1. Home
  2. Recepten
  3. Paprika Bbq

Paprika bbq recepten (523)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Kebab

Dit is, vanwege het varkensvlees een "haram" recept. Kebab recepten, of het nou dönner kebab of shish kebab is, vind je in allerlei variaties. Oorspronkelijk werden ze vooral van lamsvlees gemaakt en op een vertikale grill geroosterd. Mijn dochter verafschuwt lamsvlees en dus kocht ik eens gehaktspiesjes die mijn slager (in feite ten onrechte) döner kebab noemt. Ze werden goedgekeurd, maar hij verkoopt ze alleen in de zomer (barbecue-tijd). Dus, ik maakte mijn eigen versie, die natuurlijk lekkerder is. Door het gebruik van de kruiden doet het vlees je aan het Midden-Oosten of Marokko denken, maar Islamieten gebruiken geen varkensvlees, dus dit is geen halal recept. Omdat ik zelf niet zo`n enorme fan van de bbq ben, maak ik dit gerecht binnenshuis op de grillplaten.

INGREDIENTEN

500 gram gehakt half om 1 ui, geraspt 1 tl paprika poeder 1 tl gemalen komijn (djinten) 1/2 tl kaneel 1/2 tl cayennepeper 1 tl zout 1 bosje koriander 5-6 blaadjes munt 1/4 - 1/2 bosje platte peterselie 1 teentje knoflook

Voorbereiding

Groene kruiden wassen en de blaadjes fijnhakken. Knoflook fijnhakken. Alle ingredienten door het gehakt kneden en eventueel nog wat slagen zwarte peper uit de molen erover geven. Als je geduld en tijd hebt, zet je het mengsel een uur in de koelkast. De smaken trekken beter in en het gehakt wordt iets steviger. Het wachten schiet er bij mij wel eens in, dan maak ik de spiesen meteen (geen ramp). Van het gehakt porties van circa 50 gram maken en deze tot "worstjes" kneden. Ieder worstje op satéstokje of metalen pen steken. Eventueel tot gebruik afgedekt terugzetten in de koelkast.

Bereidingswijze

Grillplaten verwarmen. Kebabs heel licht bestrijken met olie en tussen de platen gaar grillen. Keer ze telkens een kwartslag, zodat ze aan alle kanten goed doorgaren. Als de spiesjes stevig genoeg geworden zijn, kan de bereiding natuurlijk ook op de bbq.

  • Multi-cultureel
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-02-2012
  • Multi-cultureel
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

gevulde paprika van de BBQ

Gevulde Paprika van de BBQ

INGREDIENTEN

- 2 grote rode paprika's, - 250 gram gehakt, - 50 gram chorizo, - 5 zongedroogde tomaatjes, - eetlepel kappertjes, - 2-3 teentjes knoflook, - 15 fetablokjes, - 1-2 takjes rozemarijn (vers), - 5-6 takjes tijm (vers), - peper en zout,

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-05-2014
  •  
  •  30-60 min.

BBQ - Kruidige Hamlapspiesen met Paprika

Extra lekker door de specerijenmelange

INGREDIENTEN

, 500 gram hamlappen, 3 teentjes knoflook, 1,5 el chilipoeder, 1 tl zwarte peper, 1 tl komijn, gemalen, 1 tl kaneel, 1 tl koriander, gemalen, 4-5 el olijfolie extra vierge, 2 rode paprika's,

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-07-2005
  •  
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekkere BBQ aardappelsalade

Gisteren BBQ gemaakt met deze salade .Iedereen was er zo enthousiast over dat ik het jullie niet wilt onthouden . Ik was vergeten foto`s te maken maar die komen er nog wel, bij de volgende BBQ.

INGREDIENTEN

800 gr vastkokende aardappelen, 125 ml crème fraiche, 3 el Zaanse mayonaise, 3 augurkensticks, 1 oranje paprika, 3 eieren, 1 tomaat, 1potje Mexicaanse groeten mix (bonduelle), 2 el van het augurkenvocht, Peper Zout,

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-05-2012
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

BBQ Tulp

Heel simpel om te maken, en ziet er fantasisch uit , kids favoriet. helaas geen foto, omdat ik nog niet geBBQ,d heb. maar probeer het zo goed mogelijk te beschrijven.

