Super Chocolade Muffins
Voor de echte chocoholic! Heerlijke chocolade muffins gevuld met stukjes pure chocolade. Om je vingers bij op te eten!
200 gram bloem 200 gram bruine basterdsuiker 200 gram zachte boter 1 zakje vanillesuiker 4 eieren op kamertemperatuur 1/2 theelepel zout 100 gram pure chocolade 30 gram cacao
Verwarm de oven voor op 160 graden / gasoven stand 3. Hak de chocolade in stukjes.
Doe de boter, suiker en vanillesuiker in een kom en klop het tot een romige massa. Voeg daarna een voor een de eieren toe. Doe het volgende ei er pas bij als het vorige volledig is opgenomen. Meng het zout door het beslag en doe nu beetje voor beetje de bloem er bij. Meng nu als laatste de cacao en de chocolade door het beslag. Schep nu voorzichtig het beslag in de muffin vormpjes. Het moet genoeg zijn voor 12 tot 18 muffins. Laat de muffins in ongeveer 20 minuten gaar worden. Eet smakelijk!
- Amerikaans
- 30-60 min.
- Geplaatst op18-07-2004Amerikaans30-60 min.
Gezond: Chocola banaan muffins
Gezond: Chocola banaan muffins. Heerlijke "light" muffins met banaan en chocolade snippers
, 180 gr Bloem, 100 gr Havermout, 150 gr suiker, 1 zakje bakpoeder, mespunt zout, 1 ei, 1 banaan, 1 appel, 1 tl caneelpoeder, 1 el boter, 125 g yogurt, 8 el zonnebloemolie, 100 gr chocolade snippers,
- Spaans
- 10-20 min.
- Geplaatst op30-03-2008Spaans10-20 min.
Chocolade Muffins
Volg het basis recept op mijn pagina en voeg daarbij 1 afgestreken eetlepel cacao[door de bloem], een extra eetlepel suiker, een reep pure chocolade van 50 gram fijn gehakt.
- Amerikaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op24-11-1998Amerikaans20-30 min.
Chocolade Muffins
1, zakje hazelnoten (65gr) 100gr pure chocolade. 1, pak mix voor muffins. 125gr zachte boter. 3, eieren(m). 2 eetlepels vloeibare honing. vers geel fruit (mango,Perzik).
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op14-07-2001Nederlands30-60 min.
Chocolade Muffins
Voor 12 muffins
- 90 gr boter, - 375 gr zelfrijzend bakmeel, - 50 gr cacaopoeder, - 165 gr fijne suiker, - 1 ei, - 330 ml melk, - 135 gr witte chocolade, - 90 gr melkchocolade,
- 20-30 min.
- Geplaatst op17-06-200520-30 min.
chocolade muffins
Lekkere kleffige chocolademuffins, voor de *echte* liefhebber!
(6 stuks), 150 gr pure chocolade, 100 gr. zelfrijzend bakmeel, 1 eetlepel cacao, 25 gr basterdsuiker, 1 ei, 1 dl melk, 25 gr. gesmolten boter, 4 eetlepels hazelnootpasta, papieren cakevormpjes o.i.d.
- 20-30 min.
- Geplaatst op16-11-199920-30 min.
Chocolade muffins
300 gram zelfrijzend bakmeel - 35 gram cacaopoeder - 75 gram fijne suiker - 60 gram gesmolten boter - 95 gram pure chocoladepastilles in stukjes - 75 gram fijn gehakte pistache noten - 125 ml chocoladepasta - 1 ei - 180 ml melk - 125 ml zure room
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op21-06-2005Nederlands20-30 min.
Chocolade muffins
200 g bloem, 200 g bruine basterdsuiker, 200 g zachte boter, 1 zakje vanillesuiker, 4 eieren, 1/2 tl zout, 100 g pure chocolade, 30 g cacao
- 30-60 min.
- Geplaatst op27-02-201030-60 min.
Chocolade Muffins
1 zakje hazelnoten (65gr),100gr pure chocolade,1 pak mix voor muffins,125gr zachte boter,3 eieren(m),2 eetlepels vloeibare honing,vers geel fruit,mango,perzik,
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op26-01-2004Nederlands30-60 min.
- Eigen recept
Chocolade muffins
Lekker!
225 gr. bloem, 1 zakje gedroogde gist, 1 reep pure chocolade, 1 reep melkchocolade, 5 el. melk, 200 ml yoghurt, 120 gr. suiker, 2 eieren, 80 ml. olie
- Amerikaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-06-2009Amerikaans20-30 min.
