1. Home
  2. Recepten
  3. Ragoutbakjes

Ragoutbakjes recepten (48)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Gevulde ragoutbakjes

Kleine ragoutbakjes met allerhande lekkere dingen gevuld. Een gezellig , lekker en leuk borrelhapje.

INGREDIENTEN

Ragoutbakjes.

Bereidingswijze

Vul de ragoutbakjes met : Krab, vermengd met mayonaise, geslagen room, tomatenketchup,cognac.Zalm, vermengd met mayonaise en hardgekookt ei.Stukjes gekookt vlees, vermengd met geraspte appel en mayonaise.Stukjes gerookte kip, vermengd met mayonaise. Stukjes champignons en gekookte ham vermengd met mayonaise.

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-08-2005
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Ragoûtbakjes met champignonragoût

INGREDIENTEN

1 pak kant en klare ragoutbakjes, 250 gr. champignons, 50 gr. boter, 50 gr. bloem, 4 dl. bouillon, 2 el. fijngehakte bieslook

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-01-2010
  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Mini ragoutbakjes

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-02-2009
  •  
  •  10-20 min.

Palingragout

INGREDIENTEN

, 75 g peultjes, schoongemaakt, , zout, , 1 doosje ragoutbakjes a 4 stukjes (Jos Poell) of mini ragoutbakjes, , 1 blik kalfsragout, , 100 g gerookte paling, in stukjes, , 1/2 limoen, uitgeperst,

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-07-2005
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Palingragout

INGREDIENTEN

75 g peultjes, schoongemaakt, zout, 1 doosje ragoutbakjes a 4 stukjes (Jos Poell) of mini ragoutbakjes, 1 blik kalfsragout, 100 g gerookte paling, in stukjes, 1/2 limoen, uitgeperst

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-12-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Palingragout

INGREDIENTEN

75 g peultjes, schoongemaakt, zout, 1 doosje ragoutbakjes a 4 stukjes (Jos Poell) of mini ragoutbakjes, 1 blik kalfsragout, 100 g gerookte paling, in stukjes, 1/2 limoen, uitgeperst,

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-12-2003
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Palingragout

Palingragout

INGREDIENTEN

75 g peultjes, schoongemaakt, zout, 1 doosje ragoutbakjes a 4 stukjes (Jos Poell) of mini ragoutbakjes, 1 blik kalfsragout, 100 g gerookte paling, in stukjes, 1/2 limoen, uitgeperst

  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-12-2003
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.

Palingragout

Palingragout

INGREDIENTEN

75 g peultjes, schoongemaakt, zout, 1 doosje ragoutbakjes a 4 stukjes (Jos Poell) of mini ragoutbakjes, 1 blik kalfsragout, 100 g gerookte paling, in stukjes, 1/2 limoen, uitgeperst

  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-12-2003
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.

kleine kaastaartjes

Kleine ragoutbakjes gevuld met kaas, ei en peterselie

INGREDIENTEN

75 gr geraspte oude kaas, 2 eieren, 3 takjes peterselie, 1 sjalotje, peper, 2 1/2 el koffiemelk, 1 pak mini ragoutbakjes (16 stuks)

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-04-2000
  • Nederlands
  •  30-60 min.

ragoutbakje met hollandse geitenkaas met honing

Heerlijke combinatie

INGREDIENTEN

4 ragoutbakjes, 200 gr hollandse geitenkaas in plakjes, honing 4 theelepels, zakje gemengde salade, pijnboompitten, 2 tomaten in stukjes, , dressing:, olie 4 el, azijn 1 el, suiker theelepel, kleine theelepel marjoraan,

  • Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-12-2001
  • Voorgerecht
  •  0-10 min.