INGREDIENTEN

8 kleine gehaktballetjes, voorgegaard, 8 tapasprikkers ( even in water leggen voor je gaat grillen ), 8 snack paprikaatjes, liefst 2 kleuren geel en rood, 8 plakjes ontbijt spek halve cm dik 3 bij 3 cm gesneden., knoflooksaus, rode saus ( bbq, schaslick, whatever ),

  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-06-2015
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.

Slanke BBQ

Lekker bbq'en en er niet dik van worden !!!

INGREDIENTEN

Sateprikkers, kipfilet, ananas, paprika, varkenshaas, champignon, ui, courgette, ketjap asin, knoflook, honing, peper, tomatenpuree

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-05-2002
  •  
  •  0-10 min.

Shaslicks barbecue recept met paprika en ui

INGREDIENTEN

6 uien 1 blik gepelde tomaten, 3 rode paprika 1 el olijfolie, 1 spaanse peper 2 el honing, 1 el ketjap 4 tenen knoflook, varkenslappen,

  •  
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op31-03-2011
  •  
  •  > 120 min.

Bbq- shaslick

INGREDIENTEN

, Ingrediënten voor 8 personen, 500 gr varkenshaas of hamlappen, 500 gr kipfilet, 2 teentjes knoflook, 2 tl cayennepeper, 2 tl extra milde paprikapoeder, 5 el olijfolie, Snufje zwarte peper uit de molen, Snufje zeezout fijn, 4 rode uitjes (middel), 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 bosje selderij, 1 courgette

  • Internationaal
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op28-03-2013
  • Internationaal
  •  > 120 min.

BBQ saus

De lekkerste BBQ saus die niet uit een potje komt. Hier kan geen fabriekssausje tegen op! Met cola!? Ja, met cola!

INGREDIENTEN

500 gram tomatenketchup, 100 gram tomatenpuree, 2 rode paprika`s in fijngesneden blokjes, 2 chilipepers (rode lombok) in ragfijne stukjes of sliertjes, 3 uien in kleine stukjes gesneden, 5 eetlepels honing, 0,25 liter cola, 5 tenen knoflook, fijngesneden, Wat zoet paprikapoeder, peper, zout en suiker

  • Amerikaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-06-2011
  • Amerikaans
  •  0-10 min.

BBQ groenten

Dit is de "marinade" die ik gebruik voor de groenten voor spiezen op de bbq. Hierdoor drogen de groenten niet uit op als ze geroosterd worden maar worden ze wel bruin

INGREDIENTEN

Groenten naar keuze om t egrillen; bv Paprika, Courgette, Chanpignons, tomaten in stukken, , Marinade: zout en suiker (2:1), olijfolie, knoflook

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-10-2012
  •  
  •  0-10 min.

Bulgersalade (BBQ)

Heerlijke andere salade voor bij de barbeque.

INGREDIENTEN

Bulger (Turkse winkel, groene pak), Bouillonblokje kip of groente, 1 teentje knoflook geperst, 2 bosjes peterselie, 1 klein bosje koriander, 1 blikje tomatenpuree, , Vulling (vegetarisch):, 2 rode uien, 6 harde tomaten, 1 rode paprika, 1 blikje mais, zwarte olijven, , Variatie mogelijkheden:, - blikje tonijn, - kip blokjes, - gerookte kip, - Turkse worst

  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-11-2002
  • Internationaal
  •  10-20 min.
Nieuwste paprika bbq recepten
  • Eigen recept

BBQ Cupcakes

Tijd voor een BBQ? Nodig jouw vrienden uit met lekkere zoete BBQ cupcakes.

INGREDIENTEN

Voor de cupcakes:1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel (of Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Chocolade), 100 g boter op kamertemperatuur, 2 eieren op kamertemperatuur, 100 ml melkVoor decoratie:1 beker Dr. Oetker Choco Dip bruin, oranje decoratiesuiker, 2 dropveters, fruitgums, marsepein bruin of zachte chocolade (zoals Mars of Sinassnippers)

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-06-2014
  •  
  •  30-60 min.

Quesadillas (BBQ)

Lekker voor de vegetarische BBQ-er. Ik vond het zelf lekkerder en beter gelukt met pitabroodjes in aluminiumfolie.

