1. Home
  2. Recepten
  3. Pasteitje Gorgonzola

Pasteitje gorgonzola recepten (6) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Pasteitje met Gorgonzola

Aperitiefje

INGREDIENTEN

2 el pijnboompitten, 150 g Gorgonzola, 24 minipasteitjes

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-01-2003
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Gorgonzola pasteitje

Met rode uien en gorgonzola gevuld pasteitje

INGREDIENTEN

4 rode uien in dunne sliertjes gesneden, 3-4 takjes rozemarijn, 4 eetlepels olijfolie, zout en versgemalen zwarte peper, 150 gram gorgonzola, klein beetje boter. Voor het deeg: 170 gram bloem, zout, 85 gram koude boter, 3 eetlepels koud water.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-07-2004
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Heerlijk Pasteitje van gorgonzola en pijnboompitten

Ja een simper voorgerechtje kan haast niet. Maar echt een toppertje!!

INGREDIENTEN

4 pateibakjes 1 el pijnboompitten 100 g gorgonzola

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-02-2005
  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Amuse: Pasteitje Met Gorgonzola

Voor 12 stuks

INGREDIENTEN

1 el pijnboompitten, 75 g gorgonzola, 12 minipasteitjes (kant en klaar Jos Poell).

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-01-2001
  •  
  •  20-30 min.

Hapjes klein en fijn

Gebruik eetbare amuselepels voor ieders gemak

INGREDIENTEN

Voor het hoorntje met gerookte zalmtartaar, 1 pakje mini-hoorntjes, sprietjes bieslook, 50 g gerookte zalm fijngehakt, citroensap, 1 theelepel mierikswortelcreme of mosterd, , Voor de lepel met gerookte eendenborst, peper, 25 g verse roomkaas, gemengde sla ter garnering, 90 g gerookte eendenborst in plakjes, amuselepels, , Voor het pasteitje met gorgonzola en peer, 12 kleine bladerdeegpasteitjes, 12 blaadjes bleekselderij, Decoratiesaus balsamico bruin, 1 theelepel citroensap, 100 g gorgonzola, 1 eetlepel pijnboompitten, 1 rijpe handpeer geschild en in kleine stukjes, , , Voor de lepel met eiersalade, zout en peper, krulpeterselie ter garnering, 150 g scharreleisalade, amuselepels, 12 groene mini asperges in drieen gesneden, , , Voor het hoorntje met chocolademousse, 0.5 eetlepel Mokka-chocolade hagelslag, 12 muntblaadjes, 1 schaal duo-mousse chocolade/witte choco, 1 pakje mini-hoorntjes, 1 tube mango decoratiesaus, , Voor het pasteitje met krabsalade, sla voor garnering, 1 theelepel seroendeng, 10 korianderblaadjes, 1 theelepel sambal, 2 takjes koriander fijngehakt, 10 kleine bladerdeegpasteitjes, 150 g krabsalade

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-12-2010
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Spinazieragout

Snelle, veggie dish. En heel presenteerbaar

INGREDIENTEN

Diepvriesspinazie, champignons, boter, bloem, geraspte kaas of gorgonzola, peper, pasteibakjes (2/3 pp), pijnboompitten

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-03-2000
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top