Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Remouladesaus

Remouladesaus recepten (191) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Remouladesaus

Waarom een sjalot: de sjalot geeft de saus een volle en hartige smaak. Soort gerecht: als saus bij de barbecue of bij mosselen met Provençaalse kruiden (zie recept) en kibbeling.

INGREDIENTEN

2 middelgrote sjalotten, 2 dl mayonaise, 2 eetlepels krulpeterselie, 1 eetlepel kappertjes, 1 middelgrote augurk, Scheutje augurkenvocht, Zout en peper.,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-05-2007
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Remouladesaus

INGREDIENTEN

1 dl mayonaise, 1 el mosterd, 1/2 paprika, 1 teentje knoflook, 1 kleine ui, 2 á 3 el kappertjes

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-09-2011
  •  
  •  0-10 min.

Remouladesaus

Oliesausen

INGREDIENTEN

100 ml mayonaise, 10 g ui of sjalot, 10 g augurk, 5 g peterselie, 5 g kappertjes, worcestersaus, zout, peper

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-05-2011
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Remouladesaus

Ik ben niet zo'n voorstander van sausjes uit een pot.Toevallig kwam ik dit recept tegen in een kookboek...

INGREDIENTEN

2 eetlepels mosterd,2 eetl.paprikapoeder,2 eetl.mierikswortel in room,5 dl olijfolie,1,25 dl dragonazijn,2 theel.Worchestersaus,1 theel.Tabasco,2 theel.zout,2 eetl.gehakte peterselie,1 gesnipperde rode en groene paprika,1potje bsuitjes en een potje augurken fijngesneden...

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-08-2004
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

..

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-03-2004
  •  
  •  10-20 min.

Remouladesaus

Huis gemaakte remouladesaus is altijd lekker 

INGREDIENTEN

5 dl Maisolie, 3 Eieren, 1 el puree van Ansjovis, 1 el Mosterd - Mostaard, 1 el Peterselie, 1 el Dragon, 1 el Augurk, 1 el Kappertjes, 1 el Kervel, Citroensap, Peper, Zout,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-11-2017
  • Frans
  •  10-20 min.

remouladesaus.

Voor deze saus geldt hetzelfde als de inmiddels vermaarde[h]eerlijke knoflooksaus;uit flesjes is niet lekker,wel makkelijk en lang houdbaar.Maar als je eenmaal de echte geproefd heb wil je niet anders meer.

INGREDIENTEN

-4 dl. dikke mayonaise., -van elk volgend ingredient 1 volle eetlepel plus een eetlepel vocht uit het potje;augurk,kappertjes,dragon[alle uit een potje],peterselie,kervel,ui[alle vers].

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-12-2000
  • Frans
  •  20-30 min.

Remouladesaus

Deze saus is lekker bij heel veel gerechten o.a bij: koud vlees, gegrild vlees, fondue.

INGREDIENTEN

* 1 ei, * 1 zure augurk, * 1 ansjovis (blik), * 1 eetlepel kappertjes, * 0,5 ui, * 2 eetlepels gehakte bieslook, * 1 eetlepel citroensap, * 1dl mayonaise, * 2 eetlepels yoghurt

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-03-2006
  •  
  •  10-20 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

- Augurkjes 5 st., - Ui 1 st., - Gemalen peper, - Dragon ½ theelepel, - Kappertjes 2 theelepels, - Gehakte peterselie (gedroogd), - Augurkvocht 1 eetlepel, - Mosterd (grove) 2 theelepels, - Mayonaise

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-11-2009
  • Frans
  •  0-10 min.

remouladesaus

Remouladesaus

INGREDIENTEN

250 ml. mayonaise, 2 gesnipperde augurken, 1 theel. gesnipperde cappertjes, 1 theel. gesnipperde bieslook, 1 theel carragon, 1 theel gesnipperde peterselie, 1 theel. franse mosterd, 1 1/2 theel. gesnipperde ansjovisfilee.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-05-2004
  •  
  •  0-10 min.

