1. Home
  2. Recepten
  3. Prikkers

Prikkers recepten (1.358) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Wraphapjes

Met een verjaardagsborrel is dit een altijd een succes!

INGREDIENTEN

Bruschetta italiaanse kruidenmix (een potje is bij de C1000 te verkrijgen; bij de tapasproducten!) creme fraiche 4 wraps (ik haal 8 hapjes uit 1 wrap) 1 ons kipfilet (plakjes) ijsbergsla houten prikkers

Bereidingswijze

Smeer de wraps in met een flinke klodder creme fraiche. Daarboven strooi je de onaangemaakte bruchetta. Twee plakjes kipfilet erop, aan een helft van de wrap Daarboven wat fijngesneden ijsbergsla en dit geheel stevig en strak tot een rol oprollen. Laat de rol even in de koelkast opstijven en snijdt er daarna de hapjes van. Plaats er een houten prikker door om het geheel bijelkaar te houden

  • Mexicaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-10-2004
  • Mexicaans
  •  10-20 min.

tomaat/mozzarella prikkers

Voor 20 stuks

INGREDIENTEN

3 grote tomaten,150 gr (stevige) mozzarella, 10 zwarte ontpitte olijven, 20 houten prikkers

  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-11-2001
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.

Pannekoeken Prikkers

Lekker als hapje of lunch/brunchgerecht

INGREDIENTEN

Voor de pannekoeken prikkers:, 150 gr bloem, 1 kopje melk, 1/2 kopje water, 50 gr suiker, 50 gr gesmolten boter, 3 eieren, boter om te bakken, Voor de afwerking:, sate prikkers, suiker, stroop, jam, fruit: bananen, appelen, peren, ananas, druiven of kiwi's,

  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-04-1999
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Ananas-kaas prikkers

INGREDIENTEN

1 kleine rijpe ananas, 600 gr. kaas, 30 satéstokjes

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-11-2010
  •  
  •  0-10 min.

Prikkers met ba­naan-soes­jes

INGREDIENTEN

1 pak slagroomsoesjes (diepvries 250 g), 1 bekertje slagroom (125 ml), 2 bananen, 2 eetlepels chocoladevlokken, Chocoladesaus

  • Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-02-2013
  • Nagerecht
  •  0-10 min.

Hartige prikkers.

INGREDIENTEN

( cocktail )prikkertjes, stukjes kaas, stukjes ananas.

  • Belgisch Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-04-2003
  • Belgisch Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Griekse prikkers met gazpachodip

Pas gemaakt voor een feestje. Lekker met een gazpacho-dip!

INGREDIENTEN

1 komkommer -, 4 vleestomaten -, 200 gram feta -, zwarte olijven - peper, oregano, Voor de Gazpachodip: , kwart komkommer -, stukje rode paprika -, 1/2 kleine ui -, 1 teentje knoflook -, 1 vleestomaat -, 1/2 el citroensap -, 1 el olijfolie -, zout, peper

  • Spaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-02-2007
  • Spaans
  •  10-20 min.

Druiven met brie op prikkers,

20 stuks

INGREDIENTEN

300 gr rijpe brie, 10 grote blauwe druiven, gehalveerd en ontpit, 10 stuks witte druiven gehalveerd en ontpit.

  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-11-2001
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.

Krokante prikkers met gerookte zalm

Krokante prikkers met gerookte zalm als hapje voor 4 tot 6 personen

INGREDIENTEN

250 ggerookte zalm, 500 gaardappelpuree, 125 gdoperwten, 2 fijngehakte lente-uitjes, 1 elcitroensap, 6 elbroodkruim, 2 losgeklopte eieren, 1/2 bosje fijngehakte platte peterselie, 1/2 bosje fijngehakte dille, peper - zout, 1 lfrituurolie

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-10-2012
  •  
  •  20-30 min.

Mini hamburger prikkers

Leuk recept va leukerecepten.nl

INGREDIENTEN

300 gr gehakt, 1 ei, 1 teentje knoflook, fijngesneden, Snuf peper en zout, 3 eetlepels paneermeel, 1 theelepel mosterd, 8 cherrytomaten, 4 sneetjes brood, Handje sla, 2 plakken kaas in totaal 16 stukken gesneden

  • Amerikaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-12-2017
  • Amerikaans
  •  20-30 min.

Prik­kers met rau­we ham en moz­za­rel­la

Verras je gasten met deze originele tapas. Handige tip: je kunt ze van tevoren al maken.

