Provencaalse Kabeljauwschotel
Lekker makkelijke doordeweekse ovenschotel. Smaakt goed met pasta.
250 gram verse kabeljauw, 350 gram tomatenbasis (bijv. Heinz Tomato Frito),1 zak gemengde rattatouille-groenten, 2 el. zachte kruidenkaas (bijv. paturain), 1/2 zakje provencaalse kruiden, peper, zout, olie, 2 eetlepels creme fraiche, 2 eetlepels geraspte kaas.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Doe wat olie in de pan en bak de groentenmix op hoog vuur beetgaar. Voeg de tomatenbasis en de kruidenkaas toe en warm alles goed door. Breng de saus op smaak met de provensaalse kruiden, peper, zout en creme fraiche. Vet de bodem van de ovenschaal in en leg de rauwe kabeljauw in de ovenschaal. Schenk de saus erover en strooi de geraspte kaas er bovenop. Bak de visschotel gaar in circa 20 minuten.
- 20-30 min.
- Geplaatst op05-03-200220-30 min.
Provencaalse Saus.
3 rode paprika's, 3 groene paprika's, 5 ajuinen, 250 gr Champignons, 4 teentjes look, Pilli pilli, zout en peper, Provencaalse kruiden, 2 dozen gepelde tomaten in blokjes(2*400gr), een klontje suiker, boter, maizena.,
- Frans
- 30-60 min.
- Geplaatst op05-01-2000Frans30-60 min.
provencaalse saus
Lekkere saus bij biefstuk of kip
60 gram boter,8 tomaten,2 aubergines,4 el olijfolie,peper en zout,2 uien,1 groene- 1 rode- en een gele paprika,3 teentjes look,wat mariolein,wat oregano,wat rozemarijn(mag ook gedroogde provencaalse kruiden maar is niet zo lekker als met verse)1 klein spaans pepertje mag er ook bij naar smaak
- Frans
- 10-20 min.
- Geplaatst op03-04-2000Frans10-20 min.
Provençaalse Saus
Deze warme saus uit de Provence smaakt uitstekend bij gebakken lamskoteletjes, pasta, kalfsvlees en varkensvlees.
1 ui, 1 teentje knoflook, 1/2 rode paprika, 1/2 kleine courgette, 300 gr tomaten, vel verwijderd, 2 eetlepels olijfolie, 1 dl tomatensap, 1/2 theelepel provençaalse kruiden, 2 theelepels suiker, zout, peper
- Frans
- 20-30 min.
- Geplaatst op20-02-2020Frans20-30 min.
- Eigen recept
Provençaalse saus
2 uien, 250 gram champignons, 400 g gepelde en ontpitte tomaten (of blik), 2 knoflookteentjes, fijngesnipperd, ½ rode, ½ groene en ½ gele paprika, een halve courgette, 250 ml witte wijn, 50 g boter, provençaalse kruiden, peper, zout, een paar fijn gesneden basilicum blaadjes
- Europees
- 60-120 min.
- Geplaatst op03-11-2013Europees60-120 min.
Provencaalse Saus
Pastasaus
1 aubergine, 1 courgette, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels olie, 100 gr magere spekblokjes, 400 gr gehakt, 1 glas rode wijn of bouillon, 3 1/2 dl tomatensaus (pot), 1 theelepel Proven?aalse kruiden, 100 gr groene olijven zonder pit,
- Internationaal
- 20-30 min.
- Geplaatst op17-04-1999Internationaal20-30 min.
provencaalse saus
Lekker pittig deze warme saus uit de Provence
-1 uitje, -2 sjalotjes, -1 teentje knoflook, -zout, -250 g tomaten, -3 eetlepels olijfolie, -1/4 l warme vleesbouillon, -8 eetlepels witte wijn, -witte vers gemalen peper, -peterselie
- Frans
- 10-20 min.
- Geplaatst op04-08-2002Frans10-20 min.
provencaalse saus
Ook lekker bij de kruidenfrikadellen of kruidenballetjes.
1 sjalot, olijfolie, 3 grote tomaten, peper, zout, 2 el tijm, eventueel enkele druppels tabasco, eventueel een scheutje witte wijn, 1 teentje knoflook.
