Ik heb me EI gen 3x voor me kop geslagen omdat ik dit niet zelf bedacht had,Als je net zo gek bent als ik van gevulde eitjes ( zie recepten ) dan is dit gewoon gourmetten , ok maar dan met ei .is niet echt een recpt , geef alleen topping ideetjes die ik lekker vindt en een basis aan.
INGREDIENTEN
10 eieren maat M, 1 extra voor 1 eiwit , 1 el aardappelzetmeel, 2 el volle melk , toppings zijn voorbeelden, naar eigen smaak aanpassen maar deze combis zijn persoonlijk, zorg wel dat alles gesnipperd en voorgesneden klaar is, das eigenlijk het meeste werk ,, 1 : ansjovis , ansjovis rolletje met een kappertje uit blik uitgelekt., olijv met piment , 2: zalm/garnalen , hollandse garnalen , gravadlax , 3:rauwe ham , gesnipperde schwarzwälder , zure augurk , kappertje, 4: bacon, gesnipperde bacon reepjes ( kun je K&K kopen , de reepjes dan , zelf snipperen, miniplakjes mortadella , saus:, zelf gemaakt of kant en klaar maakt niet uit:, whisky/sherry, mosterd/mayo, bourginon, kruiden & de rest: , zout en peper, parika poeder, gerookt , kerrie poeder , worcestersaus, aromat ( jajaja ) tuinkruiden , jalapeno uit pot in ringetjes en wat je voor de rest nog lekker lijkt.