Palingragout

INGREDIENTEN

75 gram schoongemaakte peultjes - zout - 1 doosje ragoutbakjes a 4 stuks - 1 blik kalfsragout - 100 gram gerookte paling in stukjes - 1/2 limoen uitgeperst

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-06-2005
  • Nederlands
  •  10-20 min.
Nieuwste ragoutbakjes recepten

Mini Kaastaartjes

Mini ragoutbakje gevuld met kaas (uit de oven)

INGREDIENTEN

Voor 16 stuks:, mini ragoutbakjes (16 stuks), 75 gram geraspte oude kaas, 2 eieren, 1 sjalotje, 3 takjes peterselie, 2 1/2 theel koffieroom, peper

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-07-1999
  •  
  •  20-30 min.

Paddestoelenragout

INGREDIENTEN

300 g eekhoorntjesbrood, 50 g ontbijtspek, 1 ui, 25 g boter, 30 g bloem2,5 dl kalfsbouillon, 1 eidooier, 2 el room, 1 tl zout, 1/2 tl peper1/2 tl tijm, genipperde bladpeterselie, 4 gebakken ragoutbakjes

  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-11-1999
  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.

vispasteitjes

Feestelijk voorgerechtje

INGREDIENTEN

1 el boter, 2 el bloem, 2 dl visfond, 1 el citroensap, zout en peper, 300 gr visfilet, 1 el slagroom, 1 el kappertjes, worcestersaus, 100gr garnalen, 4 ragoutbakjes

  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-12-2001
  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.

ham-preiragout

Een lekkere (kerrie-)ragout die als maaltijd gegeten kan worden of als stevig tussendoortje.

INGREDIENTEN

Beetje bakboter, 4 preien, 1 eetlepel kerriepoeder, 80 gram bloem, 2 dl. drinkbouillon, 2dl. koffiemelk, 2 ons (gesneden)ham, peper en zout naar smaak & Ragoutbakjes!

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-10-1999
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Danablu-Ragout-Bakje

Warm borrelhapje. Verdubbel je de hoeveelheid, dan heb je een lekkere lunch-hap.

INGREDIENTEN

*100 gr Danablu, *1 bakje champignons, *1? eetl boter *1 blikje kalfsragout, *scheut melk, *ca 16 kleine ragoutbakjes, *1 eetl peterselie, zout en peper.

  • Frans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-01-2000
  • Frans
  •  10-20 min.

Reeragout met notensla

Een TOPPIE klein voorgerechtje voor de kerst. Het meeste werk kan je allemaal een dag van te voren doen. Dit is maar een klein voorgerechtje daar ik met etentjes meerdere voorgerechtjes heb. Je kan de hoeveelheden dus gewoon verdubbelen.

INGREDIENTEN

4 ragoutbakjes, 100 gram rucula sla, 50 gram noten fijngemalen, 50 gram rookspekblokjes, 300 gram reepoulet, 2 uien fijngesneden 10zilveruitjes, 1 ? dl rode wijn, ? dl bouillon (1 tablet) 2 tl tijm, 1 laurierbad of ? tl laurierpoeder, 2 el bloem, wildkruiden, 25 gram boter, zout en peper, beetje notenolie, ,

  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-11-2002
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Kaasragoûtbakjes

INGREDIENTEN

15 gr. boter of margarine, 15 gr. bloem, 2 dl. melk, zout, peper, aroma, paprikapoeder, 100 gr. kaas in kleine blokjes, peterselie, kleine ragoûtbakjes of pasteitjes.

  • Nederlands Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-12-2009
  • Nederlands Tussengerecht
  •  10-20 min.

Asperge ragout met

Asperge ragout met gerookte zalm.Ontzettend lekker.

INGREDIENTEN

250 gram gekookte asperges, 50 gram boter, 60 gram bloem, 50 gram gesnipperde ui, 500 ml asperge bouillon., nootmuskaat, peper en zout, 200 gram gerookte zalm, aroma, room., evt toevoegen b.v. prei, wortel, bieslook, 4 ragoutbakjes

  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-08-2005
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.

