken rigatoni gevuld met tonijn en ricotta

Zo?n heerlijke Italiaanse ovenschotel die gewoon LEKKER is. Met gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, Ricotta, tonijn en room.

INGREDIENTEN

450 gram rigatoni 200 gr tonijn uit blik 225 gr ricotta (kaas) 225 gr Parmezaanse kaas 1.25 dl room 1 el olijfolie 125 gram zon gedroogde tomaatjes in plakjes zout en peper boter, om in tee vetten.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-03-2004
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Pikante romige rigatoni

INGREDIENTEN

300 g van een korte pastasoort (pennette, schelpjes, enz.), 4 ansjovisfilets op olie, 90 g (3 eetlepels) kappertjes, 3 teentjes knoflook, 1 takje peterselie, 1 takje tijm, 1 Spaanse peper (waaruit de zaden zijn verwijderd), 150 g (6 eetlepels) Bertolli Extra Vergine olijfolie, 1/2 eetlepel balsamico-azijn, zout, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-07-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Rigatoni met Blauwe kaas, Broccoli en Amandelen

Het voordeel van de meeste Pasta?s is dat we snel aan tafel kunnen. En vooral kies ik vaak voor Pasta?s met verse groenten.

INGREDIENTEN

500 gram Rigatoni (of Pasta naar wens) 500 gram Broccoli 2 el olijfolie 2 uien, in ringen gesneden 1.25 droge witte wijn of appelsap 2,5 dl koksroom ? tl paprikapoeder 150 gram blauwe kaas in stukjes gesneden 3 el geroosterde amandelschaafsel., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-02-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top