Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Paasbrunch

Paasbrunch recepten (47) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

paasbrunch eitjes.

Voor bij de paasbrunch.

INGREDIENTEN

Hartige eieren:, 250 gram roomboter of mayonaise, 1 theelepel kerrie, 8 eieren, , Gevulde chocolade-eieren met, chocolademousse:, 250 gram chocolade puur, 125 gram suiker, 6 eiwitten, 500 ml slagroom, 3 eidooiers, 1 eetlepel cognac, 6 halve chocolade paaseieren, , ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-04-2001
  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

hartige paasbrunch

Goed voorbereiden en timming  is het enige wat hier nodig is , veel , snel , en lekker en alles op tijd op tafel , en met pasen kan dat niet anders dan met ei, kwartel eitjes in dit geval . met 70 % van te voren te bereiden , letterlijk een eitje .

INGREDIENTEN

14/16 kwarteleitjes ( neem extra eitjes, want het is nog wel een dingetje om die te breken ), 14/16 mini broodjes, broodrondjes, ( die rollen in wit en bruin, hebben namelijk de perfecte maat ), , 100 gram hollandse garnalen, 100 gram gerookte zalm, 2 el citroen mayo k&k, boter, 100 gram zeer dun gesneden champignons, 50 gram blauwe kaas, 100 ml creme fraiche, 1 el kerrie poeder ( of aromat, mijn quilty pleasure ), 1 blikje ansjovis filets op olie, 1 el kappertjes, decoratie spul :, bieslook, peterselie, zalm eitjes, paprika poeder

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-03-2016
  • Europees
  •  20-30 min.

Paasbrunch: warme kaneelbroodjes Mmmm…

Ik ben geen patissier en al helemaal geen taartgoeroe zoals velen hier, maar voor deze kaneelbroodjes mogen ze me 24/7 bellen. Erg leuk voor de paasbrunch (daar is het recept eigenlijk voor bedoeld), maar ook een leuke herfstklassieker. Soms heeft de Lidl ze ook warm uit de oven en neem ze dan mee. Genoeg voor 9 stuks en leuk om samen met de kinderen te maken en ze likken hun vingertjes erbij af.

INGREDIENTEN

voor het deeg, , 400 gram bloem, plus extra om het werkblad mee te bestuiven, 4 gram instant gist, 25 gram (lauw) water, 30 gram boter, op kamertemperatuur, 30 gram suiker, 125 ml melk, op kamertemperatuur, ½ ei, snufje zout, Optioneel: poedersuiker, , voor de vulling, , 115 gram donkerbruine suiker, 65 gram boter, op kamertemperatuur, 15 gram kaneel poeder,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-03-2015
  • Wereld
  •  60-120 min.

Paasbrunch: Omelet met gerookte zalmsnippers

Ik was recepten aan het zoeken voor de paasbrunch, er is zoveel en wil elk jaar weer iets anders. Mijn oog viel hierop, niet de kip en het ei, maar wel de vis en het ei. Ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook super lekker! Als je straks een luxe paasbrunch wilt maken dan kom je hiermee heel goed  voor de dag.

INGREDIENTEN

5 eieren maat M, 150 gr gerookte zalmsnippers (kopen bij de visboer), Olijfolie, 1 el creme fraiche, Vers gemalen zwarte peper, Zeezout fijn, Paar stelen verse bieslook (lente ui kan ook prima),

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-03-2015
  • Vis
  •  0-10 min.

Paasbrunch: omelet met feta

Paasbrunch: open omelet met feta, tomaat en Gandaham-reepjes

INGREDIENTEN

8 kerstomaatjes - 3 lente-uitjes - 1 zakje rucola - 100 g Ganda-ham - 75 g fetakaas - 1 focaccia-brood (voorgebakken) - 5 eieren - 2 eetl. xeresazijn - 6 eetl. walnootolie - 2 eetl. olijfolie - 2 eetl. basilicum - 2 eetl. bieslook - 1 eetlepel munt - versgemalen zwarte peper - zeezout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-03-2008
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Fruitsalade (voor bij de Paasbrunch)

INGREDIENTEN

2 fris-zure appels, 250 gram aardbeien, 1 zoete meloen (geen watermeloen), 500 gram pitloze witte druiven, 2 bananen (niet te rijp), 1 groot blik ananas op siroop, 100 ml Karvan cevitam citroen, (eventueel vloeibare zoetstof),

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-03-2012
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Romige spaghetti met gerookte zalm en paddenstoelen pasta

Dit heerlijke gerecht kregen we als hapje voorgeschoteld bij een Paasbrunch. Zo verrukkelijk dat ik direct het recept heb gevraagd. In het oorspronkelijke recept worden cantharellen gebruikt. Natuurlijk veel lekkerder maar ook veel duurder. De keuze is aan degene die kookt. Inmiddels heb ik het recept helemaal aangepast. Nog lekkerder!

