Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Pesto Rosso

Pesto rosso recepten (188) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Gevulde (punt)paprika`s met pesto en gehakt

Een makkelijk en snel avondmaaltijd, waar iedereen aan tafel van zal smullen.

INGREDIENTEN

- Twee puntpaprika`s, - 250 gr gehakt, - 1.5 tl sambal oelek, - 1 tl Italiaanse kruidenmix, - 1 tl basilicum, - 1 tl oregano, - gemalen peper naar smaak, - 2 el pesto rosso, - Strooikaas (Parmezaanse), - 100 gr Italiaanse roerbakgroente, - Boterolie, - 100 gr cherry tomaten

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-08-2013
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Pesto Rosso

De manier om Pesto Rosso zelf op traditioneel italiaanse wijze te maken!

INGREDIENTEN

1 vleestomaat, 75 ml. tomate frito, 1/2 rode paprika, 75 ml. olijfolie, 20 gr. basilicum, 50 gr. Grana Padano/Parmiggiano, zwarte peper en zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-09-2005
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Pesto rosso

INGREDIENTEN

Zakje gedroogde tomaten., Potje kappertjes., Blikje ansjovis., Twee ons Parmesaanse kaas., Twee ons pecorino., Knoflook., Balsamicoazijn., Olijfolie., Eventueel basilicum

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-02-2003
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Pesto rosso

De smeuige rode pesto uit Italie

INGREDIENTEN

Zakje gedroogde tomaten, potje kappertjes, blikje ansjovis, 2 ons Parmezaanse kaas, 2 ons Pecorino, knoflook, balsamico-azijn, olijfolie, eventueel basilicum

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-02-2003
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Pesto Rosso

Pesto met gedroogde tomaten.

INGREDIENTEN

*45 ngr. pijnboompitten, *1 teeentje knoflook, *30 gr verse blaadjes basilicum, *30 gr grdroogde tomaten, *30 gr parmezaansw kaas, * 1 eetl olijfolie, *zout en peper uit de molen.

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-04-2000
  • Italiaans Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Pesto Rosso

INGREDIENTEN

45 gr. pijnboompitten, 1 teentje knoflook, 30 gr. verse blaadjes basilicum, 30 gr. zongedroogde tomaten, 30 gr. parmezaanse kaas, 1 el. olijfolie, zout, peper

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-05-2009
  • Italiaans Bijgerecht
  •  0-10 min.

Pesto rosso

INGREDIENTEN

45 g pijnboompitten, 1 teentje knoflook, 30 g verse blaadjes Basilicum, 30 g zongedrooge tomaten, 30 g parmezaanse kaas, 1 eetlepel olijfolie, zout, peper(uit de molen).

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-10-2000
  • Bijgerecht
  •  0-10 min.

Geitenkaastruffels met pesto rosso

Borrelhapje

INGREDIENTEN

Verse geitenkaas - pesto rosso - pijnboompitten

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-03-2000
  • Vegetarisch
  •  0-10 min.

Pesto rosso, worstjes en penne

INGREDIENTEN

6 varkensworsten, - 300 g kerstomaatjes, - 500 g penne, - Bertolli Pesto Rosso, - verse room, - verse Parmezaan

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-09-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Aubergine-gehaktschotel met pesto rosso

INGREDIENTEN

500 g rundergehakt, - 1 potje Bertolli Pesto Rosso, - 2 el peterselie, - 2 aubergines, - 2 el Bertolli olijfolie Classico, - 100 g Parmezaanse kaas,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-09-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gestoofde Forel Met Pesto Rosso

Dit fijne visgerecht dankt zijn bijzondere smaak aan de italiaanse saus

INGREDIENTEN

2 forellen, 2 eetlepels pesto rosso, (italiaanse basilicumsaus), 25 gr. boter, 1/2 dl droge witte wijn

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-11-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gestoofde Forel Met Pesto Rosso