INGREDIENTEN

12 plakjes Coburger ham, 24 blaadjes basilicum, 12 mini-mozzarellabolletjes, 12 semi zongedroogde tomaten

  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-04-2016
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Manchego & Gemarineerde Biet Prikkers

INGREDIENTEN

4 eetlepels walnootolie, 1 eetlepel sherry, 1 eetlepel azijn, 1 teen knoflook, 10 gr verse dille, 2 kleine gekookte bietjes, 150 gr manchego (Spaanse harde schapekaas),

  • Spaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-11-2000
  • Spaans
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer

INGREDIENTEN

* 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden, * 4 wraps, * 1 komkommer, * 50 gram pijnboompitten, * 2 pakjes (100 gram) gerookte zalm, * 4 el groene pesto, ,

  • Frans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-07-2009
  • Frans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

gevulde cherrytomaat met serrano-ham

Een hartige bonbon.

INGREDIENTEN

Voor 10 amuses/borrelhapjes., 10 cherry tomaatjes, 10 dunne plakjes serranoham, 2 el pompoenpitten, 80 g Boursin roomkaas Knoflook & Fijne kruiden, 10 prikkers

  • Frans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-07-2009
  • Frans
  •  0-10 min.

Perfecte saté

Dit is een heerlijke Saté op basis van het recept Hete (of minder hete) Kip. In de zomer een echt SUCCES, eenvoudig en erg lekker, wel met de goede Pindasaus(niet die van de Patat - Chinees). Wij zijn er dol op, en zover ik weet, iedereen :-)

INGREDIENTEN

- 1 kilo kipfilet (liefst pootfilet, vraag het de (Biologische) slager, anders borstfilet ) of anders kalkoenfilet, - 250 gram ui, - Sambal Badjak (extra heet) of Brandal (geen Oelek!), - Honing of flinke eetlepel suiker, - 2 tenen knoflook, - 1 citroen, - 1 kop Ketjap (de zoete zoals Manis), , LET OP!:, , Gebruik voor de Sambal en Ketjap GEEN Conimex! Ik gebruik voor de Sambal het merk Koningsvogel en voor de Ketjap de witte plastic flessen uit de Toko of de beter gesorteerde supermarkt. Eigen merken van de Toko zijn vaak ook heel OK.

  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-02-2010
  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Cordon Bleu van verse zalmfilet, lekker anders!

O la la dit is zo lekker. Ik had mooie dikke verse zalmfilets die op moesten, maar om ze nu weer in de oven te stoppen daar had ik geen trek in. Toevallig was er ook nog verse spinazie, nou de ideale combinatie met zalm en zo is dit ontstaan. Echt een blijvertje hier. De volgende keer als er bezoek komt dan zet ik dit op tafel want is echt iets verrassends. Hier kun je niet alleen jezelf mee "pleasen", maar vooral je gasten want niemand kent het. Snel en makkelijk te maken.

INGREDIENTEN

800 gr verse zalm filets (4x 200 gr), 200 gr verse bladspinazie, 8 plakjes oude Goudse kaas, 40 gr roomboter, 3 sjalotten (fijn), 2 tenen knoflook (geperst), Vers gemalen zwarte peper, Zeezout, Kerriepoeder, 100 gr bloem, 100 gr paneermeel, 2 eieren, Olijfolie

  • Vis
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-09-2013
  • Vis
  •  10-20 min.

Slagroomtruffels

Een echte traktatie met als voordelen dat het niet kan mislukken en niet veel tijd vergt (ideaal dus)

INGREDIENTEN

*125 gram boter, *125 gram poedersuiker, *75 gram slagroom, *1 zakje vanillesuiker, *200 gram pure chocolade, *100 gram cacaopoeder

  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-02-2004
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.

Amuse spiesje van aardappeltjes en knoflook

Leuke kleine amuse of Tapas OF gewoon leuk alf borrelhapje

INGREDIENTEN

, 24 kleine nieuwe aardappeltjes, in de schil gekookt, 12 teentjes knoflook gepeld 2 rode pepers, zaadjes verwijderd in 12 stukjes, 2-3 el olijfolie, 12 kleine houten prikkers, 1 el peterselie gehakt, Zeezout, ,

  • Frans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-12-2004
  • Frans
  •  20-30 min.

