1. Home
  2. Recepten
  3. Patatas Bravas

Patatas bravas recepten (51) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

patatas bravas

Eindelijk, de enige echte ware gevonden zoals ik het steeds al op restaurant heb gegeten!!!!!!!!!!!!!!!!!!

INGREDIENTEN

Ongeschilde aardappelen, zout, olijfolie voor de saus: 1 ui, 2-3 tenen look, olijfolie, 2 koffielepels paprikapoeder, 1/2 l tomatenpassato, 1 koffielepel piri-piri (= een portugese variant van tabasco of harissa; je kan deze twee ook gebruiken maar pas de hoeveelheid aan), een snuif zout, snuif suiker en 1 laurierblad, 1 rode paprika Eventueel een glas witte wijn en een snuif peper

Voorbereiding

Was de aardappels, droog af en snij in partjes. Hak de ui, de paprika, de look allemaal apart. Verwarm de oven op 230?C ongeveer

Bereidingswijze

Leg de aardappelpartjes op een ingevette bakplaat en bestrijk met olijfolie, bak in oven gedurende 45 min. tot goudbruin. Voor de saus : ui smoren met look in olijfolie. Laat de paprika ondertussen in aparte pan of kom op het vuur of in de microgolf garen. Paprikapoeder toevoegen aan het uimengsel in de eerste pan en laten bakken. Tomatenpassato bijdoen en piri-piri, alsook het zout, de suiker en laurierblad. De gaargestoofde rode paprika bij het ui-tomatenmengsel doen. Misschien beetje bijpeperen en voor de liefhebbers een glas witte wijn toevoegen. Mix dit alles en laat nog 30 min. sudderen.

  • Spaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-08-2001
  • Spaans
  •  30-60 min.

Patatas bravas (Spaans tapasgerecht)

Lekker en origineel tapasgerecht: de enige echt PATATAS BRAVAS! Lees meer: 12x aardappels om je vingers bij af te likken

INGREDIENTEN

750 gr aardappels, 1 dl olijfolie, snufje cayennepeper, beetje gedroogde tijm, flinke hoeveelheid paprikapoeder, zout en peper naar smaak

  • Spaans Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-10-2009
  • Spaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Patatas Bravas

Aardappelen op z'n Spaans

INGREDIENTEN

1 kg aardappels (bijv. Desiree), gesneden in stukken van 3-4 cm; 60b ml olijfolie, Voor de hete tomatensaus: 1 el. olijfolie; 1 kleine ui, gehakt; 1 teen knoflook, geperst; 1/2 tl gemalen komijn; 1/2 tl gemalen chilipeper; 1 tl paprikapoeder; 60 ml droge witte wijn; 2 rijpe tomaten, fijngehakt; 1 el tomatenpuree; scheutje tabasco; 1 el bladpeterselie, grof gehakt

  • Spaans Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-11-2002
  • Spaans Bijgerecht
  •  60-120 min.

Patatas bravas

Spaanse ovenaardappelpartjes met pittig-zoete tomatensaus

INGREDIENTEN

1 kg aardappelen, geschikt voor alle doeleinden, olijfolie, zout., Voor de tomatensaus: 1 el olijfolie, 1 kleine ui gehakt, 1 geperste teen knoflook, 1 tl komijn, 1 tl chilipeper, 1.5 tl paprikapoeder (heet), 60 ml witte wijn, 2 rijpe tomaten, fijngehakt, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 el peterselie, scheutje tabasco en 1 el suiker.

  • Spaans Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-06-2006
  • Spaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Patatas bravas

Makkelijk en heel erg lekker

INGREDIENTEN

Aardappelen (voor 4 pers.), ca. 250 ml olijfolie, 1-2 rode chilipepers, paprikapoeder, zout, evt. twee teentjes knoflook en aioli (uit een pakje of zoals in recepten staat op deze website).,

  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-04-2005
  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

PATATAS BRAVAS

Dit recept is een echt lekker tapas gerechtje maar past ook heel goed bij een buffet. Ik heb het afgelopen zomer gemaakt bij een bbq en het was een topper.

INGREDIENTEN

800 gram aardappelen, 2 eetlepels olijfolie, 1,5 theelepel gerookte paprikapoeder (de spaanse), 2 teentjes knoflook, zout, chilivlokken, 2 theelepels verse (of gedroogde) rozemarijn,

  • Spaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-12-2015
  • Spaans
  •  30-60 min.