Gratin De Cervettes

Gegratineerde garnalen

INGREDIENTEN

50 g boter, 30 g bloem, 1/2 dl melk, 1 eidooier, 1/8 dl creme fraiche, 150 g gruyere, 200 g garnalen, 1 tl zout, 1/2 tl peper, 1/4 tl nootmuskaat, broodkruim van een boterham (wit), 1 el bladpeterselie (gehakt), 4 ragoutbakjes,

  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-11-1999
  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Romige garnalensoesjes

Scandinavisch buffet, voor 16 stuks

INGREDIENTEN

16 middelgrote ragoutbakjes (vol-au-vents), diepvries, 200 gr gepelde, gekookte garnalen, 45 gr boter, 60 gr bloem, 1/2 theel gehakt bieslook, 1/2 theel cayennepeper, zout en zwarte peper, 2 dl melk, 2 eierdooiers, 1 eetl tomatenketchup, 1,5 dl room, 100 gr doperwten (diepvries), ontdooid, vers bieslook voor de garnering,

  • Scandinavisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-05-2002
  • Scandinavisch
  •  10-20 min.

Tonijnhapje

Frisse tonijnsalade

INGREDIENTEN

1 blikje tonijn op water (netto ca 185 g), 1 el fijngesnipperde ui, 1 el fijngesnipperde rode paprika, 1 tl fijngeknipte bieslook en peterselie, 1/2 geraspte zure appel, 1 el fijngesnipperde augurk, 2 fijngeprakte hardgekookte eieren., 2 el mayonaise, 2 el whiskeysaus, 1/2 tl sambal oelek, mespunt cayennepeper en paprikapoeder, 1 teentje knoflook, uitgeperst, 24 kleine ragoutbakjes, citroensap, peper en zout

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-06-1999
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Pasteitje met kipragout

INGREDIENTEN

8 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid, 1 ei, 2 kippenbouten, 1 ui, gesnipperd, 250 g winterpeen, fijngesneden, 1 prei, fijngesneden, 1 stukje foelie (pakje 5 g), 1 kruidnagel, 1 laurierblaadje, 1 takje selderij, 50 g boter, 50 g bloem, gezeefd

  • Nederlands Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-12-2010
  • Nederlands Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Kip pasteitje

INGREDIENTEN

Kipfilet-bosui-paprika-champignons-knoflook-ragoutbakjes-lenteui-knoflooksaus-chayennepeper-peterselie-oregano

  • Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-12-2011
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

Ragout-Driehoekjes

Tip:Ragout-driehoekjes i.p.v. Ragoutbakjes!!! Bij toeval verzonnen omdat we geen ragoutbakjes meer in huis hadden.

INGREDIENTEN

2 Bladerdeegplakjes, Roomboter voor het insmeren v/d bakplaat. Blikje Ragout naar keuze.

  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-12-2000
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pasteitjes 2

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-02-2009
  •  
  •  0-10 min.

broccoli-champignonspasteitjes

Vegetrische pasteitjes die zowel als hoofdgerecht als voorgerecht kunnen dienen. Lekker met broccoli, kastanjechampignons en cheddar kaas. De hoeveelheden zoals beschreven gelden als hoofdgerecht..

INGREDIENTEN

4 pasteibakjes, el olijfolie, 75 gram cashewnoten, 250 gram kastanjechampignons, 2 el boter, 300 gram brocolliroosjes, 5 el Room Culinair, 2 el fijngesneden peterselie, 1 el fijngeknipte bieslook, 150 gram cheddar kaas, in kleine blokjes, ,

  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-03-2000
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Mini Quiche

Kleine hapjes voor bij de borrel

INGREDIENTEN

250g kipfilet 100g gerookt spek 2 uien blikje ananas 1 banaan 40 g geraspte kokos 3 eieren 1 teentje knoflook 50 g roomboter of margarine 1? dl melk ? dl handwarm water kerriepoeder Saladecups (die hele kleine )

  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-07-2001
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.

