Naranjas rellenas
Lekker fris en makkelijk toetje voor de zomer van gevulde sinasappels. Moeten wel 2-3 uur in de ijskast opstijven.
6 sinasappels 5 eetl. perzikkenjam 1 eetl.Maizena 250 ml slagroom suiker naar smaak
*voorzichtig de sinasappels uitpersen zodat de schil niet beschadigd, en bewaren* De slagroom met de suiker stevig opkloppen*
1. Doe het sinasappelsap in een pannetje samen met de jam en de Maizena, en laat op een zacht vuur, steeds roerende, deze saus indikken. Dan koud laten worden. 2.Meng dan voorzichtig de opgeklopte slagroom met de ingedikte saus. 3.Vul de sinasappelschillen met dit mengsel, en versier met een toefje slagroom. 4. Zet ze wel minstens zo`n 2-3 uur in de ijskast.
- Spaans Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op01-05-2005Spaans Nagerecht10-20 min.
Naranjas rellenas de helado
Sinasappels gevuld met roomijs, zijn heel lekker en zien er feestelijk uit,
4 sinasappels 150 gram suiker 200 gram opgeklopte slagroom 3 ei-dooiers wat blaadjes munt chocolade
- Spaans Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op07-04-2005Spaans Nagerecht20-30 min.