1. Home
  2. Recepten
  3. Puree En Zuurkool

Puree en zuurkool recepten (654)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Echte (zalige) winter ovenschotel

Een te gekke zuurkoolschotel uit de oven. Het lijkt een "drukke " combinatie, maar het is zo lekker , proef het maar. met zo`n heerlijke knapperige korst.

INGREDIENTEN

1 - 1, 5 kg aardappels , kruimige soort (geschild gewicht); kipbouillon (b.v., van een bouillon blokje); melk, wat roomboter; magere spekjes (125- 250 gr.); scheut room; nootmuskaat; 500 gr. rundergehakt; paprikapoeder; zout en peper; voorgebakken of vers gebakken uitjes; het sap van een uitgeperste sinaasappel; beetje bruine suiker; flinke theelepel sambal badjak; scheut ketjap manis; scheut ketchup.; pakje zuurkool

Bereidingswijze

Kook de aardappels in de kippenbouillon. maak er een lekkere puree van door de aardappels te mixen met melk, klontje roomboter en flink wat nootmuskaat. Ondertussen staat de zuurkool te pruttelen met wat magere spekjes, een scheut room en met een flinke bodem water. Het vlees maak je als volgt: Braad 500 gr. rundergehakt rul aan met zout en peper naar smaak. Zorg dat het vlees lekker bruin wordt, dat komt de smaak van de jus ten goede. Voeg paprikapoeder toe, twee eetlepels (voor)gebakken uitjes, het sap van een geperste sinaasappel, beetje bruine suiker en een flinke theelepel sambal badjak.. Klein scheutje ketjap manis en een flinke scheut ketchup. Op smaak afmaken met 1 of meerdere van de ingredienten. Zorg dat alles redelijk "nat" blijft. zet de oven aan op 180 graden c. vul een flinke Ovenschaal met eerst de laag zuurkool, dan het vlees en vervolgens de aardappel puree. Beetje boter over de puree, en dan goudbruin bakken in ongeveer een half uur tot drie kwartier.

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-10-2008
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Stevige herfst ovenschotel met rundergehakt, heerlijk!

Het principe lijkt op een Britse sheperd`s Pie, maar is het niet. Zo`n schotel is met ander vlees en is anders gemaakt. Deze heb ik gemaakt naar een oud idee van Gordon Ramsey en heb er, in de loop der jaren, mijn eigen draai aan gegeven. Het idee van Ramsey was om kippenbouillon te gebruiken en het vocht te binden. Heel goed want is echt een smaaksensatie. Is hij lekker, ja, vult hij, ja, is het stevig deze maaltijd, ja, dus een prima ovenschotel om de gure donkere maand `November` en de winter mee door te komen. Probeer hem zelf maar en dan hoor ik het wel. Met kook en baktijd meegenomen kan deze in een uurtje dampend op tafel staan. Eet smakelijk !

INGREDIENTEN

750 gr mager rundergehakt, 4 ons uien (in halve ringen), 3 teentjes knoflook (fijn), 2 grote winterpenen (julienne), 2 ons fijne erwten (diepvries), 125 gr champignons (in halve plakjes), 2 el tomatenpuree, ½ el tijm, ½ liter kippenbouillon (sterk geconcentreerd), 2 el bloem, 75 ml worchestersaus, Olijfolie, 1 kilo kruimige aardappels, 2 eierdooiers, 75 gr oude geraspte kaas of lekkerder, parmezaan, Zeezout, Zwarte peper

  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-11-2012
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Zuurkool ovenschotel met gehakt, ananas en kaas

Het voordeel van de winter is die overheerlijke winter groentes. Zuurkool, boerenkool, hutspot. Het leuke is om dat iedere keer weer op een andere manier te maken. Deze ovenschotel wordt hier regelmatig gemaakt.

