1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Puntpaprika
  5. Gevulde Puntpaprika

Gevulde puntpaprika recepten (38)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Gevulde puntpaprika

Een heerlijk gerechtje met veel smaak. Lekker met een groene salade van bijvoorbeeld spinazie.

INGREDIENTEN

- 300 gr. Kippengehakt - 3 puntpaprika`s - geraspte (belegen) kaas of cheddar - sjalotje - bosui 2x - klein blikje tomatenpuree - peper - zout - knoflookpoeder

Bereidingswijze

Verwarm de over voor op 180 graden. Snij de paprika`s in de lengte doormidden en haal de pitjes eruit. Kook deze ong. 3 minuten. Snij het sjalotje fijn, en de bosui in ringetjes. Laat de tomatenpuree even goed aanbakken en voeg dit daarna toe aan het kippengehakt, voeg daarna ook de uitjes en bosui toe. Bak het kippengehakt rul en breng op smaak met de peper, zout en knoflookpoeder. Leg de paprika`s in een overschaal en vul deze met het mengsel en bestrooi met de kaas. 15 minuutjes in de over.

  • Italiaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-10-2012
  • Italiaans Bijgerecht
  •  10-20 min.

Gevulde puntpaprika met gehakt en spek

Af en toe heb ik een periode dat ik weer even aan mijn lijn moet denken, slik. Ik maak dan koolhydraat arme recepten. Dit recept is niet helemaal zelf bedacht. Er bestaan genoeg gevulde puntpaprika recepten natuurlijk. Ik heb alleen de kruiden naar eigen idee gedaan. Het resultaat is erg lekker.

INGREDIENTEN

- 400 gr. gehakt., - 2 puntpaprika's gehalveerd, - 1 tl sambal manis, - ketjap zout scheut, - zout en peper naar smaak, - 1 ei, - 1 teentje knoflook in kleine stukjes, - ontbijtspek, - geraspte kaas

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-08-2016
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

gevulde puntpaprika\'s met tonijn

Gevulde puntpaprika's met tonijn uit de oven. Voor een warme lunch of als voorgerecht

INGREDIENTEN

2 puntpaprika's (zoet) * 1 ui * 1 teentje knoflook * 4 el olijfolie * 2 tomaten * 2 tl gedroogde tijm * 2 blikjes tonijn op water * peper en zout * paar takjes verse peterselie

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-03-2006
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Gevulde puntpaprika vegi

Heerlijke gevulde puntpaprika zonder vlees. Foto volgt..

INGREDIENTEN

2 puntpaprika 's, zuivelspread, geraspte belegen kaas, witte kaas.. als feta,

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-02-2018
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gevulde zoete puntpaprika

Kleurrijk, zoet, heet, zacht, smaakvol!

INGREDIENTEN

1 puntpaprika, 100 gr. gaar kipvlees van kipkarbonades, 2 schijven ananas, 2 lenteuitjes, 1 el chili olie, 1 el gembersiroop, 2 tl sesamzaadjes,

  • Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-08-2009
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

gevulde puntpaprika met gehakt

Zelf bedacht als variatie op een recept van smulweb, waarin geen gehakt zat.

INGREDIENTEN

4 puntpaprika`s ca. 20cm lang, 300gr. gehakt, 200gr. geitenkaas, 300ml griekse yoghurt, ca. 12 bosuitjes, 2 el peterselie, 3 tl sambal, 2 tl kaneelpoeder, 2 tl italiaanse kruiden, 1 tl pittige paprikapoeder, 1 klein uitje

  • Grieks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-11-2012
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde puntpaprika met feta

Sinds ik dit recept ontdekt heb gaat het de hele familie rond. En elke keer dat ik kook wordt mij gevraagd of ik dit wil maken. Helaas zijn de puntpaprika's soms best duur. Daarom maak ik het voornamlijk als de puntpaprika in de aanbieding is.