INGREDIENTEN

1 blik kidneybonen à 400 g, 1 blik zwarte bonen à 400 g, 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, 1 rode peper, olijfolie, 1 rode paprika, 1 tl komijnpoeder, 100 g cheddar, 4 tortilla's, 0.5 bos lente-ui, 4 zure room

  • Mexicaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-08-2018
  • Mexicaans
  •  10-20 min.

Bbq worst spies

Maak lekkere bbq spiezen van stukken met honing en mosterd gemarineerde worst, paprika en rode ui.

INGREDIENTEN

2 pakken bbq worst naturel a 270 gram (6 stuks), 1 paprika, 1 rode ui, 1 eetl honing, 1 theel mosterd, 1 theel rozemarijn, 3 eetl olijfolie

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-04-2015
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Mixed traditionele shaslick sticks van de BBQ

Dit is een lekker en leuk "doe-het-zelf" recept en kan iedereen (zelfs de kinderen) maken. Ook leuk om in de vakantie te doen. Met ui, paprika en courgette.

INGREDIENTEN

500 gr varkenshaas of hamlappen, 500 gr kipfilet, 2 teentjes knoflook, 2 tl cayennepeper, 2 tl extra milde paprikapoeder, 1 t paprikapoeder, zoet, 5 el olijfolie, Snufje zwarte peper uit de molen, Snufje zeezout fijn, 4 rode uitjes (middel), 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 kleine courgette

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-05-2012
  •  
  •  20-30 min.

Gegrilde feta, asperges en paprika met quinoa van de BBQ

Vegetarische BBQ , ook erg lekker ! 

INGREDIENTEN

250 g groene-aspergepunten, 50 g gemengde scheuten, 2 rode paprika's, 1 avocado's, 1/2 komkommer, 2 citroenen, 2 takjes tijm (vers), 1 rode pepertje, 1teen knoflook, 1 sjalot, 10 zongedroogde mediterrane tomaten (versmarkt), 200 g feta (blok), 250 g quinoa, 2 el zonnebloempitten, 5 el olijfolie, 1 el sojasaus, peper en zout,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-04-2020
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

BBQ saus met smaak diepgang

Een zoetzuur saus, maar dan anders. Tot mijn 28 ste jaar woonde ik in Zuid-Afrika en daar word je van kleins af met een paplepel zoetzure sauzen gevoerd. Zo eigenlijk heb ik genoeg gehad van al dat zoetzuur. Vandaar deze alternatief. Door de uitgebakken spekjes word de saus hartiger en door de pittige karakter van de saus neem het wat weg van dat typische zoetzuur smaak.

INGREDIENTEN

VOOR BBQ SAUS, 1 ui, fijn, 3 teentjes knoflook, fijn, 2 rode pepers, fijn, 1 geschild en in stukjes gesneden appel, 1 in stukjes gesneden groene paprika, 50-100 g bacon, fijn gesneden en erna in olie bros gebakken, , 2 e paprikapoeder, 2 t zeezout, 3 e bruine suiker, 2 t gladde mosterd, 1/4 t chilipoeder, 1/4 t komijn, 1/4 t grof gemalen zwarte peper, 1/4 t witte peper, 4-6 e tomatenketchup (afhangende van de dikte van saus), 1 e gekruide rijstazijn, 1 e ciderazijn, 1 e Worcestersaus, , 1. Pureer de bacon in een keukenmachine voeg de ui, knoflook, pepers, appel en paprika erbij en pureer tot fijn., 2. Voeg overige ingredienten erbij en pureer verder tot zeer fijn.(geen stukjes), 3. Kook bbq saus voor 5 min. in sauspan tot alles gaar zijn en laat saus afkoelen.

  • Afrikaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-06-2014
  • Afrikaans
  •  30-60 min.

Rollade van de BBQ

INGREDIENTEN

700 g rolladevlees + touw van de slager (of kant en klare rollade), 2 eetl. Australian Bush mix van Oil & Vinegar, 4 eetl. Honing BBQ marinade, 1 paprika, 1 aubergine, 1 winterwortel, 1 courgette, 2 eetl. olijfolie Bak & Braad van Oil & Vinegar

  •  
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-05-2011
  •  
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

BBQ Shoarma Hamburgers!!!!