INGREDIENTEN

300 gram (wijn)zuurkool, 300 gram rundergehakt, 2 sjalotjes, 3 eetlepel creme fraiche, 3 theelepel chilipoeder, 200 gram champignons, 1 1/2 theelepel karwijzaad, peper en zout, 150 gram geraspte oude kaas, aardappelen voor puree, hoeveelheid naar smaak (normaal gesproken ruim 300 gram), boter, Halve liter blik ananas, eventueel paneermeel, ,

  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-01-2005
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Hammetje met zuurkool en puree

INGREDIENTEN

4 hammetjes (+/- 400gr), 600 gr zuurkool, 1 eetlepel jeneverbessen, 3 laurierblaadjes, 1 liter witte wijn, 1 1/2 kg aardappelen, 1 pot mosterd, 2 eetlepels gehakte peterselie, 2 ajuinen, 2 eetlepels vleesbouillon.

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-01-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Paprika-gehaktballetjes met zuurkool en puree

INGREDIENTEN

250g gehakt, 2 theelepels paprikapoeder, zout, peper, 2 eetlepels paneermeel, 25g boter of margarine, 1 rode paprika, 1 pakje wijnzuurkool a 250g, 1 theelepel karwijzaad (Silvio), 2 eetlepels creme fraiche, 1 pakje aardappelpuree met kaas (Maggi), 2 dl melk

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-11-2002
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Zuurkoolschotel met appeltjes en creme fraiche

Ondanks dat het niet eens zo koud is momenteel krijg je door de korte dagen zin in echte winterkost. Gisteren aten we deze heerlijk zuurkoolschotel! Een ware smaaksensatie met de combinatie van appeltjes, crème fraîche, gehakt, spekjes en mosterd.

INGREDIENTEN

, , - 5 aardappelen, - 250 gram zuurkool, - 1 bakje spekjes, - klein potje crème fraîche, - halve appel, - 150 gram gehakt, - geraspte kaas, - nootmuskaat, - peper en zout, - scheutje melk, - klontje boter, ,

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-11-2011
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Paprika-gehaktballetjes met zuurkool en puree

Jeeehhhh... lekker kokkerellen.. super de luxe smullen!! en zeer snel klaar.

INGREDIENTEN

, zout en peper,250 gr. gehakt, 2 theelepels paprikapoeder, 2 eetlepels paneermeel, 25 gr. boter of margarine, 1 rode paprika, 1 pakje wijnzuurkool van 250 gr., 1 theelepel karwijzaad, 2 eetlepels creme fraiche, aardappelpuree (zakjes of zelf gemaakt) 2 dl. melk (voor de zakjes)

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-03-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Paprika ? Gehaktballetjes Met Zuurkool En Puree

685 calorieen, 32 gr vet; 41 gr eiwit; 56 koolhydraten

INGREDIENTEN

250 gr half om half gehakt, 2 theel paprikapoeder, zout, peper, 2 eetl. Paneermeel, 25 gr boter of margarine, 1 rode paprika, 1 pak wijnzuurkool( 250gr) 1 theel karwijzaad, 2 eetl creme fraiche, 1 zakje aardappelpuree met kaas, 2 dl. Melk.

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-02-1999
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensribbetjes met zuurkool en puree

Super lekker en hartverwarmend als het wintertijd is .

INGREDIENTEN

5 aardappelen, 1 scheutje melk, 4 varkensribbetjes, 2 uien, 1/2 wortel, 250 gr zuurkool, 1/2 blokje kippenbouillon, 1 el aardappelzetmeel, 4 plakjes Parijse worst, 4 plakjes gerookt spek, boter, zout - peper, nootmuskaat - jeneverbessen

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-01-2017
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

zuurkool

Een stamppot met zuurkool die echt de moeite waard is om te proberen. Mensen, vrienden en collega?s die zuurkool maar niks vinden zijn "OM" na geproeft te hebben.

INGREDIENTEN

Wijn zuurkool of een ander soort, het maakt niet uit, 1 dubbel pak magere spekjes, 1 blikje ananas (suikervrij is die van delmonte..), 1 halve of hele literblik perzik, schijfjes of niet maakt niet uit, melk boter peper zout en een lepel mosterd, dit is voor de puree, 1 gesnipperde ui, 2 handen vol blanke rozijnen, evt 1 gesnipperde rode paprika, aardappels voor de puree

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-10-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

puree met zuurkool en gehakt.