Camembert met banaan en bessengelei

Een heerlijk voorgerechtje, heel makkelijk en snel en het ziet nog mooi uit ook.

INGREDIENTEN

1 doosje rijpe camembert, een paar slablaadjes, 2 bananen, 1 citroen, 1 pot bessengelei of cranberrycompote, 4 mini-ragoutbakjes, geroosterd brood, boter.

  • Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-04-2000
  • Voorgerecht
  •  0-10 min.

curry-ei-pasteitjes

Pittig gevulde kleine ragoutbakjes. Een lekker wamr borrelhapje.

INGREDIENTEN

1 ei, ? kleine ui, ? el olie, 1 el milde currypasta (patak's), 1 doos minipasteibakjes, 2 el creme fraiche, 2 takjes verse koriander

  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-03-2000
  • Internationaal
  •  10-20 min.

Pasteitje

Kerstmenu 19

INGREDIENTEN

Zie bereiding

  • Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-12-1999
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pasteitjes

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-02-2009
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Pasteitje 3

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-02-2009
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Pasteitje 4

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-02-2009
  •  
  •  0-10 min.

Kippenragoût

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-11-2009
  • Nederlands
  •  10-20 min.

paddestoelenragout

Dit is een makkelijke manier voor mij om recepten te bewaren

INGREDIENTEN

1 ds. pasteibakjes,1 ui,2 teentjes knoflook,2 bakjes champ.,40 gr. bloem,250 ml. bouillon,2 eetl. creme fraise,1 eetl. peterselie,50 gr. boter,zout en peper.

  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-11-2007
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.

mincemat

Voor 2 potten

INGREDIENTEN

100 g Krenten, 100 g Blanke rozijnen, 200 g Blauwe rozijnen, 200 g Moesappelen, 50 g Blanke amandelen, 1 Sinaasappel, 100 g Citroenrasp, 100 g Bruine basterdsuiker, 1/2 tl Kaneel, 1/2 tl Nootmuskaat, 1/2 tl Gemberpoeder, 1 dl Witte port

  • Engels
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op10-12-1999
  • Engels
  •  > 120 min.

kippasteitje met ragout

INGREDIENTEN

8 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid, 1 ei, 2 kippenbouten, 1 ui, gesnipperd, 250 g winterpeen, fijngesneden, 1 prei, fijngesneden, 1 stukje foelie (pakje 5 g), 1 kruidnagel, 1 laurierblaadje, 1 takje selderij (zakje 40 g), 50 g boter, 50 g bloem, gezeefd

  • Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-01-2011
  • Voorgerecht
  •  30-60 min.

Eenpersoons crumbles met bosvruchten

Heerlijk comfort food, lekker als zomers toetje of bij een picknic.

INGREDIENTEN

Vulling: 300 gram aardbeien, 150 gram blauwe bessen, 150 gram bramen, 150 gram frambozen, 2 eetlepels stroop, 2 eetlepels citroensap, 1 eetlepel suiker. Toplaag: 120 gram zelfrijzend bakmeel, halve kop havermoutvlokken (geeft een prettige crunch), 90 gram bruine suiker, 100 gram roomboter.

  • Engels Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-08-2002
  • Engels Nagerecht
  •  30-60 min.

Kippenragoût

Voor kipkroketjes of ragoûtbakjes of met rijst

INGREDIENTEN

*3á4 kippenpoten, *uien 2á3, *5eetl bloem, *melk, *maggie ketjap sambal peper, *1/2 zakje nassiekruiden, *50g boter, *1/2liter bouillon,

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-11-2006
  • Nederlands
  •  30-60 min.

lamsragout potje

INGREDIENTEN

150 gram lamsvlees, gesneden, 3 bosuitjes, 1 klein uitje, 1 blikje champignonragout (zelf maken is nog lekkerder!), 1 theel provencaalse kruiden, 2 el creme fraiche

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-11-2009
  • Nederlands
  •  20-30 min.
Nieuwste ragoutbakjes recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top