Roomkaas-sandwiches met bacon en tomaat
Ingrediënten 4 recipe.people
100 g plakjes bacon (vleeswaar, C1000 Vers), 250 g cherrytomaatjes (C1000 Vers), 12 sneetjes donker Oerbrood (C1000 Vers), 1 kuipje Paturain verse roomkaas met knoflook en fijne kruiden (kuipje a 80 g), 4 eetlepels tuinkers (The Greenery, doosje a 20 g),Bereidingswijze
Bak de baconplakjes in een droge koekenpan knapperig uit en laat ze afkoelen. Houd 12 tomaatjes apart en snijd de rest in vieren. Snijd de korstjes van het brood. Bestrijk 6 sneetjes brood dik met de roomkaas. Verdeel de bacon, de gesneden tomaatjes en de tuinkers erover. Leg de overige sneetjes brood erop en druk ze aan. Snijd de sandwiches diagonaal door en steek in iedere sandwich een prikkertje met daaraan een hele cherrytomaat gestoken.