Geinspireerd op de methode van Montignac: … Lees verder »
- 0-10 min.
- Slanke keuken
van Joan52 , 1 recepten, 0 volgers
van Donja69 , 31 recepten, 1 volgers
van powerfood , 2 recepten, 0 volgers
van Kookjari , 5 recepten, 0 volgers
van mobiel_1331376188 , 26 recepten, 0 volgers
van hobbj54 , 1 recepten, 0 volgers
van FleurRosalie , 20 recepten, 0 volgers
Geinspireerd op de methode van Montignac: … Lees verder »
Heerlijke linzensoep voor een gedeelte bedacht door Ria Tummers … Lees verder »
Een ideale vetmaaltijd voor fase 1 van Montignac. … Lees verder »
Voedingswaarde: Energie: 39 kcal Koolhydraten: 0,2 gram Eiwitten: 7,4 gram Vet: 1 gram Waarvan verzadigd: 0,1 gram Vezels: 0 gram … Lees verder »
Dit is een Montignac variant op een goed gevuld broodje hamburger. Het broodje wordt vervangen door grote sla bladeren, het liefst ijsbergsla ivm de stevigheid. Dit gerecht past in een fase I vetmaaltijd van Montignac voor stevige trek. … Lees verder »
30 ml olijfolie 3 teentjes knoflook, gemalen gedroogde perterselie 1 aubergine, in blokjes van 1cm Kaaspoeder "Formagio di pasta" 1 courgette, in plakjes zout 1 gele paprika, in stukken 1 vleestomaat, in stukken 150 gr champignons, in plakjes 1 ui, in ringen 100 gr geraspte kaas … Lees verder »
900 gr spliterwten 2 uien in stukjes 2 prij in stukjes 1 knolselderij in stukjes 2 laurierbladen 6 groentenboulion blokjes 3 liter water 1 tl zout 1 tl peper … Lees verder »
Lekkere boerenkool stampot maar dan net een beetje anders. … Lees verder »
600g pangafilet (diepvries) 1000 g ijsbergsla gedroogde tomaten op olie potje pesto a la Genovese basilicum (ongeveer 4 el) 1 bolletje mozaralla in plakjes 1 limoen 1 knoflook geperst peper (versgemalen mixed) zout ( gerookt zeezout vers gemalen) … Lees verder »
Meer resultaten … Lees verder »
Als het weer een beetje meezit kan de BBQ weer aan, hier een heerlijk hoofdgerecht, bereid op de BBQ!! … Lees verder »
Erg lekker,ook als je montignact. … Lees verder »
Een van mijn favoriete Montignac-recepten. … Lees verder »
Lekker makkerlijk te maken hollands gerecht uit de methode van Montignac. En is ook erg lekker voor niet Montignacers !! … Lees verder »
Recept uit Snel en Slank volgens de methode Montignac. van R.Tummers … Lees verder »
Eigenlijk wordt knolselderij voornamelijk gebruikt in de erwtensoep en in de bekende selderijsalade. Een enkele enthousiasteling verwerkt selderij in een Waldorff-salade of samen met aardappelen tot een aardappelselderijpuree (lekker met wild) maar dan houdt het wel zo'n beetje op. Knolselderij (rijk aan calcium) laat zich ook perfect verwerken tot frieten en om het ook nog gezond te houden, worden de repen niet gefrituurd, maar in de oven gebakken ! (Per portie bevatten ze daardoor maar zo'n 85-90 Calorieën) Selderij verkleurt overigens snel. Besprenkel gesneden stukken om die reden met water of bewaar ze tot gebruik in water waaraan citroensap is toegevoegd. Dit gerecht past in een laag-glycemisch voedingspatroon. Knolselderij heeft een GI waarde van 15. … Lees verder »
Erg lekker fase I recept uit 'Montignac stap voor stap, de eerste 6 weken' van Ria Tummers … Lees verder »
5 eieren, 600 gr. prei, 150 gr. mager spek in blokjes, 1 gesnipperde ui, 300 gr. crhme franche(light), 200 gr. geraspte goudse kaas, olijfolie, zout, peper, nootmuskaat. … Lees verder »
Een heerlijk montignac-recept … Lees verder »
Uit het boek "Recepten voor de zomer" van Truus Ordelman. … Lees verder »