1. Home
  2. Recepten
  3. Moustalevria

Moustalevria recepten (3) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Moustalevria

Druivesappudding

INGREDIENTEN

1/2 liter druivesap 100 gr verse druiven gehakte amandelen of walnoten 10 blaadjes gelatine 125 gr suiker sesamzaad kaneel

Bereidingswijze

Verwarm het druivesap met de suiker op een zacht vuur (Op een vlamverdeler is het beste). Week de blaadjes gelatine in koud water tot ze slap zijn. knijp ze uit. Neem de pan van het vuur en los de gelatineblaadjes er 1 voor 1 al roerend in op. Zet de pan in ijskoud water en laat de massa afkoelen tot het lobbig wordt. Schep de verse druiven door het mengsel. Spoel een vorm om met koud water. Giet de pudding in de vorm en laat het geheel afkoelen. Houd de vorm voor het storten even in een bak met warm water. De pudding laat zo beter los. Strooi de amandel of walnotenkruimels over de pudding.

  • Grieks Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-07-2000
  • Grieks Nagerecht
  •  20-30 min.

Moustalevria

Griekse druivenpudding

INGREDIENTEN

- 5 dl druivensap, - 1 kaneelstokje, - 6 velletjes gelatine, - 2 el sesamzaad, - slagroom

  • Grieks Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-10-1998
  • Grieks Nagerecht
  •  10-20 min.

Druivenpudding (Moustalevria)

Grieks nagerecht

INGREDIENTEN

5 dl druivensap, 1 kaneelstokje, 6 velletjes gelatine, 2 el sesamzaad, slagroom,

  • Grieks Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-09-1999
  • Grieks Nagerecht
  •  30-60 min.
Nieuwste moustalevria recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top