Apple crumble van Gordon Ramsay
Dit recept komt uit het boek Koken als een Chef van Gordon Ramsay.
Wie houdt er niet van crumble? Het combineren van gepureerd fruit, stukjes fruit en zoete, stevige gedroogde cranberry`s levert een laagje met interessante textuurverschillen op onder een prachtige, krokante bekroning. En maak je geen zorgen over het schillen van al dat fruit. Appels, peren of perziken: de meeste smaak zit in de s …
Ingrediënten 4 personen
6 eetlepels fijne kristalsuiker, snuf gemalen kaneel, 1 vanillestokje, alleen het zaad, 6 appels, zonder klokhuis maar ongeschild,, 3 geraspt, 3 in stukjes, 3 eetlepels gedroogde cranberry`s, geraspte schil van 1 citroen, sap van ½ citroen, , Voor de crumbletopping, 100 g bloem, 2 eetlepels rietsuiker, 50 g boter, gekoeld en in blokjes, snuf gemalen kaneel, 4 eetlepels geroosterde of gewone muesli, met noten,