INGREDIENTEN

2 forellen, 2 el pesto rosso (basilicumsaus met gedroogde tomaten), 25 gram boter, 1/2 dl droge witte wijn.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-01-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

pasta pesto rosso

Lintpasta met aarappel, tomaat en rode pesto

INGREDIENTEN

250 gram tagliatelle (lint pasta), 3 aardappels, 1 grote ui, 2 grote tomaten of 3 kleine, 50 gram geraspte parmezaanse kaas, potje rode pesto,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-04-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gegrilde kip met pesto rosso

INGREDIENTEN

500 gram kipfilet, , - 1 eetlepel Bertolli rode pesto, , - 1 pakje groene aspergetips (koeling), , - 1 pakje AH verse tagliatelle met ei, , - 2-3 kneepjes Bertolli vloeibare margarine, , - 2,5 dl slagroom, , - 50 gram geraspte Parmezaanse kaas, , - olijfolie, - zout, peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-07-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

pasta rosso

Verse pasta met ratatouille, pesto rosso, gehakt of kip, pijnboompitten, pepers en parmazaanse kaas

INGREDIENTEN

Verse pasta, pijnboompitten, gehakt of kip, ratatouille mix, pesto rosso, verse spaanse pepers of peperkorrels (mix of zwart), parmazaanse kaas, komkommer, balsamico azijn

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-04-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Pasta Rosso

INGREDIENTEN

4 stukjes kipfilet, 2 eetlepels pesto rosso, 2 eetlepels tijm, half potje gedroogde tomaten in olie, bakje champignons, klein uitje, olijfolie, kopje rode wijn, verse peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-04-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kippenborst gevuld met pesto rosso en paddestoel

INGREDIENTEN

- 20 g gedroogde porcini-paddestoelen, - 3 eetlepels Bertolli Pesto Rosso, - 2 fijngehakte knoflooktoontjes, - 4 kippenfilets, - 12 sneden gerookt spek, - 700 g aardappelen in de schil gekookt en gepeld, - 3 eetlepels Bertolli Gentile Olijfolie, - 20 g peterselie, - 1/2 rode ui geweekt in citroensap

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-09-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

spaghetti met pesto rosso garnalen & bieslook

INGREDIENTEN

200g spaghetti, 200g doperwtjes, 1 rode ui, 2 el olijfolie, 200g rauwe gepelde garnalen, 5 el pesto rosso, klein bosje bieslook

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-08-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Sperziebonen rosso

Sperziebonen op een wat andere manier dan standaard met nootmuskaat o.i.d.

INGREDIENTEN

Sperziebonen of Haricot verts, Pesto rosso, Olijfolie

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-09-2002
  • Bijgerecht
  •  10-20 min.

Italiaanse wrap met pesto rosso, ham, kaas en spinazie

INGREDIENTEN

1 eetlepel Bertolli Olijfolie, 500 gr verse spinazie, 4 grote wraps, 6 eetlepels Bertolli Voor op brood, 8 eetlepels Bertolli Pesto Rosso, 8 plakjes ham, 100 gr geraspte Pecorinokaas of belegen, Goudse kaas, 100 gr gemengde salade, 6 eetlepels Bertolli Basilico Saladedressing

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-03-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lasagne met mozzarella, tomaat en home made pesto rosso

Proef de zomer..!

INGREDIENTEN

4 tomaten, 1 dl olijfolie, 1 el pijnboompitten, een bosje basilicum, 1 teentje knoflook -gepeld, 1 el geraspte parmezaan, 4 a 8 verse lasagneblaadjes - gehalveerd, 2 pakjes mozzarella - in schijfjes gesneden, een bosje rucola

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-02-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pasta rosso met tomaatjes en kalkoenfilet

DE MAKKELIJKE MAALTIJD

INGREDIENTEN

, , , , , , , , , 30 gram blanke hazelnoten, 10 kerstomaatjes, 1 klein takje rozemarijn, 200 gram kalkoenfilet, zout, peper, 200 gram korte pasta (bv. Orechiette, oftewel oortjespasta), Bertolli voor koken, bakken en braden, 1-2 eetlepels Bertolli Pesto Rosso, , , , , , , , ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-03-2004
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Pasta Rosso met scampi

Zomerse pastaschotel met al wat lekker is om erin te verwerken. Al is het weer nog zo bar slecht, eet een bordje hiervan en de zon schijnt gewoon ;o) Buon appetito!

