Ragoutbroodjes
Zelfs ik kan zo wat lekkers voorzetten.
1 pakje bladerdeeg 10 vleeskroketten 2 eidooiers
1. Verwarm de oven voor op 220?C. Laat het bladerdeeg en de kroketten ontdooien. 2. Leg op elk plakje bladerdeeg een kroket en vouw het deeg dubbel om de kroket heen. Druk het goed vast. Bestrijk de broodjes met eidooier. 3. Bak de ragoutbroodjes in 15-20 minuten gaar en goudbruin.
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op29-12-2003Nederlands20-30 min.
Ragoutbroodjes
Lekkere warme broodjes
6 langwerpige broodjes 200 gr gebraden vlees (of 200 gr garnalen)2 dl bouillon 20 gr bloem 35 gr boter 1 uitje zout peper nootmuskaat
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op30-11-2000Nederlands20-30 min.
- Eigen recept
Ragoutbroodjes
1 prei, 25 gr. margarine, 25 gr. bloem, 3 dl. melk, 100 gr. plakjes chorizoworst, 2 tl. bouillonpoeder, tijm, 4 puntbroodjes.
- Nederlands
- 10-20 min.
- Geplaatst op11-03-2009Nederlands10-20 min.
Kip-kerrie ragoutbroodjes.
? ltr.kippenbouillon,kerriepoeder,? kipfilet,25 g.boter,kerriepoeder,30 g.bloem,paneerbloem,eistruif,paneermeel/cornflakes,4 sneetjes casino.
- Internationaal
- 30-60 min.
- Geplaatst op29-05-2005Internationaal30-60 min.
Mini ragoutbroodjes
Lekkerrrr!
Bladerdeeg, ragout naar keuze, water
- 0-10 min.
- Geplaatst op17-12-20040-10 min.
- Eigen recept
RAGOUTBROODJES ZELF MAKEN
Korstdeeg: Bladerdeeg
Een halve verse korst Zien mijn artikel Bladerdeeg zelf maken, paneermeel of sesamzaad, losgeklopt ei
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op29-03-2009Nederlands30-60 min.
- Eigen recept
Geroosterd brood met ham-eiragout
Hardgekookte eieren over en wat doe je ermee? Ik maakte er deze lekkere ragoutbroodjes mee. Wij vonden ze erg lekker.
4 grote donkerbruine boterhammen - 2 hardgekookte eieren -, 50 gram ham -, 1 lenteuitje -, 50 gram geraspte kaas -, 20 gram boter - 20 gram bloem - 2 dl melk -, ½ kippenbouillontablet
- Nederlands
- 10-20 min.
- Geplaatst op28-01-2007Nederlands10-20 min.
- Eigen recept
Asperge kroketten
Kijk voor meer info, tips en weetjes over asperges op: http://www.aspergecentrum.nl/
50 gr. boter, 60 gr. bloem, 3 dl. Kippenbouillon, 150 gr. gekookte asperge stukjes, 1 eidooier, 2 el room, gehakte peterselie, kerriepoeder, zout, 2 eiwit, paneermeel, ketoembar, peper, nootmuskaat, dragon
- Nederlands Voorgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op28-11-2013Nederlands Voorgerecht60-120 min.
Ragoutbroodje
Life and cooking
1 pakje bladerdeeg, 10 vleeskroketten, 2 eidooiers, , ,
- Nederlands
- 10-20 min.
- Geplaatst op29-12-2003Nederlands10-20 min.
ragoutbroodje
1ei, klein blikje asperges, 8 plakjes schouderham, 20 gr boter, 1 dl kippenbouillon (van een tablet), 4 eetlepels room Culinair, peper, zout, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, 4 harde bollen,
- 0-10 min.
- Geplaatst op10-04-20050-10 min.