Remouladesaus

Lijnvriendelijk

INGREDIENTEN

-2 cl mayonaise-3 cl yoghurt-2 eetlepels kruidenmosterd-1 eetlepel gehakte zoetzure augurk-kappertjes-gehakte peterselie,dille en dragon-suiker-azijn

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-11-1999
  • Internationaal
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Remouladesaus

INGREDIENTEN

3 zoetzure augurken, 4 el. Mayonaise, 1 el. Dijonmosterd, 2 el. Peterselie, ½ tl. Gedroogde dragon, Zout en peper,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-02-2011
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Remouladesaus

INGREDIENTEN

1 dl mayonaise, 1 dl halfvolle yoghurt, Water, 1 tl mosterd, 1 el kappertjes, fijngehakt, Halve ui, fijn gesnippert, 1 augurk, fijngesneden, 1 tl provinciale kruiden (Bouquet de Provence van Knor)

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-02-2011
  •  
  •  0-10 min.

remouladesaus

124 kcal per persoon

INGREDIENTEN

6 eetlepels yogonaise, enkele druppels citroensap, 1 theel. mosterd, 1 eetl. zeer fijngehakte augurk, 1 eetl. zer fijngehakte ui, 1 eetl. slakruiden, peper, zout

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-06-2005
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.

remouladesaus

INGREDIENTEN

2 augurken, 1 klein uitje, 1/2 bos kervel, 1/2 bos bieslook, 2 dl mayonaise, 1 dl yoghurt, 1 el kappertjes, wat sap van augurken, zout, peper, suiker

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-11-2004
  •  
  •  0-10 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

2 eidooiers, 1 tl dijonmosterd, 1 tl wittewijnazijn, 250 ml zonnebloemolie, 2 tl citroensap, 2 el kappertjes, 6 el fijngehakte augurken, verse peterselie en bieslook, (evt 1/2 el ansjovispuree), zout en peper

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Bijgerecht
  •  0-10 min.

Remouladesaus

Pittig cajun sausje voor bij garnalen

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-03-2001
  •  
  •  0-10 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

10 eetl. mayonaise, 1 theel. dyon mosterd, 1/2 theel. ansjovispasta uit de tube, 1 eetl. fijngehakte zilveruitjes, 1 eetl. fijngehakte augurkjes uit het zuur, 1 eetl. fijngehakte kappertjes, aroma, peper uit de molen, zout,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-04-2000
  • Frans
  •  0-10 min.

remouladesaus

INGREDIENTEN

2 eieren - 3 zure augurken - 1 klein potje kappertjes - 1 kop mayonaise - kopje verse gehakte kruiden - kopje koffieroom -

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-07-2003
  •  
  •  10-20 min.

REMOULADESAUS

*** Vissaus ***

INGREDIENTEN

- 1/2 liter mayonaise - 2 fijn gesnipperde augurkjes - 1 teelepel kappertjes - 1 eetlepel fijngehakte peterselie - 1 teelepel scherpe mosterd - 1 tot 2 teelepels ansjovispuree - ansjovisfilets.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-11-2000
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

200 gram mayonaise, 2 zure augurken, 1eetlepel zilveruitjes, 1 eetlepel kappertjes, 2 eetlepels gehakte, verse kruiden zoals peterselie, dragon en bieslook, zout en peper.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op31-03-2001
  •  
  •  0-10 min.

Remouladesaus

(Entrecote met remouladesaus)

INGREDIENTEN

2 eieren - 3 zure augurken - 1 klein potje kappertjes - 1 kop mayonaise - kopje verse gehakte kruiden - kopje koffieroom

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-07-2003
  •  
  •  10-20 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

300 g (zelfgemaakte mayonaise); 1 -2 el gladde Franse mosterd (Dyon); scheutje citroensap; versgemalen zwarte peper.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-11-2002
  • Frans
  •  0-10 min.

Remouladesaus.

