Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Paasgebak

Paasgebak recepten (5) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

paasgebak

INGREDIENTEN

Zie biscuit, zie boterroom

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-03-2001
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Paasgebak.

INGREDIENTEN

Voor het deeg, 400 gram margarine, 800 gram bloem, 200 gram suiker, 3 dooiers, 1/2 theelepel geraspte citroenschil, water, Voor de vulling, 400 gram suiker, 400 gram amandelen, 3 eiwitten, 1 dessertlepel Orange Blossom (cocktail gemaakt met 1 1/4 oz Gin, sinaasappelsap),

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-03-2004
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Deens paasgebak

Ook Denemarken heeft zijn paasgebak. Gemakkelijk en mooi !

INGREDIENTEN

-600 g diepvries bladerdeeg, -bloem om uit te rollen, DE VULLING:, -200 g magere kwark, -1 eierdooier, -30 g suiker, -snufje zout, -geraspte citroenschil, -30 g rozijnen, VERDER voor het bestrijken:, -wat water en 1 eierdooier

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-03-2003
  • Scandinavisch Nagerecht
  •  20-30 min.

deens paasgebak

Ook geschikt als ontbijtgerecht.

INGREDIENTEN

8 plakken bladerdeeg (diepvries), bloem om te bestuiven, 150 gram (magere) kwark, 1 eierdooier, 25 gram suiker, zout, geraspte schil van 1/2 citroen, 25 gram rozijnen, 1 ei, boter om in te vetten

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-06-2002
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

Deens Paasgebak

Eet ze warm of koud.

INGREDIENTEN

8 plakken bladerdeeg (diepvries), bloem om te bestuiven, 150 gr kwark, 1 eierdooier, 25 gr suiker, zout, geraspte schil van 1/2 citroen, 25 gr rozijnen, 1 ei, boter om in te vetten, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-03-2000
  • Internationaal
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top