Old Amsterdam kaaslolly

INGREDIENTEN

Geraspte Old Amsterdam

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-09-2010
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Shaslicks barbecue recept met paprika en ui

INGREDIENTEN

6 uien 1 blik gepelde tomaten, 3 rode paprika 1 el olijfolie, 1 spaanse peper 2 el honing, 1 el ketjap 4 tenen knoflook, varkenslappen,

  •  
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op31-03-2011
  •  
  •  > 120 min.

Spiesje van kalfsvlees met een tonijnsaus.

Lijkt een beetje op de VITELLO TONNATO uit Italie. Dit krijgt een aparte, speelse bereiding. Het tomaatjes zorgt voor extra sappigheid./ Natuurlijk ook schitterend als amuse.

INGREDIENTEN

1 kleine prei, half blikje tonijn naturel uitgelekt, 2 el mayonnaise, 1 el Citroen sap, 100 gr kalfsschnitzel, in 8 blokjes, 4 cherrytomaatje, 1 el olie, halve citroen, in partjes, minimengkom van keukenmachine of staafmixer, 8 cocktailprikkers,

  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-02-2008
  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Zomers terras clubsandwich

Heerlijk deze zomer, savonds of smorgens lekker buiten eten, brunchen op zondag, of als we een keer geen trek hebben in warm eten savonds zo'n lekker sandwich. Eet smakelijk

INGREDIENTEN

Raapstelen, 1 bosje, bruin of wit brood, 3 sneetjes, gerookte kalkoen, 3 plakjes, uitgebakken bacon, 2 plakjes, mosterd, 1 theelepel, mayonaise, 1 theelepel, tomaat in plakjes, 1 stuk, avocado, 1 plak, verse peper, snufje,

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-07-2006
  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Mixed traditionele shaslick sticks van de BBQ

Dit is een lekker en leuk "doe-het-zelf" recept en kan iedereen (zelfs de kinderen) maken. Ook leuk om in de vakantie te doen. Met ui, paprika en courgette.

INGREDIENTEN

500 gr varkenshaas of hamlappen, 500 gr kipfilet, 2 teentjes knoflook, 2 tl cayennepeper, 2 tl extra milde paprikapoeder, 1 t paprikapoeder, zoet, 5 el olijfolie, Snufje zwarte peper uit de molen, Snufje zeezout fijn, 4 rode uitjes (middel), 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 kleine courgette

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-05-2012
  •  
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

slagroomtruffels

Heerlijke zelfgemaakte slagroomtruffels

INGREDIENTEN

125 g boter, 125 g poedersuiker, 75 ml slagroom, 1 el vanillesuiker, 200 g pure chocolade, 100 g cacaopoeder,

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-09-2012
  •  
  •  30-60 min.

kip tikka masala van ainsley's gourmet express

Een fris-romige kipschotel, die heel makkelijk is te maken. Dit recept heb ik van de site van BBC food voor je vertaald (uiteraard heb ik het eerst zelf gemaakt, het is heerlijk!). Zie voor het adres van deze site mijn links.

INGREDIENTEN

4 kipfilets (enkele), in grote blokjes, 2,5 cm. verse gemberwortel, fijngehakt, 2 teentjes knoflook, fijngehakt, 1 tl. chilipoeder, zout en versgemalen zwarte peper, 2 el. gehakte verse koriander, sap van 1 limoen, 2 el. plantaardige olie, 1 ui, fijngehakt, 1 rode peper, zonder zaadjes en fijngehakt, 1 tl. kurkuma (koenjit, geelwortel), 250 ml. Slagroom, sap van 1/2 citroen, handvol verse korianderblaadjes, ter garnering,

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op15-10-2000
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Smullen: Zeer kruidige mini slavinken

Heerlijk mals bij de borrel met ajvar, tzatziki of feta dip (staan op mijn pagina), maar ook zo natuurlijk met een beetje bonte salade voor de kleur.

INGREDIENTEN

500 gr gehakt HOH, 10 dunne plakken gerookt ontbijtspek of bacon, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 3 el paneermeel, 50 gr geraspte jong belegen kaas, 50 ml slagroom, 1 tl kerriepoeder, 1 el paprikapoeder, 1 halve el zwarte peper, 1 el gesnipperde peterselie, Zeezout

  • Bulgaars Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Bulgaars Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Soort amuse van: Mini spiesjes van kipfilet met tonijns

Beetje vitello tonato achtig, maar dan niet met kalfsvlees (kan ook) een recept uit Italië

INGREDIENTEN

1 kleine prei, Half blikje tonijn uitgelekt, 2 el mayonaise, 1 el citroensap, 100 gr kipfilet in 8 blokjes, 4 cherrytomaatjes, 1 el olie, ½ citroen, in parten, Minimengkom van keukenmachine of staafmixer, 8 cocktailprikkers,

  • Frans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-02-2009
  • Frans
  •  20-30 min.