INGREDIENTEN

2 sjalotjes -, 200 gram kastanje champignons of cantharellen, 200 gram gerookte zalm -, 300 gram spaghetti -, peper, zout -, 2 el olie -, 2 el Noilly Prat (= droge vermouth) of witte wijn -, 2 eetlepels fijngehakte peterselie -, 125 ml slagroom -, nootmuskaat

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-03-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Paasbrunch: Ei gebakken in brood

Dit is ook een hele leuke klassieker voor je paasbrunch straks. Iedereen weet hoe een gebakken ei of een omelet op brood smaakt. Presenteer dat gebakken ei nu eens in je brood want dat vindt iedereen leuk. Met Pasen gaat het allemaal om de presentatie van het ei en de kinderen vinden het prachtig. Enige wat je nodig hebt is een snee vers brood, een ei en een uitsteekring (zie foto's).

INGREDIENTEN

4 sneetjes vers mais wit (Pain de Madeleine), 4 eieren M of L, Snufje zeezout, Snufje versgemalen zwarte peper, Klein beetje roomboter, Romatomaten ter garnering,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-03-2015
  • Europees
  •  0-10 min.

PAASBRUNCH: Chinese thee eieren gemarineerd

O la la dit is mooi en lekker! Wil je met Pasen eens een ander eitje, maak dan deze Chinese eitjes. Echt een geweldig recept en kan niet missen deze subtiele smaken. Toevallig zag ik het op de televisie en sprak mij onmiddellijk aan. Niet moeilijk te maken, maar houd rekening met een nachtje marineren. Dan heb je ook iets speciaals. Prettige paasdagen allen!

INGREDIENTEN

8 eieren XL, 2 el thee blaadjes, 1 schil van een sinaasappel, 2 steranijsjes, 1 kaneelstokje, 6 el sojasaus, 3 gedroogde chilipepertjes, 1 grote bak verse tuinkers (of andere kiemgroente),

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-04-2015
  • Chinees
  •  10-20 min.

Bacon ei muffin

Leuke hartige muffins van bacon en ei; lekker voor met de paasbrunch of ontbijt

INGREDIENTEN

6 eieren, 8 plakjes bacon of ontbijtspek, Peper en zout, 2 bosuitjes, Boter om in te vetten., 50 gr geraspte kaas

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-04-2015
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Bacon ei muffin

Leuke hartige muffins van bacon en ei; lekker voor met de paasbrunch of ontbijt

INGREDIENTEN

6 eieren, 8 ronde plakjes ontbijtspek, Peper en zout, 2 bosuitjes, Boter om in te vetten., 50 gr geraspte kaas

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-03-2013
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Salade “de Kip en het ei”

Ik heb een heerlijk variant gevonden op de gewone huis tuin en keuken eiersalade. Door toevoeging van gerookte kipfilet krijgt de salade veel meer smaak. Deze salade is niet alleen heerlijk voor op een (stok)broodje of op een toastje maar is ook lekker en leuk in een glaasje met een bodempje sla.  Ideaal als klein voorgerechtje of amuse tijdens het Paasdiner en ook prima geschikt voor de Paasbrunch of buffet. Het recept is makkelijk te vermenigvuldigen als je een grotere portie wilt maken.

INGREDIENTEN

- 3 eieren, - 100 gram gerookte kipfilet, - 3 el yoghonaise of mayo, - 2 el yoghurt, - ¼ bosje bieslook, - peper en zout, - ½ tl paprikapoeder, - ½ tl kerriepoeder, - eventueel wat rucola of andere sla wanneer je het in glaasjes op wilt dienen,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-03-2015
  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Romige eierspread met tonijn

Mmm dit is leuk, maar ook heel erg lekker en fris. Deze misstaat niet bij de paasbrunch en goed voor te bereiden en makkelijk en snel te maken. Ook in de zomer in de tuin als lunch is deze spread lekker. Ruim voldoende voor 4 personen en afgedekt in een plastic bakje minimaal 2 dagen houdbaar in de koelkast.

