Surinaamse Eiersalade
Lekker pittige eiersalade. De kerriepoeder wordt even geroosterd, dus nog meer smaak!
Ingrediënten 4 recipe.people
4 eieren (hardgekookt, nog warm en fijngesneden), 2 sjalotjes (fijngesneden), 1 teentje knoflook (fijngesneden), 1 Spaans pepertje (ragfijn gesneden), 2 el bladselderij (heel fijn gesneden), 6 el mayonaise, 2 el volle melk, 2 el kerriepoeder (eventjes geroosterd in een droge koekenpan, dan komen de smaken los), 1 tl paprikapoederBereidingswijze
Meng de eieren, sjalotjes, knoflook, pepertje en selderij door elkaar en doe het in een ruime schaal. Roer de mayonaise, melk, kerrie (afgekoeld) en paprikapoeder goed door elkaar en meng dat goed door het eimengsel. Laat dit 2 uur goed doorkoelen in de koelkast.