Crepe Suzette
Flensje in sinasappelsaus.Mijn allerlekkerste dessert.Tip: gebruik hiervoor Honig Portie Pannekoek mix. Heel makkelijk als je maar een paar flensjes nodig hebt.
Ingrediënten 4 personen
2 dunne flensjes per persoon. 100 gr.roomboter,100 gr. witte basterdsuiker,2 sinasappelen,1 borrelglaasje sinasappellikeur (Grand Marnier of Cointreau)Bereidingswijze
Rasp de schil van een goed schoongeboende sinasappel en pers beide sinasappels uit..Laat de boter smelten en roer de suiker erdoor.Voeg de sinasappelrasp en het sap toe.Giet de helft van de likeur erbij. Leg de flensjes er bij en laat zachtjes goed warm worden. Gebruik de andere helft van de likeur om de flensjes te flamberen. Ik giet de likeur altijd in een lepel en steek dan aan. Schenk over de flensjes. Een waar culinair hoogstandje! Heerlijk.!!!!!!!!