Barbecue compleet.

Verzameling recepten gebruikt voor een avondje bbc.

INGREDIENTEN

Makreel in folie., Kipsate met pindasaus., Hamburgers en worstjes voor de kids., Gamba-spiezen., Groente-spiezen., Spaanse salade., Bleekselderij-salade., Fruitsalade., Knoflook-tomatenboter.

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-07-2001
  •  
  •  20-30 min.

Italiaanse ovenrolletjes

INGREDIENTEN

150 g geroosterde paprika (pot), 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 g mozzarella, 4 dunne kalkoenschnitzels (å ca. 175 g), Zout en peper, Suiker, 4 tl presto (pot), 3 el olijfolie, 425 ml gezeefde tomaten (blik), 1tl gedroogde Italiaanse kruiden, 2-3 takjes basilicum, Houten prikkers, ,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-11-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Echte Bali saté ajam en babi, smultopper!

Na weer een paar experimenten denk ik de echte indo smaak wel gevonden te hebben zoals we ze op Bali kregen van de houtskool grill. Het geheim der saté zit hem in de marinade. Deze authentieke Indonesische satémarinade is snel en makkelijk te maken met ingrediënten die iedereen wel in huis heeft. Probeer zelf maar en je wilt nooit meer anders. Marinade is ook geschikt voor mals rundvlees of lamsschouder en is in 10 minuten klaar.

INGREDIENTEN

Voor satévlees:, , 400 gr kipfilet of kippendij in grove brokken, 400 gr varkensschouder, procureur, schouderkarbonade, hamlap of varkenshaas in grove brokken, , Voor verse marinade:, , 250 ml ketjap manis, 1 rode peper, zaad verwijderd, gesnipperd, 2 limoenen, sap, 3 sjalotten, gesnipperd, 4 teentjes knoflook, fijngehakt, 2 cm verse gember, geraspt, Zeezout, Vleugje bruine basterdsuiker, 1 el arachideolie, Eventueel wat water

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-05-2015
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Krokant kiprolletje met ham-kaasvulling en gewokte boontjes

Reddy Tip: Gebruik voor gepaneerde stukken vlees een ruime scheut olie en laat deze goed heet worden. Zo schroei je het vlees dicht samen met de broodkruimels. Als de olie niet heet genoeg is, zuigt het broodkruim zich juist vol met olie, maar als de olie heet is absorbeert het minder olie. Een stuk gezonder dus!

INGREDIENTEN

4 kipfilets, 8 plakken rauwe ham, 8 plakken oude kaas, 2 eieren, 100 g paneermeel, 400 g sperzieboontjes, 2 tenen knoflook, Reddy bakken & Braden, Reddy Premium

  • Europees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-11-2014
  • Europees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Voorgerechtjes voor bij het gourmetten

Deze gerechtjes vond ik in een tijdschrift en het idee is erg leuk! Gourmetten in gangen. Van voorgerecht tot nagerecht. Kies zelf de lekkerste wereldse gerechtjes uit!!

INGREDIENTEN

Italiaans Stokbrood met Champignons, 12 schuine plakken stokbrood, rode pesto, 300 gram champignons, in plakjes, peper en zout, eventueel wat Italiaanse geraspte kaas, Mediterrane Gamba's met Peterselie & Knoflook, 12 gamba's, schoongemaakt, 2 teentjes knoflook, fijngehakt, verse peterselie, fijngehakt, Hollandse Frikandel- en Tomaatspiesjes, 6 frikandellen, 18 kerstomaatjes, Russische Knakworstjes met Spek, 6 knakworstjes, 9 plakjes ontbijtspek, knoflooksaus,

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-11-2004
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Kleine Duitse runderrollades

Deze echte Duitse runderrollades at ik voor het eerst op een vakantie in Duitsland toen ik nog heel jong was. Later ben ik ze zelf gaan maken en we zijn er nog steeds dol op.

