- Eigen recept
Turkse tortilla met yoghurtsaus
Snelle en superlekkere variant op Sis kofte. Gezond junkfood bestaat!
1 sjalot, fijngesnipperd 1 rode (punt)paprika, in kleine blokjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden of uit de pers 150 g rundergehakt (of lamsgehakt als je dat kunt krijgen) 1 el olijfolie zout en (versgemalen) peper 4 (bloem) tortillas snuf nootmuskaat 2 tl komijn 2 tl kaneelpoeder 2 tl cayennepeper 1 el paprikapoeder Eventueel: peterselie, fijngesneden 1/4 krop ijsbergsla of witte kool, in reepjes gesneden Voor de pizzasaus: 1 blikje tomatenpuree paprikapoeder 3 el bouillon 1 el olijfolie Voor de yoghurtsaus: 1,5 dl Bulgaarse yoghurt witte peper, zout 1-2 teentjes knoflook ca. 6 blaadjes munt (kan ook weggelaten worden, vervang eventueel door koriander of peterselie) Eventueel extra: Sweet chillisauce
Oven voorverwarmen op 200C en rooster bekleden met aluminiumfolie. Bestrijk de tortillas met de pizzasaus. Laat de randen vrij en besproei deze met water (om te voorkomen dat ze te knapperig worden en je ze niet meer makkelijk kunt oprollen). Olijfolie in een pan op hoog vuur verhitten. Het gehaktmengsel kort rul bakken en verdelen over de tortillas. Bak ze ca. 2-3 minuten in de oven. Verdeel ijsbergsla of witte koolreepjes over het midden en rol de pizzas op. Serveer met de yoghurtsaus en eventueel sweet chillisauce.
- Turks Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op12-02-2006Turks Hoofdgerecht10-20 min.
puntpaprika
6 puntpaprika’s - zout - 2 bosuitjes - 1 rode peper - 3 takjes koriander - 100 gram couscous - 2 eetlepels olijfolie - 500 gram rundergehakt - 1 theelepel gemalen djintan - 1/2 theelepel kaneel - 4 eetlepelsrozijnen - versgemalen peper
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op29-05-2007Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
Puntpaprika met aubergine
2 zakjes zoete puntpaprika (a 2 stuks);, 5 el olijfolie;, 1 ui in halve ringen;, 1 aubergine in blokjes;, 1 tl gedroogde oregano;, 1 blikje tomatenpuree (70 g).
- Mediterraan Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op24-07-2011Mediterraan Bijgerecht20-30 min.
Puntpaprika met aubergine
* 2 zakjes zoete puntpaprika (a 2 stuks), * 5 el olijfolie, * 1 ui in halve ringen, * 1 aubergine in blokjes, * 1 tl gedroogde oregano, * 1 blikje tomatenpuree (70 g)
- Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op06-05-2011Bijgerecht20-30 min.
Gevulde puntpaprika met gehakt en spek
Af en toe heb ik een periode dat ik weer even aan mijn lijn moet denken, slik. Ik maak dan koolhydraat arme recepten. Dit recept is niet helemaal zelf bedacht. Er bestaan genoeg gevulde puntpaprika recepten natuurlijk. Ik heb alleen de kruiden naar eigen idee gedaan. Het resultaat is erg lekker.
- 400 gr. gehakt., - 2 puntpaprika's gehalveerd, - 1 tl sambal manis, - ketjap zout scheut, - zout en peper naar smaak, - 1 ei, - 1 teentje knoflook in kleine stukjes, - ontbijtspek, - geraspte kaas
- Internationaal Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op02-08-2016Internationaal Hoofdgerecht30-60 min.
Puntpaprika chutney
Puntpaprika chutney
4 puntpaprika's, 20 gram suiker, 1 dl rode port, 1 rode ui, sap van 1 limoen, 2 takjes koriander
- Europees Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op21-01-2014Europees Bijgerecht30-60 min.
Gevulde puntpaprika
Een heerlijk gerechtje met veel smaak. Lekker met een groene salade van bijvoorbeeld spinazie.
