Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Ragoutbakjes

Ragoutbakjes recepten (52) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Gevulde ragoutbakjes

Kleine ragoutbakjes met allerhande lekkere dingen gevuld. Een gezellig , lekker en leuk borrelhapje.

INGREDIENTEN

Ragoutbakjes.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-08-2005
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Ragoûtbakjes met champignonragoût

INGREDIENTEN

1 pak kant en klare ragoutbakjes, 250 gr. champignons, 50 gr. boter, 50 gr. bloem, 4 dl. bouillon, 2 el. fijngehakte bieslook

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-01-2010
  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Mini ragoutbakjes

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-02-2009
  •  
  •  10-20 min.

kleine kaastaartjes

Kleine ragoutbakjes gevuld met kaas, ei en peterselie

INGREDIENTEN

75 gr geraspte oude kaas, 2 eieren, 3 takjes peterselie, 1 sjalotje, peper, 2 1/2 el koffiemelk, 1 pak mini ragoutbakjes (16 stuks)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-04-2000
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Palingragout

INGREDIENTEN

, 75 g peultjes, schoongemaakt, , zout, , 1 doosje ragoutbakjes a 4 stukjes (Jos Poell) of mini ragoutbakjes, , 1 blik kalfsragout, , 100 g gerookte paling, in stukjes, , 1/2 limoen, uitgeperst,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-07-2005
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Palingragout

INGREDIENTEN

75 g peultjes, schoongemaakt, zout, 1 doosje ragoutbakjes a 4 stukjes (Jos Poell) of mini ragoutbakjes, 1 blik kalfsragout, 100 g gerookte paling, in stukjes, 1/2 limoen, uitgeperst

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-12-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Palingragout

INGREDIENTEN

75 gram schoongemaakte peultjes - zout - 1 doosje ragoutbakjes a 4 stuks - 1 blik kalfsragout - 100 gram gerookte paling in stukjes - 1/2 limoen uitgeperst

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-06-2005
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Palingragout

INGREDIENTEN

75 g peultjes, schoongemaakt, zout, 1 doosje ragoutbakjes a 4 stukjes (Jos Poell) of mini ragoutbakjes, 1 blik kalfsragout, 100 g gerookte paling, in stukjes, 1/2 limoen, uitgeperst,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-12-2003
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Mini Kaastaartjes

Mini ragoutbakje gevuld met kaas (uit de oven)

INGREDIENTEN

Voor 16 stuks:, mini ragoutbakjes (16 stuks), 75 gram geraspte oude kaas, 2 eieren, 1 sjalotje, 3 takjes peterselie, 2 1/2 theel koffieroom, peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-07-1999
  •  
  •  20-30 min.

ragoutbakje met hollandse geitenkaas met honing

Heerlijke combinatie

INGREDIENTEN

4 ragoutbakjes, 200 gr hollandse geitenkaas in plakjes, honing 4 theelepels, zakje gemengde salade, pijnboompitten, 2 tomaten in stukjes, , dressing:, olie 4 el, azijn 1 el, suiker theelepel, kleine theelepel marjoraan,

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-12-2001
  • Voorgerecht
  •  0-10 min.

Palingragout

Palingragout

INGREDIENTEN

75 g peultjes, schoongemaakt, zout, 1 doosje ragoutbakjes a 4 stukjes (Jos Poell) of mini ragoutbakjes, 1 blik kalfsragout, 100 g gerookte paling, in stukjes, 1/2 limoen, uitgeperst

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-12-2003
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.

Palingragout

Palingragout

INGREDIENTEN

75 g peultjes, schoongemaakt, zout, 1 doosje ragoutbakjes a 4 stukjes (Jos Poell) of mini ragoutbakjes, 1 blik kalfsragout, 100 g gerookte paling, in stukjes, 1/2 limoen, uitgeperst

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-12-2003
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.

ham-preiragout

Een lekkere (kerrie-)ragout die als maaltijd gegeten kan worden of als stevig tussendoortje.

INGREDIENTEN

Beetje bakboter, 4 preien, 1 eetlepel kerriepoeder, 80 gram bloem, 2 dl. drinkbouillon, 2dl. koffiemelk, 2 ons (gesneden)ham, peper en zout naar smaak & Ragoutbakjes!

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-10-1999
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Paddestoelenragout

INGREDIENTEN

300 g eekhoorntjesbrood, 50 g ontbijtspek, 1 ui, 25 g boter, 30 g bloem2,5 dl kalfsbouillon, 1 eidooier, 2 el room, 1 tl zout, 1/2 tl peper1/2 tl tijm, genipperde bladpeterselie, 4 gebakken ragoutbakjes

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-11-1999
  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Danablu-Ragout-Bakje

Warm borrelhapje. Verdubbel je de hoeveelheid, dan heb je een lekkere lunch-hap.

