1. Home
  2. Recepten
  3. Oosterse Wokgroenten

Oosterse wokgroenten recepten (43) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

+++KERRIEKIP MET OOSTERSE WOKGROENTEN EN NOEDELS+++

Wat eten we vanavond ? Wat dacht je van een lekkere en snelle Indonesische maaltijd ?  Even koken en wokken en binnen een kwartiertje kan iedereen aan tafel...

INGREDIENTEN

=1 bakje Conimex Boemboe voor kerrie wokgroenten( 95g), =1 pak Conimex woknoedels (248 gram), =3 eetl. Conimex wokolie. (fles 500 ml), =285 gram Nieuwe Standaard Kip filetblokjes., =1 zak Oosterse wokgroenten (400 gram)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-09-2015
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

RUNDERC URRY MET WOKGROENTEN

Cabertnet Sauvignon bij een oven of stoofschotel zoals deze. Een heerlijke combinatie...

INGREDIENTEN

=5 eetl Zonnebloemolie.  =  500 magere Runderstoof-,   lappen, inblokjes., =150 gram Wortel, geschild en in stukjes., =2 Uien in grove stukken., =1 Prei, inringen.  =  10 gram Bloem., =2 cm verse Gember,geschild en geraspt., =2 teentjes Knoflook, fijngehakt., =1 eetl.rode Currypasta.  =  1 Vleesbouillontablet., =1 blik Kokosmelk [400 ml]  =  sap van een 1/2 Citroen., =275 gram Notenrijst. = 1 zak Oosterse Wokgroenten [400 gr]., ,  

  •  Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op20-12-2014
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  

KIPROLLETJES VAN WOKGROENTEN EN MIHOEN

Knapperige en lekkere loempias met kip - groentjes en mihoen

INGREDIENTEN

250 g mihoen, 4 el Solo Vloeibaar, 300 g kipblokjes, 600 g oosterse roerbakgroenten, 1 tl milde kerriepoeder, 3 el ketjap manis, 1 el (tropische) limonadesiroop, 12 grote loempia- of 10 filodeegvellen (diepvries, ontdooid)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-10-2017
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Sweet &; Sour wokgroenten met gehakt en rijstsalade

Rijstsalade met wokgroenten en gehakt

INGREDIENTEN

400 gram basmati rijst, 2 teentjes knoflook, 4 lente-uitjes, 1 citroen, 2 eetlepels Conimex Wok Olie, 600 gram Oosterse wokgroenten, 250 gram mager rundergehakt, 10 eetlepels Conimex Woksaus Sweet & Sour,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-05-2015
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Oosterse wokschotel

Snel-klaar recept;4 personen; bereidingstijd: 15 min

INGREDIENTEN

- 750 g wokmix vis, (250 g van elke soort, diepvries), - 700 g wokmengeling groenten, (diepvries), - 450 g voorgekookte eiernoedels, - 1 mango, - 100 g zoetzure saus, - 3 eetl. oosterse bakolie, - peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-02-2006
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Oos­ter­se os­sen­staart­soep

Verras je gasten met Engelse soep vol Aziatische ingrediënten.

INGREDIENTEN

3 cm verse gember, 100 gr shiitakes, 95 gr Engelse ossenstaartsoep, 2 l kraanwater, 400 gr oosterse wokgroente, 400 gr mihoen, 125 gr taugé, 1 limoen, 2 el vissaus

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-01-2015
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

oosterse vissoep met shiitake

Zeer snelle heerlijke maaltijdsoep!

INGREDIENTEN

    200 g     wokgarnalen,     2 el        zonnebloemolie,     400 g     Japanse wokgroenten,     150 g     shiitake,     1 teen     knoflook,     1             bouillonketeltje kip (pak 4 stuks),     500 ml    water,     1 blik      tomatenblokjes (400 g),     2 tl         sambal badjak,     50 ml     sojasaus,     50 ml     limoensap,     200 g     scharfilet,     2 tl         sesamolie,     10 g       koriander

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-11-2014
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Oosterse wok met spiegeleitje

Met rijst en rundsvlees  een snelle en lekkere wok 

INGREDIENTEN

400 g runderreepjes (diepvries), 600 g wokgroenten (diepvries), 1/2 komkommer, 4 eieren, 250 g rijst, 3 eetl. ketchup, 4 eetl. olijfolie, 3 eetl. ketjap manis, 3 eetl. sojasaus, 1 mespunt cayennepeper, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-08-2018
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Oosterse kip met roerbak groenten en witte rijst

Heerlijke complete maaltijd, snel bereid in de wok of hapjespan! Succes gegarandeerd!

