1. Home
  2. Recepten
  3. Ravioli Champignon

Ravioli champignon recepten (15) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Geitenkaas - Champignon Ravioli

INGREDIENTEN

250 gr patentbloem, zout, peper, 2 el olijfolie, 250 g fijne champignons,3 eieren, 250 g geitenkaas, 1 pakje 8-kruidenmix (diepvries), 1 teen knoflook,1 sjalot, 1 dl droge witte wijn, 2 dl gezeefde tomaten, 1? dl slagroom, 2 theelepels Italiaanse keukenkruiden, 50 g Parmezaanse kaas, 1 eetlepel bloem (om te bestuiven)

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-11-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Ravioli van raapstelen

INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 250 gr bloem, 3 eieren en 1 eierdooier, zout, 1 eetlepel olie, bloem om uit te rollen, , Voor de farce:, 100 gr champignons, 500 gr raapsteeltjes, 2 teentjes knoflook, 4 eetlepels olijfolie, peper, zout, , Voor de saus:, 3 bosjes peterselie, 1/4 liter room, peper, zout, een snufje suiker, 1 eetlepel aceto balsamico, ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-04-2009
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Ravioli met ham en champignons

INGREDIENTEN

250 gr. ravioli, 6 plakjes schouderham, 100 gr. champignon, 12 tomaten, gedroogde, op olie, 50 gr. roomboter, 1 prei, 3 el. olie, 2 tl. kruiden, Italiaanse, 1 el. wijnazijn, witte, 50 gr. kaas, oude, Peper, Zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-12-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heldere bouillon met ravioli

INGREDIENTEN

200 gr tarwebloem;1/2 theel zout;3 eieren;2 eetl olijfolie;100 gr champignon;125 gr monzarella;2 eetl rode pesto;zout en peper;1 liter soup-it kippenbouillon

  •  Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-12-2002
  • Italiaans Voorgerecht
  •  60-120 min.

Ravioli a la Montignac

INGREDIENTEN

12 stuks lasagnevellen, -250 gr. diepvriesspinazie, -100 gr. champignon, -1 stuk ui, gesnipperde, -1 el. kruiden, Italiaanse, -Strooikaas, Zwitserse, -1 stuk eiwit, losgeklopt, -Zout, -Peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-09-2002
  • Montignac Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Ravioli met ham en champignons in gedroogde-tomatenboter

INGREDIENTEN

250 gr. ravioli, 6 plakjes schouderham, 100 gr. champignon, 12 tomaten, gedroogde, op olie, 50 gr. roomboter, 1 prei, 3 el. olie, 2 tl. kruiden, Italiaanse, 1 el. wijnazijn, witte, 50 gr. kaas, oude, Peper, Zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-08-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ravioli met ham en champignons in gedroogde

Lekker snel klaar

INGREDIENTEN

250 gr. ravioli, 6 plakjes schouderham, 100 gr. champignon, 12 tomaten, gedroogde, op olie, 50 gr. roomboter, 1 prei, 3 el. olie, 2 tl. kruiden, Italiaanse, 1 el. wijnazijn, witte, 50 gr. kaas, oude, Peper, Zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-05-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Ravioli met ham en champignons in gedroogde-tomatenboter

INGREDIENTEN

250 gr. ravioli, -6 plakjes schouderham, -100 gr. champignon, -12 tomaten, gedroogde, op olie, -50 gr. roomboter, -1 prei, -3 el. olie, -2 tl. kruiden, Italiaanse, -1 el. wijnazijn, witte, -50 gr. kaas, oude, -Peper, -Zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-09-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Ravioli met Spinazie, Spek en Kip

Een heerlijke ravioli-schotel met spinazie, vlees, ragoût en champignons

INGREDIENTEN

Bloem voor uitrollen, 500 g raviolideeg (zien bovenaan), 500 g verse gaar spinazie, fijngesneden of een pak van 300 g uit diepvries gaar neutraal van smaak spinazie, goed uitgelekt, 150 g gaar kip, in kleine blokjes of 150 g ontvelde saucijsies (kipoenbout zonder vel word eerst gaar gemaakt door het te koken met zout, peper, ui en folie in witte wijn), 20 g vetspek in heel kleine blokjes (3 -5 mm blokjes), 1 oude witte boterham, verkruimeld, 30 g geraspte parmezaanse kaas, 1 ei, aromat, nootmuskaat, zout, peper, (eventueel paneermeel), 400 g gepelde tomaten, 40 g boter, 1 ui, fijn, 2 stengels bleekselderij, in kleine blokjes, 2 wortels, grof geraspt, 2 e olie, 150 g rundergehakt of kalfs en rundergehakt gemengd, 1 losgeklopt ei, 250 g champignons in plakjes of champignons uit een pot

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-09-2008
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Ravioli met dadels en gedroogde perzik

Raviolis met dadels, sjalot, champignons, gedroogde perzik en JB Ceylon Kaneel

INGREDIENTEN

500 gr. Bloem, 3 Eieren, 1 eetl. Olijfolie, 2 theel. Zout, , Vulling:, 100 gram Champignons, 1 Sjalot, 40 gram Dadels, 20 gram Gedroogde perziken, 20 gram Gemengde noten ( walnoten, Amandelen bijv.), , Saus:, 50 ml. Water, 60 gram Suiker, 30 gram Dadels, 30 gram Gedroogde perziken, 1 eetl. Honing, 1 eetl. JB Ceylon Kaneel

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-01-2014
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Brussels witloof met ravioli in paddestoelensaus

Het goede oude witloof from Belgium, maar anders dan anders... voor 4 pers.

INGREDIENTEN

12 mini witloofjes (uit de volle grond), 12 raviolivellen, 150 g shii-take's, 150 g oesterzwammen, 1 sjalot, 150 g witte champignons, 1 dl truffelsap, 1 citroen, 1 dl hazelnotenolie, enkele wolkjes pom-pom champignon, 20 g truffels (als versiering), nootmuskaat, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-12-2003
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

Brussels witloof met ravioli in paddestoelensaus

INGREDIENTEN

12 kleine witloofjes, 12 raviolivellen, 150 g shii-take's, 150 g oesterzwammen, 1 sjalot, 150 g witte champignons, 1 dl truffelsap, 1 citroen, 1 dl hazelnotenolie, enkele wolkjes pom-pom champignon, 20 g truffels (als versiering), nootmuskaat

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-05-2003
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Italiaanse kalfsvleesschotel

INGREDIENTEN

1 prei -, 250 gram champignon -, 15 gram boter -, 50 gram Parmezaanse kaas -, 400 gram kalfsvlees -, 5 dl ravioli -, 1 eetlepel verse fijngeknipte bieslook -, 2 eetlepels pesto -, 2 eetlepels water -, zout en peper, maizena, , , , , , , , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-02-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Italiaanse kalfsvleesschotel

INGREDIENTEN

1 prei, -250 gr. champignon, -15 gr. boter, -50 gr. kaas, Parmezaanse, -400 gr. kalfsvlees, -5 dl. ravioli, -1 el. bieslook, verse, fijngeknipte, -2 el. pesto, -2 el. water, -Zout, -Peper, -Maizena,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-09-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Italiaanse kalfsvleesschotel

INGREDIENTEN

1 prei -, 250 gram champignon -, 15 gram boter -, 50 gram Parmezaanse kaas -, 400 gram kalfsvlees -, 5 dl. ravioli -, 1 eetlepel fijngeknipte verse bielook -, 2 eetlepels pesto -, 2 eetlepels water -, zout en peper -, maizena,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-09-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top