INGREDIENTEN

*100 gr Danablu, *1 bakje champignons, *1? eetl boter *1 blikje kalfsragout, *scheut melk, *ca 16 kleine ragoutbakjes, *1 eetl peterselie, zout en peper.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-01-2000
  • Frans
  •  10-20 min.

vispasteitjes

Feestelijk voorgerechtje

INGREDIENTEN

1 el boter, 2 el bloem, 2 dl visfond, 1 el citroensap, zout en peper, 300 gr visfilet, 1 el slagroom, 1 el kappertjes, worcestersaus, 100gr garnalen, 4 ragoutbakjes

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-12-2001
  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.

Reeragout met notensla

Een TOPPIE klein voorgerechtje voor de kerst. Het meeste werk kan je allemaal een dag van te voren doen. Dit is maar een klein voorgerechtje daar ik met etentjes meerdere voorgerechtjes heb. Je kan de hoeveelheden dus gewoon verdubbelen.

INGREDIENTEN

4 ragoutbakjes, 100 gram rucula sla, 50 gram noten fijngemalen, 50 gram rookspekblokjes, 300 gram reepoulet, 2 uien fijngesneden 10zilveruitjes, 1 ? dl rode wijn, ? dl bouillon (1 tablet) 2 tl tijm, 1 laurierbad of ? tl laurierpoeder, 2 el bloem, wildkruiden, 25 gram boter, zout en peper, beetje notenolie, ,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-11-2002
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Asperge ragout met

Asperge ragout met gerookte zalm.Ontzettend lekker.

INGREDIENTEN

250 gram gekookte asperges, 50 gram boter, 60 gram bloem, 50 gram gesnipperde ui, 500 ml asperge bouillon., nootmuskaat, peper en zout, 200 gram gerookte zalm, aroma, room., evt toevoegen b.v. prei, wortel, bieslook, 4 ragoutbakjes

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-08-2005
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.

Kaasragoûtbakjes

INGREDIENTEN

15 gr. boter of margarine, 15 gr. bloem, 2 dl. melk, zout, peper, aroma, paprikapoeder, 100 gr. kaas in kleine blokjes, peterselie, kleine ragoûtbakjes of pasteitjes.

  •  Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-12-2009
  • Nederlands Tussengerecht
  •  10-20 min.

Gratin De Cervettes

Gegratineerde garnalen

INGREDIENTEN

50 g boter, 30 g bloem, 1/2 dl melk, 1 eidooier, 1/8 dl creme fraiche, 150 g gruyere, 200 g garnalen, 1 tl zout, 1/2 tl peper, 1/4 tl nootmuskaat, broodkruim van een boterham (wit), 1 el bladpeterselie (gehakt), 4 ragoutbakjes,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-11-1999
  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Romige garnalensoesjes

Scandinavisch buffet, voor 16 stuks

INGREDIENTEN

16 middelgrote ragoutbakjes (vol-au-vents), diepvries, 200 gr gepelde, gekookte garnalen, 45 gr boter, 60 gr bloem, 1/2 theel gehakt bieslook, 1/2 theel cayennepeper, zout en zwarte peper, 2 dl melk, 2 eierdooiers, 1 eetl tomatenketchup, 1,5 dl room, 100 gr doperwten (diepvries), ontdooid, vers bieslook voor de garnering,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-05-2002
  • Scandinavisch
  •  10-20 min.

Tonijnhapje

Frisse tonijnsalade

INGREDIENTEN

1 blikje tonijn op water (netto ca 185 g), 1 el fijngesnipperde ui, 1 el fijngesnipperde rode paprika, 1 tl fijngeknipte bieslook en peterselie, 1/2 geraspte zure appel, 1 el fijngesnipperde augurk, 2 fijngeprakte hardgekookte eieren., 2 el mayonaise, 2 el whiskeysaus, 1/2 tl sambal oelek, mespunt cayennepeper en paprikapoeder, 1 teentje knoflook, uitgeperst, 24 kleine ragoutbakjes, citroensap, peper en zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-06-1999
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Pasteitje met kipragout

INGREDIENTEN

8 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid, 1 ei, 2 kippenbouten, 1 ui, gesnipperd, 250 g winterpeen, fijngesneden, 1 prei, fijngesneden, 1 stukje foelie (pakje 5 g), 1 kruidnagel, 1 laurierblaadje, 1 takje selderij, 50 g boter, 50 g bloem, gezeefd

  •  Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-12-2010
  • Nederlands Voorgerecht
  •  60-120 min.

Mini Quiche

Kleine hapjes voor bij de borrel

INGREDIENTEN

250g kipfilet 100g gerookt spek 2 uien blikje ananas 1 banaan 40 g geraspte kokos 3 eieren 1 teentje knoflook 50 g roomboter of margarine 1? dl melk ? dl handwarm water kerriepoeder Saladecups (die hele kleine )

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-07-2001
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pasteitjes 2

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-02-2009
  •  
  •  0-10 min.