INGREDIENTEN

Rode puntpaprika's, 2 el olijfolie, 1 ui, 1 kleine gele paprika, 1 kleine courgette, 2 tenen knoflook, 1 snufje zout, 1 snufje peper, 200 g feta, 200 g tomaten, 1 tl gedroogde oregano, 300 g gele rijst, 1 bakplaat of ovenschaal (inhoud 2L)

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-04-2015
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

gevulde puntpaprika met feta en courgette

Een leuk uitziend gerecht, met een bourgonische smaak en niet al te zwaar wegend op de maag.

INGREDIENTEN

- 2 punt parika's , - 1 courgette, -  Bosuitje, -  Spinazie, -  Feta, -  Pesto ( zelf maken), -  Pijnboompitten, , - Peper, - Zout, - Olijfolie,  

  • Europees Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-08-2014
  • Europees Voorgerecht
  •  10-20 min.

Gevulde puntpaprika met kabeljauw

Verras je gasten met dit topgerecht: gevulde puntpaprika's met kabeljauw. Superlekker en het ziet er ook nog eens prachtig uit. De tijm en Parmezaanse kaas geven dit gerecht extra veel smaak. 

INGREDIENTEN

4 rode puntpaprika's, 3 el olijfolie extra vierge, 450 g kabeljauwfilet, 1 snufje zout, 1 snufje peper, 200 g crème fraîche, 1 teen knoflook, 25 g Parmezaanse kaas, 3 takjes tijm, 200 g witte rijst, 75 g veldsla

  • Wereld Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-01-2019
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Gevulde zoete puntpaprika met Bimi

Heerlijk gerechtje voor erbij en het ziet er heel leuk uit

INGREDIENTEN

Voor 4 personen:, , - 2 zoete puntpaprika's, - 1 pakje bimi (bij AH verkrijgbaar, oosterse broccoli), - Bekertje creme fraiche, - Beetje geraspte kaas, - Peper en (himalaya) zout, - Italiaanse kruiden (of oregano, wat je hebt), - Olijfolie,  

  • Europees Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-12-2014
  • Europees Bijgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde puntpaprika met spinazie en scampi's

Zin om eens iets anders te proberen met je scampi's? Dan kunnen wij je de combinatie van spinazie en gevulde paprika meer dan aanbevelen! Een verrassend licht en super lekker ovengerecht.    

INGREDIENTEN

2 rode puntpaprika's (of 4 kleine), 400 g scampi's (gepeld en darmkanaal verwijderd), 100 g quinoa, 200 g bladspinazie (+ extra), 1 sjalot, 1 knoflook teentje, 1/2 citroen, 15 cl (soja) room, 125 g mozzarella, olijfolie, peper en zout

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-07-2020
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Nieuwste gevulde puntpaprika recepten
  • Eigen recept

Gevulde zoete puntpaprika of grote champignons!

Lekker en ziet er leuk uit! Als je een mooi bolletje van de rijst maakt en garneert met wat overgebleven peterselie.Je kunt ipv de paprikas ook grote champignons gebruiken.

INGREDIENTEN

2 zoete puntpaprikas/ 4 grote champignons/paddestoelen, runder gehakt, spekblokjes, champignons, 2 vleestomaten, tomatenpuree, peterselie, 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, zwarte peper, zout, (als je van pittig houdt evt sambal of 1 rode peper), paneermeel, parmezaanse kaas

  • Hongaars Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-03-2010
  • Hongaars Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gevulde puntpaprika met courgetti en rode saus

-

INGREDIENTEN

Ingrediënten 2 personen:, 17/18khd per portie, , 1 (rode) ui, 1 teen knoflook, 1 courgette, 1 puntpaprika, 250gram gehakt, 50ml crème fraîche, 200ml tomatensaus, 1 tl sambal, 2 el rode wijn azijn, 2 el kikkoman sojasaus, 2 eetlepels geraspte kaas 30+ OF parmezaanse kaas snippers (erg lekker), Naar smaak korianderblad (potje) of vers, snufje chilipoeder, snufje paprika poeder, snufje peper

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-01-2017
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Puntpaprika met gehaktvulling en Provençaalse saus

Breng het zuiden op je bord ...heerlijk ! 

