Panga filet
Gemarineerde Pikante Pangafilet
4 pangafilets
Marinade: ½ kopje druivenpitolie 2 cm geraspte gemberwortel 3 stengels (zeer fijn) gehakt citroengras 3 gesnipperde pepers scheutje Teryaki saus snufje zout
MARINEER DE FILETS MINIMAAL 4 UUR Verhit bakplaat. Haal de vis uit de marinade, verwijder zo veel mogelijk olie. bak de vis aan beide kanten. Fuit de marinade 1 minuutje en verdeel over de filets
- Aziatisch Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op04-11-2007Aziatisch Hoofdgerecht10-20 min.
Ovenschotel van panga filet, champignons, geitenkaas en pijn
Een WAANZINNIGE schotel waar ieder van heeft zitten smullen. Heb deze 1 keer gemaakt met asperges en een keer met sperziebonen.
4 stukken Panga filet bakje champignons 3 teentjes knoflook 150 gr zachte geitenkaas 2 el bieslook, fijngesnipperd 2 el bieslook 2 el zachte mosterd 2 el honing 2 el olijfolie 200 mg cr?me fraiche 1 pond asperges (kan ook met sperziebonen) 40 gr pijnboompitten 100 gr feta 4 tomaten zout en peper paneermeel
- Frans
- 30-60 min.
- Geplaatst op29-06-2006Frans30-60 min.
- Eigen recept
Panga filet met mosterd
Panga filet met mosterd en peterselie in de oven
Panga filet, olijfolie, mosterd, peper, zout, peterselie, beetje boter
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op18-11-2008Nederlands20-30 min.
- Eigen recept
Pittig gepaneerde panga
Queens had ook nog panga voor me, En daar gaan we iets raars mee doen.
1 panga filet, Zoete chilli saus, 2 lange plakken kroepoek ( had ik nog liggen van de Chinees ), Beetje bloem, 1 ei geklopt
- Europees Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op13-11-2015Europees Bijgerecht10-20 min.
- Eigen recept
"Italiaanse" vis met tomaten uit de oven
Heerlijk gerecht, ook voor de "beginnende" vis-eter! Supersnel klaar, licht en heel gezond!
600gr. witvis (panga-, tilapia- of kabeljauwfilet), 6-8 tros- of Romatomaten, Italiaanse kruiden (oregano, basilicum of een kant -en- klare mix), 2 tenen knoflook, geraspte oude kaas, zout en peper uit de molen, olijfolie, citroensap, scheut droge, witte wijn, ,
- Italiaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op06-01-2009Italiaans20-30 min.
- Eigen recept
panga filet met tartaresaus
Heerlijke panga filet uit de oven, door de saus die in de vis trekt wordt deze lekker zacht en romig.
2 panga filets, Tartare saus (in pot, verkrijgbaar in supermarkt), bruchettakruiden (verkrijgbaar bij o.a Xenos), dille
- Vis Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op20-06-2009Vis Hoofdgerecht20-30 min.
Gegrilde Panga - filet met een Champagnesaus
Heel veel mensen hebben nog NOOIT gehoord van Panga vis. Panga filet is echt in opkomst. Panga wordt gevangen bij Vietnam en is voor mij een van de lekkerste vis die ik ooit gegeten heb. Panga lijkt qua smaak op Zeetong maar is stukken goedkoper. Gewoon eens een keer proberen!!
4 stukken Panga filet 2 dl. visfond (1/2 blokjes) 2 dl champagne 2 sjalotjes fijngehakt
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-02-2003Hoofdgerecht20-30 min.
Panga filet met een heerlijke uienmarmelade
De panga filet wordt overgoten met een gecaramelisserde uienmarmelade met honing.