INGREDIENTEN

Oosterse wokgroenten 600-800 gram, Kipfilet (2 à 3 stuks), Witte rijst (Pandan) - kopje per persoon, Rode Thai Curry (pikant) - 1 eetlepel, Kipkruiden (pikant) - naar behoefte, Rode ui - 2 à 3 middelgrote, Vleestomaat - halve tot een hele, Arachide-olie - scheutjes, Sambal Badjak - flinke eetlepel, Yakitorisaus - naar behoefte, Go-Tan Wok Essentials - naar behoefte

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-11-2013
  • Aziatisch
  •  20-30 min.

Oosterse woksoep: vitaminebommetje en heel erg lekker!

Supersoep boordevol smaak, groente en kip. Door het in de wok te bereiden blijven alle smaken helemaal intact, inclusief de vitamines!

INGREDIENTEN

2 kipfilets, schoongemaakt en in kleine blokjes, 1 zakje kruiden/specerijenmix voor nasi, 2 el arachide-olie voor het marineren, , 4 el arachide-olie, 2 uien, fijngesneden, 2 teentjes knoflook, fijngesneden, 1 Spaans pepertje, fijngesneden, stukje gemberwortel, schoongemaakt en fijngesneden, 1 volle tl trassie, 1 zak (400gr) oosterse wokgroenten, 4 strengen dunne mie, voorgeweekt en fijnergesneden, 1,5 L kippenbouillon van 2 blokjes, fijngesneden peterselie, koriander en/of bladselderij, gebakken uitjes naar smaak, evt ketjap manis/asin om op smaak te maken

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-04-2014
  • Indonesisch
  •  20-30 min.

Oosterse woksoep: vitaminebommetje en heel erg lekker!

Supersoep boordevol smaak, groente en kip. Door het in de wok te bereiden blijven alle smaken helemaal intact, inclusief de vitamines!

INGREDIENTEN

2 kipfilets, schoongemaakt en in kleine blokjes, 1 zakje kruiden/specerijenmix voor nasi, 2 el arachide-olie voor het marineren, , 4 el arachide-olie, 2 uien, fijngesneden, 2 teentjes knoflook, fijngesneden, 1 Spaans pepertje, fijngesneden, stukje gemberwortel, schoongemaakt en fijngesneden, 1 volle tl trassie, 1 zak (400gr) oosterse wokgroenten, 4 strengen dunne mie, voorgeweekt en fijnergesneden, 1,5 L kippenbouillon van 2 blokjes, fijngesneden peterselie, koriander en/of bladselderij, gebakken uitjes naar smaak, evt ketjap manis/asin om op smaak te maken

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-04-2014
  • Indonesisch
  •  20-30 min.

Rode Poen op oosterse wijze

Lekker eens anders!

INGREDIENTEN

4 rode poonfilets *, 2 el kruidenvisolie *, 2 el olijfolie *, 1 el sesamolie *, 1 courgette,in plakjes *, 150 g chapignons,in schijfjes *, 100 g tauge *, 1 wortel,in plakjes *, zout en peper *, 4 rode pepers *

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-07-2001
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Slanke Wok

Snel, calorie-arm en toch heerlijk!

INGREDIENTEN

1 pak wok-groenten, 4 eetlepels chilisaus, 2 kipfilets, wat olie, beetje ei en oosterse kruiden.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-03-2001
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Loempiataart

Smullen!

INGREDIENTEN

* 300 g kipfilet, * 3 el sojasaus + een beetje om te serveren, * 400 g Oosterse wokgroenten (met veel taugé), * 8 vellen filodeeg, * 1 hand cashewnoten, * 3 eieren,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-01-2017
  • Aziatisch
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Gewokte Thaise kip met sugar-snaps.

