1. Home
  2. Recepten
  3. Remouladesaus

Remouladesaus recepten (172) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Remouladesaus

Waarom een sjalot: de sjalot geeft de saus een volle en hartige smaak. Soort gerecht: als saus bij de barbecue of bij mosselen met Provençaalse kruiden (zie recept) en kibbeling.

INGREDIENTEN

2 middelgrote sjalotten, 2 dl mayonaise, 2 eetlepels krulpeterselie, 1 eetlepel kappertjes, 1 middelgrote augurk, Scheutje augurkenvocht, Zout en peper.,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-05-2007
  •  
  •  10-20 min.

remouladesaus

Remouladesaus

INGREDIENTEN

250 ml. mayonaise, 2 gesnipperde augurken, 1 theel. gesnipperde cappertjes, 1 theel. gesnipperde bieslook, 1 theel carragon, 1 theel gesnipperde peterselie, 1 theel. franse mosterd, 1 1/2 theel. gesnipperde ansjovisfilee.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-05-2004
  •  
  •  0-10 min.

Remouladesaus

Oliesausen

INGREDIENTEN

100 ml mayonaise, 10 g ui of sjalot, 10 g augurk, 5 g peterselie, 5 g kappertjes, worcestersaus, zout, peper

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-05-2011
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Remouladesaus

Ik ben niet zo'n voorstander van sausjes uit een pot.Toevallig kwam ik dit recept tegen in een kookboek...

INGREDIENTEN

2 eetlepels mosterd,2 eetl.paprikapoeder,2 eetl.mierikswortel in room,5 dl olijfolie,1,25 dl dragonazijn,2 theel.Worchestersaus,1 theel.Tabasco,2 theel.zout,2 eetl.gehakte peterselie,1 gesnipperde rode en groene paprika,1potje bsuitjes en een potje augurken fijngesneden...

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-08-2004
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

..

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-03-2004
  •  
  •  10-20 min.

Remouladesaus

Huis gemaakte remouladesaus is altijd lekker 

INGREDIENTEN

5 dl Maisolie, 3 Eieren, 1 el puree van Ansjovis, 1 el Mosterd - Mostaard, 1 el Peterselie, 1 el Dragon, 1 el Augurk, 1 el Kappertjes, 1 el Kervel, Citroensap, Peper, Zout,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-11-2017
  • Frans
  •  10-20 min.

Remouladesaus

(Entrecote met remouladesaus)

INGREDIENTEN

2 eieren - 3 zure augurken - 1 klein potje kappertjes - 1 kop mayonaise - kopje verse gehakte kruiden - kopje koffieroom

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-07-2003
  •  
  •  10-20 min.

remouladesaus.

Voor deze saus geldt hetzelfde als de inmiddels vermaarde[h]eerlijke knoflooksaus;uit flesjes is niet lekker,wel makkelijk en lang houdbaar.Maar als je eenmaal de echte geproefd heb wil je niet anders meer.

INGREDIENTEN

-4 dl. dikke mayonaise., -van elk volgend ingredient 1 volle eetlepel plus een eetlepel vocht uit het potje;augurk,kappertjes,dragon[alle uit een potje],peterselie,kervel,ui[alle vers].

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-12-2000
  • Frans
  •  20-30 min.

Remouladesaus

Deze saus is lekker bij heel veel gerechten o.a bij: koud vlees, gegrild vlees, fondue.

INGREDIENTEN

* 1 ei, * 1 zure augurk, * 1 ansjovis (blik), * 1 eetlepel kappertjes, * 0,5 ui, * 2 eetlepels gehakte bieslook, * 1 eetlepel citroensap, * 1dl mayonaise, * 2 eetlepels yoghurt

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-03-2006
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Remouladesaus

INGREDIENTEN

1 dl mayonaise, 1 el mosterd, 1/2 paprika, 1 teentje knoflook, 1 kleine ui, 2 á 3 el kappertjes

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-09-2011
  •  
  •  0-10 min.

