loempia
Loempia's gevuld met kip en groenten
Loempia vellen: 200 gr bloem, 50 gr maizena, 2 eiwitten, mespuntje zout, 1/2 lt. water. Voor de vulling: 1 kipfilet, 200 gr. tauge, klein preitje, 1/2 winterpeen, 1/2 bosje selderij, 2 grote uien, 3 teentjes knoflook, 3 eieren, 1/4 blokje trassie, zout/peper, nootmuskaat, vet-sin, kippebouillontablet, olie.
Loempiavellen: Maak een beslag van de meel, maizena, eiwitten en zout. (Zonder klontjes)en bak hele dunne pannekoekjes in de anti-aanbak koekepan. Bak de loempiavellen enkel droog, ze mogen niet verkleuren of bruin worden. Ze zijn goed als ze los laten van de bodem. Laat de vellen goed afkoelen. loempiavulling: Breng een halve liter water aan de kook en voeg de kippebouillontablet toe. Kook dan de kipfilet in de bouillon gaar. Daarna de kipfilet in stukjes snijden of uit elkaar plukken. en op een schaal bewaren. Snij de ui in halve ringen, pel de knoflook en hak fijn, was de groenten en snij de prei in ringen, de selderij fijn en de winterwortel in reepjes. Bak van de 3 eieren een dik omelet met peper en zout. Snij deze in reepjes. Zet alles klaar en maak de wok heet met een beetje olie.
Als de olie heet is in de wok dan voeg je de trassie, knoflook, zout/peper/noot/vet-sin toe. Let op dat de knoflook niet bruin wordt. Het is alleen de bedoeling dat de trassie smelt en daarna voeg je gelijk de uien toe. Temper het vuur en laat de uien bijna zacht worden samen met de wortel. voeg daarna de prei, selderij, kip, omelet toe en hussel alles door elkaar tot het warm is. Laat vervolgens bijna afkoelen en op het laatst de tauge erdoor omroeren. Vullen van de vellen: pak een loempiavel en vul met twee lepels vulling( hangt af van de grote van het vel). Vouw links en rechts de vel over de vulling en dan de boven en onderkant.Maak van bloem en water een dik papje en plak daarmee de vel dicht. Bakken van de loempia: Maak de wok schoon en vul met 2 cm olie, laat deze heet worden. Bak de loempia's in de hete olie aan beide kanten bruin. PAS OP, ER KAN VOCHT UIT DE LOEMPIA IN HET HETE VET DRUIPEN EN DAN BEGINT DE OLIE TE SPETTEREN. Hoe beter je de loempia dichtplakt, hoe minder vocht er in het vet druipt. Dit geldt ook voor de vellen, deze moeten wel heel blijven als ze gevuld zijn.
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op13-08-2004Indonesisch Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Loempia`s zelf maken
Loempia`s zoals je het op `t hoek van de straat bij de Chinees kunt kopen. Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal
VOOR LOEMPIA VELLEN:, 200 g bloem, 50 g maïzena, 1 ei, 1 mespunt zout, 400 ml water, olie om in te bakken, , BEREIDING VAN LOEMPIA VELLEN:, 1. Zeef de bloem en maïzena in een kom., 2. Voeg losgeroerd ei, water en zout toe., 3. Roer alles tot een glad beslag., 4. Voeg eventueel nog 1 à 2 eetlepels koud water toe., 5. Laat het beslag 10 minuten staan en roer het daarna opnieuw glad., 6. Bestrijk een niet al te grote koekenpan met anti-aanbaklaag, met olie., 7. Schep er 2 kleine eetlepels beslag in., 8. Laat het beslag over de gehele bodem van de pan lopen. (de vellen moet zeer dun worden), 9. Bak 12 loempiavelletjes op een laag afgestelde warmtebron aan één kant tot het van pan loslaten en bovenkant droog is., 10. Ze mogen eigenlijk niet kleuren., 11. Laat loempia vellen afkoelen., , INGREDIËNTEN VOOR OMELET:, 3-4 eieren, 45 ml melk, zout, peper, olie, , BEREIDING VAN OMELET:, 1. Meng alle ingrediënten goed en bak er een grote omelet van, van een half cm dik., 2. Verdeel omelet in rechthoeken zo groot als loempias worden., , INGREDIËNTEN VOOR KIIPFILET:, een stuk van 150 g kipfilet, kippebouillon, , BEREIDING VAN KIPFILET:, 1. Kook kipfilet gaar in bouillon en laat afkoelen in eigen vocht., 2. Snijd kipfilet in dunne plakken zo groot als loempia`s worden.
- Aziatisch Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op29-04-2008Aziatisch Bijgerecht30-60 min.
loempia..........
Lekkere loempia's, met alles erin wat je lekker vind..
20 diepvries loempia vellen, 250 gram kipfilet, 100gram sunrise rijstvermicelli(mihoen), 200 gram tauge, 8-10 takjes selderie, 1 kleine witte kool, 1 grote ui, 4 eetlepels aji-no-moto, peper, 1 theelepel suiker, 150 gram fijngesneden wortel uit de pot, olie.
