1. Home
  2. Recepten
  3. Paddestoelrisotto

Paddestoelrisotto recepten (2) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Paddestoelrisotto met mascarpone en hazelnoten

Voor 4: - recept van het artikel Risotto, ma non troppo Bron: Nest

INGREDIENTEN

Voor de bouillon:, , 1 ui, 1 wortel, 1 prei, 2 stengels selderij, knoflook, 1 laurierblaadje, 1 takje rozemarijn, zwarte peperkorrels, 20 g gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood), , Voor de risotto:, , 250 g oesterzwammen, 250 g shii-takes, 1 el olijfolie, 50 g boter, 1 rode ui, knoflook, salie, 1 el gedroogde oregano, 300 g arboriorijst, 1 dl madeira, olijfolie, parmezaan, 4 el mascarpone, 50 g hazelnoten, 12 salieblaadjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-03-2005
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Paddestoelrisotto met witte bonen

INGREDIENTEN

25 g gedroogde cepes, ca. 1 uur geweekt in 2 dl warm water, 1 el olijfolie, 2 sjalotjes, fijngesneden, 250 g gemengde paddestoelen, in repen, 1 teentje knoflook, 1 el tijmblaadjes, vers geplukt, 150-200 g meergranenrijst, 1/2 dl droge witte wijn, 3 dl hete bouillon 'fungi porcini (van tablet: 'Star' of evt. kippenbouillon), 1/2 l blik boterbonen, uitgelekt, 2 el creme fraiche, zout, peper, nootmuskaat, 3 el peterselie, fijngeknipt, 3 el geraspte parmezaanse kaas, 1 el knoflook fijngesneden, 2 el citroenrasp,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-10-2001
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top