- 300 gr. Kippengehakt,, - 3 puntpaprika`s,, - geraspte (belegen) kaas of cheddar,, - sjalotje,, - bosui 2x,, - klein blikje tomatenpuree,, - peper,, - zout,, - knoflookpoeder
- Italiaans Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op16-10-2012Italiaans Bijgerecht10-20 min.
ANDIJVIESTAMPPOT MET PUNTPAPRIKA***
De paprikazaadjes verwijderen !
1 Unox Extra magere rookworst [275 gram], 1,1/2 kg Kruimige aardappelen, 1 Struik andijvie, 200 gram Rundergehakt. 1 Rode paprika,schoonge-, maakt en in reepjes. 1 dl Melk. 1 Lenteuitje, in, ringetjes. 1 Blokje runderbouillon.
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op11-02-2014Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
gevulde puntpaprika\'s met tonijn
Gevulde puntpaprika's met tonijn uit de oven. Voor een warme lunch of als voorgerecht
2 puntpaprika's (zoet) * 1 ui * 1 teentje knoflook * 4 el olijfolie * 2 tomaten * 2 tl gedroogde tijm * 2 blikjes tonijn op water * peper en zout * paar takjes verse peterselie
- 30-60 min.
- Geplaatst op27-03-200630-60 min.
- Eigen recept
Gevulde puntpaprika vegi
Heerlijke gevulde puntpaprika zonder vlees. Foto volgt..
2 puntpaprika 's, zuivelspread, geraspte belegen kaas, witte kaas.. als feta,
- Mediterraan Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op08-02-2018Mediterraan Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Gevulde zoete puntpaprika
Kleurrijk, zoet, heet, zacht, smaakvol!
1 puntpaprika, 100 gr. gaar kipvlees van kipkarbonades, 2 schijven ananas, 2 lenteuitjes, 1 el chili olie, 1 el gembersiroop, 2 tl sesamzaadjes,
- Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op29-08-2009Voorgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Tomatensoep met zoete puntpaprika
Een niet moeilijk te bereiden soep met een heerlijke zoete paprikasmaak. Het stokbrood met kruidenolie en kaas haalt de smaak nog wat extra naar boven. Zowel warm als koud een heerlijke starter.
1 ui (klein), 1 rode puntpaprika, 1,5 ltr runderbouillon, 1 blikje tomatenpuree (70 gr), 2 el worchestershiresaus, 2 el kookroom, Olijfolie , Witbrood, Geraspte (oude) kaas, Groene kruiden (gedroogd),
- Nederlands
- 10-20 min.
- Geplaatst op18-01-2009Nederlands10-20 min.
- Eigen recept
Kippensoep met zoete puntpaprika
Koken met wat je in huis hebt levert vaak hele bruikbare recepten op.
150 gr. kipfilet, 1 zoete puntpaprika, 1 el olijfolie, 3 plakjes ontbijtspek, 2 lenteuitjes, 1 worteltje (niet te groot), ½ tl chilipoeder, 1 ltr. water, 1 bouillontablet kippenbouillon, 2 bouillonblokjes (klein), Vermicelli (handvol), ½ el gedroogde selderij, ½ el gedroogde peterselie,
- 20-30 min.
- Geplaatst op14-01-200920-30 min.
- Eigen recept
zoete puntpaprika gevuld met geitenkaas
4 zoete puntpaprika`s, 4 zachte geitenkaasjes (of 2 rolletjes), 1 rode ui, 2 kleine teentjes look, handje vol verse basilicum, 10tal cherrytomaatjes, olijfolie, P&Z, 2 Ã 3 koffielepels honing
- 20-30 min.
- Geplaatst op08-02-201320-30 min.
- Eigen recept
gevulde puntpaprika met gehakt
Zelf bedacht als variatie op een recept van smulweb, waarin geen gehakt zat.
4 puntpaprika`s ca. 20cm lang, 300gr. gehakt, 200gr. geitenkaas, 300ml griekse yoghurt, ca. 12 bosuitjes, 2 el peterselie, 3 tl sambal, 2 tl kaneelpoeder, 2 tl italiaanse kruiden, 1 tl pittige paprikapoeder, 1 klein uitje
- Grieks Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op20-11-2012Grieks Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Lasagne met oregano, feta en puntpaprika
Lekker en supersimpel!