INGREDIENTEN

600 g gehakt varken + kalf, 6 zoete puntpaprika's, 2 eetl. Chunky dip & mix (versmarkt), 250 g rijst, 400 g tomatenstukjes (blik), 1 ui, 2 eetl. olijfolie, 1 blokje kippenbouillon, 1tl. tijm (gedroogd), 1 tl. basilicum, peper en zout

  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-08-2019
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde puntpaprika met puree van zoete aardappel, feta en olijven

Weer een lekker recept uit de Boodschappen

INGREDIENTEN

750 gram zoete aardappels (geschild, in blokjes), 4 rode puntpaprika's, 2 teentjes knoflook (fijngehakt), 2 eetlepels olijfolie, 1 ei (losgeklopt), snuif rozemarijn of tijm, 150 gram groene olijven (grof gehakt, zonder pit), 150 gram witte kaas (verkruimeld of in kleine stukjes),

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-07-2019
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde zoete puntpaprika met geitenkaas maar dan makkelijk

Errug lekker bijgerecht. De familie stelde voor om het de volgende keer als hoofdgerecht te maken (maak dan dus meer van die units maken, dan doe je toch iets goed?)

INGREDIENTEN

2 zoete puntpaprika's, een bakje geitenkaas spread (bettine), handje pijnboompitjes, 2 eetlepels verse bieslook, olijfolie, versgemalen peper

  • Wereld Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-04-2017
  • Wereld Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Gevulde flespompoen

Zoete flespompoen gevuld met een pittig Mexicaanse bonenmengsel, erg lekker en even iets totaal anders! Overigens ook verrassend weinig calorieen (ong. 300 kcal per persoon)

INGREDIENTEN

- 1 flespompoen, - 1 rode (punt)paprika, - 1 (rode) ui, - klein blikje zwarte bonen, - 1/2 rode peper, - 1 teentje knoflook, - chilipoeder, - djinten (komijn), - geraspte kaas, - zout, - olie, - klein scheutje wijn of port

  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-07-2013
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Gevulde Turkse aubergine met croutons

Gescheurde Buik is de vertaling van de originele Turkse naam. Deze overheerlijk gevulde aubergines zijn een combinatie van diverse recepten uit mijn Turkse kookboeken. Makkelijk te maken, gezond en niet duur wat wil je nog meer.

INGREDIENTEN

* 2 middelgrote aubergines, * 1 groot blikje tomatenpuree, * 1 heel fijn gesnipperde ui, * 1 ontvelde en ontpitte tomaat, * 250 gram rund- of lamsgehakt, * 1 rode puntpaprika of 2 Turkse dunne lichtgroene paprika's, * 1 teen knoflook, * olijfolie, * 2 ( oude) bruine boterhammen in kleine blokjes, * wat fijn geknipte peterselie, * peper en zout naar smaak

  • Turks Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-06-2015
  • Turks Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Gevulde Italiaanse Focaccia

Het is best simpel, maar godsgruwelijk lekker als vooraf of hapje of bij de pasta

INGREDIENTEN

Een bakje champignons, 5 plakjes katenspek, 2 uien, 1 (punt)paprika, 3 lente uitjes, bakje room/kruidenkaas, wat peper, 4 teentje knoflook, eventueel nog wat verse kruiden, een beetje geraspte kaas, olijfolie of iets anders om in te bakken,

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-11-2008
  •  
  •  20-30 min.