- 10-20 min.
- Geplaatst op16-05-200210-20 min.
Provencaalse saus
2 eetlepels olie * 1 flinke ui * 1 teentje knoflook * tijm * peper * zout * 1 aubergine * 1 paprika * 50 gram champignons * 500 gram tomaten uit blik * 1/2 dl bouillon.
- Frans
- 20-30 min.
- Geplaatst op08-04-2005Frans20-30 min.
Provencaalse saus
Lekker bij vlees, kip of vis.
500 g tomaten500 g uien1 teentje knoflook1 rode en 1 gele paprika250 g champignons4 el olijfolieprovencaalse kruidenscheutje rosewijn of witte wijn70 g tomatenpuree
- Frans
- 30-60 min.
- Geplaatst op19-05-2004Frans30-60 min.
Provencaalse saus
2 eetl.olie/1flinke ui/1 knoflookteentje/tijm/zout en peper/1 aubergine/1paprika/50 gr.champions/500gr.tomaten(uit blik)/1,5 dl bouillon.
- Italiaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op01-12-2001Italiaans20-30 min.
Provencaalse saus
500 gram tomaten, 400 gram uien, 1 teentje knoflook, 1 paprika, 4 eetlepels olie, 1/2 blaadje laurier, tijm, marjolein, rozenmarijn, paprikapoeder, peper.
- Frans
- 10-20 min.
- Geplaatst op19-07-2001Frans10-20 min.
PROVENCAALSE SAUS..
*** Serveer bij vis of vlees ***
, , 2 eetlepels olie1 grote fijngehakte ui1 fijngeknepen knoflookteentje1/2 koffielepel tijm of oreganopeper en zout1 kleingesneden aubergine100g paprikareepjes50g gesneden champignons1 blik ontpitte Italiaanse tomaten150 ml kippenbouillon.
- Internationaal
- 30-60 min.
- Geplaatst op31-05-2001Internationaal30-60 min.
Provencaalse Saus
12 mooie tomaten - 2,5 dl olie - zout, peper - poedersuiker - 1 teentje knoflook
- Internationaal
- 0-10 min.
- Geplaatst op06-02-2002Internationaal0-10 min.
- Eigen recept
Provencaalse Runderstoofpot
Deze heerlijke fruitige schotel vormt een ideaal wintergerecht,maar ook op minder koude dagen heel erg lekker. We hebben er deze week nog van gesmuld.
3 el olijfolie, 115g magere spekblokjes, 1kg doorregen runderlappen, in blokjes van 4cm, 1 grote ui, gesnipperd, 2 (of meer) winterwortels, in plakjes, 2 rijpe tomaten ontveld,fijngehakt, 2tl tomatenpuree, 2 teentjes knoflook, zeer fijn gehakt, 2,5 dl fruitige rode wijn, 1,5 dl runderbouillon, 1 bouquet garni (laurierblad,peterselie en tijm), 1 kleine ui, met daarin 2 kruidnagels geprikt (of een thee-ei), geraspte schil en sap van een 1/2 biologische sinaasappel, 1 el fijngehakte verse peterselie, zout en versgemalen zwarte peper,
- Frans Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op12-06-2009Frans Hoofdgerecht> 120 min.
Vispakketjes met Provencaalse saus
Alle smaken van de vis blijven in het bakpapier bewaard. De Proven?aalse saus zorgt voor een heerlijke mediterrane geur en smaak
25 g boter of margarine, 1 el olijfolie, 1 ui, fijngesneden, 2 teentjes knoflook, geperst, 1.5 dl droge witte wijn, 1 blik tomatenblokjes (400 g), 1 tl gedroogde oregano, 1 tl suiker, zout, peper, 400 g kabeljauwfilet, in 12 stukken, 4 laurierblaadjes, 50 g zwarte olijven zonder pit
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op28-02-2006Hoofdgerecht30-60 min.
Vispakketje met Provençaalse saus (slank!)