Remouladesaus

Lijnvriendelijk

INGREDIENTEN

-2 cl mayonaise-3 cl yoghurt-2 eetlepels kruidenmosterd-1 eetlepel gehakte zoetzure augurk-kappertjes-gehakte peterselie,dille en dragon-suiker-azijn

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-11-1999
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

- Augurkjes 5 st., - Ui 1 st., - Gemalen peper, - Dragon ½ theelepel, - Kappertjes 2 theelepels, - Gehakte peterselie (gedroogd), - Augurkvocht 1 eetlepel, - Mosterd (grove) 2 theelepels, - Mayonaise

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-11-2009
  • Frans
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Remouladesaus

INGREDIENTEN

3 zoetzure augurken, 4 el. Mayonaise, 1 el. Dijonmosterd, 2 el. Peterselie, ½ tl. Gedroogde dragon, Zout en peper,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-02-2011
  •  
  •  0-10 min.

remouladesaus

INGREDIENTEN

2 augurken, 1 klein uitje, 1/2 bos kervel, 1/2 bos bieslook, 2 dl mayonaise, 1 dl yoghurt, 1 el kappertjes, wat sap van augurken, zout, peper, suiker

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-11-2004
  •  
  •  0-10 min.

remouladesaus

124 kcal per persoon

INGREDIENTEN

6 eetlepels yogonaise, enkele druppels citroensap, 1 theel. mosterd, 1 eetl. zeer fijngehakte augurk, 1 eetl. zer fijngehakte ui, 1 eetl. slakruiden, peper, zout

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-06-2005
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Remouladesaus

INGREDIENTEN

1 dl mayonaise, 1 dl halfvolle yoghurt, Water, 1 tl mosterd, 1 el kappertjes, fijngehakt, Halve ui, fijn gesnippert, 1 augurk, fijngesneden, 1 tl provinciale kruiden (Bouquet de Provence van Knor)

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-02-2011
  •  
  •  0-10 min.

Remouladesaus

Pittig cajun sausje voor bij garnalen

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-03-2001
  •  
  •  0-10 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

2 eidooiers, 1 tl dijonmosterd, 1 tl wittewijnazijn, 250 ml zonnebloemolie, 2 tl citroensap, 2 el kappertjes, 6 el fijngehakte augurken, verse peterselie en bieslook, (evt 1/2 el ansjovispuree), zout en peper

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Bijgerecht
  •  0-10 min.

REMOULADESAUS

*** Vissaus ***

INGREDIENTEN

- 1/2 liter mayonaise - 2 fijn gesnipperde augurkjes - 1 teelepel kappertjes - 1 eetlepel fijngehakte peterselie - 1 teelepel scherpe mosterd - 1 tot 2 teelepels ansjovispuree - ansjovisfilets.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-11-2000
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

10 eetl. mayonaise, 1 theel. dyon mosterd, 1/2 theel. ansjovispasta uit de tube, 1 eetl. fijngehakte zilveruitjes, 1 eetl. fijngehakte augurkjes uit het zuur, 1 eetl. fijngehakte kappertjes, aroma, peper uit de molen, zout,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-04-2000
  • Frans
  •  0-10 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

200 gram mayonaise, 2 zure augurken, 1eetlepel zilveruitjes, 1 eetlepel kappertjes, 2 eetlepels gehakte, verse kruiden zoals peterselie, dragon en bieslook, zout en peper.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op31-03-2001
  •  
  •  0-10 min.

remouladesaus

INGREDIENTEN

0.4 liter mayonaise - 2 ansjovisjes - 100 gram augurken - 50 gram, kappertjes - peterselie - kervel - dragon

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-01-2000
  • Frans
  •  10-20 min.

remouladesaus

INGREDIENTEN

2 eieren - 3 zure augurken - 1 klein potje kappertjes - 1 kop mayonaise - kopje verse gehakte kruiden - kopje koffieroom -

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-07-2003
  •  
  •  10-20 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

300 g (zelfgemaakte mayonaise); 1 -2 el gladde Franse mosterd (Dyon); scheutje citroensap; versgemalen zwarte peper.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-11-2002
  • Frans
  •  0-10 min.

Remouladesaus.