Een aantal jaren geleden heb ik tijdens een vakantie in Thailand deelgenomen aan een kookles Een onderdeel daarvan was een bezoek aan de markt met o.a. fruit, groenten, kruiden, specerijen, (gedroogde) paddenstoelen, maar ook verse vis, vlees, teveel om op te noemen. We kregen daar ook uitleg overal allerlei producten. Het is interessant om te weten dat je in de Thaise keuken met een klein aantal ingrediënten zoals bijvoorbeeld, vissaus, oestersaus, limoenblaadjes, citroengras, curry pasta`s, kokosmelk en koriander een heel scala aan gerechten kunt bereiden. De ingrediënten zijn allemaal goed verkrijgbaar in elke Toko en een aantal zelfs in een supermarkt met een wat uitgebreider assortiment. De sugar-snaps in dit gerecht zijn eventueel te vervangen door peultjes. De rode peper gebruik je met of zonder pitjes al naar gelang de pittigheid is gewenst.

INGREDIENTEN

- 600 gram kipfilet, - 400 gram oosterse wokgroenten (prei, wortel, taugé, witte kool), - 300 gram sugar-snaps (of peultjes), - 2 paprika`s (rood en geel), - 1 ui, - 1 rode peper, - 1 bosje koriander, - 1 el (bruine) suiker, - 2 el vissaus, - 3 el sojasaus, - 4 el oestersaus, - 4 tenen knoflook, - 4 limoenblaadjes, - arachide of wok olie,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-09-2013
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

SLANKE WOK

WOK RECEPT

INGREDIENTEN

Ingrediënten, , 1 pak wok-groenten, 4 eetlepels chilisaus, 2 kipfilets, wat olie, beetje ei, oosterse kruiden.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-05-2013
  •  
  •  0-10 min.

Slanke Wok

INGREDIENTEN

Ingrediënten, , 1 pak wok-groenten, 4 eetlepels chilisaus, 2 kipfilets, wat olie, beetje ei, oosterse kruiden., ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-02-2011
  •  
  •  20-30 min.

Pit­ti­ge ge­hakt­bal­le­tjes met snel­le ba­mi

Bami + ballen: in een kwartier kun je aan tafel!

INGREDIENTEN

300 g half-om-halfgehakt, 2 el sambal badjak, 1 middelgroot ei, 6 el ketjap manis, 4 el arachideolie, 250 g egg noodles, 1 teen knoflook, 800 g verse oosterse wokgroenten

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-01-2019
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Thai­se kip­pen-groen­te­soep met noe­de

Maaltijdsoep

INGREDIENTEN

400 g kipfilet, 3 eetlepels olie, 1 zak Oosterse wokgroenten (750 g, diepvries), 1 blik kokosmelk (400 ml), 1 liter kippenbouillon (van tablet), 150 g roerbakmie (pak a 500 g), 4 eetlepels ketjap of sojasaus, 1 theelepel sambal oelek

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-02-2013
  • Aziatisch
  •  10-20 min.

Scampi's met groenten in de wok

Eenpansgerecht en Klaar in 15 min.! voor 3 a 4 personen

INGREDIENTEN

500 g scampi's (klein of middelgroot, diepvries), - 500 g wokgroenten (diepvries), - 125 g roerbakmie (Soubry), - 2,5 dl kippen- of visbouillon, (1/2 blokje opgelost in 2,5 dl heet water), - 1 eetl. wokmarinadekruiden, - 3 eetl. oosterse bakolie (Shiwa), - eventueel woksaus met zwarte peper (Amoy)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-01-2005
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pittige macaroni lekker Aziatisch met speklapjes

Lekker en heel snel klaar. Doodgewone macaroni met Oosterse wokgroenten en lekker Oosters gekruid. Weer eens een andere macaroni.