4 pangafilets, 4 eetlepels olijfolie, , 120 ml rode-wijnazijn, , 6 eetlepels vloeibare honing, , 1/2 theelepel paprikapoeder, , 2 eetlepel bloem, , 2 grote uien, , zout, peper, , 50 gram boter,
- Frans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op23-10-2004Frans Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Panga filet in een jasje
Ik vond panga filet niet echt lekker dus ging ik maar een wat uit proberen met dit als resutaat en nu eten we het vaak want we houden erg van vis en visgerechten
Ingrediénten, 4 stukken Panga filet niet te groot, 300 gr zelfrijzendbakmeel, zout of zeezout, peper, dille, paprikapoeder, knoflook, uien poeder, citroensap seherpoeder, Water melk of bier, Olie of frituurvet
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op06-04-2015Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
Panga filet in bladerdeeg
Lekker feestelijk zonder uren in de keuken te staan
8 plakjes bladerdeeg4 Pangafiletsdoosje boursin knoflookkruiden2 teentjes knoflook uit de pers2 el.groene gehakte kruidenzout en peperlosgeklopt ei om deeg mee af te strijken
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op10-03-2005Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Panga filets uit de oven
Gisteren gegeten. Heerlijk en makkelijk te bereiden!
3 Panga filets, zonnebloem olie, Peper en zout, Citroensap
- Aziatisch Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op16-01-2018Aziatisch Bijgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Marokkaanse Panga fillet, rijst balletjes
Heerlijke vis balletjes gemaakt van Panga fillet en rijst!
- 2 zakken Panga fillet, - 2 uien, - 3 kleine wortels, - 1 Rode paprika, - 2 teentjes knoflook, - een bosje koriander, - 2 theelepels zout, - 2 theelepels zwarte peper, - 1/2 theelepels fenegriek poeder, - 1 theelepel ras el hannout, - 1 eetlepel tomaten puree
- Marokkaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op12-11-2012Marokkaans Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Panga taco's met guacamole
Normaal maak ik wraps of taco's altijd met kip of bijvoorbeeld gehakt. Om de Pangalicious pangafilets van Queens te testen besloot ik het eens over een andere boeg te gooien en viswraps / vistaco's te maken: een succes!
Voor de vis:, 2 Queens pangafilets, 1,5 tl gerookte paprika, 1 tl knoflookpoeder, 1 tl gedroogde oregano, 1 tl uienpoeder, 1/2 tl komijn, 1/2 tl zout, 1/2 tl bruine suiker, 1/4 tl cayenne of witte peper, 2 el olie, 4 wraps of taco's, , Voor de guacamole saus:, 1 bekertje creme fraîche, 1 rijpe avocado, Koriander naar smaak (half bosje), Sap van 1 limoen, 1 jalapeno peper, zonder zaadjes en fijn gesneden, Zout naar smaak, , Voor de garnering:, 1 rode ui, in dunne halve ringen, 1/2 komkommer, zonder zaadlijsten in reepjes
- Internationaal Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op02-12-2015Internationaal Hoofdgerecht30-60 min.
Viskoekjes van Panga en surimisticks
Weer eens wat anders, maar wel erg lekker
300 gr pangasiusfilet (queens-vis, ontdooid), 100 gr surimi sticks, 2 middelgrote aardappelen (kruimig), limoen of citroen, sla (krop of een zakje), yoghurt/beetje mosterd voor de dressing, citroensap, olijfolie / zonnebloemolie, 2 eetlepesl zoete chilisaus (+wat extra voor op je bord)
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op27-11-2015Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Panga Black Bean
Eiernoedels met pangafilet in black bean saus
250g Go-Tan Organic Egg Noodles, 300g Pangafilet (gesneden), 2 el Go-Tan Wokolie, 240ml Go-Tan Original Wok Black Bean, 250g Broccoli (geblancheerd), 2 Rode paprika's (reepjes), 100g Rucola sla, 1 Lente-ui
- Aziatisch Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op26-05-2015Aziatisch Hoofdgerecht10-20 min.
Pittige Panga Ovenschotel
Wij vinden dit een echt mooi weer gerecht: weinig keukentijd en lekker pikant.
2 pangafilets 2 flinke tomaten in vieren gesneden 1 ui in ringen 2 groene (Turkse) pepers 2 tenen knoflook geperst 4 (verse) laurierbladen 16 mini pomedori tomaatjes halve schoongeboende citroen in 2 parten 1 tl (Turkse= met gemalen pitjes)sambal (of meer naar smaak) 2 el gezouten kappertjes (Xenos) 3 el olijfolie extra vierge 2 sardines op olijfolie peper en zout uit de molen
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op09-07-2006Nederlands30-60 min.