- Surinaams
- 10-20 min.
- Geplaatst op17-02-2001Surinaams10-20 min.
Loempia
Ik gebruik het altijd als snack bij de borrel en bij een indonesich rijsttafel.
500 gram kipfilet, 1 bamie pakket, als extra groente doe ik er nog een klein preitje bij., 1 klein uitje als dat niet in het pakket zit, een scheut ketjap manis, 2 eetlepels sambal oelek, 2 teentjes knoflook, 1/2 theelepel ve-tsin, olie om in te bakken (het liefst arachide olie), bladerdeeg 20 plakken, ,
- Indonesisch
- 10-20 min.
- Geplaatst op23-04-1999Indonesisch10-20 min.
loempia
Leuk als tussendoortje of voorgerecht
, loempia vellen (niet te groot), 200 gr mager varkensvlees,kip of ham, olie, 1 ui, 1/2 theelepel sambal oelek, 1 eetlepel ketjap manis, 1 prei, 100 gr tauge, 200 gr witte kool, 2 teentjes knoflook, zout, scheutje bouillon, 1 ei,
- Chinees
- 0-10 min.
- Geplaatst op21-09-2002Chinees0-10 min.
Loempia
Rundergehakt voor 40 loempia`s heb je 3kg nodig en voor 16 loempia`s ongeveer 1 kilo daarbij nog 2 prei en wortelen stuk of 8 en voor 40 loempia`s 6 preien en 500 gram wortelen. en eieren. en de loempia vellen kan je gewoon halen in de toko of in het vriesvak bij je supermarkt
- 60-120 min.
- Geplaatst op14-01-201360-120 min.
Loempia
Loempia met zelfgemaakte loempiavellen
Voor de loempiavellen:, - 0,5 liter melk, - 75 gram bloem, - 2 eieren, - zout, - 0,5 liter olie, , Voor de vulling:, - 3 eetlepels fijngesneden Chinese kool, - half pakje tauge, - 1 stuk tahoe, - 3 takjes selderie, - 1 uitje, - 2 teentjes knoflook, - 150 gram rund-/varkens-/kippenvlees, - verse pepers, - 50 gram verse garnalen, - 50 gram Rebong (jonge bamboe), - 2 lepels olie, - mespunt witte chinese poeder, - zout naar smaak, - mespunt trassie, , Voor de saus:, - 2 lepels tomatenketchup, - 1 pepertje, - 2 lepels water, - 1 teentje knoflook, - 1 theelepel suiker, - zout naar smaak
- Indonesisch Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op07-01-2000Indonesisch Voorgerecht20-30 min.
Loempia
Chinese loempia's met een Vietnamees velletje
1 enkele kipfilet, 1 varkensfiletlapje, in reepjes gesneden, 50 g schouderham, in reepjes, 1/4 spitskool in reepjes, 11/2 ons tauge, wit van 1 prei, fijngesneden, 1/2 blikje bamboe, 2 eetl gesnipperd selderijblad, zout, peper, 1 t knoflook, djahe en vetsin.Ik had loempiavellen gekocht bij de toko en dat bleken van die dunne velletjes voor Vietnamese loempiaatjes te zijn. Ging prima overigens en waarschijnlijk minder vet.
- Chinees Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op20-03-2000Chinees Bijgerecht10-20 min.
loempia
Fout moet verwijderd worden, Kijk naar het recept glutenvrije loempia
10 Gedroogde rijstvellen diameter 16 cm 10 Gedroogde rijstvellen diameter 22 cm 200 gram gedroogde Mihoen. 300 gram gemengde groenten; bijvoorbeeld doperwten, mais, sperzieboontjes (in echt kleine stukjes), tauge? Een klein bosje verse koriander fijngeknipt. 2 bolletjes gember fijn gesneden. 200 gram kipfilet; in kleine stukjes gesneden. Ketjap /scheutje maggi Zoete chilli/loempia saus Voor de liefhebbers 1 rode peper in fijne stukjes
- Internationaal Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op23-02-2002Internationaal Bijgerecht0-10 min.
Loempia
Filotdeeg, Roerbakgroenten zoals courgette, wortel, prei, paprika, tauge, lente-uitje, etc., etc,. kruiden, olie., Kipfilet.
- Slanke keuken Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op13-09-2009Slanke keuken Hoofdgerecht30-60 min.
loempia
Indische lekkernij in deegmantel
, vulling: 500 gram kip, 1 teentje knoflook, 2 uien, 1/2 theel.koenjit, stukjes bamboe, 1 preitje, 500 gram taugee, beetje witte kool, bouillon blok., velletjes:, water, bloem, en ei,
- Indonesisch
- 60-120 min.
- Geplaatst op04-03-2002Indonesisch60-120 min.
Loempia
3 a 4 kippenbouten, Kipbouillonblokje, Witte kool, Wortel, Prei, Mihoen (doorzichtig), 2 tenen knoflook, Sojasaus, Zonnebloemolie, Kipkruiden, Peper, Maggi, Kerrie, Ei, Loempiavellen chinees,
- 0-10 min.