Deze hamburgers zijn net ff een tikie anders, en voor degene die houdt van de multi culturele keuken is dit echt heerlijk. ik heb het een keer op koninginnedag verkocht en ik kon het niet eens bijhouden, was om 3 uur al door mijn vlees heen!!! gewoon lekker proberen

INGREDIENTEN

300 gram rundergehakt, een ui, 1 teen knoflook, peper, zout, maggiblokje, paar eetlepels shoarmakruiden, beejte extra paprikapoeder, beetje extra nootmuskaat (een snufje), eetlepel sambal, 2 beschuiten, , voor de knoflooksaus:, 3 tenen knoflook minimaal, yoghurt, mayo, verse koriander, zout, peper, , hamburgerbroodjes, sla, stukjes paprika,

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-04-2009
  •  
  •  20-30 min.

Tapas ~ Gemarineerde Kipspiesjes

Heerlijke spiesjes voor bij een tapasbuffet, maar ook erg lekker op de BBQ!

INGREDIENTEN

, 400 gram kipfilet, 4 knoflooktenen, 40 ml droge sherry, 40 ml water, 1 el olijfolie, 1/2 el mild paprika poeder, 1/2 el pikant paprikapoeder, zout, 2 lente-uitjes, 20 gram vloeibare boter,

  • Spaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-06-2004
  • Spaans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pitabroodjes (bbq, grill of oven)

Diverse vegetarische vullingen voor pitabroodjes, lekker op BBQ, grill of oven

INGREDIENTEN

Pitabroodjes, * zachte geitenkaas - honing- geroosterde pijnboompitten, *(bos)ui (gesnipperd of in ringetjes), paprika (in kleine stukjes), pastasaus, geraspte kaas (=pizzavulling), * (kruiden)roomkaas, 1 geroosterde paprika in korte reepjes

  • Vegetarisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-03-2010
  • Vegetarisch
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Bbq yakitori met opties

Yakitori is vlug en gemakkelijk om te maken. Heeft verschillende ingredienten opties en kan ook gebruikt worden als een bijgerecht (Sukiyaki)

INGREDIENTEN

, 500 gr. Kipfilet of kipdij (zonder vel), , 60 Ml. Sake (Japanse wijn)(of droge sherry), 60 Ml. Marin (rijst wijn), 125 Ml. Soja saus, 60 Ml. Honing, 1 knoflookteentje (fijn), 6 cm geraspte gember, , Optie: 1 1/2 Tl. Sambal Oelek, Optie: Klijne prei, rode & groene paprika, , Teriyaki saus, 8 geweekte sate stokjes.,

  • Japans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-06-2010
  • Japans
  •  30-60 min.

Ellen'S Bbq Spiezen

Gezonde en superlekkere BBQ spies, sukses verzekerd!

INGREDIENTEN

3 enkele kipfilets (gemarineerd),12 kleine champignons, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 courgette, 2 speklapjes.

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-07-2000
  •  
  •  10-20 min.

louisiana bbq shrimps

Garnalen op Cajunwijze

INGREDIENTEN

16 stuks gamba's, 2 teentjes knoflook, 1 gesnipperde ui, 1 fijngesneden paprika, 1 tl gember poeder, 1 el gehakte dille, 1 el blackened seasoning (toko), 1 borrelglas Pernod(slijter), 1 el grove mosterd, 1 flesje bier, 5 el ijskoude boter

  •  
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-04-2000
  •  
  •  > 120 min.

BBQ - Mexicaanse Tonijn

Heerlijke pikante tonijnsteak met een scheutje tequila

INGREDIENTEN

, 4 tonijnmoten van ca. 175 gram, takjes verse koriander als garnering, partjes limoen voor bij het serveren, Voor de saus:, 2 el maisolie, 2 sjalotjes, gesnipperd, 1 teentje knoflook, fijngesneden, 1 rode paprika, zonder zaadjes en fijngesneden, 2 vleestomaten, fijngesneden, 3 el tomatenketchup, 2 el milde mosterd, 2 el rietsuiker, 1 el heldere honing, 1 el cayennepeper, 1 el chilipoeder, 1 el paprikapoeder, 1 el tequila,

  • Mexicaans
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op30-04-2005
  • Mexicaans
  •  60-120 min.