- Eigen recept
Gewokte Oosterse Panga
Vis ontdooien, marineren of grillen? Zo doe je dat! Makkelijk met een handig foto stappenplan. Lees meer »
4 Queens Pangafilets naturel, Bakje paddenstoelenmix (300g), 1 paksoi, 1 rode ui, ½ Chinese kool, 100 gram sugar snaps, 100 gram taugé, 300 gram rijst, , , Voor de saus, 2 teentjes knoflook (schoongemaakt en in stukjes), 4 cm gemberwortel (schoongemaakt en in stukjes), 1 Spaans pepertje (pitjes eruit, fijngesneden), 2 stengels citroengras (fijngesneden), 1 limoen (uitgeperst), 5 dl ketjap manis, 2 el sesamolie, 1 el vissaus, 2 el honing, , Voor de supersnelle komkommersalade, 1 komkommer, 4 el olijfolie, 1 tl sambal, 1 tl mosterd, 2 tl suiker,
- Aziatisch Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op24-11-2015Aziatisch Hoofdgerecht30-60 min.
Panga op een vlotje
850 gram spinazie, 2 uien, 1 snufje peper, 6 pangasiusfilet, 1 pakje boter, 2 spaanse pepers, 2 teentjes knoflook, 1 flesje sesamolie, 1 snufje zout, 1 flesje olie,
- Frans Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op12-10-2010Frans Voorgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Panga met mosterdsaus en boontjes
Vis ontdooien, marineren of grillen? Zo doe je dat! Makkelijk met een handig foto stappenplan. Lees meer »
4 Queens Pangafilets naturel, 2 el sinaasappelsap, 4 el bloem, 400 gram sperzieboontjes, 1 kg kruimige aardappelen, 1 klein uitje, 40 gram boter , 1 pakje houdbare slagroom (200 ml), 3 el mosterd, 3 el honing, maïzena, zout en peper
- Vis Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op28-12-2015Vis Hoofdgerecht20-30 min.
Panga filet gegratineerd met kerrieroom, feta en pijnb
Panga is voor mij één van de lekkerste vissoorten die er is. Panga kan je een beetje vergelijken met Zeetong maar stukken goedkoper. Panasius (zoals de vis in werkelijkheid heet) wordt gevangen bij Vietnam en wordt hier diepgevroren naar toe getransporteerd. Deze vis is net als de Tong in ca. 8 minuten gaar. Dit recept die ik erbij verzonnen heb is erg apart. De vis gaat de oven in met de saus, feta en pijnboompitten er al op.
4 Panga vissen 100 gram feta 50 gram monchou 2 tl kerriepoeder 40 gram pijnboompitten 1 bekertje crème fraiche groot Zout en peper.
- Frans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op14-01-2003Frans Hoofdgerecht20-30 min.
aziatische panga filet op italiaanse of hollandse wijze
Panga- of Pangang-filet is een Aziatische tongsoort die ik onlangs op de markt vond, ik kreeg er van de marktkoopman de volgende 2 recepten bij. Heerlijk !
4 kleine Panga- of Pangang-filets, , Italiaanse variant :, tapenade of pesto, bosuitjes in stukjes, paprika in stukjes, olijfolie, peper en zout, , scheutje witte wijn, 125 cl sour cream, geraspte kaas, , Hollandse variant :, 1 blik tomaten in stukjes, 2 preien in stukjes, 1 (kruiden)bouillonblokje
- Goedkoop en snel Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op12-06-2002Goedkoop en snel Hoofdgerecht10-20 min.
Tong (of Panga) op een bedje van Tagliatelle met botersaus
Een TOP voorgerecht voor een feestmaaltijd! De Vis ligt op een bedje van Pasta met daarop de vis en saus. Pangavis lijkt erg veel op Tongfilet en is in Nederland een vis die sinds pas diepgevroren geimporteerd wordt.Deze vis komt uit Vietnam en lijkt sprekend op onze Tongfilet, alleen vele malen goedkoper.
