gevuld stokbrood
Heerlijk EN gezond. Een geweldige afwisseling op pasta met saus!
350 gram gemengde groenten naar keuze(bijvoorbeeld roerbak groenten of macaroni pakket); 2 sjalotjes; 200 gram gehakt (liefst runder); 2 stokbroodjes (voorgebakken zijn kleiner); 100 gram geraspte kaas (hoeft niet); 1 blikje tomatenpuree; kruiden: zout, peper, basilicum, oregano, paprika poeder naar smaak; en voor een echte kokkereller: scheutje rode wijn en/of teentje knoflook
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op19-05-2000Goedkoop en snel Hoofdgerecht20-30 min.
Bladerdeegbroodjes gevuld met shoarmavlees
ALS JE DIT MAAKT VOOR JE GASTEN VRAGEN ZE VAST HET RECEPT.
, , , , , , , 2 bosuitjes, 1 rode paprika, 2 eieren, 1 pakje diepvries, bladerdeeg (10 stuks, van 10 x 10 cm), 250 g shoarmavlees, 2 eetl. zonnebloemolie, , , ,
- …
- 30-60 min.
- Geplaatst op01-02-2005Internationaal30-60 min.
- Eigen recept
Paprika gevuld met champignons en geitenkaas
2 grote paprikas -, 1 bakje kastanjechampignons -, 3 lente-uitjes -, 1 sjalotje -, 1 teentje knoflook -, 1 eetlepel olijfolie -, 100 gram zachte geitenkaas -, 4 half gedroogde tomaten in olie -, 2 theelepels oregano -, peper, zout -, geraspte belegen kaas -, 1/2 (tomaten) bouillontablet of kruidenbouillon-tablet
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op11-02-2010Vegetarisch Hoofdgerecht10-20 min.
paprika gevuld
Frisse smaak, pittig, weer eens wat anders en lekker met rijst. Proberen maar!
4 grote rode paprika's, 2 flinke uien, 4 teentjes knoflook uit de pers, gehakt, zout, peper, peterselie, witte wijn, blik gepelde tomaten, 2 a 3 gekookte eieren. Evt. gekookte rijst.
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op13-02-2000Goedkoop en snel Hoofdgerecht20-30 min.
Paprika gevuld
4 paprika s 300 gram gehakt * 1 sneetje witbrood * melk * 1 sjalot * peper *zout * nootmuskaat * boter * bouillon * paneermeel.
- Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op07-04-2006Nederlands Voorgerecht30-60 min.
- Eigen recept
kruidige goulash 3 in 1
Heerlijke kruidige goulash waarvan je 3 recepten kan maken. - goulash ( bij rijst, aardappelen of over de friet ) - goulashsoep - bladerdeeghapje gevuld met goulash ( leuk voor op een feestje of lunch ) zeer makkelijk als je er meerdere dingen mee kunt wanneer je wat over hebt ( of dubbele portie maken en invriezen en later er wat anders van maken ). zie foto´s
GOULASH, - 1 kilo runderpoulet, - 1 bakje champignons ( 250 g ), - 2 rode paprika groot, - 1 groene paprika, - 3 uien groot, - 3 knoflookteentjes, - 1 laurierblaadje, - 1/2 tl kruidnagelpoeder, - 2 eetlepels paprikapoeder pikant, - 2 eetlepels mosterd ( zachte ), - 3 eetlepels balsamicoazijn, - 1 eetlepel oregano ( gedroogd ), - 2 maggieblokjes, - 1 blik tomatenblokjes, - 1 pakje tomato frito, - boter, , GOULASHSOEP, - 1 liter rundvleesbouillon ( gemaakt van 2 rundvleesbouillonblokken ), - 1 ui, - 2 tl paprikapoeder mild ( wie pittig wil moet pikant pakken ), - 1 tl oregano ( gedroogd ), - aardappelblokjes of kleine krieltjes, - gedeelte van de goulash die je al gemaakt hebt, - boter, , BLADERDEEGHAPJE MET GOULASH, - bladerdeeg, - beetje melk of eigeel voor in te smeren, - goulash die je al gemaakt hebt
- Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op05-03-2009Oostenrijks Hoofdgerecht> 120 min.
Zomers gevuld brood
Dit brood is ook leuk om mee te nemen op een picknick. Of om te serveren als bijgerecht bij de barbecue.