INGREDIENTEN

300 gram macaroni, 3 eieren, losgeklopt, 1 + 1 eetlepel zonnebloemolie, 300 gram magere speklapjes in reepjes gesneden, peper, zout, 1 flinke ui, gepeld en gesnipperd, 2 teentjes knoflook, gepeld en gesnipperd, 400 gram Oosterse roerbakgroenten (wokgroenten), 1 theelepel kerriepoeder, 1/2 theelepel gemberpoeder, 0.5 theelepel korianderpoeder (ketoembar), 1/2 theelepel komijnpoeder (djinten), 2 theelepel sambal oelek (of meer of minder naar smaak), 1 à 2 eetlepels ketjap manis (zoete ketjap),

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-09-2019
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Thaise kippen-groentesoep met noedels

INGREDIENTEN

400 g kipfilet, , 3 eetlepels olie, , 1 zak Oosterse wokgroenten (750 g, diepvries), , 1 blik kokosmelk (400 ml), , 1 liter kippenbouillon (van tablet), , 150 g roerbakmie (pak a 500 g), , 4 eetlepels ketjap of sojasaus, , 1 theelepel sambal oelek

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-04-2010
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Thais wokgerecht

Lekker en smaakvol. Altijd aan te passen naar eigen smaak maar dat is met alle gerechten zo....;-).

INGREDIENTEN

** 1 pak (500 gram)rijst naar keuze (gekookt volgens de verpakking), ** 4 tartaartjes (rauw), ** 1 zak (400 gram) Oosterse of Japanse wokgroenten, ** 250 gram sperziebonen (5 minuten voorgekookt), ** 3 lente uitjes (in ringen gesneden), ** 250 gram champignons (in blokjes gesneden), ** 1 stukje gemberwortel (klein gehakt), ** 4 teentjes knoflook (geplet en klein gehakt), ** 2 rode pepers (klein gesneden), ** basilicum (klein gehakt), ** 1 flinke eetlepel sojasaus, ** 1 eetlepel sesamolie, ** 2 flinke eetlepels oestersaus, ** 1 flinke eetlepel bruine suiker, ** 2 groentebouillonblokjes (opgelost in 50 ml heet water), ** 1 bak rijsttafelmix (dat zijn pinda's in kokos, gedroogde uitjes enz. verkrijgbaar bij AH)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-09-2017
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Tikka masalapilau met kip en groenten

INGREDIENTEN

2 kippenbouillontabletten, 375 g kipfilet, 2 pakjes tikka massala currypasta (a 80 g), 1 zak Oosterse wokgroenten (diepvries, 750 g), 300 g basmatirijst, 2 theelepels kaneelpoeder

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-12-2009
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

MAROKKAANSE KIKKERERWTENSTOOF****

TIP: Vervang de kikkererwten door kapucijners of bruine bonen.

INGREDIENTEN

=1 pak Couscous [275 gr.] = 3 el Olijfolie., =1 zak Oosterse wokgroenten [400 gr.], =1 tl.ras al hanout.[specerijenmengsel], =1 blik Tomatenblokjes. [400 gr.], =1 blik Kikkererwten (a 410 gr.) uitgelekt.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-03-2015
  • Marokkaans
  •  10-20 min.

Chinese mie met groenten en tofu

C1000 recept

INGREDIENTEN

350 g tofu(in blokjes), 1 rood pepertje(gesnipperd), 3 el zonnebloemolie, 1 grote ui(gesnipperd), 400 g Oosterse wokgroenten, 250 g Chinese mie, 250 g gemengde champignons (soepmix), 3 el ketjap manis, 1 dl kruidenbouillon (van een tablet), peper, zout, 1 prei(in hele dunne ringen),

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-03-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

wereldgerecht

Lekker gerecht die makkelijk aan te passen is met pasta, rijst of wat je er lekker bij vind.

INGREDIENTEN

1 zak(750 gram) oosterse wokgroenten (diepvries), 1 pakje roerbak shoarma (vivera), bij super de boer te koop, 1 pakje tomatensaus, 1 pakje instant tomatensoep

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-06-2011
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

vis a la Daan

Lekker en simpel gerecht naar eigen idee

INGREDIENTEN

3 eetlepels wokolie, Zilvervliesrijst 1 1/2 mok, 500 gr oosterse wokgroenten, Pangafilet 1 per persoon, 2 eetlepels japanse sojasaus,2 eetlepels zoetzure chilisaus en viskruiden (verstegen)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-11-2010
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.