Overheerlijke chocolade muffins
Liefdesverdriet, beetje uit je hum of gewoon zin in heel veel heerlijke chocola?? In slechts drie kwartier bak je heerlijke zelfgemaakte muffins met stukjes pure chocolade. Niet erg gezond voor de lijn, maar wel SUPER LEKKER!!!!!
, , Muffins heb je in ontelbaar veel soorten, maar deze staat bij mij met stip op nummer 1. Het recept is genoeg voor ongeveer 15 muffins. Heerlijk bij een kopje thee, een cappuccino of een warme chocolademelk, , , - 200 gram bloem (Zelfrijzend bakmeel + evt. nog wat bakpoeder), - 200 gram bruine basterdsuiker, - 200 gram zachte boter, - 1 zakje vanillesuiker, - 4 eieren op kamertemperatuur, - halve theelepel zout, - 100 gram pure chocolade, - 30 gram cacao,
- Internationaal
- 30-60 min.
- Geplaatst op17-06-2010Internationaal30-60 min.
chocolade muffins
18 smeuige muffins
210 gram bloem*40gram cacao*150 gram suiker*half zakje bakpoeder*250 ml melk*60 gram gesmolten boter*zakje vanillesuiker*120 gram pure chocoladestukjes of pure hagelslag.
- Amerikaans
- 30-60 min.
- Geplaatst op29-06-2003Amerikaans30-60 min.
chocolade muffins
250 g bloem, 175 g suiker, 50 g cacaopoeder, 3,5 tl bakpoeder, 1/2 tl zout, 1 ei, 250 ml melk, 50 ml plantaardige olie of gesmolten margarine.
- Amerikaans
- 30-60 min.
- Geplaatst op15-05-2002Amerikaans30-60 min.
Chocolade muffins
Smullen met z`n allen van deze overheerlijke choco muffins
, , •175 gram melkchocola, •225 gram bloem, •150 gram lichtbruine basterdsuiker, •2 eetlepels cacaopoeder, •1 theelepel bakpoeder, •Snufje zout, •175 ml karnemelk, •2 eieren, •1,5 theelepel vanille extract, •200 gram witte chocola, •100 gram macadamia`s, ,
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op28-12-2011Nederlands20-30 min.
- Eigen recept
Chocolade muffins
50 gr boter of margarine, 250 gr bloem, 60 gr suiker of 6 gr zoetstof, 2,5 theelepels bakpoeder, Zout, 2 eieren, 150 ml melk, 1 zakje vanillesuiker, 4 theelepels cacao,
- 0-10 min.
- Geplaatst op19-03-20110-10 min.
chocolade muffins
Heerlijk
300 gr bloem, 180 gr boter, 180 gr suiker, 240 ml melk, 2 theel. bakpoeder, zout, 2 grote eieren, 4 eetlepels goede cacao
- Amerikaans
- 30-60 min.
- Geplaatst op12-02-2004Amerikaans30-60 min.
muffins
Kleine 'cupcakes' met een verassing! en niet ALLEEN voor kids!
-deeg-, 1 pak cakemeel, 200 gram boter, 3 eieren, scheut melk, paar scheppen suiker, paar scheppen kaneel, , -extra lekker vulling-, citoenrasp, kleine stukje:, witte chocola, pure chocola, kiwi, appel, rozijntjes, peer, aardbei, banaan
- Kinderkeuken
- 30-60 min.
- Geplaatst op12-12-2001Kinderkeuken30-60 min.
Muffins
Muffins zijn een belangrijk onderdeel van een High Tea,die je natuurlijk ook "gewoon" kunt eten.
240 gram cakemeel, 1 puddinglepel bakpoeder, snufje zout, 3 eetlepels suiker, 1 ei, 6 puddinglepels gesmolten boter, 200 ml melk
- Amerikaans Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op20-01-2002Amerikaans Bijgerecht20-30 min.
Muffins
Voor 16 stuks:
500 g cakemeel, ? theelepel zout, 100 g suiker, 1 zakje vanillesuiker, 2 eieren, 2 dl melk, 2 eetlepels (zonnebloem)olie, 1 reep pure chocolade (75 g), grof gehakt, 125 g bosbessen, 1 theelepel kaneel
- Internationaal
- 30-60 min.
- Geplaatst op15-10-2000Internationaal30-60 min.
Muffins met chocolade en banaan
50 g boter, 200 g bloem, 2 el cacaopoeder, 100 g bruine basterd suiker, 1 el bakpoeder, zout, 2 eieren, 1 dl karnemelk, 2 bananen, 2 el citroensap, 50 g chocoladevlokken, 12 caisses (papieren cakevormpjes),
- Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op16-09-2001Nagerecht20-30 min.