1 ongesneden ovenbrood tarwe of volkoren, 150 g roomkaas, 200 g gerookte kipfilet in plakjes, 4 trostomaten in plakjes, 1 bol mozzarella in plakjes, 3 el basilicum in reepjes, 1 rode ui gesnipperd, 3-4 geroosterde rode of gele paprika`s (pot 465 g) in reepjes, zout en peper
- …
- 20-30 min.
- Geplaatst op09-07-2011Nederlands20-30 min.
gevuld stokbrood
1 Voorgebakken stokbrood(niet zo`n hele dunne)-200 gr.filet americain (gewone,met pesto of pepertjes,wat je zelf lekker vindt)100 gr.champignons-wat dun gesneden paprikareepjes-4-5 plakken ontbijtspek-geraspte kaas.
- …
- 0-10 min.
- Geplaatst op22-02-20020-10 min.
Paprika gevuld met chorizo en mozzarella
Spaans temperament
2 uien, 1 rode paprika, 1 groene paprika, zout, 1 mozzarellakaasje, 150 gr. chorizo, 1 eetlepel olie, 2 eetlepels basilicum, diepvries.
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op26-11-2002Spaans Hoofdgerecht20-30 min.
Paprika gevuld met pittige zuurkool
Deze paprika`s met zuurkool kunnen ook in de oven bereid worden. Verwarm de oven voor op 200 graden. Schenk wat kruidenbouillon op de bodem van de schaal en laat de paprika?s met zuurkool in ca. 20-30 minuten in de oven gaar worden
250 g zuurkool, 2 bosuitjes, 3 eetlepels zure room, 2 theelepels chilipoeder, 1 theelepel karwijzaad, 1 rode paprika,
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op14-03-2004Vegetarisch Hoofdgerecht10-20 min.
omelet gevuld met zalm en paprika
6 eieren., 1 blikje roze zalm., 1 rode paprika., 4 dl melk., 50 gr boter., zout en peper.
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op09-03-2005Internationaal Hoofdgerecht20-30 min.
Paprika Gevuld Met Walnoten En Geitenkaas
Paprika, gevuld met walnoten, geitenkaas en capucijners, uit de oven. Een typisch resultaat van "koken met hetgeen er in huis is"...
Per persoon: 1 rode paprika, 35 gr walnoten, klein stukje geitenkaas, 1 eetl. pesto, 1 ui, helft van een klein blikje capucijners, 1/2 groene peper, paprikapoeder, peper, zout, (noten)rijst, komkommer, olijfolie.
- …
- 20-30 min.
- Geplaatst op26-04-2000Vegetarisch20-30 min.
- Eigen recept
Paprika gevuld met gehakt en feta
1 grote gele paprika, 200 gr rundergehakt, 1 sjalotje, 2 stengels bleekselderij, 1 theelepel Provençaalse kruiden, 1 teentje knoflook, zout, peper, 1 tomaat, 100 gr feta
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-05-2009Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Tomaat Gevuld Met Vis En Paprika
4 tomaten,15 gr ansjovis,1/2 groene paprika,40 gr tonijn(op water),20 gr Becel dieet dressing,peterselie.
- Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op10-04-2001Nederlands Voorgerecht20-30 min.
Paprika Gevuld Met Gehakt
Als extra bij de maaltijd
6 rode paprika s,450 gr h.o.h gehakt,1 ei,beetje melk,3 sneetjes oud wit brood,1 ui,peper,zout en een beetje nootmuskaat,beetje paneermeel,boter,100 gr champignonsen 1 dl bouillion.
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op15-01-2000Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Paprika gevuld met mais
1 rode paprika, 1 groene paprika, 2 eieren, 1 dl slagroom, 1 theelepel chilipoeder, 1 eetlepel fijngeknipte koriander, 100 g geraspte oude kaas, 1 blikje mais (nettogewicht ca. 300 g)
- Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op20-08-2005Mexicaans Bijgerecht30-60 min.
Paprika gevuld met mais
Bijgerecht, 2 personen; Bereidingstijd : ? 45 minuten
1 rode paprika, 1 groene paprika, 2 eieren, 1 dl slagroom, 1 theelepel chilipoeder, 1 eetlepel fijngeknipte koriander, 100 g geraspte oude kaas, 1 blikje mais (nettogewicht ca. 300 g),
- Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op13-05-2005Internationaal Bijgerecht30-60 min.
Paprika gevuld met ricotta
Serveer als tappas of met een slaatje en vinaigrette
1 paprika, 1 dl olijfolie, 100g ricottakaas, zwarte peper (gemalen), 8 ansjovisjes op olie, verse bieslook,
- …
- 20-30 min.
- Geplaatst op15-02-2005Internationaal20-30 min.