INGREDIENTEN

2 blikjes tonijn op water, 4 eieren, 2 el mayonaise, 300 ml creme fraiche, Peper, Zout, Bieslook en/of dille

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-03-2014
  • Vis
  •  10-20 min.

Gezond bananenroomijs

Heerlijk roomijs met pure ingredienten. Leuk om te serveren na of tijdens de Paasbrunch of als dessert  na het avondeten!

INGREDIENTEN

1 bevroren overrijpe banaan in plakjes (minim 3 uur in de vriezer doen), 1 ell pindakaas puur (zelf maken met geroosterde pinda's beetje olie en in de blender is het lekkerste!), Kleine scheut kokoswater/amandelmelk (ongezoet) of zelf maken met witte amandelen en water, 1 ell cacaonibs, 5 gr pindas, snufje kaneel

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-04-2015
  • Internationaal Nagerecht
  •  10-20 min.

Oeuf cocotte

Een leker ei recept (TIP voor Pasen!) Lees meer: de lekkerste recepten voor het Paasontbijt

INGREDIENTEN

Een lekker en simpel recept voor het paasontbijt of de paasbrunch. Het is weer net even anders dan een gekookt eitje maar toch makkelijk en snel te bereiden. Serveer er een lekker broodje bij om erin te dippen., , Tijd: 10 min. + 15 min. in de oven, Recept voor 2 personen, , Benodigdheden:, , 2 eieren, 2 eetlepels creme fraiche, snufje zout/peper, eventueel geraspte kaas of kruiden

  •  Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-03-2015
  • Wereld Tussengerecht
  •  10-20 min.

Paasquiche met groene asperges

Paasbrunch

INGREDIENTEN

6 plakjes diepvries bladerdeeg voor hartige taart3 eetlepels olijfolieolie om in te vetten400 gram groene asperges100 gram geraspte oude kaasbosje basilicumbosje peterseliebosje bieslook3 eieren200 ml creme fraichezout en peper2 bolletjes mozzarella

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-03-2007
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Hartig gevulde paasbroodjes

Paasbrunch

INGREDIENTEN

1 pak broodmix witbrood2 eieren100 gram beenham4 zongedroogde tomaatjes op olie75 gram zuivelspread naturel2 takjes basilicum

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-03-2007
  • Nederlands
  •  60-120 min.

bruchetta met tomaat en knoflook

Een lekker brunchgerecht, voor eventueel een paasbrunch

INGREDIENTEN

1/2 ciabatta,1 teen knoflook, schoongemaakt en fijngesneden,1 theelepel zeezout,en verse peper,2 roma-tomaten 0,5 dl olijfolie 10 verse blaadjes basilicum

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-04-2003
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Fluwelen paprikasoepje

Paasbrunch

INGREDIENTEN

2 gele paprika`s2 sjalotjes2 takjes peterselie1 teentje knoflook2 eetlepels botersnufje kerriepoeder1 tuinkruidenbouillonblokjezout en peper4 theelepels creme fraiche50 gram Hollandse garnalen

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-03-2007
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Paasrol met Omelet en Zalm

Lekker voor de paasbrunch, als snack, lunch en voorafje.Recept uit een oude Tip.

INGREDIENTEN

5 eieren, , 2 el melk, , zout en peper naar smaak, , 1 el fijngesneden dille en bieslook, , 2 tl boter, , rol croissantdeeg, 370 gram, , 4 grote plakken gerookte zalm,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-04-2006
  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Tomatensalade met eieren en ham

Mmm ook deze simpele salade is erg lekker en misstaat ook niet bij de paasbrunch. Ook lekker in de zomer in de tuin op brood of bij de macaroni of als barbecue salade. Snel en makkelijk te maken en goed voor te bereiden. Goed afgedekt 2 dagen houdbaar in de koelkast.

INGREDIENTEN

4 hard gekookte eieren, 4 tros tomaten, 200 gr gekookte, gerookte slagersachterham, 2 el vers gesnipperde peterselie, 4-6 el mayonaise of halvanaise, Peper, Zout

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-03-2014
  • Europees
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Bladerdeegtaartjes met ei en spek

Heerlijke bladerdeeghapjes voor tijdens de paasbrunch of als tussendoortje.