Ca. 150 gram Tagliatelle (of andere pasta), ca. 140 gram Pangasiusfilet of Tongfilet 25 gram spekjes in dobbelsteentjes gesneden ? el basilicum, beetje peterselie, 50 ml slagroom of koksroom, 1 tl citroensap, 1 dl appelsap, 1 ? tl honing.60 gram boter, ,
- Frans Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op06-12-2002Frans Voorgerecht20-30 min.
Gegrilde Panga (vis) met brie omwikkeld met katenspek
Panga is een vis die gevangen wordt in Vietnam. Tegenwoordig zie je het al bij vele viszaken Het is echt in opkomst! Panga is vergelijkbaar met Zeetong heel zacht en heerlijk van smaak. Maar ik denk wel 4 keer zo goedkoop. Je betaald voor ca. 1 kilo 8 /9 euro.
4 Pangasius vissen 175 gram brie 150 gram Katenspek wat takjes tijm zout en peper, ,
- Frans Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op14-01-2003Frans Hoofdgerecht10-20 min.
Panga filet op een bedje van gebakken lof
Dit is echt een verrassings recept en absoluut niet moeilijk! Pangafilet lijkt erg veel op Tong, maar is stukken goedkoper.
600 gram Pangafilet 6 struikjes witlof100 gram boter4 el bloem sap van een halve citroen 250 ml creme fraice 2 el grove mosterd 2 el gembersiroop zout en peper.
- Frans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op26-06-2003Frans Hoofdgerecht20-30 min.
panga gegaard in wijn en creme fraiche
Een byzondere combinatie, een feestelijk gerecht,absoluut de moeite waard.En niet moeilijk te maken.
300 gr. pangafilet / 1 bekertje cream fraiche / 1.25 dl witte droge wijn / 20 gr maizena / pe.zo.
- Nederlands Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op11-07-2006Nederlands Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
12 bladerdeeghapjes "voor elck wat wils"
12 verschillende warme of koude bladerdeeghapjes met verrassende inhoud, te weten: 1. saucijzenworstebroodje (rundvlees) (warm/koud) 2. appelflap met bite (16+) (warm/koud) 3. picantobroodje (jeugd) (warm/koud) 4. asperges in bladerdeeg (vegetarisch) (warm/koud) 5. kersenflap (beetje zuur) (koud) 6. verborgen duivelsworstjes (pittig en meer) (warm/koud) 7. amandelbroodje traditioneel (ouderwets lekker) (koud) 8. panga en zalmsnip (vis) (warm) 9. aardappelpouche met spek, ei en ui (brunchgerecht) (warm) 10 champignontasjes met tuinkruiden (vegetarisch) (warm) 11 Halve kaasrondjes met zangzaad (vegetarisch) (warm/koud) 12 3 soorten Japanse kip in een jasje (kip) (warm/koud)
Ingrediënten:, , * naar smaak, ** optioneel, , Voor de saucijzenworstebroodjes:, 1 kleine braadworst/saucijs, * peper en zout, , Voor de appelflap met bite:, 1 kleine pot boerenjongens, 1 goudrenet of andere stevige zure appel, * suiker, * kaneel, ** vanillesuiker, , Voor de picantobroodjes:, 1 picanto, doorgesneden en gehalveerd, ** curry, ** tomatenketchup, , Voor de asperges in bladerdeeg:, 1 klein blikje/potje asperges, dun, voorgekookt, wit en/of groen, 2 plakken (boeren)ham, ** 2 plakken jonge of jong belegen kaas, 1 hardgekookt ei, kleingesneden, 1 bundeltje peterselie, kleingesneden, , Voor de kersenflappen, 1 klein potje kersen op sap, ontpit, * suiker, ** stukjes (pure) chocolade, , Voor de verborgen duivelsworstjes, 1 blikje knakworstjes of pick-ups. De "gewone" knakworstjes in 3 parten snijden, * mosterd (dijon of löwenmosterd), ** tomatenketchup of curry, 1 klein potje jalapeño pepertjes, ** sambal oelek, pedis, badjak of brandal. Voor de durvers: sambal Gledek., ** Thaise red of green curry-pasta, ** (op eigen risico) wasibi-pasta (zie recept), , Voor de amandelbroodjes traditioneel, 1 klein pakje amandelspijs, 1 ei, * suiker, * kaneel, , Voor de panga en zalmsnip, 1/2 pak pangafilet met zalm en kruidenboter (diepvries, niet ontdooien!), , Voor de aardappelpouche met spek, ei en ui:, 1 zakje voorgekookte aardappelschijfjes met spekblokjes, 1 ui, gepeld en gesnipperd, 1 hardgekookt ei, 1 el olijfolie, * bieslook, # siliconen bakblik voor tortina`s of muffins, ingevet, , Voor de champignontasjes met tuinkruiden:, 1 blikje champignonragout, 1 klein potje champignons op water, * verse peterselie, * verse bladselderij, * verse bieslook, * peper, zout, maggi, ** verse citroenmelisse of paar druppels citroen, ** maïzena of allesbinder, , Voor de Halve Kaasrondjes (met zangzaad):, 1 pakje smeerkaas, 20+, 40+ of 48+, 1 pakje kaas in plakjes naar keuze. Ook: rookkaas of komijnenkaas, 1 pakje gekookte (boeren)ham, ** tuinkruiden, ** maanzaad, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (1), 1 kipfilet, in plakjes, 1 flesje Yakatorisaus óf, 150 ml Japanse Sojasaus, 100 ml sake (vervangbaar met droge sherry), 100 ml mirin (vervangbaar met zoete sherry) (mirin is een soort kook sake), 2 à 3 el rietsuiker, Bosuitjes, gesnipperd, ** peper en zout, ** five of sevenspice kruiden, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (2), 1 kipfilet, in plakjes, 1 Flesje terryaki-saus/marinade, ** peper en zout, ** five of sevenspice kruiden, Bosuitjes, gesnipperd, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (3), 1 kipfilet, in plakjes, Voor de marinade:, 1 el Worchestersauce, 80 ml tomatensaus (passata), 1 el japanse sojasaus, 2 el saké, 1 el mosterd, 1 tl gemberpoeder, ** limoensap, ** limoenrasp, ** peper en zout, , Extra voor alle hapjes:, * losgeslagen eieren naar behoefte, * water, * per recept ongeveer 3-5 plakjes bladerdeeg uit de diepvries. max. 10 min. voor gebruik ontdooien. De juiste hoeveelheid blkaderdeeg is afhankelijk van het aantal verschillende hapjes en de hoeveelheden ingredienten per soort. Zorg dus dat je een voorraadje in de diepvries hebt liggen. Zeker bij grotere hoeveelheden is het ook te overwegen om bladerdeeg uit de koeling te gebruiken. Rol deze voor gebruik uit tot ongeveer de helft van de dikte. Niet alleen heb je dan meer deeg (voor meer hapjes), het wordt ook iets krokanter. Zorg er wel voor dat het bladerdeeg niet scheurt!
- 30-60 min.
- Geplaatst op28-05-201130-60 min.
Panga filet (soort Tong) met Garnalen uit de oven
Een eenvoudig en zo klaar ovengerecht met een roomsausje waar je gasten zeker van zullen smullen. Panga is in Nederland in opkomst. Het is een heerlijke vis die gevangen wordt bij Vietnam en hier steeds meer verkocht wordt. Het is stukken goedkoper als Tong
4 Panga filets 3 dl droge witte wijn 4 dl creme fraiche 100 gram roomboter 300 gram gepelde Hollandse garnalen zout en peper.
- Frans
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-02-2003Frans20-30 min.
- Eigen recept
Panga(of forel)filet met chiliboter, kruidenaardappelpuree
Dit is zo`n heerlijk recept, ik las een recept van de BBC met een Chili- knoflookboter, wilde zalm, en aardappelpuree met kruiden. Dat recept werd het dus niet helemaal, maar ik kwam wel hierdoor op een ander idee. Ik had Panga filet in de vriezer dus ben ik wat met het recept gaan stoeien. Toen kocht ik nog panga maar sinds de berichten her en der (ook op Smulweb) koop ik absoluut geen Panga meer! Ik koop liever andere vis voor dit recept. Op 19.07.2012 weer gemaakt maar nu met forel, ik heb er snijbonen in ruitjes gesneden en de heerlijke aardappelpuree met Buffelmozarella bij gegeten gegarneerd met wat bieslook. Super lekker! De titel met `Panga` heb ik laten staan ten 1e omdat heel veel smulwebbers dit recept al meegenomen hebben en ten 2e dat er ook nog de oude foto`s met de panga op staan.
