Couscous Sweet Honey
Couscous met lichtzoete honing-tomaten saus, geitenkaas, walnoot en broccoli
Ingrediënten 2 personen
200 gram couscous, 2 blikjes tomatenpuree, 4 verse trostomaten, 2 flinke el honing, 2 tenen knoflook, 200 gr schoongemaakte en in stukjes gesneden broccoli, 200 gram zachte geitenkaas, zakje walnoten (Baukje), twee handjes verse basilicum, 1 el olijfolieVoorbereiding
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in een pannetje 5 minuten. Fruit in een koekenpan de knoflook in olijfolie. Voeg te tomatenpuree toe en bak paar minuten. Voeg de honing en de gesneden tomaat toe en laat nog 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de gekookte broccoli toe en roer door de saus. Roer de stukjes geitenkaas erdoor en laat iets smelten. Strooi de walnoten erover.