INGREDIENTEN

400 gr spaghetti of penne, beetgaar voorgekookt, 400 gr gepelde middelgrote scampi, liefst verse of anders uit de diepvries, 3 el pesto Rosso, 1 doosje (ca 12 st) gehalveerde en rijpe cherrytomaatjes, 3 teentjes fijngesneden knoflook, 2 fijngesneden rode uien, Peper en zeezout uit de molen, Bosje fijngescheurde basilicumblaadjes, Geraspte Parmezaanse kaas naar smaak qua hoeveelheid, Goede kwaliteit olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-04-2016
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Amuse van parmaham, aardbeien en pesto

Dit kan je op verschillende manieren serveren: Op een mooie lepel of een leuk amuse schaaltje

INGREDIENTEN

2 plakken parmaham, , 1 blaadje lollo rosso, , 2 aardbeien, , 4 blaadjes basilicum, , 2 gemarineerde halve artisjok-, , hartjes (koeling AH), , 1 flinke theel. groene pesto, , 2 eetl vinaigrette na keuze, ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-07-2004
  • Frans
  •  10-20 min.

Paglia e fieno con pesto rosso e salame

Groene en witte tagliatelle met rode pesto en salamiDe tricolore van Grand`Italia komt lekker tot leven in dit gerecht van tweekleurige pasta, pesto en salami. Meer info over Grandā€™Italia

INGREDIENTEN

500 gram Grand'Italia Paglia e Fienno, 1 potje Grand'Italia Pesto Rosso, 1 scheutje olijfolie, 1 snufje peper, 1 snufje zout, 200 gram salamiworsten in blokjes

  •  …
  •  
  • Geplaatst op15-08-2011
  • Italiaans
  •  

TOSCAANS LAMSFILET MET PESTO ROSSO GESTOOFD IN RODE WIJN; PAPARDELLE MET RUCOLA

Bijzonder lekker Toscaanse bereiding van lamsfilet, gestoofd in rode wijnĀ 

INGREDIENTEN

400 g lamsfilet of lamsmedaillon, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 5 el Bertolli Olijfolie Classico, zout, zwarte peper, 2 glazen rode wijn (bv. Chianti), 5 el Bertolli Pesto rosso, 400 g papardelle, 1 zakje rucola (75 g), 2 el geschaafde Parmezaanse kaas, 1 zak gesneden rode kool (300 g), 4 el Balsamicoazijn

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-09-2016
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Pasta con il tonno rosso

Pasta met tonijn en tomatensaus

INGREDIENTEN

Pasta naar keuze, 1ui(gehakt), 5tenen look, olijfolie, 750gr.tomaten, peper, zout, suiker(snuifje), oregano, 1blik tonijn(of verse), peterselie, kappertjes, 15 olijven(zwarte), 2 sneden geroosterd brood,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-07-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Vistartaar met rode pesto. (Polpettine di pesce al pesto rosso)

De visstick, maar dan lekker! Ā 

INGREDIENTEN

500 gr filet van witvis;, 1 ei;, 1 niet bespoten citroen;, een handvol peterselie;, 3 eetlepels rode pesto;, extra vergine olijfolie;, zout naar behoefte.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-07-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Visballetjes met rode pesto. (polpettine di pesce al pesto rosso)

Een leuke variant om witvis te eten, dit Italiaanse recept.

INGREDIENTEN

500 gr filet van witvis;, 1 ei;, 1 niet bespoten citroen;, 1 handvol peterselie;, 3 lepels rode pesto;, zout;, extra vergine olijfolie.,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-12-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Hampasta met pesto

Italiaans op zijn snelst

INGREDIENTEN

Een bakje ravilolo rosso ven de huistraiteur Albert Heyn, een bakje pesto groen van zelfde traiteur, een bakje hamreepjes (250 gram), zakje salade

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-02-1999
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Maaltijdsoep met pesto

Stevige gevulde soep

INGREDIENTEN

2 eetlepels olijfolie; 1 zak Italiaanse roerbakgroente (400 gram); 1 zakje verse basilicum; 2 zakken tomatensoep (a 400 ml, AH huistraiteur); 100 gram schelpjespasta, 6 eetlepels Pesto Rosso; 80 gram geraspte Parmezaanse kaas; 1 zak Pan Tostado (Italiaans geroosterd brood, 160 gr, Dulces)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-03-2002
  • Vegetarisch
  •  10-20 min.