Gemarineerde garnalenspiezen bbq

In een Italiaanse marinade met o.a. witte wijn.

INGREDIENTEN

Grote garnalen (gepeld, maar nog met staartje), kleine rode spaanse peper, groene paprika, dille, limoen, witte wijn, olijfolie, zwarte peper, zeezout

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-05-1999
  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Boerenkaas groentenspiezen van de bbq

Het allerlekkerste vegetarische bbq recept! 

INGREDIENTEN

1 stuk licht belegen Goudse Boerenkaas, 1 rode paprika, 1 middelgrote courgette, 1 kleine aubergine, 1 maïskolf (gekookt), 1 rode ui, ca. 6 cherrytomaatjes, 1 klein bosje mediterraanse kruiden (tijm, rozemarijn, oregano), of 1 el gedroogde kruiden, 2 tenen knoflook olijfolie zout en peper

  • Wereld
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-06-2017
  • Wereld
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

BBQ ZOUT ZELF MAKEN

Doen op vlees of groenten, grilleren en smullen maar.

INGREDIENTEN

1 t zout, 1/4 t gemalen zwarte peper, 1 t gerookte paprika, 1/2 t knoflook poeder, 1/2 t cayennepeper, 1/2 t chilipoeder, 1/2 t chilivlokken, 1 t gemalen koriander, 1 t gemalen komijn, 1/4 t gemalen kruidnagel, 1/2 t gemalen nootmuskaat, , olie (genoeg om een vloeibare smeersel te maken)

  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-07-2016
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Kippenbouten voor op bbq

Lekker bij een zuid-afrikaanse braai...

INGREDIENTEN

4 kippenbouten, 3 e olijfolie, 150 ml witte wijn, 1 t pittige paprikapoeder, 1 t gemalen komijn, 1/2 t zwarte peper, 1 t zout, 125 ml chutney of sinaasappel marmelade of ananas jam, 3 e balsamicoazijn, 2 t mosterd, 3 e tomaten ketchup, 3 e sojasaus

  • Multi-cultureel
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-03-2007
  • Multi-cultureel
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

BBQ cake (hartig)

Veredelde aardappelsalade die er heel feestelijk uitziet ! (zal volgende keer foto maken en hier plaatsen )

INGREDIENTEN

3 ons schouderham (liefst vierkant en vacuum verpakt, die is wat makkelijker in gebruik), 1 groot blik krieltjes ( Bonduelle), 2 bosuitjes, 6 eieren (hardgekookt), 1 pakje rookspeksnippers, 2 pakjes roomkaas (knoflook/kruiden of peper), 1 rode paprika, 1 pot fetablokjes (uitgelekt), 2 kuipjes kruidenboter, 4 eetl. mayonaise, peper (versgemalen)

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-05-2009
  •  
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Ribeye van de BBQ

Een heerlijk, mals stuk vlees van de barbecue.

INGREDIENTEN

2 kg Ribeye (heel, zonder bot), 1 tl olijfolie, 1 tl zeezout (gemalen), 1 tl zwarte peper (gemalen), 1 tl paprika poeder, 1 tl knoflook poeder, 1 tl rozemarijn, vers, zeer fijn gehakt, 1 tl komijn, gemalen

  •  
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-07-2008
  •  
  •  > 120 min.

Varkensfilet met ananas van de bbq

Met heerlijke salsa

INGREDIENTEN

4 varkensfilets, 8 ananasringen, 1 komkommer, ? rode paprika, ? rode ui, 50 g koriander, 2 el limoensap, 2 el olijfolie, 1 el sweet chilli saus,

  • Engels Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-05-2003
  • Engels Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

tortilla's op de bbq

Heerlijk en makkelijk!!!

INGREDIENTEN

Tortilla's, groenten als tomaat, paprika, jalapenopepers en wat je maar lekker vindt, kaas (geraspte hollandse, geitenkaas, brie, blauwe kaas)

  • Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-07-2006
  • Bijgerecht
  •  0-10 min.