Dit is een heerlijk en bovendien slank gerecht. Alle smaken van de vis en kruiden blijven in het pakketje bewaard en de Provençaalse saus zorgt voor een heerlijke mediterrane geur.Op 15.11.2012 weer eens gemaakt en er foto`s bijgeplaatst. Dit keer heb ik het voor 2 personen gemaakt maar de ingrediënten voor de saus aangehouden voor 4 personen. Tussen haakjes staan de hoeveelheden die ik gebruikt heb voor 2 personen, staat er niets achter dan heb ik de ingrediënten aangehouden. Ik heb kabeljauw genomen maar je kunt natuurlijk ook een andere vis nemen. Ook zou je andere kruiden kunnen nemen (doe ik ook wel eens) bvb fijn gehakte verse rozemarijn of basilicum (gescheurd, niet gesneden) of bestrooi het met verse peterselie. Hou je van knoflook? Doe er dan meer knoflook in, of doe in de saus een fijn gesneden rood pepertje (zonder of met pitjes). Je kunt dit recept geheel aanpassen aan je eigen smaak.
Tussen haakjes staat hoeveelheid voor 2 personen., 25 gr. boter (15 gr), 1 el olijfolie. (½ el), 1 (grote) fijngesneden ui., 2 teentjes knoflook fijn gesneden- of door de knijper-, 1 - 1½ dl droge witte wijn. (1 dl), 1 blik tomatenblokjes ± 400 gr., 1-2 tl gedroogde oregano -of 1 flinke el vers- (2 tl), 1 tl suiker., Zout & peper naar smaak., ± 500 gram kabeljauwfilets in 4 stukken. (250 gr voor ons 2), 4 laurierblaadjes. (2), 50 gram olijven zonder pit of vulling. (30 gr), Lust je geen olijven dan laat je ze weg. Eventueel 1-2 teentjes knoflook extra om door aardappelpuree of rijst te doen. (dit keer heb ik knoflookolie genomen)
- Frans
- 30-60 min.
- Geplaatst op16-01-2005Frans30-60 min.
Rumpsteak met provencaalse saus
Een lekkere steak doet het altijd!
4 rumpsteaks 2eetlepels oljfolie p &z, , voor de saus:, 2 paprika's(1 gele en 1 groene), 1 bokaal tomatenstukjes met groenten(650 gr), 1 ui, 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel provencaalse kruiden, tabasco,
- Belgisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op17-09-2002Belgisch Hoofdgerecht20-30 min.
Gebakken lamssteak met Provencaalse saus
4 lamssteaks ca.150gr/ 50gr boter/ zout en peper. Voor de saus 1 ui/ 1 teentje knoflook/, 1 rode paprika/ 1 kleine courgette/ 300 gr tomaten/ 2 eetl. olijfolie/ 1 dl. tomatensap/, 1 theelepel provencaalse kruiden/ 2 theelepels suiker/ peper en zout.
- Frans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op23-09-2002Frans Hoofdgerecht20-30 min.
balletjes in provencaalse saus
500 gr. gekruid gehakt, 1 grote paprika, 200 gr. champignons, 1,5 eetlepel provencaalse kruiden, 1 sjalot, 1 teentje knoflook, 3 eetl. olijfolie, 1,5 eetl. kapertjes, 500 gr. gezeefde tomaten, peper en zout.
- Frans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op29-07-1999Frans Hoofdgerecht20-30 min.
Wijtingfilets met Provencaalse saus
2 sjalotjes gepeld, 1 teentje knoflook gepeld, 4 vleestomaten, 2 theelepels Provencaalse kruiden, 2 eetlepels olijfolie, zout en peper, 1 laurierblad, enkele druppels tabasco, 1 eetlepel maizena, 4 wijtingfilets, bieslook, 2 eetlepels witte wijn, citroensap
- Belgisch Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op02-06-2003Belgisch Hoofdgerecht0-10 min.
- Eigen recept
Gevulde Paddenstoelen met Provencaalse saus
12 Grote Paddenstoelen, 2 eetl. Citroensap, 100 gr. zachte geitenkaas, 1/2 eetl. tijm of rozemarijn, 2 eetl. olijfolie, 75 gr, rucola of veldsla, voor de dressing:, 3 eetl. olijfolie, 1 eetl. Balsamico azijn, zout en versgemalen peper, 1/2 eetl. verse provencaalse kruiden of 1/2 theel. gedroogde
- Frans Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op21-12-2008Frans Voorgerecht20-30 min.