Patatas Bravas

Deze zomer in Spanje (Catalonie) dit een paar keer besteld. Niet zo spannend, maar wel lekker. Het klimaat helpt er ook wel bij :-) Spaanse eenvoud... Heerlijk!

INGREDIENTEN

Aardappel blokjes (2x2cm), pittige (mayo-)saus, Ketchu[p

  • Spaans Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-10-2016
  • Spaans Tussengerecht
  •  0-10 min.

Patatas Bravas

Spaanse klassieker, met uitgebreid traditioneel recept voor Salsa Brava

INGREDIENTEN

1 kilo vastkokende aardappelen, 2 rauwe eierdooiers, 250 ml. olijfolie, 6 tenen knoflook, 1 ui, 1 vleestomaat, 2 eetlepels azijn, tabasco, zwarte peper, zoet paprikapoeder, 2 rode pepers, 100 ml. tomate frito, gemalen komijn, nootmuskaat

  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-09-2005
  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Patatas Bravas

Aardappelen zijn altijd een groot favoriet, ken je deze aardappelvariatie al? Heerlijk krokante aardappel in een pittige tomatensaus.

INGREDIENTEN

1 zakje aardappel wedges, 3 teentjes knoflook, 50 ml mayonaise, 1 tl chilipoeder, 1 pakje tomatenfrito, 1 tl knoflookpoeder, 1 el oregano, Olijfolie, Peper & zout naar smaak

  • Spaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-03-2018
  • Spaans Bijgerecht
  •  10-20 min.

Patatas Brava's

Te gebruiken als tapa

INGREDIENTEN

1 kg aardappels (beetje stevig), voor de saus:, 1 el olijfolie, 1 klein ui, gehakt, 1 teen knoflook, geperst, 1/2 tl gemalen komijn, 1/2 th gemalen chilipeper, 1 tl paprikapoedr, 60 ml droge witte wijn, 2 rijpe tomaten, fijngehakt, 1 el tomatenpuree, scheutje tobasco, 1el bladpeterselie, grof gehakt

  • Spaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-11-2003
  • Spaans
  •  30-60 min.

Patatas bravas

Aardappelen met pikante tomatensaus, heerlijke tapa

INGREDIENTEN

2 middelgrote aardappelen, geschild en in stukken van 1? tot 2 cm gesneden (liefst vastkokende), olijfolie, zout, alioli, Tomatensaus: 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels fijngehakte ui, 1 teentje knoflook, fijngehakt, 3 middelgrote tomaten (ongeveer 350 gram), fijngesneden, 1 eetlepel tomatenpuree, ? kop droge witte wijn, 2 eetlepels water, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, ? gedroogde Spaanse peper, zonder zaad en verkruimeld of ? theelepel chilipeper, scheutje tabascosaus, 1 laurierblaadje, 1/8 theelepel suiker, zout en vers gemalen peper

  • Spaans
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-06-2002
  • Spaans
  •  60-120 min.

Patatas bravas.

INGREDIENTEN

* 100 gr aardappelen., * 1 chilipepertje., * 2 eetlepels olijfolie., * 3 takjes tijm., * 3 takjes rozemarijn., * Peper en grof zeezout.

  • Belgisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-02-2010
  • Belgisch Bijgerecht
  •  30-60 min.

Patatas bravas

Aardappelen met pikante tomatensaus, WW recept 2 oranje porties.

INGREDIENTEN

2 uien, 2 knoflookteentjes, 1 chilipepertje, 300 gr. tomaten(blik) 10 kleine aardappeltjes, 1 theelepel olijfolie, 1 eetlepel citroensap, zout.

  • Spaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-01-2001
  • Spaans
  •  20-30 min.

Patatas Bravas

Aardappelen in pikante tomatensaus

INGREDIENTEN

2 middelgrote aardappelen, olijfolie zout, , voor de tomatensaus:, 1 rode ui 1 teentje knoflook fijngehakt, 3 grote tomaten, in stukken gesneden, 1 el tomatenpuree, 1 dl droge witte wijn scheutje water, 1 el peterselie 1 Spaanse pepertje (ontpit), fijngehakt, 1 koffielepel suiker, 1 laurierblaadje, zwarte peper uit de molen snuifje chiliipoeder zout

  • Spaans Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-06-2005
  • Spaans Bijgerecht
  •  60-120 min.

Patatas Bravas

Tapa,

INGREDIENTEN

Voor de saus: 2 el olijfolie, 1 fijngehakte ui, 2 teentje knoflook, 2 blikje tomatenblokjes evt. met knoflook, 1 glas droge witte wijn, 1 el gehakte peterselie, 1/2 tl chilipoeder, scheutje tabasco, mespuntje suiker, zout en versgemalen peper,

  • Spaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-01-2000
  • Spaans
  •  30-60 min.

