Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Multicultureel

Multicultureel recepten (10) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Kalkoendijrollade met ajvar, feta en emmentaler

Met kalkoen uit Duitsland, kaas uit Griekeland en Zwitserland, ajvar uit Midden-Oosten/Balkan, kunt jij deze recept inderdaad Multi-cultureel noemen.

INGREDIENTEN

1,4 kg uitgebeende kalkoendij met vel, 2 eetlepels ajvar, 2 eetlepels yoghurt, 100 g feta kaas, verkruimeld, 2 eetlepels geraspte kaas (Emmentaler of ander noot smakende Zwitserse kaas), 1/2-1 eetlepel tijm, fijn (afhangende hoe sterk de tijm is), 1 eetlepel peterselie, fijn, zout, peper, olijfolie

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-07-2011
  • Multi-cultureel
  •  60-120 min.

cancha mexicana

Mexicaanse soep

INGREDIENTEN

1 1/4 liter water, 200 gram bouillon met kip uit pot, 1 blaadje laurier, 1/2 theeleepel zwarte peper, 1 theelepel zout, 3 middelgrote uien, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels olie, 1 eetlepel boter, 30 gram rijst, 3 eetlepels tomatenpuree, 1 theelepel chilisaus, 2 eetlepels gehakte munt, 2 eetlepels gehakte peterselie.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-12-1998
  • Mexicaans
  •  60-120 min.

Cremesoep Dame Blanche

INGREDIENTEN

1 liter kippebouillon - 50 gram boter - 50 gram bloem - 1 dl melk - 1 dl slagroom - 80 gram gepelde amandelen - gekookt kippevlees - 2 eidooiers

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-10-2003
  • Belgisch
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Draadjesvlees met doesburgse mosterd en garam masala

Multicultureel draadjesvlees met Doesburgse mosterd en Indiase Garam Masala.

INGREDIENTEN

Circa 800 gram rundvlees met klein vetrandje, 3 flinke eetlepels Doesburgse mosterd, Zout, Circa 1 eetlepel versgemalen zwarte peper, 4 theelepels Garam masala, 3 tenen knoflook, 2 grote laurierbladeren, 3 eetlepels bakboter, Circa 200 ml kokend water, 3 à 4 theelepels maizena, Scheutje water

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op19-08-2010
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Cremesoep Dieppoise

INGREDIENTEN

30 gram afsnijdsels van champignons - 8 dl visveloute - 1,5 dl kooknat van mosselen - 1 prei - 2 eidooiers - boter - 1 dl slagroom - 50 gram garnalen - 12 mosselen - zout, peper.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-10-2003
  • Frans
  •  20-30 min.

Cocktail van gerookte Paling

INGREDIENTEN

150 gram gerookte paling - 75 gram garnalen - 1 appel - 1,2 dl slagroom - 1 ei - 1,5 dl mayonaise - 10 gram geraspte mierikswortel - peterselie - 1/4 knolselderij.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-10-2003
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.

Cremesoep Argenteuil

INGREDIENTEN

1 liter runderbouillon - 40 gram boter - 40 gram bloem - 250 gram champignons - peterselie 1 dl slagroom - 500 gram asperges - zout, peper- 1 plak gekookte ham, 0,5 cm dik - 1 ei.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-10-2003
  • Frans
  •  20-30 min.

Cocktail van Kreeft met Kip

INGREDIENTEN

100 gram gekookt kreeftevlees - 200 gram kipfilet - 3 sinaasappels - 1 kropje sla -100 gram champignons - dragonazijn - tomatenketchup - 1,5 dl slagroom - 1/2 groene paprika - olie - paprikapoeder- mierikswortel.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-10-2003
  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Cocktail van Garnalen Dublin

INGREDIENTEN

32 grote garnalen - 1 citroen - 8 blaadjes sla - worcestersaus - 4 takjes peterselie - mierikswortel - 8 eetlepels slagroom - tomatenketchup - 3 theelepels azijn - zout, peper - 1 stengel celeri.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-10-2003
  • Iers Voorgerecht
  •  20-30 min.

Cremesoep Colombinel

INGREDIENTEN

2 duiven - 4 korrels anijs - 1,5 liter gevogelteveloute - zout, peper - 2 eidooiers - 1 dl slagroom

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-10-2003
  • Belgisch
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top