Thaise Viscurry
Makkelijk zacht-romig currygerecht, met een pittige ondertoon.
Ingrediënten 2 personen
400 ml. kokosmelk, 1.5 eetlepel thaise groene currypasta, 2 teentjes knoflook, 1 el. limoensap, 1 el. thaise vissaus (nam pla), snufje zout, 1 tl. suiker, 500 gram stevige witte vis, 2 tomaten in blokjes, 1 bosje lenteuitjes in ringetjes, 150 gram champignons in plakjes, olijfolie.Bereidingswijze
Verwarm wat olijfolie in de pan en bak hierin de groenten en de geperste knoflook eventjes aan. Voeg de kokosmelk en de currypasta toe en breng dit zachtjes aan de kook. Snijd de vis in stukjes en voeg deze toe. Breng op smaak met limoensap, zout, Thaise vissaus en suiker. Laat alles circa 10 minuten zachtjes doorkoken, tot de vis gaar is.