INGREDIENTEN

6 vellen bladerdeeg, 6 eieren, 6 plakjes ontbijtspek, geraspte kaas, tuinkers of bieslook, versgemalen peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-03-2016
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Heerlijke gepocheerde eieren voor Pasen

Mmmm een prachtig eitje waar, als je erin snijd, het eigeel zo wegloopt. Een must op elke paasbrunch en je kan er talloze dingen mee doen, zie onder. In een restaurant of hotel betaal je er goud geld voor. Even oefenen en dan gaat het vanzelf.

INGREDIENTEN

1 tl keukenzout, 1 dl azijn, 4 kakelverse eieren, 2 liter water, Zeezout, Zwarte peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-04-2014
  • Wereld
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Kipcurry croissantkrans

Hartige croissantkrans met kip. Dit gerecht is met zijn kruidige smaken een heerlijke toevoeging voor bij de Paasbrunch.

INGREDIENTEN

1 blik Danerolles super croissantdeeg, 2 kipfilet in stukjes gesneden en gebakken, 1 eetlepel rode curry pasta, 100 ml yoghurt, Cashewnoten, Bosje koriander, 1 ei

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-03-2016
  • Multi-cultureel
  •  30-60 min.

zoet paasbrood

Voor de paasbrunch.

INGREDIENTEN

Roomboter, 75 gr gedroogde abrikozen, 75 gr gedroogde vijgen, 1 pak witbroodmix, suiker, 1 zakje vanillesuiker, 2 eieren, melk, 75 gr rozijnen, 75 gr amandelschaafsel, fijne witte kandij.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-04-2000
  •  
  •  60-120 min.

Smoothies

Voor de paasbrunch

INGREDIENTEN

Roze smoothie, Nodig: voor 2 personen:, , 2.5 dl sinaasappelsap. 250 gr bevroren aardbeien, 2 bevroren bananen in plakjes., , Cremekleurige smoothie:, 4 bevroren bananen in plakjes, 175 ml melk, 100 ml room, 1 el honing, een half flesje vanille extract, een halve eetlepel cacaopoeder., , Abrikooskleurige smoothie:, 350 ml sinaasappelsap, 3 bevroren nectarines of abrikozen in stukjes, 1 bevroren mango in stukjes.,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op14-06-2001
  •  
  •  > 120 min.

Fricandeau In Tomaten-Champignonsaus

Iets Italiaans dat we bij de Paasbrunch erbij hadden staan.

INGREDIENTEN

600gr Fricandeau - 4 theelepels paprikapoeder - 1 bakje (200 gr)Champignons - 2 blikken gepelde tomaten - 2 theelepels rozemarijn - 2 theelepels tijm - vleesbouillontablet(ten)naar smaak - 2 dl droge witte wijn - 3 teentjes knoflook - 1/8 liter lichtzure room (bv. "room culinair")- bindmiddel (indien nodig).

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-04-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Het allerleukste broodje: Focaccia muffins

Deze ontzettend leuke (en lekkere) Italiaanse broodjes gebakken voor de paasbrunch. Het was, op de paasstol na, het toppertje van de broodjes. Niet alleen vreselijk lekker, maar vooral de presentatie is zo leuk. Ontzettend makkelijk en snel te maken in de ochtend en goed voor te bereiden. De hoeveelheden heb ik afgewogen met de digitale keukenweegschaal en is precies genoeg voor een muffinvorm met 12 malletjes.

INGREDIENTEN

200 ml water, lauwwarm, 1 zakje droge gist, 400 gr bloem, 1 tl zeezout, 1 tl suiker, 50 ml olijfolie, 1 el gedroogde rozemarijn, 1 el gedroogde oregano

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-04-2014
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Heerlijke eiersalade met bieslook

Niet alleen lekker op brood, maar ook op toast bij een aperitief. Ook de kleintjes smullen hiervan. Leuk idee voor de Pasen bij de paasbrunch. Dit is voldoende voor 4 porties danwel 2x2 royaal belegde boterhammen.

INGREDIENTEN

7 kleine eieren, 2 el magere yoghurt, 1 el halvanaise, 2 tl mosterd, Bosje verse bieslook, Snufje peper, Snufje zout

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-03-2014
  • Internationaal
  •  10-20 min.

Gevulde cakejes

Paasbrunch

INGREDIENTEN

2 eieren2 eetlepels melk8 theelepels lemon curdpoedersuikerbloem100 gram zachte boter100 gram suiker125 gram zelfrijzend bakmeelmespuntje zout

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-03-2007
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Quiche met geitenkaas, groene asperges en druiven

Deze quiche met geitenkaas, groene asperges en druiven mag niet ontbreken bij de paasbrunch! Kijk voor meer inspirerende recepten op Kaas.nl

INGREDIENTEN

Bladerdeeg rol, 125 gram Arina geitenkaas, 3 eieren, 250 ml room, 1 bos groene asperges, trosje blauwe druiven, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-03-2017
  • Europees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Walnoten-dadelbrood

Dit brood is een onderdeel van een paasbrunch.