Pasteitje

Kerstmenu 19

INGREDIENTEN

Zie bereiding

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-12-1999
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pasteitje 3

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-02-2009
  •  
  •  0-10 min.

broccoli-champignonspasteitjes

Vegetrische pasteitjes die zowel als hoofdgerecht als voorgerecht kunnen dienen. Lekker met broccoli, kastanjechampignons en cheddar kaas. De hoeveelheden zoals beschreven gelden als hoofdgerecht..

INGREDIENTEN

4 pasteibakjes, el olijfolie, 75 gram cashewnoten, 250 gram kastanjechampignons, 2 el boter, 300 gram brocolliroosjes, 5 el Room Culinair, 2 el fijngesneden peterselie, 1 el fijngeknipte bieslook, 150 gram cheddar kaas, in kleine blokjes, ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-03-2000
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Champignon-kippenragout

INGREDIENTEN

2 blikken champignoncreme soep, 1 boursin, 500 gr kipfilet, 250 gr champignons, 1 kippeboullion blokje

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-01-2001
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Kip pasteitje

INGREDIENTEN

Kipfilet-bosui-paprika-champignons-knoflook-ragoutbakjes-lenteui-knoflooksaus-chayennepeper-peterselie-oregano

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-12-2011
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

Camembert met banaan en bessengelei

Een heerlijk voorgerechtje, heel makkelijk en snel en het ziet nog mooi uit ook.

INGREDIENTEN

1 doosje rijpe camembert, een paar slablaadjes, 2 bananen, 1 citroen, 1 pot bessengelei of cranberrycompote, 4 mini-ragoutbakjes, geroosterd brood, boter.

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-04-2000
  • Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Pasteitje 4

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-02-2009
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Pasteitjes

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-02-2009
  •  
  •  0-10 min.

Kippenragoût

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-11-2009
  • Nederlands
  •  10-20 min.

mincemat

Voor 2 potten

INGREDIENTEN

100 g Krenten, 100 g Blanke rozijnen, 200 g Blauwe rozijnen, 200 g Moesappelen, 50 g Blanke amandelen, 1 Sinaasappel, 100 g Citroenrasp, 100 g Bruine basterdsuiker, 1/2 tl Kaneel, 1/2 tl Nootmuskaat, 1/2 tl Gemberpoeder, 1 dl Witte port

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op10-12-1999
  • Engels
  •  > 120 min.

Yoghurt panna cotta

Eens iets anders op tafel? Dit gerecht is in 30 min van te voren te bereiden en verder heb je er geen omkijken naar!

INGREDIENTEN

250 ml slagroom, 1 vanillestokje, 50 g suiker, 3 blaadjes gelatine, 250 g Griekse yoghurt, 250 g aardbeien, 150 g frambozen, 150 g bramen,  

  •  Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op02-01-2015
  • Italiaans Nagerecht
  •  > 120 min.

paddestoelenragout

Dit is een makkelijke manier voor mij om recepten te bewaren

INGREDIENTEN

1 ds. pasteibakjes,1 ui,2 teentjes knoflook,2 bakjes champ.,40 gr. bloem,250 ml. bouillon,2 eetl. creme fraise,1 eetl. peterselie,50 gr. boter,zout en peper.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-11-2007
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.

Noorse Garnalen In Dillesaus

Een andere ragout

INGREDIENTEN

250 gr. Noorse garnalen - toast en boter of ragoutbakjes, , Voor de saus:, 20 gr. bloem - 20 gr. boter - 2,5 dl. visbouillon - zout en peper - enkele druppels citroensap - 2 eierdooiers - 2 eetlepels room - veel dille( verse of vriesvak)gewassen en fijngehakt,

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-06-2000
  • Voorgerecht
  •  0-10 min.

Eenpersoons crumbles met bosvruchten

Heerlijk comfort food, lekker als zomers toetje of bij een picknic.

INGREDIENTEN

Vulling: 300 gram aardbeien, 150 gram blauwe bessen, 150 gram bramen, 150 gram frambozen, 2 eetlepels stroop, 2 eetlepels citroensap, 1 eetlepel suiker. Toplaag: 120 gram zelfrijzend bakmeel, halve kop havermoutvlokken (geeft een prettige crunch), 90 gram bruine suiker, 100 gram roomboter.

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-08-2002
  • Engels Nagerecht
  •  30-60 min.

kippasteitje met ragout

INGREDIENTEN

8 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid, 1 ei, 2 kippenbouten, 1 ui, gesnipperd, 250 g winterpeen, fijngesneden, 1 prei, fijngesneden, 1 stukje foelie (pakje 5 g), 1 kruidnagel, 1 laurierblaadje, 1 takje selderij (zakje 40 g), 50 g boter, 50 g bloem, gezeefd

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-01-2011
  • Voorgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top