4 forel of zalmfilets. -ongeveer 150-200 gram per stuk., 30 gr boter (voor op de vis), Voor de chili- knoflookboter, 50 gr boter op kamertemperatuur., 1 fijngehakte rode chilipeper., 1 flinke teen knoflook, heel fijn gesneden.(of door de knijper), Iets zout en versgemalen zwarte peper , Voor de kruidenaardappelpuree. , ± 1 kilo aardappelen., 1 bolletje (Buffel)mozzarella., Flinke scheut melk., 1 flinke el vers gehakte peterselie., 1 flinke el vers gehakte bieslook., Zout en versgemalen zwarte peper.
- Engels
- 30-60 min.
- Geplaatst op20-04-2009Engels30-60 min.
- Eigen recept
Vis ovenschotel van Pangafilet
Heerlijke vis ovenschotel, snel en makkelijk te bereiden!
4 panga filets, 2 pakjes tomato frito, 1 maxi mozarrella bol, 1 zakje geraspte kaas (200gr), 1 rode ui, 200 gr. champignons, basilicum, 1 teentje knoflook, 700 gr. aardappelschijfjes, 1 bakje rode curry pasta(conimex), 1 beetje ketjap marinade
- Vis Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op02-09-2012Vis Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
jamie olivers visschotel
Een lekkere visschotel die snel klaar is. gemakkelijk te maken is en waarmee je eindeloos kan varieren
5 grote aardappels, 1 winterwortel, 250 ml slagroom, olijfolie, 2 eieren, 600 gr verse spinazie, mosterd, geraspte pittige kaas, sap van 1 citroen, verse groene kruiden ( peterselie en/of dille en/of bieslook), 500 a 600 gr witvis (tilapia, kabeljauw, panga etc), 200 gr gerookte vis zonder graten ( haring schelvis, makreel)
- Engels
- 60-120 min.
- Geplaatst op15-03-2009Engels60-120 min.
Pangafilet met champignons
, 4 diepvries panga visfilets, 400 gram gele rijst, 4 bosuitjes, 500 gram sperziebonen, 250 gram champignons, 6 eetlepels bloem, zout en peper, 6 eetlepels olie, 2 eetlepels ketjap, 2 eetlepels citroensap,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op05-09-2007Nederlands Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Verse ravioli
Zoveel lekkerder en eigenlijk zo makkelijk..
200 g. pastadeeg(100 bloem, 1 ei, zout olijfolie), 2 panga filets, 1 limoen, 2 stengel lente-ui, 2 pomodori tomaten, 2 bolletjes mozzarella, 1 ei, peper en zout
- Italiaans Tussengerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op30-04-2010Italiaans Tussengerecht10-20 min.
- Eigen recept
Mie met roergebakken vis
750 g panga filet, 7 eetlepels Teriyaki marinade, 1 pak Chinese eiermie (250 g), 4 eetlepels zonnebloemolie, 800 g Chinese groentemix (Grof gesneden), 125 g Roze garnalen
- Japans Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op07-09-2008Japans Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
PestoPanga
Pangafilet uit de oven met homemade pesto en Parmaham.
2 Pangafilets (1 bakje dus bij AH), 2 plakken Parmaham (Sorry, ook uit pakje van AH), 1 bosje verse basilicum, 2 eetlepels pinboompitten, 2 eetlepels italiaanse harde kaas, 20 ml olijfolie, 1 teentje knoflook, zout, peper
- Vis Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op14-07-2010Vis Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Kabeljauwfilets met tomaten, Balsamico en Parmezaan
Verse vis is niet alleen lekker maar ook heel gezond. Je kan er alles mee doen. Ik heb nu eens verse Kabeljauw klaargemaakt op z`n Italiaans. Dit was dus smullen en heel erg lekker. Denk er wel om dat vis snel gaart en klaar is. Gebruik liever geen diepvriesvis en al helemaal geen zoetwatervis uit verweggistan zoals Tilapia of Panga. Goedkoop is duurkoop en er zit geen smaak aan. Gebruik verse Noordzeevis uit onze eigen achtertuin. Je proeft het verschil.