INGREDIENTEN

Anderhalve sinaasappel; 250 gr. gekonfijte dadels; 200 gr. gepelde ongezouten walnoten[ bijv. van de Lidl]; 3 el boter of margarine; 150 gr suiker; 1 ei; 500 gr zelfrijzend bakmeel; half zakje bakpoeder; zout.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-03-2005
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Lamskoteletjes met kruidenkorstje

Paasbrunch

INGREDIENTEN

8 lamskoteletjes3 sneetjes oud witbrood2 teentjes knoflook4 takjes peterselie1 takje tijm75 gram zachte boter25 gram geraste Parmafino kaaszout en peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-03-2007
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Fruitcoupes met sabayon

Paasbrunch

INGREDIENTEN

100 ml slagroom3 eidooiers4 eetlepels kristalsuiker150 ml zoete witte wijn1/2 ananas1 mango4 kiwi's200 gram aardbeien

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-03-2007
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gevulde eieren met gerookte zalm

Op zoek naar lekkere dingen voor de Paasbrunch kwam ik op dit idee. Niet erg origineel maar wel erg lekker Heerlijk op een buffet maar ook als borrelhapje want iedereen is er dol op en het is erg makkelijk te maken.

INGREDIENTEN

- 10 eieren, - 3 tl mosterd, - 3 el creme fraiche, - 75 gram gerookte zalm, - 1 kleine sjalot, - zout en peper, - ½ tl cayennepeper, - ½ citroen, - bieslook,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-04-2017
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.

Yoghurt panna cotta met rabarbercompôte

Dit lekkere nagerecht is ideaal voor elke gelegenheid. Van een paasbrunch tot aan een zomerse barbecue. Bestel hier Smult, het magazine van Smulweb. En kijk op www.smult.nl voor onze actuele acties!

INGREDIENTEN

4 blaadjes gelatine, 1 tl vanillemerg, 250 ml slagroom, 100 g suiker, 200 g Griekse yoghurt, 500 g rabarber, 75 ml puur cranberrysap, verse muntblaadjes, 4 glazen bakjes (inhoud

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-04-2015
  • Wereld Nagerecht
  •  30-60 min.

Eieren met parmaham en granaatappel

Lekker voor de paasbrunch

INGREDIENTEN

1 meergranenstokbrood(zelf afbakken), 4 eieren, 1/2 bosje bieslook, 3 eetl. mayonaise, 4 eetl. creme fraiche, 200 gr. veldsla, peper en zout, 1 granaatappel, 2 eetl. boter, ca 250 gr. dun gesneden parmaham,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-03-2013
  •  
  •  20-30 min.

Briochebroodjes met stroopwafelijs

-

INGREDIENTEN

4 briochebroodjes (te koop bij de bakker) of 1 briochebrood (te koop bij de supermarkt), 4 bolletjes Hertog Stroopwafelfeest, , Extra nodig:, 4 eierdopjes

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-10-2013
  • Frans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Hartige taart met krab en bimi

Deze hartige taart kost maar 5,47 euro! Maak hem voor de paasbrunch of als diner met een lekkere salade. 

INGREDIENTEN

4 eieren, 200 g surimi, in stukjes gesneden, 150 g kruidenkaas, 200 g bimi, geblancheerd, 5 g platte peterselie, fijn gesneden, 1 bosuitje, in ringen, een half pakje hartige taart deeg

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-03-2017
  • Wereld
  •  0-10 min.

Texmex Tortilla's

Wraps voor de paasbrunch

INGREDIENTEN

1 eetlepel milde paprikapoeder, 2 teentjes knoflook uitgeperst, 1 eetlepel citroensap, 2 eetlepels olijfolie, 300 g (liefst Argentijnse) biefstuk, ? blikje kidneybonen, uitgelekt, 1 grote tomaat in blokjes, 1 ui fijngesneden, 2 groene pepers in dunne ringen, 1 avocado in blokjes, 3 eetlepels versgesneden korianderblad, 3 wraptortilla?s, tabasco,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-05-2000
  • Amerikaans
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top