Muffins met stukjes chocolade
Muffins met stukjes chocolade
100 gr. chocolade, van goede kwaliteit225 gr. bloem1 eetl. bakpoeder100 gr., donkerbruine basterdsuiker2 dl. melk4 eetl. gesmolten boter2 losgeklopte eieren, 100 gr. chocoladestukjes, wit of bruin
- Engels
- 30-60 min.
- Geplaatst op28-03-2004Engels30-60 min.
pure chocolade muffins met cognac
Bron: AH
50 gr pure chocolade, 125 gram mascarpone, 4 chocolade muffins( Albert Heyn), 2 el cognac, 1 el cacao, 4 physalis.
- Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op07-12-2000Nagerecht30-60 min.
Frambozen-witte chocolade muffins
Heerlijke, maar vooral makkelijke muffins om te maken. Van Ainsley Harrriot. 8 stuks
* 300 gram bloem, * 2 theelepels bakpoeder, * 150 gram suiker, * 1 ei, * 1 theelepel vanille-extract, * 225 ml melk, * 4 eetlepels boter (50 gram), gesmolten, * 100 gram verse frambozen, * 75 gram witte chocolade, in kleine stukjes gehakt
- 20-30 min.
- Geplaatst op28-06-200220-30 min.
Super Chocolade Muffins
Voor de echte chocoholic! Heerlijke chocolade muffins gevuld met stukjes pure chocolade. Om je vingers bij op te eten!
200 gram bloem, 200 gram bruine basterdsuiker, 200 gram zachte boter, 1 zakje vanillesuiker, 4 eieren op kamertemperatuur, 1/2 theelepel zout, 100 gram pure chocolade, 30 gram cacao
- Amerikaans
- 30-60 min.
- Geplaatst op21-01-2004Amerikaans30-60 min.
Muffins met frambozen en witte chocolade
Recept voor 8 heerlijke muffins.
300 gr bloem;, 4 theel. bakpoeder;, 150 gr lichtbruine basterdsuiker;, 1 ei;, 2 theel. vanille-extract;, 225 ml melk;, 50 gr boter, gesmolten;, 100 gr verse frambozen;, 75 gr witte chocolade, grofgehakt.
- Amerikaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op20-05-2004Amerikaans20-30 min.
Super Chocolade Muffins
200 gram bloem,200 gram bruine basterdsuiker,200 gram zachte boter,1 zakje vanillesuiker,4 eieren op kamertemperatuur,1/2 theelepel zout,100 gram pure chocolade,30 gram cacao,
- Amerikaans
- 30-60 min.
- Geplaatst op26-01-2004Amerikaans30-60 min.
chocolade (wal)noot muffins
Heerlijke muffins gevuld met stukjes chocolade en (wal-)noten.
265 gram zelfrijzend bakmeel, 4 el bloem, halve tl bakpoeder, 3 el cacaopoeder, 150 gr ongezouten boter, 165 gr basterdsuiker, 1,7 dl melk, 2 eieren, 100 gr walnoten of gemengde ongezouten noten, 125 gr pure chocolade (in stukjes).
- 30-60 min.
- Geplaatst op18-03-200030-60 min.
Smeltende Chocolade Muffins
Recept voor 15 muffins
100 gr boter, 100 gr pure chocolade, 100 gr suiker, 2 eieren, 60 gr bloem
- 10-20 min.
- Geplaatst op25-01-201310-20 min.
Chocolade en pecannoten muffins
Voor 12 mufins.
265 gr zelfrijzende bloem - 1/2 tl bakpoeder - 3 el instant cacaopoeder - 150 gr boter - 165 gr bruine suiker - 2 dl melk - 2 eieren - 100 gr pecannoten - 125 gr zwarte chocolade - poedersuiker.
- Amerikaans
- 30-60 min.
- Geplaatst op06-12-2000Amerikaans30-60 min.
muffins met witte chocolade en frambozen
Een recept van Matt Preston die net als ik een hekel heeft aan Muffins. Deze zijn wel erg lekker
300 g zelfrijzend bakmeel, 185 g bruine basterdsuiker, 2 grote eieren, 125 ml zonnebloemolie, 185 ml karnemelk, 1 tl vanille-extract, 250 g witte chocoladechips, 300 g frambozen vers of uit diepvries, 2 el grove kristalsuiker voor de topping
- Australisch
- 30-60 min.
- Geplaatst op25-03-2015Australisch30-60 min.
Mini chocolade muffins...
?met mokkasaus
- 50 gr boter, - extra boter om in te vetten, - 50 gr pure chocolade, - 2 middelgrote eieren, - 75 gr extra fijne suiker, - 75 gr bloem, - ? tl bakpoeder, - 30 gr cacao,, Voor de mokkasaus:, - 150 gr pure chocolade, - 75 ml espresso of andere sterke koffie, - 150 ml slagroom,
- 20-30 min.