- 100 gram gedroogde lasagnebladen, - 600 ml tomatensaus met oregano (bijvoorbeeld sugo oregano van de natuurwinkel, of zelf maken), - 200 gram feta, - 1,5 rode puntpaprika, - 100 gram belegen kaas
- 30-60 min.
- Geplaatst op07-07-201130-60 min.
Gevulde puntpaprika met feta
Sinds ik dit recept ontdekt heb gaat het de hele familie rond. En elke keer dat ik kook wordt mij gevraagd of ik dit wil maken. Helaas zijn de puntpaprika's soms best duur. Daarom maak ik het voornamlijk als de puntpaprika in de aanbieding is.
Rode puntpaprika's, 2 el olijfolie, 1 ui, 1 kleine gele paprika, 1 kleine courgette, 2 tenen knoflook, 1 snufje zout, 1 snufje peper, 200 g feta, 200 g tomaten, 1 tl gedroogde oregano, 300 g gele rijst, 1 bakplaat of ovenschaal (inhoud 2L)
- Vegetarisch Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op18-04-2015Vegetarisch Hoofdgerecht30-60 min.
PUNTPAPRIKA MET BLOEMKOOLCURRY EN COUSCOUS****
Vervang de laos door gemberpoeder (Djaher) of 3 cm geschilde,geraspte gemberwortel. Vervang de helft van de bloemkool door sperziebonen.
3 eetl. Arachideolie of zonnebloemolie, 1 Ui,gesnipperd. = 2 teentjes Knoflook, fijngehakt., 1/2 eetl. Sambal trassi. = 1 Bloemkool (ca. 500 gr.), in miniroosjes., 1 tl. Laos. = 200 ml. Kokosmelk., 250 gram Couscous.4 rode Puntpaprika 's., 2 el.gehakte platte peterselie of bladselderij., 100 gram Feta, verkruimeld.
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op02-04-2015Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Ravioli met kip en puntpaprika
Dit snelle italiaanse gerecht kan gemaakt worden met verse zelfgemaakte ravioli, verse ravioli uit de winkel of gedroogde tortellini met kaas. Het is simpel, zacht, lekker, licht zoet ... kortom een aanrader!
, 250 gram ravioli gevuld met kaas (5 kazen is een lekkere variant), 250gr Kip, 2 zoete puntpaprika`s, 250 ml creme fraiche, suiker, peper zout,
- Italiaans
- 10-20 min.
- Geplaatst op27-07-2013Italiaans10-20 min.
- Eigen recept
gevulde puntpaprika met feta en courgette
Een leuk uitziend gerecht, met een bourgonische smaak en niet al te zwaar wegend op de maag.
- 2 punt parika's , - 1 courgette, -  Bosuitje, -  Spinazie, -  Feta, -  Pesto ( zelf maken), -  Pijnboompitten, , - Peper, - Zout, - Olijfolie, Â
- Europees Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op20-08-2014Europees Voorgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Pittige Pompoensoep met Puntpaprika
Een heerlijke pittige pompoensoep.
1 ui, 2 tenen knoflook, 1 pompoen, 2 aardappels, ± 4 cm verse gember, Een bosje verse koriander, 2 rode puntpaprika`s, 2 eetlepels olie, 1 theelepel komijnzaadjes, 2 groentebouillonblokjes, 1.5 liter water, Zout/peper, Snuf cayennepeper, Flesje blue band kookroom light (7%),
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op25-02-2013Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Plaattaart met puntpaprika en halloumi
Een snelle, verrassende plaattaart met lekker veel paprika. Gezond, makkelijk voor te bereiden en heel goed ook mee te variëren. Gebruik bijvoorbeeld feta, in plaats van halloumi. Voor een vegetarische optie laat je de ham weg.