Visakketje met Provencaalse saus
Alle smaken van de vis blijven in het bakpier bewaard. De Provencaalse saus zorgt voor een heerlijke mediterrane geur en smaak
25 gr boter of margarine, 1 eetlepel olijfolie, 1 ui, fijngesneden, 2 teentjes knoflook, geperst, 1,5 dl droge witte wijn, 1 blik tomatenblokjes (400 gr), 1 theelepel gedroogde oregano, 1 theelepel suiker, Zout en peper, 400 gr kabeljauwfilet, in stukken, 4 laurierblaadjes, 50 gr zwarte olijven zonder pit,
- Mediterraan Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op17-01-2003Mediterraan Hoofdgerecht20-30 min.
Paling Op Provencaalse Saus
-1 kg rivierpaling-200 gr grof gehakte ui-200 gr paprika in reepjes-200 gr gesneden champignons-1 teentje knoflook-peper-zout-provencaalse kruiden-1 takje tijm-1/2 l blik gepelde tomaten-100 cc olie
- Belgisch Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op06-10-1999Belgisch Hoofdgerecht30-60 min.
Vispakketjes met Provencaalse saus
Alle smaken van de vis blijven in het bakpapier bewaard. De Provencaalse saus zorgt voor een heerlijke mediterrane geur en smaak.
*25 g boter of margarine, *1 el olijfolie, *1 ui, fijngesneden, *2 teentjes knoflook, geperst, *1 ? dl droge witte wijn, *1 blik tomatenblokjes (400 g), *1 tl gedroogde oregano, *1 tl suiker, *zout,peper, *400 g kabeljauwfilet, in 12 stukken, *4 laurierblaadjes, *50 g zwarte olijven zonder pit, *extra nodig: 4 stukken bakpapier,
- Frans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op22-01-2004Frans Hoofdgerecht30-60 min.
gegrilde wildzwijnkoteletjes met provencaalse saus.
1 ? kg wildzwijnsrug ( 20 koteletjes ), ? liter mazola maiskiemolie, 1 eetlepel knorr primerba knoflook, 1 eetlepel knorr primerba rozemarijn, zout, peper, 1 liter knor a la minute' tomaat provencale., , Mise-en-place en bereiding: snijd de wildzwijnsrug in mooie koteletten. Roer de kruiden door de olie en laat de koteletjes daar ca 20 minuten in marineren., Gril de koteletjes op een grilplaat totdat ze juste a point zijn. Bestrooi ze met zout en peper., Verwarm intussen de saus en breng hem op smaak met nog wat knoflook., ,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op18-12-2000Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
Volkorenlasagne met Provencaalse saus
Deze Provencaalse lasagne smaakt lekker zuiders !
-1 kleine aubergine (in plakken), -zout, -6 volkoren lasagne vellen, -3 el olijfolie, -1 grote ui (in dunne ringen gesneden), -1 sjalot (fijn gesnipperd), -2 tenen knoflook (uit de knijper), -50 g zwarte olijven (ontpit en grof gesneden), -750 g stevige rijpe tomaten (ontveld en in stukjes) of 2 blikken tomatenblokjes met sap, -500 g courgettes (in de lengte in plakjes), -1 el verse fijngehakte tijm, -2 el verse fijngehakte basilicum, -50 g geraspte kaas
- Frans
- 30-60 min.
- Geplaatst op10-07-2005Frans30-60 min.
KIKKERBILLEN IN PROVENCAALSE SAUS
- Frans Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op11-01-2011Frans Voorgerecht20-30 min.
KIKKERBILLEN IN PROVENCAALSE SAUS
- Frans Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op18-02-2011Frans Voorgerecht20-30 min.
