Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Paddestoelrisotto

Paddestoelrisotto recepten (2) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Paddestoelrisotto met mascarpone en hazelnoten

Voor 4: - recept van het artikel Risotto, ma non troppo Bron: Nest

INGREDIENTEN

Voor de bouillon:, , 1 ui, 1 wortel, 1 prei, 2 stengels selderij, knoflook, 1 laurierblaadje, 1 takje rozemarijn, zwarte peperkorrels, 20 g gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood), , Voor de risotto:, , 250 g oesterzwammen, 250 g shii-takes, 1 el olijfolie, 50 g boter, 1 rode ui, knoflook, salie, 1 el gedroogde oregano, 300 g arboriorijst, 1 dl madeira, olijfolie, parmezaan, 4 el mascarpone, 50 g hazelnoten, 12 salieblaadjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-03-2005
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Paddestoelrisotto met witte bonen

INGREDIENTEN

25 g gedroogde cepes, ca. 1 uur geweekt in 2 dl warm water, 1 el olijfolie, 2 sjalotjes, fijngesneden, 250 g gemengde paddestoelen, in repen, 1 teentje knoflook, 1 el tijmblaadjes, vers geplukt, 150-200 g meergranenrijst, 1/2 dl droge witte wijn, 3 dl hete bouillon 'fungi porcini (van tablet: 'Star' of evt. kippenbouillon), 1/2 l blik boterbonen, uitgelekt, 2 el creme fraiche, zout, peper, nootmuskaat, 3 el peterselie, fijngeknipt, 3 el geraspte parmezaanse kaas, 1 el knoflook fijngesneden, 2 el citroenrasp,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-10-2001
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top