1. Home
  2. Recepten
  3. Minigroenten

Minigroenten recepten (12) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

LAMSKROON MET MINIGROENTEN

*** Je kan varieren met andere groenten ***

INGREDIENTEN

* 2 lamskronen * minigroenten: kool * pompoen * wortel * courgette * venkel * een paar takjes tijm * 8 eetlepels water * boter * 1 teentje gehakte look * peper en zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-10-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Geroosterde mini-groenten

INGREDIENTEN

165 gram mini-groenten als kleine aubergine, sjalotjes, courgette, mini-mais, kleine champignons - 1/2 kleine rode paprika - 1 teen knoflook - 1 theelepel olijfolie - 1 theelepel vers gehakte kruiden - 3 kerstomaatjes - 4 eetlepels grof geraspte mozzarella - zout en peper - zwarte olijven

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-07-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Tostada met geroosterde minigroenten en minibiefstukjes

INGREDIENTEN

1 pakje miniprei (150 g), ? 2 pakjes cherry trostomaten, ? 1 pakje minimaiskolfjes (125 g), ? 1 pakje asperge-broccoli (150 g), ? 6 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper, ? 1 eetlepel Mexicaanse kruiden, ? 4 wraptortillas, ? 1 pakje minibiefstukjes (ca. 300 g),

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-01-2003
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Amuse: Gekleurde minigroenten

Bevat per eenpersoonsportie: Energie 35 kCal - Eiwit 0 g - Vet 3 g - Koolhydraten 1 g

INGREDIENTEN

250 ml olijfolie, 1 blikje ansjovisfilets (46 g), in stukjes, 8 tenen knoflook, gepeld, 1 venkelknol, 1/2 winterpeen, geschild en in blokjes, 1/2 komkommer, geschild en in blokjes

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-01-2008
  •  
  •  30-60 min.

tostada met geroosterde mini-groenten en mini-biefstukjes

INGREDIENTEN

150 gram dunne prei - 2 pakjes cherry trostomaatjes - 125 gram mini maiskolfjes - 150 gram aspergebroccoli - 6 eetlepels olijfolie met knoflook en chilipeper - 1 eetlepel Mexicaanse kruiden - 4 wrap-tortilla's - 300 gram mini-biefstukjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-04-2002
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Tostada met geroosterde minigroenten en minibiefstukjes

Lekker eten met mini-ingredienten

INGREDIENTEN

1 pakje miniprei, 2 pakjes cherrytomaatjes, 1 pakje minimaiskolfjes, 1 pakje aspergebroccoli, 6 el. olijfolie met knoflook en chilipeper, 1 el. Mexicaanse kruiden, 4 wraptortilla's, 1 pakje mini-biefstukjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-06-2002
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Mini-Groenten gevuld met gemberkaas

INGREDIENTEN

150 gram roomkaas, 3 bolletjes royal mail australische stemgember (pot a 240 gram), 4 cherrytomaatjes, 2 minipaprika's, 1 komkommer

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-05-2002
  • Vegetarisch Voorgerecht
  •  10-20 min.

mini-groenten gevuld met gemberkaas

INGREDIENTEN

150 gram roomkaas - 3 bolletjes gember (uit een potje op siroop) - 4 cherry-tomaatjes - 2 mini-paprika's - 1 komkommer

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-06-2002
  • Vegetarisch Voorgerecht
  •  10-20 min.

mini-groenten gevuld met gemberkaas

Een gezond en lekker vegetarisch voorgerecht

INGREDIENTEN

150 gr. roomkaas * 3 bolletjes stemgember * 4 cherrytomaatjes * 2 minipaprika's * 1 komkommer

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-10-2002
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.

MINI-GROENTEN GEVULD MET GEMBERKAAS

Vegetarisch voorgerecht

INGREDIENTEN

150 g roomkaas, 3 bolletjes stemgember, 4 cherrytomaatjes, 2 minipaprika's, 1 komkommer

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-07-2003
  • Internationaal
  •  10-20 min.

mini-groenten gevuld met geitenkaas

INGREDIENTEN

150 gram roomkaas - 3 bolletjes gember op siroop - 4 sherry-tomaatjes - 2 mini-paprika's - 1 komkommer

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-08-2002
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.

Groentecannelloni

Een origineel en lekker recept

INGREDIENTEN

-8 stuks mini venkel, -8 stuks mini wortel, -8 stuks mini courgette, -4 lasagnevellen (10cm x 20cm), -10 cl koudgeperste olijfolie, -5 cl hazelnootolie, -1 bussel basilicum, -20 cl groentefond Lacroix, -grof zeezout, peper van de molen, -100 g parmezaanschilfers

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-10-2006
  • Frans
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top