4 plakjes roomboterbladerdeeg, 2 puntpaprika's, 2 plakjes rauwe ham, ½ halloumi, 4 eieren, room, zout en peper
- Wereld Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op09-11-2017Wereld Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Gevulde zoete puntpaprika met Bimi
Heerlijk gerechtje voor erbij en het ziet er heel leuk uit
Voor 4 personen:, , - 2 zoete puntpaprika's, - 1 pakje bimi (bij AH verkrijgbaar, oosterse broccoli), - Bekertje creme fraiche, - Beetje geraspte kaas, - Peper en (himalaya) zout, - Italiaanse kruiden (of oregano, wat je hebt), - Olijfolie, Â
- Europees Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op10-12-2014Europees Bijgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Romige kruidendip met geroosterde puntpaprika
Oneindig veel mogelijkheden heb je met deze romige kruidendip. Fris door het gebruik van verse kruiden, en een heerlijke touch door de zoete, geroosterde puntpaprika. Serveer bijvoorbeeld bij de gyros, of als sausje bij de Barbecue of borrel.
125 gr naturel roomkaas, 125 gr zure room, 10 gr bieslook + 5 gr extra, fijngesneden, 10 gr munt, fijngesneden, 2 puntpaprika's, rasp van 1 citroen, zout en peper
- Wereld Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op17-11-2017Wereld Bijgerecht20-30 min.
Puntpaprika met gehaktvulling en Provençaalse saus
Breng het zuiden op je bord ...heerlijk !Â
600 g gehakt varken + kalf, 6 zoete puntpaprika's, 2 eetl. Chunky dip & mix (versmarkt), 250 g rijst, 400 g tomatenstukjes (blik), 1 ui, 2 eetl. olijfolie, 1 blokje kippenbouillon, 1tl. tijm (gedroogd), 1 tl. basilicum, peper en zout
- Frans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op11-08-2019Frans Hoofdgerecht30-60 min.
Gevulde puntpaprika met kabeljauw
Verras je gasten met dit topgerecht: gevulde puntpaprika's met kabeljauw. Superlekker en het ziet er ook nog eens prachtig uit. De tijm en Parmezaanse kaas geven dit gerecht extra veel smaak.Â
4 rode puntpaprika's, 3 el olijfolie extra vierge, 450 g kabeljauwfilet, 1 snufje zout, 1 snufje peper, 200 g crème fraîche, 1 teen knoflook, 25 g Parmezaanse kaas, 3 takjes tijm, 200 g witte rijst, 75 g veldsla
- Wereld Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op14-01-2019Wereld Hoofdgerecht30-60 min.
BAMI MET ZOETE PUNTPAPRIKA***
Een beetje uit voorraad, een beetje uit de koelkast.Door van de eieren een omelet te geef je de Bami net even een verrassende draai.
250 gram Chinese eiermie. = 1 spitskool., =2 zoete puntpaprika''s. = 4 eieren,losgeklopt., =4 el. zonnebloemolie., =100 gram boemboe bami goreng., =4 el. ketjap manis. = gebakkeb uitjes [bakje 100 gr.]
- Chinees Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op28-01-2015Chinees Hoofdgerecht20-30 min.
Oosterse wokschotel met zoete puntpaprika
1 Broccoli, 200 gr Peultjes, 2 el Sesamzaad, 400 gr Tofu of 1 Kipfilet, 5 a 6 nestjes (fijne) Mie, Rijstolie, 2 rode punt Paprika`s, 1 gele Paprika, 6 teentjes Knoflook, 1 stukjes Gember, 1 Rode Peper (verse), 1 Rode Ui, 3 a 4 el sweet Chilisaus, 2 el Ketjap manis, 1/2 Bouillonblokje, Paprika-, gember-, knoflook-, kerrie-, kurkuma-, nootmuskaatpoeder
- Aziatisch
- 20-30 min.
- Geplaatst op26-03-2013Aziatisch20-30 min.
**PITTIGE PASTASALADE MET GEHAKT EN PUNTPAPRIKA**
De kruidige gehaktballetjes matchen goed met de pittig-romige peperdressing. De jalapeno en paprika zijn neef en nicht, een echt familiegerecht dus ! Â
=300 gram fusilli (pasta De Cecco), =1 Zak Puntpaprtikam ix, 1/2 Zakje peterselie.(a 30 gr.), =1 Schaal rundersoepballetjes,ca 200 gram., =1/2 eetl. cajunkruiden. (busje 90 g), =2 Eetl.arachideolie. = 2 Uien,(gesnipperd), =1 Limoen(schoongeboend), =1 Jalapenopeper = 125 gram creme fraiche.