Rode pesto

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-05-2011
  • Italiaans
  •  0-10 min.

soep met pesto

Een lekker vegetarisch soepje

INGREDIENTEN

2 el oliefolie 1 zak italiaanse roerbakgroentemix 1 zak verse basilicum 2 zakken tomatensoep (traiteur) 100 gr schelpjesmacaroni 6 el sacla pesto rosso. 80 gr geraspte parmazaanse kaas. 1 zak pan tostado(italiaans geroosterd brood)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-12-2002
  • Italiaans
  •  10-20 min.

maaltijdsoep met pesto

Even snel trek in een apart soepje? na 15 minuten is het zover

INGREDIENTEN

2 eetlepels olijfolie,1 zak italiaanse roerbakgroentemix,1 zakje verse bascilicum,2 zakken tomatensoep(AH traiteur) 100 gr scheplpjes macaroni, 6 eetlepels sacla pesto rosso,80 gr geraspte parmazaanse kaas, 1 zak pan tostado( geroosterd brood)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-03-2002
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Pesto Flensjes

MET MEDITERRAANSE VULLING

INGREDIENTEN

200 gr ļ‚¶ Bloem Ekoland, 40 gr ļ‚¶ Pesto Genovese of Rosso La bio-idea, 5 ļ‚¶ Eieren Gimsel, 4 dl Melk , 4 gr Zout , 5 el Olie , Voor de vulling: , 50 gr ļ‚¶ Pijnboompitten Horizon, 80 gr ļ‚¶ Olijven, ontpit La bio-idea, 400 gr Gemengde groenten (paprika, champignons, sjalotje, bospeen, knoflook) ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-06-2000
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Toast met pesto en kipfilet

Een simpel en licht hapje, dat vrijwel voor elk moment geschikt is. Zelfs als eenvoudig voorgerecht en tapa.

INGREDIENTEN

1 potje pesto rosso (rode pesto), 1 pakje kipfiletplakjes, 1 plantje verse basilicum, 1 stokbrood

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-09-2007
  • Spaans
  •  0-10 min.

Groene pesto

Pesto om zelf naar eigen smaak te maken. Lekker bij voorgerecht van mozarella en tomaat.

INGREDIENTEN

1 a 2 knoflookteentjes, 1 bosje basilicum (allen de blaadjes, niet de stengels), 1 theelepel zeezout (of minder, naar smaak), 2 a 3 eetlepels gebakken pijnboompitten, beetje olijfolie (naar smaak)

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-11-2004
  • Italiaans Bijgerecht
  •  0-10 min.

pasta e pesto

Simpel en lekker

INGREDIENTEN

400 gram pasta, half potje rode pesto (pesto rosso), 12 zongedroogde tomaten, evt wat salami naar smaak toevoegen

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-09-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Kipfilet gevuld met pesto en paddestoelen.

INGREDIENTEN

Hoofdgerecht v oor 4 personen., , 20 gedroogde paddestoelen (porcini), 2 tenen knoflook fijngehakt, 3 eetlepels bertolli pesto rosso, 4 kipfilets, 10 plakjes ontbijtspek, 2 eetlepels bertolli extra vergine.,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-10-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

eenpanspasta met kip en pesto

Super lekker! en snel klaar, eens alles voorgesneden is, ben je binnen de 10-15 minuten aan het eten.Ā 

INGREDIENTEN

1 pak wokpasta fusilli, 500 gram kipfilet, 2 courgettes, 1/2 rode peper, 2 rode paprika's, 4 tomaten, 1 ui, 2 tenen knoflook, 1 potje tomatenpuree, 1 potje pesto rosso, 1 el Italiaanse kruiden, zout/peper, 300 ml water of bouillon (groenten)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-09-2017
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top