Gevulde courgette met linzen en feta

Heerlijke vegetarische ovenschotel

INGREDIENTEN

2 courgette, 1 zoete puntpaprika, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 200 g feta (blok), 1 dl plantaardig alternatief voor room (bv. Alpro Cuisine), 800 g linzen (blik), 4 dl passata (gezeefde tomaten), 2 eetl. olijfolie, 1 eetl. oregano (gedroogd), zwarte peper (molen), zout

  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-05-2016
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Gevulde gepofte zoete aardappel

Een makkelijk, kleurrijk en lekker bijgerecht of hoofdgerecht zijn deze gevulde zoete aardappels! Erin zit stiekem nog een puntpaprika verwerkt en de cheddar kaas en gerookte chipotle pepertjes brengen de aardappel heerlijk op smaak! https://chivanne.nl/gevulde-zoete-aardappel/

INGREDIENTEN

1 kilo kleine zoete aardappels (zak AH bijvoorbeeld), , 60 gram Cheddar kaas, , 2 theelepels tabasco chipotle pepper sauce of 1 theelepel traditionele tabasco en 1 theelepel gerookt paprikapoeder, , 1 rode puntpaprika, , 1 bakje zure room (sour cream), , 2 bosuitjes, , 1 snufje paprikapoeder

  • Fusion Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-10-2020
  • Fusion Bijgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde Mexicaanse broodjes

Gevulde pistolets op zijn Mexicaans...lekker en makkelijk 

INGREDIENTEN

8 broodjes (pistolets of kaiserbroodjes), 100 gram oude kaas (geraspt), 250 gram tomatenblokjes, 100 gram zure room, 400 gram kip (filets), 80 gram maïs, 1 ui (gesnipperd), 1 lookteentje, 1 puntpaprika, 2 eetlepels peterselie (fijngehakt), 1⁄2 theelepel komijnpoeder, 1 eetlepel paprikapoeder, 1 snuifje chilipoeder, olijfolie, peper, zout

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-04-2021
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Sappige gevulde gehaktballen

Lekker sappige gehaktbal, voor bij je avondmaaltijd of ook lekker  als broodje bal . Je weet niet wat je proeft, heerlijk

INGREDIENTEN

500 gr gehakt, half om half, 1/2 rode zoete puntpaprika, 1/2, 1 zakje gehaktkruiden en zelf, bij kruiden met, 1 theelepel koekkruiden, 1 theel. nootmuskaat, 1 theel. paprikapoeder, 1 ei, paneermeel, , Saus, 2 augurkjes, 4 eetlepels ketchup, 2 eetlepels ketjap, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel maggi, 1 eetlepel tomatenpuree, wat peper, 1 klein uitje, 1/2 rode zoete puntpaprika

  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-03-2016
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

met ui gevulde ui van Jamie

Had nooit gedacht, dat zo iets simpels zo lekker kon zijn. Maakte het laatst voor een dinertje en iedereen vond dit geweldig en heel bijzonder, terwijl het gewoon ui is.

INGREDIENTEN

Per persoon 1 grote zoete (witte) ui., Voor 6 personen 1 rode puntpaprika (dit heb ik er zelf aan toegevoegd zonder overleg met Jamie), 2 koffielepels rozemarijn uit de vijzel., 6 eetlepels room, 3 volle eetlepels parmezaanse kaas., 6 plakken pancetta.

  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-01-2012
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.

Ge­vul­de tor­til­la`s met ge­hakt en to

INGREDIENTEN

3 el olijfolie, 2 tenen knoflook, in dunne plakjes, 1 tl gemalen komijn (djinten), 3 limoenen, schoongeboend, 1 1/2 blik tomatenblokjes (a 400 g), 300 g mager rundergehakt (biologisch), 1 zoete puntpaprika (zak 2 stuks, in reepjes), 1 schaal avocado`s, eetrijp (2 stuks), 50 g Pecorino Romano (kaas) geraspt, 50 g cheddar Tophat 48+ (kaas), geraspt, 8 tortilla`s, 2 bekertjes zure room (a 125 ml), 1 bosuitje (zakje 3 stuks), in ringetjes

  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-04-2013
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Gevulde paprika`s met een soort van paella

INGREDIENTEN

Olijfolie; 125 gram gedroogde chorizoworst, in blokjes; 2 uien, fijngesneden; ½ chilipeper, in ringen; bakje Griekse puntpaprikas; 125 gram risottorijst; kippenbouillon, verwarmd; 1 eetlepel kurkuma; 125 gram feta, in kleine blokjes; 125 gram roze garnalen

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-12-2006
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

***ITALIAANSE GEVULDE PAPRIKA' S MET GEHAKT.

De zoete puntparika's is zoeter dan de gewone paprika, wantr hij bevat een iets hoger suikergehalte.  

