Pasta met groene asperges & scampi
voor 4 pers. bereidingstijd 30 min.
Ingrediënten 4 personen
? 500 gr pasta naar keuze (rigati, capelini, fusilli ...) , ? 1/2 kg scampi (diepvries), ontdooid en gepeld* , ? 400 gr groene asperges, in 2 cm lange stukken snijden , ? 1 ui, fijngesnipperd, ? 2 teentjes look, fijngesnipperd, ? 1 el olijfolie, ? 1 el boter, ? 100 gr RAMBOL met kruiden (kaas) , ? Nootmuskaat, ? Zwarte peper & zeezout,Voorbereiding
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water
Bereidingswijze
Verwarm de boter in ruime pan en bak hierin de scampi op een hoog vuur goudbruin en gaar, hou ze warm Verhit de olie in de wok en roerbak hierin de uisnippers samen met de look en de aspergestukjes, schep er een pollepel kookwater van de pasta bij, dek af en laat enkele minuten pruttelen Roer er de rambol door tot een smeuig geheel, breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat en schep er de scampi door