Ajam piendang kalkoen wok

Oosterse keuken

INGREDIENTEN

1 pakje kalkoenreepjes (ontdooid); 1/2 zak wokgroenten, 1 pakje Ajam Piendang saus (ook wel "Oosterse cocosnoot"saus genoemd- ontdooid); 2 eetlepels wokolie; peper en zout naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-09-2002
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

***BAMI MET GEHAKTBALLETJES***

MINI RIJSTTAFEL+++ Bereid deze bami eens uit met satesaus,Atjar en wat plakjes gebakken banaan. Met de kroepoek en nog wat extra gefrituurde uitjes erbij creeer je zo makkelijk en snel je eigen doordeweekse mini rijstafel.

INGREDIENTEN

=1 bakje gefrituurde Uitjes., =500 gram half-om-half gehakt., =1 Ei. = 1 eetl.Sambal Badjak., =4 eetl.Ketjap Manis., =4 eetl. Wok of Zonnebloemolie., =250 gram Eiermie., =800 gram Oosterse Wokgroenten, =1 zak Kroepoek.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-04-2019
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ajam piendang kalkoen wok

Oosterse keuken Aantal personen: 4 van "vifke"

INGREDIENTEN

1 pakje kalkoenreepjes (ontdooid); 1/2 zak wokgroenten, 1 pakje Ajam Piendang saus (ook wel "Oosterse cocosnoot"saus genoemd- ontdooid); 2 eetlepels wokolie; peper en zout naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-11-2002
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Mihoen met gember en biefreepjes

Lekker snel klaar.

INGREDIENTEN

* 2 jalapenoburgers (Greenfields AH), * 2 eetlpls wokolie, * 2 cm verse gember, geraspt, * 600 gr oosterse wokgroenten (AH), * 250 gr mihoen, * 100 ml ginger & garlic woksaus, flesje 200 ml (AH)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-05-2014
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Kip tandoori

-

INGREDIENTEN

300 gram basmatirijst, 400 gram kipfiletblokjes, 1 zakje kruidenmix voor kip tandoori, 20 gram, 2 el zonnebloemolie, 400 gram oosterse wokgroenten, koelvers, 1 blik gepelde tomaten, 400 gram, 100 ml volle yoghurt

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-11-2013
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Scampi's met gember en cashewnoten

Hoofdgerecht voor 4 pers.

INGREDIENTEN

- 700 g kleine of middelgrote scampi's (diepvries);, - 500 g wokgroenten (diepvries);, - 100 g cashewnoten;, - 250 g kerstomaatjes;, - 2 limoenen;, - 4 cm verse gember;, - 3 teentjes knoflook;, - 1 dl groentebouillon ;, (1/2 blokje opgelost in 1 dl heet water);, - 3 eetl. donkere sojasaus;, - 3 eetl. oosterse bakolie;, - 1/2 plantje verse koriander;, - 1 koffiel. kerrie;, - peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-02-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Chinese mie met groenten en tofu

Bron: www.C1000.nl

INGREDIENTEN

350 g tofu, in blokjes, 1 rood pepertje, gesnipperd, 3 el zonnebloemolie (C1000 Selectie), 1 grote ui, gesnipperd, 400 g Oosterse wokgroenten (C1000 Vers), 250 g Chinese mie, 250 g gemengde champignons (soepmix, C1000 Vers), 3 el ketjap manis, 1 dl kruidenbouillon (van een tablet), peper, zout, 1 prei, in hele dunne ringen,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-03-2005
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Chinese miesoep met kip

Hoofdgerecht met vlees voor 4 personen

INGREDIENTEN

1 pak chines eiermie (250 gr. Soubry), 2 tenen knoflook, 3 bosui, 2 el. wokolie, 1 tl. gemberpoeder, 1 kipfilet in blokjes gesneden 350 gr., 1 zak oosterse wokgroenten 750 gr, 3 kippenbouillontabletten, 2 el zoete sojasaus (ketjap manis),

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-07-2008
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

**BAMI KETJAP MET CHAMPIGNONS**

Ook lekker met kipfilet en broccoli.