INGREDIENTEN

=2 eetl.Olijfolie., =1 Schaal Rundergehakt.(300 gram), =1 Ui,gesnipperd., =2 teentjes Knoflook, fijngehakt., =1 Zoete Puntpaprika, in blokjes. gehakt, , =2 Tomaten in blokjes., =2 tl.Gedroogde Italiaanse kruiden., =1 Groentebouillonblokje., =4 Rode Paprika's, =300 gram witte Rijst.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-07-2018
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Sonja's Gevulde puntpaprika's met Feta enCourgette

Kcal p.p 180

INGREDIENTEN

=4 zoete Puntpaprika's.  =  1 Courgette.  =  1 trosje Bosuitjes., =500 gram Spinazie.  =  3 tenen Knoflook.  =  100 gram Feta., = 50 gram Pijnboompitten.  =  Olijfolie. Zout en peper.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-11-2014
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde peper met bacon voor bbq

Voor de LIefhebber van bacon en bbq is dit een lekker hapje  pittig zout en romig en nou vooruit dan..... eenklein beetje gezond  maar wel lekker

INGREDIENTEN

6 dunne Turkse pepers deze zijn nl niet zo heet als chilipepers maar je kan die ook gebruiken of jalapeno pepers, als je voor pit gaat, lust je geen pepers probeer dan een kleine groene puntpaprika., 1 bakje roomkaas, wat verse kruiden naar smaak bv bieslook peterselie etc. Reepjes gerookt spek hoeveelheid is afhankelijk van grote van pepers

  • Internationaal Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-07-2015
  • Internationaal Bijgerecht
  •  10-20 min.

Romig gevulde zoete puntpaprika's. Nu eens niet met gehakt.

Een heerlijk gerecht met roomkaas en hamreepjes. Heerlijk !

INGREDIENTEN

1 pak wilde en witte rijst (250 g), 3 bosuitjes, 2 zakjes zoete puntpaprika (a 2 stuks), 2 pakjes roomkaas (a 100 g), 1/2 duopakje hamreepjes (a ca. 200 g), 500 g broccoli, 6 eetlepels knoflooksaus

  • Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-09-2014
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gevulde portobello op een bedje van zoete aardappel rosti

Lekker 

INGREDIENTEN

6 portobello's, 600 gr zoete aardappel, ei, rode peper, peccorino, veldsla, puntpaprika, mozzarella, peterselie, rode ui, 12 el olijfolie, 5 knoflookteentejes, 50 ml witte wijn

  • Europees Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-04-2015
  • Europees Bijgerecht
  •  30-60 min.

Kabeljauw ovenschotel

Kabeljauw op Italiaanse wijze, is een goed gevulde kabeljauw ovenschotel met spinazie, tomaten en gorgonzola. 

INGREDIENTEN

* 1 pond kabeljauwfilet, * 350 gram verse spinazie, * 1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt, * 1 rode puntpaprika, fijngesneden, * 150 gram gorgonzola, * 1 gesnipperde ui, * 5 trostomaatjes, * 1 teentje knoflook, fijngesneden, * 2 deciliter kookroom, * olijfolie, * peper en zout,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-06-2017
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Herfst Pompoensoep

Royaal met herfstgroenten gevulde pompoensoep met gebakken spekjes.

