Meloensalade met kardemom
Lekker voor erbij: een meloensalade met kardemon, een heerlijke cpmbinatie van zoet fruit met een romige yoghurtdressing en een vleugje kardemom.
1 Galia meloen - 1,25 dl Griekse yoghurt, naturel - 2 theel vloeibare bloemenhoning - 1 eetl citroensap - 0,5 theel gemalen kardemom
Meloen schillen, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in stukjes snijden. in kom yoghurt, honing, citroensap en kardemom door elkaar roeren. In schaal saus over de meloen schenken en de salade direct serveren.
- Nederlands Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op01-07-2000Nederlands Bijgerecht10-20 min.
Meloensalade met kardemom
Lekker bij de BBQ!
1 galia meloen, 125 ml griekse yoghurt naturel, 2 tl vloeibare bloemenhoning, 1 el citroensap, 1/2 tl gemalen kardemom.
- 0-10 min.
- Geplaatst op10-06-20000-10 min.
Meloensalade Met Kardemom
1 Galia meloen, 125 ml Griekse yoghurt naturel, 2 tl vloeibare bloemenhoning, 1 el citroensap, 1/2 tl gemalen kardemom,
- Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op15-01-2001Bijgerecht0-10 min.
Meloensalade met kardemom
1 Galia meloen, ? 125 ml Griekse yoghurt naturel, ? 2 theelepels vloeibare bloemenhoning, ? 1 eetlepel citroensap, ? 1/2 theelepel gemalen kardemom (specerijen),
- Nederlands Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op06-11-2002Nederlands Bijgerecht10-20 min.
Meloensalade Met Kardemom
1 galia meloen, 125 ml griekse yoghurt, 2 theelepels vloeibare bloemenhoning, 1 eetlepel citroensap, 1/2 theelepel gemalen kardemom (specerij),
- Nederlands Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op14-06-2000Nederlands Bijgerecht0-10 min.
Meloensalade
* 1 galia meloen * 125 ml Griekse yoghurt naturel * 2 theelepels vloeibare bloemenhoning * 1 eetlepel citroensap * ? theelepel gemalen kardemom (specerij),
- Nederlands Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op10-05-2001Nederlands Nagerecht10-20 min.
meloensalade met kardemon
Simpel en mager toetje
1 galia meloen - 125 ml griekse yoghurt - 2 tl. vloeibare bloemenhoning - 1 el. citroensap - 1/2 tl. gemalen kardemom ->
- Nagerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op05-04-2001Nagerecht0-10 min.
Meloensalade, Libanese
Verrassende salade
1 rijpe cantaloupemeloen, 1 theelepel gemalen kardemomvruchten, 3 eetlepels honing, 1/4 theelepel zwarte peper, fijngemalen, 1 limoen, geperst, 2 eetlepels verse munt (zakje a 15 g), fijngesneden
- Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op15-10-2007Bijgerecht10-20 min.