Gevuld gehakt met ui en paprika
600 gr gekruid gehakt ? 50 gr boter ? 1 rode paprika ? 1 flinke ui ? 100 gr bacon of ontbijtspek ? foelie - nootmuskaat ? peper
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op27-01-2004Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Paprika gevuld met pittige zuurkool.
Weer eens wat anders.
250 Gr. zuurkool, 2 Bosuitjes, 3 Eetl. zure room, 2 Theel. chillipoeder, 1 Theel. karwijzaad, 1 Rode paprika
- Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op14-03-2002Nederlands Bijgerecht10-20 min.
Paprika gevuld met pittige zuurkool
SMAAKT LEKKER,STAAT LEUK.
, , , , , , , 250 g zuurkool, 2 bosuitjes, 3 eetlepels zure room, 2 theelepels chilipoeder, 1 theelepel karwijzaad, 1 rode paprika, , , , , ,
- Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op11-11-2003Hongaars Bijgerecht10-20 min.
Paprika gevuld met shoarmavlees
1 rode paprika * 1 gele paprika * 1/2 dunne prei * 4 halve abrikozen uit pot of blik * 200 gram shoarmavlees * 2 eetlepels currysaus * 1 eetlepel sesamzaad.
- Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op14-01-2003Spaans Hoofdgerecht0-10 min.
Paprika gevuld met gehakt
1 gele paprika, 1 kleine ui, 200 gr. gehakt, zout, peper, 1/2 eetlepel tomatenketchup, 4 eetlepels geraspte oude kaas, 4 toefjes peterselie.
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op07-02-2003Hoofdgerecht10-20 min.
Paprika gevuld met couscous
150 g couscous (pak a 400 g, Biologisch), 250 ml groentebouillon (van 1/2 tablet), 1 zakje stoneleeks (8 stuks), 6 zongedroogde tomaten, in fijne reepjes, 100 g groene olijven met piment, fijngesneden, 4 eetlepels pijnboompitten, geroosterd, 1 theelepel gemalen komijn (djinten), 2 eetlepels citroensap, 2 eetlepels olijfolie (uit potje zongedroogde tomaten), 2 rode paprika's, 1 bol mozzarella (kaas), in dunne plakjes
- …
- 30-60 min.
- Geplaatst op30-07-200530-60 min.
Paprika gevuld met MonChou
1 rode paprika, 1? pakje Mon Chou, 50 g Bluefort, 2 eetl. boter, zout peper.
- Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op20-06-2001Nederlands Voorgerecht20-30 min.
Paprika gevuld met shoarmavlees
Supersnel hoofdgerecht voor 2 personen, * 1 rode paprika * 1 gele paprika * 1/2 dunne prei * 4 halve abrikozen uit pot of blik * 200 gr. shoarmavlees * 2 eetlepels currysaus * 1 eetlepel sesamzaad, ,
- Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op25-08-2002Internationaal Hoofdgerecht0-10 min.
Kip gevuld met mais en paprika
1 grote braadkip * 200 g varkens- en kalfsgehakt * 1 blikje maiskorrels * 1 rode paprika * 1 ui * 1 teentje knoflook * 1 eierdooier * wat olijfolie * zout en cayennepigment
- Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op01-09-2001Belgisch Hoofdgerecht60-120 min.
paprika gevuld met 20 kaas
Een slanke salade
100 gr. 20 kaas, 2 groene appels, citroensap, vinaigrettesaus, 2 eetlepels gehakte ui, 50 gr. walnoten, 2 paprika's,
- Voorgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op21-04-1999Slanke keuken Voorgerecht0-10 min.
Paprika gevuld met feta en yoghurtsaus
1 groene of rode paprika, 80 gr feta, 1,5 dl yoghurt, 2 el geraspte (Parmezaanse) kaas, 8 groene olijven zonder pit, 1 el groene pestosaus, 0,5 tl paprikapoeder, zout, versgemalen zwarte peper, 2 blaadjes salie, 2 - 4 blaadjes basilicum, 1 kleine ui, 1 plak (of geraspte) pittige kaas, 2 el olijfolie
- Bijgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op03-03-2000Grieks Bijgerecht60-120 min.
Paprika gevuld met gehakt.
4 groene paprika's1 ui6 takjes peterselie300 g gehakt2 eetl. paneermeel1 ei? theel. oregano1 theel. paprikapoeder? theel. knoflookpoederzoutpeper? vleesbouillontablet1 eetl. boter of margarine.
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op22-05-2002Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
Paprika gevuld met shoarmavlees
Gevulde paprika's anders.Snel klaar en erg eenvoudig, en bovendien erg lekker!