Patatas bravas.

INGREDIENTEN

* 600 gr aardappelen., * 6 tomaten., * 4 eetlepels olijfolie., * 1 ui., * 1 eetlepel tomatenpuree., * 1 teentje knoflook., * 1 theelepel zeezout., * 2 theelepels bruine suiker., * 5 tot 6 druppels tabasco., * 1 eetlepel oregano.,

  • Spaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-01-2010
  • Spaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Patatas bravas

Aardappels uit de oven

INGREDIENTEN

6 Roodschil aardappels (Redstar/bilstar ), 2 el Olie, 1 el Grof zeezout,

  • Spaans Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-04-2009
  • Spaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

patatas bravas

Het lekkerst met nieuwe aardappel of krieltjes. Met knoflookmayonaise een geweldig tapa gerecht.

INGREDIENTEN

750 gr nieuwe aardappels,4 el olijfolie, 1 gesneipperde ui, 2 uitgeperste teentjes knoflook, 1 el tomatenpuree, 200 gr tomaten uit blik fijngehakt, 1 el rode-wijnazijn, 1-2 tl chilipoeder, 1 tl paprikapoeder, zout en versgemalen peper.

  • Spaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-09-2002
  • Spaans
  •  10-20 min.

patatas bravas

Een pittig aardappelgerecht met gebruik van o.a. peperolie

INGREDIENTEN

4 eetlepels olijfolie - 8 middelgrote aardappels, in stukjes indien oude aardappels geschild - 2 uien gehakt - 1 eetlepel peperolie - 8 plakjes bacon klein gesneden - 1 theelepel knoflook van de pers - zout en peper

  • Spaans Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-05-2004
  • Spaans Bijgerecht
  •  0-10 min.

Patatas Bravas

Aardappelen in pikantesaus

INGREDIENTEN

500 gr aardappelen, 1 potje tomatensaus(geen puree)1 lepel tabasco, 1/2 lepel azijn, olijfolie en zout.

  • Spaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-04-2000
  • Spaans
  •  20-30 min.

Patatas Bravas

Een lekker tappagerecht

INGREDIENTEN

750 gram krieltjes in de schil, 2 eetlepels olijfolie, 2 tenen knoflook, grof gehakt, 1 theelepel chilivlokken, 1 theelepel komijn zaadjes, 1 theelepel verse majoraan, 1 eetlepel paprikapoeder, 1 theelepel zout, 60 ml sherry, ½ eetlepel suiker, , Broodkruimels:, 2 eetlepels olijfolie, 100 gram chorizo, klein gehakt, 4 eetlepels broodkruimels, 1 verse rode peper ontdaan van zaadjes en in smalle reepjes gesneden,

  • Spaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-05-2008
  • Spaans
  •  20-30 min.

Patatas Bravas

Stukjes aardappel met een 'hete'saus

INGREDIENTEN

-1 ui (fijngehakt), -2 teentjes knoflook (uit de pers), -2 eetlepels olijfolie, -1 blaadje laurier, -2 rode pepertjes, -1 eetlepel tomatenpuree, -1/2 eetlepel suiker, -1 eetlepel sojasaus, -1 blik (450 g) blokjes tomaat, -1 glas witte wijn, -zout en zwarte peper, -8 middelgrote aardappelen

  • Belgisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-03-2003
  • Belgisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

patatas bravas

INGREDIENTEN

1 ui, 2 el olijfolie, 1 laurierblad, 2 rode pepertjes, 2 tl look, 1 el tomatenpuree, 1/2 el suiker, 1 el sojasaus, 1 blikje (450gr) gepelde tomaten, 1 glas witte wijn, pezo, 8 middelgrote aardappelen

  • Spaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-02-2001
  • Spaans
  •  10-20 min.

Patatas bravas

Makkelijk en lekker Spaans tapagerechtje met een pittige salsa

INGREDIENTEN

12 aardappelen, 1 rode paprika, 5 eetl. olijfolie, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 2 koffiel. paprikapoeder, 325 g kerstomatensalsa (fles), tabasco, 1 laurier, 1 snuifje suiker, 1 snuifje zout, peper, grof zeezout (molen)

  • Spaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-03-2018
  • Spaans
  •  30-60 min.