INGREDIENTEN

4 dunne lapjes rundvlees ter grootte van een schnitzel (bijvoorbeeld bieflapjes), mosterd, peper, zout, dunne plakjes ontbijtspek zoveel dat het runderlapje bedekt wordt, 1 prei, 1 winterwortel, 2 wat dikkere augurken, 40 gram boter, eventueel wat rode wijn

  • Duits Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-11-2008
  • Duits Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Zomers borrelhapje

Tomaatjes, feta, pesto en rucola vormen samen een heerlijk fris borrelhapje. Je kunt het hapje een dag tevoren klaarmaken. De feta moet plm. 12 uur marineren in de pesto.

INGREDIENTEN

Coctailprikkers, gele kerstomaatjes, rode kerstomaatjes, Griekse feta, groene pesto, blaadjes rucola

  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-07-2013
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Tapas van krielaardappeltjes met knoflook op spies

De spiesjes wordt gemaakt van krielaardappeltjes, sjalotjes, knoflookteentjes en pepertjes. Worden als laatste nog even gegrild

INGREDIENTEN

24 krielaardappeltjes, in de schil, 12 teentjes knoflook, 6 sjalotjes gepeld en gehalveerd2 rode pepers, gehalveerd, zaadjes verwijderd in 12 stukjes gesneden, 2 tot 3 el olijfolie, 12 kleine houten prikkers, 1 el peterselie, gehakt, Zeezout,

  • Spaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-02-2005
  • Spaans
  •  20-30 min.

Supersnel antipasti-buffet

... zonder kookwerk. Een prachtig buffet met veel kleurige gerechten. ... zonder foto ... laat je eigen fantasie het werk maar doen.

INGREDIENTEN

** 200 gram kant-en-klare carpaccio (vleeswarenafd.), ** 200 gram salami, ** 200 gram mortadella, ** 200 gram rauwe ham, ** 1 grote rijpe meloen, ** 5 of 10 verse vijgen, ** 200 gram verse zwarte olijven (met of zonder pit), ** 200 gram verse groene olijven (met of zonder pit), ** pot geroosterde paprika repen, ** potje zongedroogde tomaten, ** 1 of meerdere potjes pesto - smaak naar eigen keuze, ** ca. 100 gram parmezaanse kaas aan een stuk, ** 4 ciabattabroden, ** kruidenboter, ** olijfolie, extra vierge, ** boter, ** 1 of meerdere slasoorten ter garnering, ,

  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-09-2004
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Vier Cocktailhapjes Italia Mania

Lekkere hapjes met een Italiaans karakter...

INGREDIENTEN

1 doosje cherrytomaatjes, 1 handje Basilicum, 1 handje Bieslook, 1 half zakje pijnboompitjes, 1/4 Mozzarella, 1/4 pakje roomkaas, 2 eetlepels groene pesto, 2 sneetjes brood, 1 eetlepel olijfolie, 1 teentje knoflook, peper en zout.,

  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-01-2005
  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Kerstham In De Oven

Een heerlijk antilliaans recept dat hier gebruikelijk is met Kerst en Oud_en Nieuw als onderdeel van het Kerstdiner.

INGREDIENTEN

*1 Kilo gekookte Jubilee ham zonder been,(liefst hele ham,aan de slager vragen)*1/2 Pakje bruine bastert suiker,*Flink wat mosterd,*2 grote blikken ananasringen,*Hele kruidnagels.

  • Antiliaans
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-11-1999
  • Antiliaans
  •  60-120 min.

Gevulde Kipfilet

Gevulde kipfilet met paddestoelen in een saus van bruin bier, honing en tijm

INGREDIENTEN

? 2 kipfilets, ? 150 gr. Roompate, ? 2 bosuitjes, ? 150 gr gemengde paddestoelen, ? 1 kleine ui (fijngehakt), ? 1 flesje bokbier, ? boter, olijfolie, ? peper, zout, honing, tijm, sinaasappelmarmalade, ? gevogeltefond of ? blokje kippebouillon, ? houten prikkers,

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-09-1998
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde varkenshaas

Ziet er prachtig uit en is heel gemakkelijk te maken

INGREDIENTEN

1 Varkenshaas van ca 300g, paar takjes basilicum, 1 t knoflook, 5 gedroogde tomaten op olie, 7 zwarte olijven zonder pit, 2 el geraspte Parmesan, peper, 3 plakken rauwe ham (Parma, Ghanda, wat je maar lekker vindt)

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-08-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste prikkers recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top