- Geplaatst op12-11-200320-30 min.
Chocolade muffins met pecanoten.
2 eieren., 100 ml zonnebloemolie., 250 ml melk., 250 gr bloem., 1 eetl vanillesuiker, 85 gr bruine basterdsuiker., 35 gr cacoa., 1 zakje bakpoeder., 85 gr pure chocolade in stukjes., 25 gr gekarameliseerde pecanoten.
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op07-06-2011Nederlands30-60 min.
Mini chocolade muffins
Een lekkere behapbare muffin, niet te groot, je kunt er altijd 2 nemen.
100 gram boter, plus extra om in te vetten, 100 gram pure chocolade in stukken gebroken, 4 middelgrote eieren, 150 gram poedersuiker, 150 gram zelfrijzend bakmeel, 50 gram chocoladepoeder, snufje zout
- 20-30 min.
- Geplaatst op29-01-201220-30 min.
Chocolade whisky muffins
Heerlijk als dessert !!!!
150 gr blokchocolade 100 gram boter250 gram bloem2 afgest. tl bakpoeder150 gr suiker1 zakje vanillesuikersnufje zout2 eieren1 dl sterke koffie 4 el whisky50 gr geraspte chocolade Voor de creme1-2 bekertjes creme double 2 ? 3 el whisky1 zakje vanillesuikersuiker
- Nederlands Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op31-12-2004Nederlands Nagerecht30-60 min.
Frambozen- witte chocolade muffins
2 eieren, 125 ml plantaardige olie, 250 ml melk, 1 theelepel vanille extract, 200 g suiker, 400 g bloem, 3 theel. bakpoeder/baking powder, 1 theelepel zout, 100 g witte chocolade (in kleine stukjes gehakt), 150 g verse frambozen, ,
- Engels
- 30-60 min.
- Geplaatst op28-03-2010Engels30-60 min.
noten en chocolade muffins
- 400 g Cakemeel, - 150 g suiker, - 3 eieren, - 3 dl melk, - 5 eetlepels olie, - 100 g walnoten (grof gehakt), , - 100 g pure chocolade (fijn gehakt),
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op21-02-2002Nederlands30-60 min.
Witte chocolade en Frambozen Muffins
Lekker snoeperijtje van Ainsley Harriot
300 gram bloem, 150 gram lichtbruine suiker, 2 theelepels bakpoeder, Bakje frambozen, Reep witte chocolade, 1 ei, 50 gram gesmolten boter, 1 eetlepel vanilleessence, 225 ml.melk
- Engels
- 0-10 min.
- Geplaatst op08-11-2002Engels0-10 min.
- Eigen recept
Teff muffins met pure chocolade
In het begin van deze week poste ik een foto op Instagram over Teff. Toen kwamen er best wat vraagtekens naar boven, terwijl ik Teff al meer dan 2 jaar ken! Goed om jullie wat extra informatie te geven over Teff en wat je met Teff kunt maken. Van de week deelde ik een basis recept, Teff pap. Net als havermout vind ik het wel belangrijk om wat toppings toe te voegen want de ‘basis pap' smaakt niet heel bijzonder.
2 bananen, 75 gram Teff, 25 gram havermout, 2 eieren, 1 el melk, 2 blokjes pure chocolade, 50 gram whey (optioneel)
- Europees
- 10-20 min.
- Geplaatst op31-01-2018Europees10-20 min.
- Eigen recept
Chocolade bananen muffins
Banaan en chocolade is een perfect combinatie. Daarom heb ik ze verwerkt in deze heerlijke muffins.
300 gram bloem, 80 gram suiker, 1 zakje bakpoeder, 200 ml melk, 2 eieren, 100 gram boter, 1 rijpe banaan, 50 gram pure chocolade
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op23-02-2016Nederlands30-60 min.
Muffins Met Pinda?S En Witte Chocolade
*75 gram geroosterde pinda?s, *100 gram witte chocolade, *2 eieren, gesplitst, *100 gram boter, *100 gram suiker, *300 gram zure room, *2 theelepels bakpoeder, *200 gram bloem, *1 eetlepel boter voor de vormpjes,
- Amerikaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op15-11-1999Amerikaans20-30 min.
Muffins met 10 variaties
50 gram boter of margarine, 250 gram bloem, 60 gram suiker, 2,5 tl bakpoeder, zout, 2 eieren, 1,5 dl mel
- Internationaal
- 30-60 min.
- Geplaatst op17-05-2010Internationaal30-60 min.
-
chocolade muffins
van nvelde5 , 2 recepten, 0 volgers
-
chocolade muffins
van mobiel_1355859976 , 1 recepten, 0 volgers