-4 rode paprika's (in de lengte gehalveerd en schoongemaakt), -400 g shoarmavlees, -4 sjalotten (fijngesnipperd), -4 aardappelen (geschild en in kleine blokjes), -gehakte peterselie, -100 g geraspte kaas
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op09-05-2004Belgisch Hoofdgerecht20-30 min.
Gevuld varkensvlees met paprika
1 kg. magere varkenslappen, versgemalen peper, zout, 250 gr. rauwe, ham, 1 ei, 2 eetl. maizena, nootmuskaat, 4 eetl. zonnebloemolie, , 1 klein laurierblaadje, 1 theel. 1 eetl. zoete paprikapoeder, 6 eetl., bloem, 1/2 l. bouillon, van een blokje, 2 gele, 2 rode en 2 groene, paprika's, 1 eetl. boter, sap van 1 sinaasappel, sap van 1/2 citroen, 1 eetl., suiker, ca 2 eetl. maizena, evt. wat room
- Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op23-11-2001Hoofdgerecht> 120 min.
tortilla gevuld met gebakken paprika
3 el olijfolie traditioneel (C1000), 2 uien, in ringen, 2 paprika's (bijv. rood en groen) in stukjes, 1 bak kastanje champignons à 250 g (C1000), 4 wraptortilla's, 100 g crème fraîche, bekertje à 200 g (C1000), 200 g geraspte belegen kaas (C1000),
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op14-12-2007Hoofdgerecht10-20 min.
GEGRATINEERDE PAPRIKA GEVULD MET RISOTTO
1 zakje risotto porcini (175 gram, Grand'Italia), 1 grote groene paprika, 1 grote rode paprika, 1 bakje oesterzwammen (150 gram), 1 eetlepel olijfolie, 1 bosuitje, ? kropje lollo biondo, 1 eetlepel vinaigrette (sladressing, AH), 50 gram Gorgonzola, 4 eetlepels Parmezaanse kaas, (? eetlepel boter of margarine om in te vetten), ,
- Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op01-09-2002Voorgerecht10-20 min.
Paprika gevuld met gehakt
4 groene paprika's, 1 ui, 6 takjes peterselie, 300 g. (runder)gehakt, 2 el. paneermeel, 1 ei, 1/2 tl. oregano, 1 tl. paprikapoeder, knoflookpoeder, peper, zout, 1 vleesbouillonblokje, 1 el. boter
- Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op23-05-2001Bijgerecht30-60 min.
Paprika gevuld met varkensvleesreepjes
2 rode paprika?s, zout, 400 g varkensvleesreepjes naturel, 1 blikje tomatenpuree a 70 g (C1000 Selectie), 1 el olijfolie traditioneel (C1000 Selectie), 1 ui, in partjes, 1 tl paprikapoeder, versgemalen peper, 1 bosuitje, in ringetjes, 75 g belegen kaas, geraspt,
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op29-10-2003Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
Paprika gevuld met tartaar en rijst
Lekker slank!
, 2 rode paprika's, 1 ui, 300 gram tartaar, 1 teentje knoflook, 4 takjes peterselie, 100 gram snelkookrijst, 1,5 dl tomatensap, 1 tl Franse tuinkruiden, 4 tl bouillonpoeder, zout, peper
- Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op22-08-1999Frans Hoofdgerecht60-120 min.
Paprika gevuld met kippenlevertjes
100 g rijst, 1 ui, 4 takjes peterselie, 4 groene paprika's, 250 g kippelevertjes, 2 eetl. boter of margarine, 1 snufje tijm, 1 snufje rozemarijn, 3 eetl. koffieroom, 2 eetl. cognac, peper, paprikapoeder, ? bouillontablet.
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op20-06-2001Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
kipfilet gevuld met paprika en olijven
Hartig gevulde kipfilet.
8 kipfilets, 1 blik paprika's van 425 gr., 12 zwarte olijven zonder pit, 12 groene olijven zonder pit, 1 rode chilipeper gesnipperd, 1 teentje knoflook gesnipperd, 6 grote basilicum blaadjes, 1 eetl. olie, 30 gr. boter, 250 ml. witte wijn of water.
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op27-06-2004Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
Paprika gevuld met kip
Cholesterolarm!
1 groene paprika(circa 150 g), 60 g magere gekookte kip *, 120 g magere kwark *, 1 appel *, 1 el magere melk *, paprikapoeder *, peper en zout *
- Voorgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op28-10-2001Nederlands Voorgerecht0-10 min.