Gegrilde kabeljauw met provencaalse saus
4 kabeljauwfilets a 150-175 g, zout, peper, 1 volle el bloem, 2 sjalotjes, fijngesneden, 5 tomaten, in blokjes, 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden, 5 tomaten, in blokjes, 4 el olijfolie, 2 takjes tijm, 1 1/2 - 2 el kappertjes, 12 zwarte olijven, 6 blaadjes basilicum, fijngesneden, 1 el balsamicoazijn,
- Frans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op19-10-2002Frans Hoofdgerecht20-30 min.
Provencaalse saus (KOUD)
Ideaal bij koud of gegrild vlees of bij vis
-3 knoflooktenen, -zout, -4 ansjovisfilets, -1 Spaans pepertje uit een potje, -2 eierdooiers, -1 eetlepel water, -1/8 l olijfolie, -sap van een 1/2 citroen
- Frans
- 0-10 min.
- Geplaatst op04-08-2002Frans0-10 min.
Kalfsoester in provencaalse saus
1 bakje champignons, 3 dl rode wijn, 1/2 bouillontablet, 1 kleine ui, 100 g ham, 1 el olie, 1 teen knoflook, 1 grote rode paprika, 1 el tomatenpuree, 1 tl tijm, 1 tl scherpe mosterd, 2 tl suiker, 3 tl aardappelmeel, 6 groene olijven, 50 g boter, 2 kalfsoesters van 100 gram, 6 takjes peterselie,
- Frans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op11-05-2000Frans Hoofdgerecht20-30 min.
Puntpaprika met gehaktvulling en Provençaalse saus
Breng het zuiden op je bord ...heerlijk !
600 g gehakt varken + kalf, 6 zoete puntpaprika's, 2 eetl. Chunky dip & mix (versmarkt), 250 g rijst, 400 g tomatenstukjes (blik), 1 ui, 2 eetl. olijfolie, 1 blokje kippenbouillon, 1tl. tijm (gedroogd), 1 tl. basilicum, peper en zout
- Frans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op11-08-2019Frans Hoofdgerecht30-60 min.
slakken met provencaalse saus
Lekker en simpel
Stukjes fijngesneden ham, ansjovis, zurkelpuree, boter, look, bloem, paneermeel, twee geklopte eierdooiers en 4 dozijn slakken
- Frans Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op09-09-2001Frans Voorgerecht30-60 min.
Gehaktbrood met provencaalse saus
500gr gehakt, 1 eierdooier, paneermeel, peper, zout, nootmuskaat en paprikapoeder, 1 paprika, 500 ml gepureerde tomaten, 1 bouillonblokje
- Mediterraan Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op05-03-2007Mediterraan Hoofdgerecht20-30 min.
Kalfsoester In Provencaalse Saus
1 doosje champignons fijn (250 gr), 3 dl droge rode wijn, ? bouillontablet, 1 kleine ui, 100 gram gekookte ham, 1 eetlepel olie, 1 teentje knoflook, 1 grote rode paprika, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 theelepel tijm, 1 theelepel scherpe mosterd, 2 theelepels suiker, 3 theelepels aardappelmeel, 6 groene olijven, zout, peper, 50 gr boter of margarine, 2 kalfsoesters a 100 gr, 6 takjes peterselie,
- Frans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op01-06-2000Frans Hoofdgerecht30-60 min.
Kalkoen met Provencaalse saus
Echt eens proberen
120 gram boter, 24 tomaten, 6 aubergines, 2 rode paprikas, 2 gele paprikas, 1 groene paprika, 1 kilogram champignons, 12 eetlepel.Olijfolie, peper en zout, 6 uien, 6 teentjes.look, wat mariolein, wat oregano, wat rozemarijn, wat tijm, wat basilicum, 3 kalkoenfilet gebraadjes, 20 gram boter, peper en zout, ,
- Belgisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op26-11-2001Belgisch Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Super lekkere provencaalse runderstoofschotel
Het is nog volop winter dus heb nog een lekker stoofje gemaakt. Ik heb nog heel mooi rundvlees en moest worden gebruikt. Dit stoofje is anders dan alle andere, maar beslist niet minder lekker, integendeel ! Al die kruiden, de hele melange bij elkaar, indien je weet wat ze in de Provence gebruiken, geeft het vlees juist een heerlijke smaak mee. Bovendien ziet het er leuk en kleurrijk uit op het bord want als je lekker eet dan willen alle zintuigen wat, je ogen dus ook. Smakelijk !