INGREDIENTEN

Als mayonaise, bovendien: uitjes augurkjes, peterselie, kervel en kappertjres.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-02-2002
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

2 eetl mayonaise;, 3 eetl yoghurt;, 1 theel kruidenmosterd;, 1 kleine zoetzure augurk;, 1 eetl kappertjes;, 1 eetl. fijngehakte peterselie;, 1 mespuntje suiker;, een beetje azijn

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-08-2004
  • Frans
  •  0-10 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

1/4 liter mayonaise * mosterd * azijn * augurk * bieslook * dragon, kervel * peterselie * kappertjes.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-04-2005
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

4 eierdooiers, 1 liter druivenpitolie, 1 1/2 cl azijn, 2 eetlepels mosterd, peper, zout, 1 eetlepel mosterd, 1 eetlepel kappertjes, 4 augurkjes (zoetzuur), 1 eetlepel peterselie (fijngehakt), 1 eetlepel kervel (fijngehakt), 1 eetlepel bieslook (fijngehakt)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-01-2001
  • Belgisch
  •  10-20 min.

remouladesaus.

INGREDIENTEN

2dl mayonaise,1fijngehakte hardgekookt ei,1eetl. fijngehakte bieslook,1eetl.fijngehakte peterselie,1eetl. kappertjes,1eetlepel augurk fijngesneden,mespuntje mosterd.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-11-2003
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Remouladesaus

Koude dipsaus

INGREDIENTEN

200 gr mayonaise - 3 soeplepels mosterd - 1/4 ui - 1 zure komkommer 10 cm - peper - bieslook - verse peterselie

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-11-2000
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Remouladesaus

Per 100 ml. 425 kcal.

INGREDIENTEN

1 kleine ui geraspt2 augurkjes gesnipperd3 el. fijngehakte tuinkruiden ( peterselie, bieslook, selderij, dragon etc.)250 ml. mayonaisse125 ml. zure room

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-11-2002
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

6 eetlepels mayonaise, enkele druppels citroensap, 1 theelepel mosterd, 1 eetlepel zeer fijn gehakte augurk, 1 eetlepel slakruiden, ? theelepel gehakte kappertjes, eventueel knoflook

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-07-2001
  •  
  •  0-10 min.

Remouladesaus.

Recept uit 1939.

INGREDIENTEN

Zie bereidingswijze.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-10-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

1 kleine ui2 augurkjes3 eetlepels fijngehakte tuinkruiden (peterselie, bieslook, selderij,dragon, ect.)250 gr mayonaise,125 cc zure room, ,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-06-2002
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Remouladesaus

Deze saus past bij zalm, komkomer en aardappelen.

INGREDIENTEN

1 sjalotje, 2 kleine augurkjes, 10 kappertjes, 1 bosje dille, 100 g mayonaise, 1 tl dijon mosterd, 1 el yoghurt, 1/2 tl appeldiksap, zeezout, witte peper.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-10-2001
  •  
  •  0-10 min.

REMOULADESAUS

Olie/Sausen

INGREDIENTEN

, 100 ml mayonaise - 10 g augurk - 5 g peterselie - 5 g kappertjes - paar druppels worcestersaus - zout - peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-05-2004
  • Nederlands
  •  20-30 min.

REMOULADESAUS

INGREDIENTEN

1 kleine ui*2 augurkjes*3 eetl.fijne kruiden{peterselie,bieslook,selderij,dragon,enz}*250 ml.mayonaise*125 ml.zure room*

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-10-2003
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

1 stuks ui, 2 stuks augurkjes, 250 ml mayonaise, 125 ml zure room, 3 eetl. fijngehakte tuinkruiden, ,

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-02-2003
  • Internationaal Bijgerecht
  •  10-20 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

1 liter mayonaise - 2 ansjovisjes - 100 gram augurken - 50 gram kappertjes - peterselie - kervel - dragon

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-02-2002
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Remouladesaus

Lekker bij alle vissoorten.

INGREDIENTEN

* 1 middelgrote zoetzure augurk, * 1 1/2 dl. mayonaise, * 2 el. zure room, * 1 l. Dijon mosterd, * 1 tl. ansjovispasta, * 1 el. kappertjes, * 2 el. gesnipperde peterselie, * 1/2 tl. gedroogde dragon, * zout en peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-01-2004
  • Frans
  •  0-10 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top