INGREDIENTEN

1 Rode Ui, 1 Witte Ui (of een paar sjalotjes), 2 tenen knoflook, Klontje roomboter, scheutje (olijf)olie, 1 Pompoen (groen of rood), 3/4 Pastinaak (of een deel van een knolselderij), 3/4 Winterwortel, 1 (punt)Paprika, 1/2 Prei, 1 blaadje gedroogde Laurier, 1 Groentebouillonblokje, 3/4 Kippenbouillonblokje, Versgemalen peper, Gerookte spekblokjes (ca. 125 gram), Verse Koriander, Verse Bieslook, Crème fraîche

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-11-2012
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Ovenschotel kabeljauw venkel-tomatensaus

Heerlijk visrecept, zacht van smaak 

INGREDIENTEN

500/ 600 gram Kabeljauw, 1 doosje Cherrytomaten, 2 eetlepels Mascarpone, 1 fles Tomatensaus grand'Italia sugocasa erbe, 100 gram Italiaanse rauwe Ham, 100 gram Danish Blue, 2 Venkels, 1 Grote Ui, 2 teentjes Knoflook, 125 gram Champignons, 1 rode Puntparika, 1 grote Rode Ui, 100 gram Zongedroogde Tomaten op olie, 100 ml Witte Wijn, Olijfolie , , na smaak:, Ketjap Manis, Sambuca, Peper, Zout, Bouillonblokje

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-12-2014
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Mar's Mexican Mix

Mexicaans, licht pittig, lekker

INGREDIENTEN

-Burrito Seasoning Mix (van Casa Fiesta), -8 Flour Tortilla's van Casa Fiesta, waarvan je er 4 gebruikt, dat past bij mij net in een grote -ovenschaal., -Zonnebloemolie of boter om het gehakt in te bakken en de uien, paprika, tomaat., -500 gram rul runder gehakt, -1 puntpaprika, -1 tomaat, -3 of 3 kleine uien, -Eigen kruiden naar wens, -Ketjap eventueel, -250 ml water voor bij de mix, -Zakje ijsberg sla klein zakje is zat, -Zakje gerapte kaas, nmaar eigen smaak, welke je lekker vind qua kaas of naar mijn smaak; Gouds belegen geraspte kaas.

  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-11-2004
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Okonomiyaki

Okonomiyaki is een gevulde pannenkoek uit Japan, geen traditioneel gerecht maar moderne Japanse junkfood. De basis bestaat uit bloem, nagaimo (Japanese mountain yam), ei, dashi en gesneden kool. De verdere ingrediten voor de vulling kunnen nogal verschillen, de letterlijke vertaling voor okonomi is namelijk wat je maar wilt.

INGREDIENTEN

Ingrediten:, het beslag:, 100 gram bloem (bapao-meel of volkorenmeel), theelepel bakpoeder, 40 ml dashi (= bouillon uit de Japanse keuken) of water, 1 eetlepel geraspte nagaimo(= familie van de yam, een zetmeelhoudende, zeer lichte, crispy wortel), snufje zout, , de vulling:, 300 gram spitskool, Julienne gesneden, wortel, Julienne gesneden, 1 kleine courgette, Julienne gesneden, handjevoltaug rode puntpaprika, Julienne gesneden, 1 lente-uitje, in ringetjes gesneden, 2 eetlepelstenkasu of gefrituurde uitjes/stukjes kroepoek, 2 eieren, 300 gram rauwe, grote garnalen (in kleinere stukjes), 4 plakjes gerookt ontbijtspek, , de garnering:, Okonomiyaki saus of Worcestershire saus, kewpie mayonaise, 1 lente-uitje, in ringetjes gesneden, bonito flakes, ao nori flakes, 1 lente-ui in dunne ringetjes

  • Japans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-04-2014
  • Japans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Pastasaus ala Miranda

Romige pasta saus, heerlijk bij gevulde pasta`s(tortlini, Ravaoili e.d.)

INGREDIENTEN

- 1 rode punt paprika, - 1 ui, - 1 (of 2) teentjes knoflook, - 1 blik gepelde tomaten, - 1/2 couchette (of 1 kleine), - 2 lente uitjes, - peper, - zout, - thijm, - oregano, - groene pesto, - olijfolie, - 1/2 potje verse basilicum, - Mascapone, - Koksroom (sojaroom), , ,

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-02-2012
  • Italiaans
  •  20-30 min.
Nieuwste gevulde puntpaprika recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top