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op08-08-2015Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Groene puntpaprika met heerlijk vleesbrood
8-12 smalle groene puntpaprika`s, 6 eetlepels olijfolie, 1-2 eetlepels sherryazijn, 500 g gemalen rundvlees of half-om-half met gemalen lamsvlees, 1 theelepel (gerookt) paprikapoeder, ½ theelepel pul biber (Turkse geroosterde pepervlokken), 1 ei, 2 teentjes knoflook, fijngesneden, 1 eetlepel grof gemaakte pistachenootjes
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op25-05-2009Hoofdgerecht30-60 min.
LenÂteÂquiÂche met saÂlaÂmi, puntÂpaÂpriÂka en kruiÂden
Dit is een supper lekker recept en handig ook voor als je een verjaardag hebt of voor het het wekend gezellig met een lekker drankje
, 5 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries, ontdooid), 3 puntpaprika's, 6 salade-uien, 15 g verse platte peterselie, 25 g verse bieslook, 125 g rundersalami, 4 middelgrote eieren, 50 ml halfvolle melk, 100 g geraspte Parrano, ,
- Fusion
- 30-60 min.
- Geplaatst op08-04-2019Fusion30-60 min.
Gevulde puntpaprika met spinazie en scampi's
Zin om eens iets anders te proberen met je scampi's? Dan kunnen wij je de combinatie van spinazie en gevulde paprika meer dan aanbevelen! Een verrassend licht en super lekker ovengerecht.  Â
2 rode puntpaprika's (of 4 kleine), 400 g scampi's (gepeld en darmkanaal verwijderd), 100 g quinoa, 200 g bladspinazie (+ extra), 1 sjalot, 1 knoflook teentje, 1/2 citroen, 15 cl (soja) room, 125 g mozzarella, olijfolie, peper en zout
- Belgisch Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op01-07-2020Belgisch Hoofdgerecht30-60 min.
**KATENVINKEN MET PUNTPAPRIKA EN RODE PEPER**
Vervang eventueel katenspek door bacon of ontbijtspek.
=500 gram Rundergehakt., =1 rode (punt)paprika,zonder zaadjes, in miniblokjes., =2 Sjalotjes of 1 kleine Ui, gesnipperd., =1 teentje Knoflook, fijngehakt., =1 rode Peper,zonder zaadjes, fijngehakt., =1 Ei, = Paneermeel. = 150 gr. Katenspek, =5o gram Boter of 3 eetl.Olijfolie.
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op07-07-2015Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Gevulde zoete puntpaprika of grote champignons!
Lekker en ziet er leuk uit! Als je een mooi bolletje van de rijst maakt en garneert met wat overgebleven peterselie.Je kunt ipv de paprikas ook grote champignons gebruiken.
2 zoete puntpaprikas/ 4 grote champignons/paddestoelen, runder gehakt, spekblokjes, champignons, 2 vleestomaten, tomatenpuree, peterselie, 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, zwarte peper, zout, (als je van pittig houdt evt sambal of 1 rode peper), paneermeel, parmezaanse kaas
- Hongaars Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op07-03-2010Hongaars Bijgerecht20-30 min.
BBQ-wrap met gemarineerde eend, mango en puntpaprika
Lekkere wrap van de BBQ , origineel en makkelijk te bereiden. We geven er rijst bij .Â
2 gemarineerde eendenfilets met pepers (kant en klaar of zelf marineren ), 125 g veldsla, 1 zoete puntpaprika, 1/2 komkommer, 2 lente-uitjes, 1 mango, sap van 1/2 limoen, 4 wraps, 2 tl vloeibare honing, 2 el olijfolie, peper en zout,
- Belgisch Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op21-05-2020Belgisch Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
" Quichekeurig " een kip-kerrie quiche met puntpaprika en prei.
Weer thuis..... en daar is dan ook mijn vriend De OVEN. Deze vriend mis ik wel heel erg als we met de camper reizen. Meteen maar gaan uitproberen of ie het nog wel doet Deze quiche was verrukkelijk. We smullen immers graag van de combinatie kip en kerrie... echt een gouden duo.