INGREDIENTEN

=1 pakje Honig mix voor Bami Ketjap (65 gr.), =350 gram Honig Mienestjes (pak 500 gr.), =2 Eetl. Olie. = 1 Schaal Nasi-Bamivlees. (350 gr.), =1 Zak Oosterse wokgroenten.(400 gr.), =1 Bakje Kastanjechampignons (250 gr.)in plakjes

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-08-2015
  • Chileens Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Vegetarische nasi

Vegetarische nasi

INGREDIENTEN

- Quorn Julienne, - Oosterse roerbakolie (AH eigen merk), - Oosterse wokgroente, - 1 bakje Chapignons, - 2 uien, - Basmati rijst, - Conimex nasikruiden, - Alioli, - Provencaalse kruiden, - Oregano, - Koriander, - Sambal Brandal, - Scheut sherry (Bacardi kan ook)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-11-2008
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Mini rijsttafel

INGREDIENTEN

Mini-rijsttafel, , , Benodigdheden, 600 g pandan rijst, 500 g varkenshaas, 3 - 4 el Conimex Ketjap Marinade, 700 g kalkoenfilet, 250 g groene asperges, 1 rijpe mango, 1 rode paprika, Conimex Wok Olie, Conimex Boemboe voor Ajam Bali, 400 g biefreepjes, Conimex Boemboe voor Rendang Vlees, 400 g Oosterse wokgroenten, 2 pakjes Conimex Mix voor Nasi Koening, 1 pot Conimex Satésaus Ketjap Manis, Extra: 16 satéstokjes, , Klik op voor meer informatie., Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen., , Bereiding, Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, laten uitlekken en afkoelen., , Snijd de varkenshaas in stukjes van ca. 1½ cm, meng ze met de ketjap marinade en marineer ze 15 min. Rijg ze aan de satéstokjes., , Snijd ondertussen 300 g kalkoen in heel kleine stukjes (als heel grofgesneden gehakt)., Snijd 400 g kalkoen in stukjes van ca. 3 cm., , Snijd van de asperges 2-3 cm van de stugge onderkant af en snijd de asperges schuin in plakjes. Schil de mango, halveer, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de paprika in kleine stukjes., , Verhit een koekenpan, voeg 3 el Conimex Wok Olie toe en roerbak hierin de grote stukjes kalkoen 2 min. Voeg de asperges toe en roerbak nog 2 min. Roer de Conimex Boemboe voor Ajam Bali en 200 ml heet water erdoor en laat 10 min. zachtjes pruttelen. (Eventueel afgedekt warm houden tot alles klaar is.), , Verhit een andere koekenpan, voeg 3 el Conimex Wok Olie toe en roerbak hierin de biefreepjes met de paprika 2 min. Roer de Conimex Boemboe voor Rendang Vlees en 150 ml heet water erdoor en laat 8 min. zachtjes pruttelen. Roer er vlak voor het eten de stukjes mango door. (Eventueel afgedekt warm houden tot alles klaar is.), , Verhit in de tussentijd een wok, voeg 3 el Conimex Wok Olie toe en roerbak hierin de fijngesneden kalkoen 3 min. Voeg de wokgroenten toe en wok 2 min. mee. Voeg de `roerbak kruidenmix` (uit de pakjes) en 200 ml water toe, breng aan de kook en verwarm nog ca. 4 min. tot het vocht is verdampt. Voeg dan de rijst met de `kruidenmix rijst` (uit de pakjes) toe en roerbak nog 2 min., , Gril de saté ondertussen op of onder de hete grill in 6-8 min. gaar. Geregeld keren., , Verwarm de Conimex Satésaus Ketjap Manis volgens de aanwijzing op de verpakking., , Leg de saté op een plat schaaltje, schep de andere gerechten in passende schalen en kommetjes. Schep wat satésaus over de saté en de rest in een bakje. Zet alle onderdelen van de mini rijsttafel op tafel.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-12-2012
  •  
  •  0-10 min.

Tijgergarnalen met zacht pimenten

Oosterse keuken

INGREDIENTEN

1 pakje tijgergarnalen (ontdooid); 1/2 zak wokgroenten; 1 pakje zachte pimentensaus; 2 eetlepels wokolie; peper en zout naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-09-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top