INGREDIENTEN

Als mayonaise, bovendien: uitjes augurkjes, peterselie, kervel en kappertjres.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-02-2002
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

1/4 liter mayonaise * mosterd * azijn * augurk * bieslook * dragon, kervel * peterselie * kappertjes.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-04-2005
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

2 eetl mayonaise;, 3 eetl yoghurt;, 1 theel kruidenmosterd;, 1 kleine zoetzure augurk;, 1 eetl kappertjes;, 1 eetl. fijngehakte peterselie;, 1 mespuntje suiker;, een beetje azijn

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-08-2004
  • Frans
  •  0-10 min.

remouladesaus

INGREDIENTEN

0.4 liter mayonaise - 2 ansjovisjes - 100 gram augurken - 50 gram, kappertjes - peterselie - kervel - dragon

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-01-2000
  • Frans
  •  10-20 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

4 eierdooiers, 1 liter druivenpitolie, 1 1/2 cl azijn, 2 eetlepels mosterd, peper, zout, 1 eetlepel mosterd, 1 eetlepel kappertjes, 4 augurkjes (zoetzuur), 1 eetlepel peterselie (fijngehakt), 1 eetlepel kervel (fijngehakt), 1 eetlepel bieslook (fijngehakt)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-01-2001
  • Belgisch
  •  10-20 min.

remouladesaus.

INGREDIENTEN

2dl mayonaise,1fijngehakte hardgekookt ei,1eetl. fijngehakte bieslook,1eetl.fijngehakte peterselie,1eetl. kappertjes,1eetlepel augurk fijngesneden,mespuntje mosterd.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-11-2003
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Remouladesaus.

Recept uit 1939.

INGREDIENTEN

Zie bereidingswijze.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-10-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

1 stuks ui, 2 stuks augurkjes, 250 ml mayonaise, 125 ml zure room, 3 eetl. fijngehakte tuinkruiden, ,

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-02-2003
  • Internationaal Bijgerecht
  •  10-20 min.

REMOULADESAUS

Olie/Sausen

INGREDIENTEN

, 100 ml mayonaise - 10 g augurk - 5 g peterselie - 5 g kappertjes - paar druppels worcestersaus - zout - peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-05-2004
  • Nederlands
  •  20-30 min.

REMOULADESAUS

INGREDIENTEN

1 kleine ui*2 augurkjes*3 eetl.fijne kruiden{peterselie,bieslook,selderij,dragon,enz}*250 ml.mayonaise*125 ml.zure room*

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-10-2003
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Remouladesaus

Per 100 ml. 425 kcal.

INGREDIENTEN

1 kleine ui geraspt2 augurkjes gesnipperd3 el. fijngehakte tuinkruiden ( peterselie, bieslook, selderij, dragon etc.)250 ml. mayonaisse125 ml. zure room

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-11-2002
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

1 kleine ui2 augurkjes3 eetlepels fijngehakte tuinkruiden (peterselie, bieslook, selderij,dragon, ect.)250 gr mayonaise,125 cc zure room, ,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-06-2002
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

1 liter mayonaise - 2 ansjovisjes - 100 gram augurken - 50 gram kappertjes - peterselie - kervel - dragon

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-02-2002
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

6 eetlepels mayonaise, enkele druppels citroensap, 1 theelepel mosterd, 1 eetlepel zeer fijn gehakte augurk, 1 eetlepel slakruiden, ? theelepel gehakte kappertjes, eventueel knoflook

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-07-2001
  •  
  •  0-10 min.

Remouladesaus

Koude dipsaus

INGREDIENTEN

200 gr mayonaise - 3 soeplepels mosterd - 1/4 ui - 1 zure komkommer 10 cm - peper - bieslook - verse peterselie

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-11-2000
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Remouladesaus

Deze saus past bij zalm, komkomer en aardappelen.

INGREDIENTEN

1 sjalotje, 2 kleine augurkjes, 10 kappertjes, 1 bosje dille, 100 g mayonaise, 1 tl dijon mosterd, 1 el yoghurt, 1/2 tl appeldiksap, zeezout, witte peper.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-10-2001
  •  
  •  0-10 min.

Remouladesaus

INGREDIENTEN

4 eierdooiers, , 1 liter druivenpitolie, , 1 1/2 cl azijn, , 2 eetlepels mosterd, , peper en zout, , 1 eetlepel mosterd, , 1 eetlepel kappertjes, , 4 zoetzure augurkjes, , 1 eetlepel peterselie (fijngehakt), , 1 eetlepel kervel (fijngehakt), , 1 eetlepel bieslook (fijngehakt),

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-07-2005
  • Nederlands
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top