INGREDIENTEN

1kg gehakt,aardappelen,zuurkool(700gr),melk,boter,p+z,muskaatnoot.

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-11-2003
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zuurkool

Stoofschotel met hachee

INGREDIENTEN

1 pond soepvlees, 1 portie puree voor 4 personen, 1 pond zuurkool, 1 pakje stoofmix voor hachee (Maggi), oude kaas.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-01-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Zuurkool

Uit de oven

INGREDIENTEN

750 gram zuurkool, 1= kilo aardappelen, 250 gram heel dun gesneden mager doorregen spek, peper, zout, nootmuskaat, 50 gram boter of margarine, scheutje melk, 1 ei, 1 rookworst,

  • Duits Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-05-1999
  • Duits Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zuurkool

Zoetzure zuurkoolschotel

INGREDIENTEN

Pond rundergehakt, 3 uien, 3 theelepels kerriepoeder, 1 1/2 ons ontbijtspek,1 pond zuurkool, blik ananas, 3 bananen, aardappels, zout, peper, paneermeel

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-09-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zuurkool

INGREDIENTEN

750 gram zuurkool, 1? kilo aardappelen, 250 gram heel dun gesneden mager doorregen spek, peper, zout, nootmuskaat, 50 gram boter of margarine, scheutje melk, 1 ei, 1 rookworst

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-02-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Zuurkool

Een recept wat zeker niet alleen in de winter gegeten hoeft te worden.

INGREDIENTEN

500 gr rundergehakt, 100 gr spekblokjes, 700 gr zuurkool, 100 gr roomboter, nootmuskaat, 750 gr aardappelen kruimig, 1 blikje bavaria wit 0%, 1 ui snipperen, 1 blaadje laurier, 3 kruidnagelen, 1 appel in blokjes, 2 koffielepels mosterd, 1 koffielepel ketjap manis, 2-3 plakken oude kaas

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-07-2014
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

zuurkool ovenschotel

Aanrader!

INGREDIENTEN

Zuurkool,1 rookworst,maggi puree voor ovenschotels,ontbijtspek,uienringen,1 eetl. mosterd,1 theelepel thijm

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-01-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Zuurkool

Zuurkool met filetlapjes

INGREDIENTEN

1 pond wijnzuurkool, 1 klein blikje tomatenpuree, 2a3 eetlepels zure room, Varkensfiletlapjes.,

  • Multi-cultureel
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-11-1998
  • Multi-cultureel
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Italiaanse aardappelpuree met knoflook en Parmezaan

Deze romige aardappelpuree die heb ik ook zelf ontwikkeld en die past prima bij visgerechten met een Mediterraans tintje of bij Mediterrane kip. Géén melk, géén boter, maar gezonde olijfolie om iets romig mee te maken. Ik pas tegenwoordig ook nog enkel olijfolie toe om zuurkool- andijvie of boerenkoolstamppot op gezonde wijze romig te maken en dat is bij velen in goede aarde gevallen. Deze aardappelpuree is een echte smaaksensatie en is derhalve een uitstekend bijgerecht. Bovendien is hij snel klaar, proef zelf maar.

INGREDIENTEN

750 gr kruimige aardappels, 3 teentjes knoflook (geperst), Bosje verse platte peterselie (gesnipperd), Zwarte peper, Zeezout, 2 el citroensap, 1 1 ½ el Parmezaanse kaas, Goede olijfolie, Optioneel: Olijfolie met truffel die heb ik ook en is natuurlijk helemaal heerlijk

  • Italiaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-11-2012
  • Italiaans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Ovenschotel Shoarma met zuurkool

Ovenschotel van shoarma, zuurkool, aardappelpuree en brie

INGREDIENTEN

400 gr shoarma, of varkensreepjes met losse shoarma kruiden, 2 pakken wijnzuurkool, 1 pak aardappelpuree, 400 gram brie, melk en/of water voor de puree

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-12-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zuurkool schotel

Ovenheerlijke schotel voor in de winter maanden. Makelijk te bereiden.

