1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterraans Vispannetje

Mediterraans vispannetje recepten (2) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Mediterraans vispannetje

INGREDIENTEN

500 gram visfilet, als rode snapper - zeeduivel - zeebaars - makreel - 500 gram garnalen - snufje saffraandraadjes - 3 eetlepels olijfolie - 340 gram gesnipperde ui - 350 gram venkel - 2 theelepels bloem - 400 gram blokjes uitgelekte tomaat uit blik - 3 teentjes geperste knoflook - 2 blaadjes laurier - 2 eetlepels vers gehaakte tijm - geraspte schil van 1 sinaasappel - zout en peper - Om te serveren : knoflooksaus - stokbrood,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-11-2004
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Mediterraans vispannetje

INGREDIENTEN

500 gr gemengde visfilet(rode snapper/zeeduivel/zeebaars of makreel)500 gr gemengde ongekookte schelpdieren(mosselen en garnalen)/snufje saffraandraadjes/3 el olijfolie/350 g ui,gesnipperd/350 g venkel gehalveerd en in dunne plakken(kleine knol)/2 tl bloem/400 g blokjes tomaat uit blik(uitgelekt)/3 teentjes knoflook/2 blaadjes laurier/2 el fijngehakte verse tijm/schil van 1 sinaasappel(geraspt)/zout/cayennepeper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-09-2002
  • Mediterraan
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top