Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Ravioli Champignon

Ravioli champignon recepten (15) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Geitenkaas - Champignon Ravioli

INGREDIENTEN

250 gr patentbloem, zout, peper, 2 el olijfolie, 250 g fijne champignons,3 eieren, 250 g geitenkaas, 1 pakje 8-kruidenmix (diepvries), 1 teen knoflook,1 sjalot, 1 dl droge witte wijn, 2 dl gezeefde tomaten, 1? dl slagroom, 2 theelepels Italiaanse keukenkruiden, 50 g Parmezaanse kaas, 1 eetlepel bloem (om te bestuiven)

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-11-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Ravioli van raapstelen

INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 250 gr bloem, 3 eieren en 1 eierdooier, zout, 1 eetlepel olie, bloem om uit te rollen, , Voor de farce:, 100 gr champignons, 500 gr raapsteeltjes, 2 teentjes knoflook, 4 eetlepels olijfolie, peper, zout, , Voor de saus:, 3 bosjes peterselie, 1/4 liter room, peper, zout, een snufje suiker, 1 eetlepel aceto balsamico, ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-04-2009
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Ravioli met ham en champignons

INGREDIENTEN

250 gr. ravioli, 6 plakjes schouderham, 100 gr. champignon, 12 tomaten, gedroogde, op olie, 50 gr. roomboter, 1 prei, 3 el. olie, 2 tl. kruiden, Italiaanse, 1 el. wijnazijn, witte, 50 gr. kaas, oude, Peper, Zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-12-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heldere bouillon met ravioli

INGREDIENTEN

200 gr tarwebloem;1/2 theel zout;3 eieren;2 eetl olijfolie;100 gr champignon;125 gr monzarella;2 eetl rode pesto;zout en peper;1 liter soup-it kippenbouillon

  •  Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-12-2002
  • Italiaans Voorgerecht
  •  60-120 min.

Ravioli a la Montignac

INGREDIENTEN

12 stuks lasagnevellen, -250 gr. diepvriesspinazie, -100 gr. champignon, -1 stuk ui, gesnipperde, -1 el. kruiden, Italiaanse, -Strooikaas, Zwitserse, -1 stuk eiwit, losgeklopt, -Zout, -Peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-09-2002
  • Montignac Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Ravioli met ham en champignons in gedroogde

Lekker snel klaar

INGREDIENTEN

250 gr. ravioli, 6 plakjes schouderham, 100 gr. champignon, 12 tomaten, gedroogde, op olie, 50 gr. roomboter, 1 prei, 3 el. olie, 2 tl. kruiden, Italiaanse, 1 el. wijnazijn, witte, 50 gr. kaas, oude, Peper, Zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-05-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Ravioli met ham en champignons in gedroogde-tomatenboter

INGREDIENTEN

250 gr. ravioli, 6 plakjes schouderham, 100 gr. champignon, 12 tomaten, gedroogde, op olie, 50 gr. roomboter, 1 prei, 3 el. olie, 2 tl. kruiden, Italiaanse, 1 el. wijnazijn, witte, 50 gr. kaas, oude, Peper, Zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-08-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Ravioli met Spinazie, Spek en Kip

Een heerlijke ravioli-schotel met spinazie, vlees, ragoût en champignons

INGREDIENTEN

Bloem voor uitrollen, 500 g raviolideeg (zien bovenaan), 500 g verse gaar spinazie, fijngesneden of een pak van 300 g uit diepvries gaar neutraal van smaak spinazie, goed uitgelekt, 150 g gaar kip, in kleine blokjes of 150 g ontvelde saucijsies (kipoenbout zonder vel word eerst gaar gemaakt door het te koken met zout, peper, ui en folie in witte wijn), 20 g vetspek in heel kleine blokjes (3 -5 mm blokjes), 1 oude witte boterham, verkruimeld, 30 g geraspte parmezaanse kaas, 1 ei, aromat, nootmuskaat, zout, peper, (eventueel paneermeel), 400 g gepelde tomaten, 40 g boter, 1 ui, fijn, 2 stengels bleekselderij, in kleine blokjes, 2 wortels, grof geraspt, 2 e olie, 150 g rundergehakt of kalfs en rundergehakt gemengd, 1 losgeklopt ei, 250 g champignons in plakjes of champignons uit een pot

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-09-2008
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Ravioli met ham en champignons in gedroogde-tomatenboter

INGREDIENTEN

250 gr. ravioli, -6 plakjes schouderham, -100 gr. champignon, -12 tomaten, gedroogde, op olie, -50 gr. roomboter, -1 prei, -3 el. olie, -2 tl. kruiden, Italiaanse, -1 el. wijnazijn, witte, -50 gr. kaas, oude, -Peper, -Zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-09-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Ravioli met dadels en gedroogde perzik

Raviolis met dadels, sjalot, champignons, gedroogde perzik en JB Ceylon Kaneel

INGREDIENTEN

500 gr. Bloem, 3 Eieren, 1 eetl. Olijfolie, 2 theel. Zout, , Vulling:, 100 gram Champignons, 1 Sjalot, 40 gram Dadels, 20 gram Gedroogde perziken, 20 gram Gemengde noten ( walnoten, Amandelen bijv.), , Saus:, 50 ml. Water, 60 gram Suiker, 30 gram Dadels, 30 gram Gedroogde perziken, 1 eetl. Honing, 1 eetl. JB Ceylon Kaneel

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-01-2014
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Brussels witloof met ravioli in paddestoelensaus

Het goede oude witloof from Belgium, maar anders dan anders... voor 4 pers.

INGREDIENTEN

12 mini witloofjes (uit de volle grond), 12 raviolivellen, 150 g shii-take's, 150 g oesterzwammen, 1 sjalot, 150 g witte champignons, 1 dl truffelsap, 1 citroen, 1 dl hazelnotenolie, enkele wolkjes pom-pom champignon, 20 g truffels (als versiering), nootmuskaat, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-12-2003
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

Brussels witloof met ravioli in paddestoelensaus

INGREDIENTEN

12 kleine witloofjes, 12 raviolivellen, 150 g shii-take's, 150 g oesterzwammen, 1 sjalot, 150 g witte champignons, 1 dl truffelsap, 1 citroen, 1 dl hazelnotenolie, enkele wolkjes pom-pom champignon, 20 g truffels (als versiering), nootmuskaat

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-05-2003
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Italiaanse kalfsvleesschotel

INGREDIENTEN

1 prei -, 250 gram champignon -, 15 gram boter -, 50 gram Parmezaanse kaas -, 400 gram kalfsvlees -, 5 dl ravioli -, 1 eetlepel verse fijngeknipte bieslook -, 2 eetlepels pesto -, 2 eetlepels water -, zout en peper, maizena, , , , , , , , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-02-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Italiaanse kalfsvleesschotel

INGREDIENTEN

1 prei, -250 gr. champignon, -15 gr. boter, -50 gr. kaas, Parmezaanse, -400 gr. kalfsvlees, -5 dl. ravioli, -1 el. bieslook, verse, fijngeknipte, -2 el. pesto, -2 el. water, -Zout, -Peper, -Maizena,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-09-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Italiaanse kalfsvleesschotel

INGREDIENTEN

1 prei -, 250 gram champignon -, 15 gram boter -, 50 gram Parmezaanse kaas -, 400 gram kalfsvlees -, 5 dl. ravioli -, 1 eetlepel fijngeknipte verse bielook -, 2 eetlepels pesto -, 2 eetlepels water -, zout en peper -, maizena,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-09-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top