INGREDIENTEN

Een pakje zuurkool a 500gram, Maggie ovenschotel aardappel puree, 400 gram gehakt (liefst rundergehakt), 1 blikje ananas schijven (4 stuks), 1 pakje magere spek reepjes, boter

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-01-2005
  • Nederlands
  •  30-60 min.

zuurkool ovenschotel

Lekker en makkelijk

INGREDIENTEN

750 gram zuurkool, 1 el boter, 1 rookworst, 2 uien in ringen, 1 doosjes maggi puree voor ovenschotels, 1 el mosterd, 1 tl tijm, 100 gram ontbijtspek

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-11-2001
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Zuurkool Verkeerd

Oven schotel heel snel van te voren klaar te maken

INGREDIENTEN

Aardappels gehakt nassi kruiden en zuurkool

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-03-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

ovenschotel met zuurkool

Heerlijke ovenschotel met zuurkool en spekjes

INGREDIENTEN

4 porties aardappelpuree ( eventueel uit een pakje), 500 g zuurkool, zuurkool spekjes, olie of boter om de schaal in te vetten.

  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-02-2006
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Zuurkoolovenschotel met mosterdsaus en rookworst

Geinspireerd door Albert Heijn, nu zelf thuis vers gemaakt (behalve de aardappelpuree dan, die komt uit een zakje..) en dan is ie nog een heel stuk lekkerder hoor!

INGREDIENTEN

500 gr zuurkool (5 minuutjes voorgekookt en goed uitgelekt), 2 zakjes aardappelpuree voor ovenschotel (Maggi, of natuurlijk zelfgemaakte), 6 el grove mosterd, 1 bekertje creme fraiche, 150 gr gerookte spekblokjes (uitgebakken), 1 grote Gelderse rookworst (375 gr, 10 minuten geweld, in plakjes), 150 gr belegen Beemsterkaas (geraspt),

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-10-2012
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zuurkool Met Spek

Een heerlijk, een-pans winterrecept. Anders dan anders.

INGREDIENTEN

*750 gram zuurkool, *Genoeg aardappels om voor vier man puree te maken, *4 rundersaucijsjes (ongekruid), *4 repen dikgesneden, gezouten spek, *zout, *boter en nootmuskaat

  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-02-2000
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

simpel zuurkool

Simpele zuurkool ovenschotel maar des te lekkerder

INGREDIENTEN

Zakje zuurkool, 400 gram shoarma vlees, aardappelpuree, creme fraiche, klein bekertje, boter/margarine

  • Goedkoop en snel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-01-2000
  • Goedkoop en snel
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Zuurkool met banaan

De zuurkool met ananas van Peter is de aanleiding om het ook eens anders te proberen. Met banaan dus.

INGREDIENTEN

Aardappels tot puree verwerkt, zuurkool, 2 bananen, 4 plakken prosciutto, Texelse schapenkaas of eventueel een andere

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-08-2011
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Zuurkool met stoofpeertjes

Dit is een heel lekkere variatie op een zuurkoolschotel. 

INGREDIENTEN

Puree, zelfgemaakt of uit zakje, 300 gr kipfilet, 30 gr. boter, 2 gesnipperde uien, 1 el kerriepoeder, 1 zak zuurkool, 1 pot stoofpeertjes, of zelfgemaakte, 150 gr. geraspte oude kaas

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-11-2018
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

kerrie zuurkool

Hier zijn geen woorden voor,dit is zooo lekker

INGREDIENTEN

2 kippen borstjes-------, een grote ui--------, 125 gr boter of meer-------, hindoestaanse massala = kerrie-----, aardappelen-----, zout en peper-------, een pakje kerrie zuurkool van kramer(krautboy)= tafel klaar., een blikje knackworstjes (unox) gebruikte ik

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-01-2001
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zuurkool ovenschotel