Patatas Bravas

Als je een hap van dit typisch spaanse gerecht neemt, ben je niet meer te stoppen

INGREDIENTEN

4 stevige aardappels, olijfolie, 4 trostomaten, 3 tl sambal, 1 el azijn, bloem en zout

  • Spaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-08-2002
  • Spaans
  •  20-30 min.

Patatas Bravas

Smaakt lekker bij allerhande vlees gerechten  

INGREDIENTEN

600 gr aardappelen, 1 ui, grove stukken, 2 teentjes knoflook, 1 rode chilipeper, 2 tomaten ontveld en in grove stukken, 1 takje krulpeterselie, blaadjes van 3 takjes tijm, 250 ml tomatenpassata, 1 kl suiker, 3 el olijfolie

  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-07-2017
  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Patatas bravas met biefstuk en broccoli

Lijkt me vreselijk lekker.

INGREDIENTEN

0.75 kg rooster aardappelen (zak a 2 kg), 6 el zonnebloemolie, 1 el paprikapoeder +, 2 tl gedroogde oregano, 1 tl gedroogde tijm, 600 g broccoli, 4 biefstukken, op kamertemperatuur, 50 g boter, 1 bakje champignons (250 g), in plakjes

  • Wereld Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-05-2012
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Patatas Bravas de Catalunya

Op een zonnig terras vlakbij Barcelona maakte ik kennis met de spaanse versie van 'een papatje met'. Probeer het eens!

INGREDIENTEN

1/2 kg aardappelen, paprikapoeder, zout, 1 teentje knoflook, cayennepeper, gemalen komijn, olijfolie, 2 blikjes tomatenketchup, sherry of witte wijnazijn, 2 el mayonaise, tabasco, 2 klontjes suiker en 1 el peterselie

  • Spaans Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-10-2003
  • Spaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Patatas bravas met paprika en chorizo

Deze aardappeltjes zijn heerlijk gekruid en zitten bomvol smaak! Meer aardappelinspiratie vind je bij de Jongens van de Klei!

INGREDIENTEN

3 el olijfolie, 100 g chorizo, in blokjes, 1 rode paprika, in blokjes, 750 g Gourmandine aardappelen, geschild en in blokjes, 1 tl milde of gerookte paprikapoeder, 3 el platte peterselie, grofgehakt, aioli, voor erbij

  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-12-2017
  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Patatas Bravas (pikante aardappelen)

INGREDIENTEN

* 1 grote ui gesnipperd, * 1 eetl olie, * 1/2 blaadje laurier, * 1 quindilla peper, * 1 eetl bloem, * 1 theel pikante *paprikapoeder, chilipoeder of cayenne peper, * 1 dl water, * 1.5 kg geschilde aardappels, * naar smaak zout, * naar behoefte olie om in te bakken,

  • Spaans Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-07-2011
  • Spaans Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Tappas patatas bravas

INGREDIENTEN

Krieltjes, 40 gr.walnoten (20 halve), 8 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel ketchup, 2 eetlepels gepureerde chili pepers of sambal oelek, 2 theelepels sesamolie, zwarte peper en zout naar smaak.

  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-08-2009
  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Patatas bravas II

TAPA. Deze is heter dan nummer I

INGREDIENTEN

1 gehakte ui, 2 el olijfolie, 1 laurierblaadje, 2 rode pepertjes, 2 grote tenen knoflook (verse), 1 el tomatenpuree, 1/2 el suiker (meer als je de saus te heet vindt), 1 el sojasaus, 1 blik gepelde tomaten, gehakt, 1 glas witte wijn, zout en zwarte peper, 8 middelgrote aardappelen

  • Spaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-04-2000
  • Spaans
  •  30-60 min.

Tapas: Patatas Bravas (Aardappelen in pittige saus)

Tapas

INGREDIENTEN

2 middelgrote, vastkokende aardappelen, 1 ui, gesnipperd, 1 teentje knoflook, fijngehakt, 3 tomaten, in zeer kleine blokjes gesneden, 1 eetlepel tomatenpuree, 1/2 kopje droge witte wijn, 2 eetlepels water, fijngehakte peterselie, 1/2 theelepel chilipeper, tabasco, 1 laurierblaadje, olijfolie, suiker, zout en versgemalen zwarte peper

  • Spaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-05-2005
  • Spaans
  •  30-60 min.