Sausjes voor de BBQ

Met een recept voor vleesrolletjes

INGREDIENTEN

Sausje 1 ;3 el. mayonaise scheutje melk1/2 appel raspen1 uitjeveel kerrypoeder, Sausje 2;3 el. mayonaissescheutje melk3/4 banaanstukje paprika (of wat poeder)

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-04-2003
  •  
  •  10-20 min.

Spaans gemarineerde kipspiesjes BBQ TIJD!

Attentie zomer! Het wordt tropisch, niet mijn favoriete weer want kan er niet tegen. Hoog tijd voor de barbecue in de tuin. Deze Spaans gemarineerde kipspiesjes smaken heerlijk en zijn erg makkelijk te maken.

INGREDIENTEN

4 stukken kipfilet, 1 ui, 1 rode paprika, 4 tenen knoflook, 3 el witte basterdsuiker, ½ el chilipoeder, 2 tl paprikapoeder heet, liefst gerookt (Pimentón de la vera), Vers gemalen zwarte peper, Zeezout, Voldoende Spaanse olijfolie, Paar tl citroensap

  • Spaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-06-2015
  • Spaans Bijgerecht
  •  10-20 min.

shaslik van de bbq

INGREDIENTEN

1 teentje knoflook, 1,5 dl tomatenketchup, 1 eetlepel milde paprikapoeder, 0,5 eetlepel oregano of tijm, zout, versgemalen peper, 600 gram hamlappen, 2 uien, 2 paprika's (rood en groen), 8 champignons, 6 plakjes ontbijtspek (iets dikker gesneden), 100 cc (ml) Blue Band Vloeibaar,

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-08-2002
  •  
  •  10-20 min.

Louisiana bbq shrimps

Garnalen op cajunwijze

INGREDIENTEN

16 gamba's met kop en schaal, 2 teentjes knoflook, 1 gesnipperde ui, 1 fijngesneden paprika, 1 tl gemberpoeder, 1 el gehakte dille, 1 el blackened seasoning, 1 borrelglas pernod, 1 el grove mosterd, 1 flesje bier, 5 el ijskoude boter.

  • Amerikaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-09-1999
  • Amerikaans
  •  10-20 min.

Sausje Bij De Bbq

Fris sausje voor bij vlees van de bbq of gourmet

INGREDIENTEN

Paprika alle kleuren in kleine blokjes gesneden, uitjes fijn gesneden, augurken fijn gesneden, mayonaise of halvanaise

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-06-2000
  •  
  •  0-10 min.

Easy Texas BBQ Rub

Rub for red meat

INGREDIENTEN

* 1 part Chili powder, , * 1 part Paprika powder, , * 1 part Black Pepper, , * 1/2 part Salt

  • Amerikaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-02-2005
  • Amerikaans
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

BBQ Chicken Pizza

Wij maken graag pizza en alsa we dat doen dan maken we een hele grote plaatpizza die we in vakken verdelen die we allemaal met iets anders beleggen. Onze favoriet is BBQ Chicken, en hier volgt het recept daarvoor!

INGREDIENTEN

1 Turks brood / kant en klare pizza bodem / of zelfgemaakte bodem, , -voor de saus op de bodem:, 2 blikjes tomaten blokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 rode ui fijngesneden, 2 tenen knoflook fijngesneden, Handje verse basilicum blaadjes, 1 glas rode wijn, 1/2 theel Zout, wat peper, 3 eetl.olijfolie, 1 theel oregano, , -Op de pizza:, 1 kipfilet, of 1 a 2 kippedijen filets, Cajun kruiden & olijfolie, Bbqsaus & tabasco, 1 rode paprika, 1/2 blikje mais, 1/2 ui in halve ringen, 50-75 gram geraspte kaas, ,

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-08-2015
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Vegetarische aardappelgratin met BBQ quorn

INGREDIENTEN

500 gram aardappelpuree (vers of pakje), ? courgette, ? aubergine, 1 paprika, 3 eetlepels olijfolie, 175 gram quorn naturel(= 1 pakje), 3 eetlepels olijfolie, ? zakje Verstegen Gehaktmix Barbecue, ca. 1 deciliter gezeefde tomaten (passato di pomodoro, pak a 500 g), 50 gram geraspte belegen kaas

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-06-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Nieuwste paprika bbq recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top