Indisch vlees met zuurkool

INGREDIENTEN

1 zakje aardappelpuree met bacon smaak of maak zelf een aardappelpuree, 1 pd zuurkool, 4 speklapjes in dobbelsteentjes, 2 flinke uien, grof gesneden, 1 zakje babi ketjap

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-10-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

zuurkool met banaan

Een lekker Fries recept

INGREDIENTEN

1 kg aardappelen, , melk, , boter, , nootmuskaat, , zout, , peper, , 500 gr hoh gehakt, , 500 gr zuurkool, , 4 bananen, , (kaas, paneermeel, boter), ,

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-12-2004
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Zuurkool ovenschotel

INGREDIENTEN

500 gr.rundergehakt, zakje zuurkool naturel, aardappels voor aardappelpuree, blik ananas, paneermeel

  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-06-2000
  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.

kerrie zuurkool

1 zakje kerriezuurkool 1kg aardappelen 500gram sharmavlees 2tomaten 1zakje gerasptekaas

INGREDIENTEN

Kerrie zuurkool aardappelpuree, sharmavlees, tomaten gerasptekaas.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-03-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Zuurkool anders (heel eenvoudig recept!)

Een heel lekker Herfst/Winter recept,hoe ik ooit aan dit recept gekomen ben weet ik echt niet meer, maar ik heb het ongetwijfeld zoveel veranderd dat het nu mijn eigen recept is geworden.

INGREDIENTEN

500 g half om half gehakt, 3 grof gesnipperde uien, 2 teentjes knoflook, 500 g zuurkool, 1 klein blikje ananasstukjes, 2 zakjes aardappelpuree (of maak lekker zelf puree!), 1 tl paprikapoeder, 1 tl kerriepoeder, sambal (naar smaak), ketjap (scheutje), paneermeel, een paar klontjes boter, zout & peper

  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-10-2004
  • Internationaal
  •  20-30 min.

hongaarse zuurkool

Dit recept stond in een krant

INGREDIENTEN

500 gr zuurkool, 2 rode paprika's in blokjes gesneden, 1 rode peper in ringetjes gesneden Eerst een halve proberen, is heet genoeg!, 3 flinke plakken salami met knoflook van 1 cm dik in dobbelsteentjes gesneden, 2 ons plakjes katenspek in stukjes gesneden, 1 grote ui in ringen gesneden, 250 gr. champignons in plekjes gesneden, witte wijn, aard. puree

  • Hongaars
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-01-2001
  • Hongaars
  •  30-60 min.

Ovenschotel Zuurkool

Je kunt het doen met gare aardappelen of puree.

INGREDIENTEN

1 pond zuurkool, 2a3 kg aardappels, 1 pond gehakt,boter.

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-03-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Hertenbiefstuk met zuurkool

INGREDIENTEN

2 hertenbiefstukjes, 200 gr. zuurkool ( liefst vers), 2 kruidnagels ( gekneusd), 1 laurierblaadje, 4 dl kippenbouillon, 2 pl kruidkoek, in kleine stukjes, 2 dl wildjus, 5 grote aardappels ( om puree te maken), boter, 2 dl melk, room, peper en zout

  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-11-2008
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

zuurkool anders

Zuurkool met gehakt en ananas

INGREDIENTEN

1 pakje zuurkool, 1 zakje aardappelpuree, 250 gram gehakt, 1 blik ananas, 1 zakje geraspte kaas

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-12-1998
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Gebakken zuurkool

Wat anders met zuurkool

INGREDIENTEN

2 bakjes spekjes in blokjes, 500 gr hamlappen, pakje zuurkool, wokgroente naar keuze, aardappel puree met kaas, zakje of verse geraspte kaas

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-03-2004
  •  
  •  20-30 min.

Zuurkool Met Fruit

INGREDIENTEN

750 gr aardappelen,1 losgeklopt ei,scheutje melk,500 gr zuurkool,50 gr rozijnen,30 gr boter,250 gr shoarmavlees, klein blikje mandarijntjes.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-12-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Nieuwste puree en zuurkool recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top