Cevic Soslu Midye Tavasi
Gebakken mosselen in walnootsaus gemaakt door m'n Turkse vriend Ugur
2 kg mosselen, 1 kopje olijfolie, 4 teentjes knoflook, 2 uien, 2 wortelen, 1 kleine prei, laurierblad, 3/4 ltr groentebouillon, 1/8 ltr citroensap, zout en peper, 2 kopjes bloem, olijfolie om in te bakken, 100 gr walnoten, 4 sneetjes geroosterd brood (onder korst), 200 gr yoghurt
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op10-08-2000Turks Hoofdgerecht30-60 min.
Cevic Soslu Midye Tavasi
Gebakken mosselen in walnotensaus!
Dit hebt je er voor nodig:, 2 kg mosselen *, 1 kopje olijfolie *, 4 teentjes knoflook *, 2 uien *, 2 wortelen *, 1 kleine prei 8, 1 laurierblad *, 1 takje tijm *, 3/4 l groentebouillon *, 1/8 l citroensap *, zout,peper *, 2 kopjes bloem *, olijfolie om in te bakken *, 100 g walnoten *, 4 sneetjes geroosterd brood zonder korst *, 200 g yoghurt *,
- Voorgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op16-09-2001Turks Voorgerecht0-10 min.