800 gr mooie doorregen runderlappen, 4 uien (in halve ringen), 1 groene paprika (blokjes), 1 rode paprika (blokjes), 3 teentjes knoflook (geperst), 200 gr champignons (heel), 1 stengel bleekselderij (halve blokjes), ½ rood pepertje (fijn, zonder zaad), Zeezout, 1 t Zwarte peper, 1 t piment, 2 t Rozemarijn, 2 t Oregano, 1 t Tijm, 1 t dragon, 2 t Basilicum, 2 el platte peterselie (gesnipperd), 1 laurierblad, 2 el tomatenpuree, 1 el ketjap, 150 ml runderbouillon (warm), ¾ el witte wijn azijn, 2 el boter, 3 el olijfolie
- Frans Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op13-03-2013Frans Hoofdgerecht> 120 min.
- Eigen recept
Smullen: romige Provencaalse pasta ovenschotel
O la la dit is lekker! Het was nog wat warmer weer en alles wat er lag aan groente moest op. Deze heerlijke ovenschotel met 1001 smaken vult niet alleen, maar doet ook nog een beetje denken aan de afgelopen mooie zomer. Best aardig om je nog even aan de Franse of Italiaanse rivièra te wanen alvorens de wintertijd ingaat en straks iedereen aan de snert en de zuurkool zit. Kortom een romig schoteltje om van te smullen!
400 gr penne of tagliatelle, 500 gr HOH of rundergehakt, 1 kleine rode paprika, 1 kleine gele paprika, 1 kleine groene paprika, 1 flinke courgette, 1 grote ui (gesnipperd, 2 teentjes knoflook (geperst), 1 blik gepelde tomaten, 1 el provencaalse kruiden, 1 bosje verse bieslook, 200 gr geraspte Gruyère, 150 ml crème fraîche, 3 el olijfolie, Zeezout, Vers gemalen zwarte peper
- Fusion
- 30-60 min.
- Geplaatst op23-10-2013Fusion30-60 min.
Runderlapjes in een heerlijke Provencaalse saus
Botermalse runderlapjes in een rijkgevulde, kruidige saus met oa sjalotjes, knoflook en champignons.
750 gr runderlappen (gehalveerd), 4 el olijfolie, 4 el Provencaalse kruiden (bv Silvo), 3 el bloem gemengd met (versgemalen) peper en zout, , 50 gr roomboter, 10 sjalotjes (gehalveerd), 6 tenen knoflook (liefst verse, gehalveerd), 250 gr champignons (gehalveerd), 1 rode puntpaprika (niet te klein gesneden), 1 venkelknol (grof gesneden), 5 romatomaten (ontveld, in kwarten, harde kern eruit), 1 doosje sugo (tomatensaus), 4 el geconcentreerde rundvleesjus (flesje, Maggi), 1 pot runderfond (ca 4 dl), 3 dl Merlot (neem een lekkere die je erbij drinkt), 2 takken rozemarijn (heel gelaten), 4 takken tijm (heel gelaten), 1/2 bosje peterselie, 2 laurierblaadjes, 3 el zwarte olijven (fijngesneden), 1 flink borrelglas Pernod of Ricard,
- > 120 min.
- Geplaatst op29-06-2013> 120 min.
- Eigen recept
Provencaalse kabeljauw
Heerlijke ovenschotel met veel knoflook, tomaten en olijven. Echt om een zomers gevoel te krijgen als je de winter zat bent. De vis gaat rauw in de ovenschaal, dus ook nog gemakkelijk!
4 kabeljauwfilets, zout, peper, 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 3 vleestomaten, 1 eetlepel tomatenpuree, 2 eetl olijfolie, 2 theelepels tijm, 2 eetlepels kappertjes, 12 zwarte olijven, 2 eetlepels fijngesneden basilicum, 1 eetl balsamicoazijn
- Frans
- 20-30 min.
- Geplaatst op29-11-2008Frans20-30 min.