Chicago Deepdish Pizza
Pizzataart met gehaktvulling
Ingrediënten 4 personen
blikje croissant- of pizzadeeg, 400 gram rundergehakt, zak italiaanse groentemix, 2 teentjes knoflook, pot spaghettisaus, zakje geraspte kaasVoorbereiding
Vet de springvorm goed in! (vetvrije bakspray is hier perfect voor) Snijd eventueel de groente nog iets fijner
Bereidingswijze
Bekleed de bodem en rand van de springvorm met het deeg. Bak in een koekepan de gehakt rul. Bak in een andere koekenpan de groente met de knoflook. Voeg aan de gehakt de spaghettisaus toe en de gebakken groente. Goed doorroeren. Doe een laagje van het gehaktmengsel op het deeg. Strooi er kaas overheen. Vul de taart verder met het gehaktmengsel en doe bovenop een laag(je) kaas. Eventueel deeg wat over is bovenop doen. Zet de taart nu ongeveer 20 a 25 minuten in de oven (180 tot 200 graden)