Patatas bravas I

TAPA

INGREDIENTEN

4 el olijfolie, 8 middelgrote aardappelen, geschild (nieuwe aardappelen niet schillen) en in stukjes gesneden, 2 uien, fijngesnipperd, 1 el peperolie (zie recept op mijn pagina), 8 plakjes bakbacon, in stukjes, 2 tenen knoflook, uitgeperst, zout en peper

  • Spaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-04-2000
  • Spaans
  •  20-30 min.

Patatas Bravas in papillot

Zie het artikel"Koken in papillot"

INGREDIENTEN

1/2 rode paprika;, 2 tenen knoflook;, 1 el peterselie;, 1 theelepel tijm;, 1/2 theelepel gemalen chilipeper;, 1 theelepel piment (of paprikapoeder), sap van 1/2 citroen;, 100 gram zachte boter;, 500 gram nieuwe aardappelen;, 250 gram kersttomaatjes;, enkele takjes verse tijm, voor de afwerking,

  • Spaans Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-03-2005
  • Spaans Bijgerecht
  •  0-10 min.

Tuinbonen met patatas bravas

Hoofdgerecht 4 pers. ca.750Kcal p.p. Gemakkelijk te bereiden maar...ozo heerlijk!

INGREDIENTEN

1 kg vastkokende aardappelen, in blokjes van 1 cm., 6 el. olijfolie., 1 chorizo worst (250gr.) in blokjes., 2 uien, gesnipperd., 1 pak tuinbonen, 450gr. diepvries., 4 eieren., 2 tenen knoflook., 2 tl. paprika poeder., 3 el. peterselie, fijngehakt.,  

  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-12-2014
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Patatas al la bravas

Weer een Spaans receptje, hele lekkere tapa. gebakken aardappeltjes in een rode pikante saus.

INGREDIENTEN

1 zakje voorgekookte krielaardappeltjes, Hot tomato ketchup van Heinz, potje mammoetsaus (bvb. Devos Lemmens), gewone ketchup, Tomatensalsa (hiermee bedoel ik een tetrapakje met tomaten maar zonder stukjes, dus het lijkt op een dikke tomatensaus) en wat mascarpone

  • Spaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-05-2005
  • Spaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Gegrilde koteletten met roerbakkool en patatas bravas

Heerlijk à lá minute te bereiden combinatie

INGREDIENTEN

4 ribkoteletten, 1 spitskool, 1 rode Spaanse peper, 2 tenen knoflook, 1 rode paprika, 4 grote aardappelen, chilisaus, 4 eetl. zonnebloemolie, 2 theel. kerriepoeder

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-04-2010
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Patatas bravas met een frisse yoghurtdressing en spiegelei

Patatas bravas is een bekende Spaanse tapas. Met aardappelen van bij ons en een frisse yoghurtdressing maak je er een  topper van.Sriracha saus is een Thaïse pittige, friszure chilisaus. Ze is gemaakt van verse chilipepers, knoflook, azijn, suiker en zout. Ze wordt vooral gebruikt als dipsaus bij vis. Maar je kan ze ook gebruiken om andere gerechten wat extra pit te geven, denk maar aan je omelet, soep, burger of pasta's.

INGREDIENTEN

6 aardappelen, vastkokend, plantaardige olie, peper en zout, 1 chorizo, 4 eieren, , voor de yoghurtdressing :, 100 ml mayonaise, 100 ml yoghurt, 2 teentjes knoflook, 1 el citroensap, , voor de saus:, 1 rode paprika, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 tl harissa of sriracha, 400 ml passata, 150 ml witte wijn, blaadje laurier, 1 tl suiker, 2 tl paprikapoeder, 1 tl rode wijnazijn, afwerking, , blaadjes bladpeterselie

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-10-2018
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Patatas Bravas (aardappeltjes voor Mannen)

Typisch (pittig!) spaanse tapas gerecht

INGREDIENTEN

Aardappel, Pimenton de la Vera (Hot)

  • Spaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-01-2011
  • Spaans
  •  30-60 min.

Patatas Bravas met ham en Red Bull saus

Kruidige nieuwe aardappeltjes op zijn Spaans met Gandaham en een sausje op basis van red Bull; het resultaat is een superlekkere snelle hap !

INGREDIENTEN

-500 gr kleine nieuwe aardappelen, -2 eetlepels olijfolie, -4 theelepels paprikapoeder, -4 theelepels chilipoeder, -2 theelepels zout, -2 eetlepels gehakte verse tijm, -400 gr Gandaham, -3 eetlepels ketchup, -100 gr zure room, -1dl Red Bull, -1 handvol gehakte bieslook, , , ,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-04-2006
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste patatas bravas recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top