4 verse Kabeljauwfilets, Schelvis, Zeebaars of Roodbaars, 2 uien, 1 teentje knoflook, ½ bosje verse basilicum, 800 gr tomatenblokjes, 4 trostomaten, Zeezout, Zwarte peper (voor de tomaten), Witte peper (voor de vis), 1 ½ t majoraan, Olijfolie, Balsamico (vleugje), Suiker, 80 gr Parmezaanse kaas
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op05-06-2013Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
Vis in bladerdeeg
Weer een heerlijk visgerecht
4 witvisfilets (talapia, panga), 1 losgeklopt ei, mascarpone, basilicum, knoflook, zout, peper, bieslook, 12-16 blaadjes bladerdeeg
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op28-10-2006Hoofdgerecht10-20 min.
Gebakken pangafilets met knoflook en citroen
Bron: www.C1000.nl
1 zak diepvries Queens Ocean Panga Fillets, 600 g, 6 el olijfolie Traditioneel (C1000 Huismerk), 3 teentjes knoflook, in reepjes gesneden, 50 g tarwebloem, peper, zout, 2 citroenen, in dunne partjes, 2 el fijngehakte dille (C1000 Vers),
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op19-11-2005Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Italiaanse Vispolpettes uit de oven
Heerlijk gerecht om buiten te eten tijdens een zomers diner met een glas koele witte wijn. Bovendien snel klaar en kan niet mislukken!
450 gr verse rauwe tonijn, 350 gr verse witvisfilet (geen panga of tilapia!), 1 rode ui, 1 boterham, Scheutje melk, Tomatensaus naar smaak (bij weinig tijd, gewoon een blik tomaten blokjes), 1 bol mozzarella, Gedroogde oregano, Peper / zout / olijfolie,
- Europees Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op19-04-2013Europees Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Italiaanse `pizza con pesce`
Overheerlijke Italiaanse `pizza con pesce`. Of simpelweg pizza met vis. Hij was al op voordat ik foto`s kon maken dus helaas geen foto`s van het resultaat.
-Pizzabodem (recept hier), -de helft van deze tomatenbasis, -2 panga filets (panga is lekker mals maar andere witvis voldoet ook), -1 blikje ansjovis, -1 kleine ui, -2 tenen knoflook, -1 el kappertjes, -1 el citroensap, -versgemalen peper, -olijfolie, -1 el oestersaus (als je dat niet hebt kan je het ook met zout op smaak brengen), -50 gram parmezaanse kaas, -1 el Italiaanse kruiden, (te krijgen bij supermarkt, of door het mengen van basilicum, tijm, oregano en eventueel bonenkruid)
- Italiaans
- 60-120 min.
- Geplaatst op30-06-2011Italiaans60-120 min.
Een Panga-filet (soort Zeetong) ovenschotel met Wortelen
Panga filet is een soort Tongfilet die gevangen wordt bij Vietnam. Het is een waanzinnig lekkere vis die in Nederland steeds meer verkocht wordt. Het is alleen STUKKEN goedkoper als Zeetong.
4 Panga filets 1 ui gesnipperd 200 gram worteltjes in stukjes gesneden 2 el boter 2 tl dragon 3 eieren ? dl slagroom of koksroom ? dl appelsap of witte wijn 1 takje peterselie peper en zout
- Frans
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-02-2003Frans20-30 min.
-
Lasagna panga
van smulweb_freggel , 2 recepten, 0 volgers
-
Panga
van Bodrij , 2 recepten, 0 volgers
-
Babi Pangang
van marcelrummens , 2 recepten, 0 volgers
-
babi pangang
van tinie55 , 2 recepten, 0 volgers
-
babi pangang
van willem81 , 1 recepten, 0 volgers
-
pangafilet uit oven
van sandraxxx , 1 recepten, 0 volgers
-
pangasiusfilet
van Monique160167267 , 1 recepten, 0 volgers
-
pangasius
van KrazyKok , 1 recepten, 0 volgers
-
ajam babi pangang
van peterenjanny , 1 recepten, 0 volgers
-
babi pangang
van , 1 recepten, 0 volgers