Spinaziewrap
Een wrap met spinazie, pittige kaas en rozijnen. (evt. met nootjes)
Ingrediënten 4 recipe.people
4 grote Wraps, teentje knoflook, een paar champignons, ca. 350/450 gram spinazie, ca. 150 gram schimmelkaas/blauwe kaas, 50 gram rozijnen en een klein beetje geraspte kaas. (zout en peper naar smaak toevoegen) Eventueel kan er ongezouten cashewnoten of pijnboompitten worden toegevoegd van ca. 50-100 gram. Pijnboompitten smaken erg lekker knapperig in dit recept.Voorbereiding
Spinazie uit de vriezer halen. Kant en klare wraps kopen. Uiteraard ook de andere ingredienten kopen.
Bereidingswijze
Spinazie opwarmen en daarnaast de champignonnen snijden en kort bakken. (dit kan samen met de pijmboompitten, deze moeten even worden geroosterd) Het teentje knoflook fijn snijden of in de pers doen en door de spinazie roeren. Ondertussen moeten de rozijnen even wellen. Roer vervolgens de champignons, de blauwe kaas en de pijnboompitten samen met de rozijnen door de spinazie. Laat dit samen even een minuutje in de pan zitten. In die tijd de 4 wraps op de bakplaat leggen. Ze gaan ongeveer 5 minuten in de oven om een bruine kleur te krijgen (ongeveer 180 graden). Verdeel het spinaziemengsel in de 4 wraps en rol hem op als een pannenkoek. Strooi er een beetje geraspte kaas overheen en laat de wrap een mooie bruine kleur krijgen in de oven.