4-5 plakjes hartig taartdeeg ontdooid, 2 eetlepels paneermeel, 1 puntpaprika in blokjes, 1 kleine prei in halve ringetjes, 300-350 gram kipfilet in blokjes, 200 gram crème fraîche, 4 eitjes ( m), quichevorm ingevet, zout en peper naar smaak, 3 -4 theelepels kerriepoeder
- Frans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op23-09-2020Frans Hoofdgerecht30-60 min.
Project Gezond stoofpotje met kippendij en puntpaprika
Kippendij leent zich prima om mee te stoven omdat het heerlijk mals en sappig blijft en met slechts 5 ingrediënten zet je in een half uurtje een smakelijke stoofpot op tafel. Bovendien leent dit stoofje zich ook om andere restjes groente in te verwerken ..... hoe langer stoven hoe smakelijker het stoofje wordt. Dus, als je de tijd hebt laat gewoon lekker langer stoven. Er hoeft géén extra vocht toegevoegd te worden om het geheel lekker te laten pruttelen, omdat er genoeg vocht uit de groente trekt. Mocht het eventueel toch te droog worden , voeg dan een klein scheutje water toe waarin een stukje kippenbouillon is opgelost. Ik beschrijf dit gerecht zoals beschreven in het boek TOP en zal met ** aangeven waar ik iets veranderd heb
3 rode puntpaprika's schoon in grove stukken gesneden ** ik nam er 2, 1 dikke ui schoon en in grove stukken gesneden, 250 gram kippendij zonder vel, 120 gram ( rijst naar keuze), 5 gram paprikapoeder en peper en zout naar smaak, 1/2 bakje champignons **, 3/4 gele paprika **, 1 teen knoflook gesnipperd **, 2 eetlepels gesnipperde bladpeterselie **
- Wereld Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op19-01-2020Wereld Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Gevulde puntpaprika met courgetti en rode saus
-
Ingrediënten 2 personen:, 17/18khd per portie, , 1 (rode) ui, 1 teen knoflook, 1 courgette, 1 puntpaprika, 250gram gehakt, 50ml crème fraîche, 200ml tomatensaus, 1 tl sambal, 2 el rode wijn azijn, 2 el kikkoman sojasaus, 2 eetlepels geraspte kaas 30+ OF parmezaanse kaas snippers (erg lekker), Naar smaak korianderblad (potje) of vers, snufje chilipoeder, snufje paprika poeder, snufje peper
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op18-01-2017Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Gebakken varkenshaas met puntpaprika en broccoli en champignons

Weer een lekker gerechtje met varkenshaas!!
2 varkenshazen, 1 eetlepels roomboter, ½ broccoli, ¼ bakje champignons, 1 rode puntpaprika's, 1 eetlepels kerriepoeder, Versgemalen peper, Zout,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op26-11-2017Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Puntpaprika\'s gevuld met wilde rijst
Bron: www.C1000.nl
1/2 pak wilde & witte rijst (Lassie, 275 g), 2 el pesto Genovese (Grand Italia), 2 el verse Italiaanse kruidenmix (C1000 Vers), fijngehakt, zout, 2 zoete puntpaprika?s,
- Vegetarisch Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op18-12-2005Vegetarisch Bijgerecht20-30 min.
Puntpaprika in de oven met Fregola
Super lekker pittig ovengerecht uit Sardinië, zeker eens proberen !Â
200 gram kalfsgehakt, 120 gram Fregola, 4 puntpaprika's, 1 bol mozzarella, broodkruimels, olijfolie, peper, zout, , Voor de pesto;, 120 gram parmezaanse kaas, 1 eetlepel ketchup (tomaten), 80 gram pijnboompitten, 50 gram tomatenpuree, 1 theelepel tabasco, 10 centiliter olijfolie, 5 centiliter water, , 150 gram sjalotten, 2 puntpaprika's, 4 lookteentjes, 1 limoen
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op27-11-2020Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
-
puntpaprika
van anneke1978 , 1 recepten, 0 volgers
-
Puntpaprika
van Sassebassie , 1 recepten, 0 volgers