- Geplaatst op17-01-20110-10 min.
Loempia
Vulling:, 500 gram kip, 1 teentje knoflook, 2 uien, 1/2 theel.koenjit, stukjes bamboe, 1 preitje, 500 gram taugee, beetje witte kool, bouillon blok., , velletjes:, water, bloem, en ei
- Indonesisch
- 60-120 min.
- Geplaatst op02-02-2013Indonesisch60-120 min.
Loempia
Lekker als toetje na patat:-)))))))))
Banaan, Bananen, poedersuiker 1.5 eetlepel (of 1,5 eetlepel fructose), 2 thee lepels kaneel, loempia vellen
- Nederlands
- 0-10 min.
- Geplaatst op17-12-2001Nederlands0-10 min.
Loempia
Een overheerlijke loempia
Voor het deeg:, 200 gram bloem, 50 gram maizena, 1 ei, 1 mespunt zout, (arachine) olie om te kunnen bakken, , voor de vulling:, "250 gram magere hamlappen, 2 uien, 150 gram prei, 150 gram chinese spits of wittekool, 75 gram tauge, 3 eetl. olie, 2 eetl. ketjap manis, 1 a 2 theel.sambal oeloek of sambal tjampoer, 0,5 theel. ve-tsin, 6-8 eetl olie om de loempia's in te bakken, , , , , ,
- Chinees Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op20-10-2000Chinees Voorgerecht30-60 min.
Loempia
* 20 st loempiavellen, * 350 gr witte kool, * 0.5 winterwortel, * 2 bosuitjes, * 0.5 prei, * 1 ons tauge, * 0.5 rode of groene paprika, * 1 klein uitje, * 2 schijfjes gember, * 2 teentjes knoflook, * 1 el peterselie, * 4 champignons, * 1 kipfilet (? 1 ons), * 3 eieren, * 0.5 tl trassi, * 0.5 tl sambal (of 0.5 rood pepertje), * 1 snufje gemalen kummel, * 1 tl bouillonpoeder, * 0.5 tl kerrie, * 2 el sesam- of arachideolie, * zout en peper
- Internationaal
- 20-30 min.
- Geplaatst op18-11-2004Internationaal20-30 min.
Loempia
Dit was onderdeel van mijn Valentijnsdiner (rijsttafel). Lekker bijgerecht, maar kan ook heel goed als borrelhapje tussendoor.
(Ik maak de vellen niet zelf, maar koop ze kant en klaar uit de diepvries) (de bereidingstijd is dan veel korter). Voor de liefhebber toch het recept om zelf de deeg vellen te maken:, DEEG voor ca 12 vellen: 200 gr bloem, 50gr maizena, 1 ei, 1 mespunt zout, olie om in te bakken, 4 dl koud water, VULLING: Gehakt, wortelen(3), 2 uien, 1 smalle stengel prei, 100 gram tauge, 2 el ketjap manis, 1 a 2 tl sambal, 1/2 tl knoflook poeder of 1 a 2 teentjes knolook, 1/2 tl ve-tsin, bodem olie in de wok om de loempias in te bakken.
- Multi-cultureel Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op17-02-2001Multi-cultureel Bijgerecht30-60 min.
loempia.
Deeg:1 pond bloem,1 ei,zout,water tot ongeveer pannekoekdeeg., Vulling:1 tahoe,2 ons tauge,een beetje kool,2 ons varkensvlees of kipfile,selderij,boontjes,1 pak bami,zout,peper en prei
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op15-02-2001Indonesisch Hoofdgerecht30-60 min.
Loempia
Lekker als voorgerecht, tussengerecht of hoofdgerecht
, een halve witte kool, 250 gram fijngesneden snijbonen, 250 gram tauge, 1 blok tahoe, 400 gram kipfilet, 1 fijngesneden ui, 1/2 fijngesneden Spaanse peper, 6 eieren, 1 pakje maizena, 250 gram bloem, 3 glazen water, olie, zout, 1 bouillonblokje, 1 tl tomatenpuree, zwarte peper
- Surinaams
- 60-120 min.
- Geplaatst op19-03-2000Surinaams60-120 min.
Loempia
Glutenvrij
10 Gedroogde rijstvellen diameter 16 cm 10 Gedroogde rijstvellen diameter 22 cm 200 gram gedroogde Mihoen. 300 gram gemengde groenten; bijvoorbeeld doperwten, mais, sperzieboontjes (in echt kleine stukjes), tauge? Een klein bosje verse koriander fijngeknipt. 2 bolletjes gember fijn gesneden. 200 gram kipfilet; in kleine stukjes gesneden. Ketjap /scheutje maggi Zoete chilli/loempia saus Voor de liefhebbers 1 rode peper in fijne stukjes
- Internationaal Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op23-05-2002Internationaal Bijgerecht30-60 min.
Loempia.
**
Loempia-vellen, Kipfilet gebakken, varkensvlees gebakken, zacht. Gekookte ham in blokjes., Dunne pre, dun snijden, dan hakken., tauge., bambu in lucifer-reepjes snijden, sesam-olie, oestersaus, chineese sojasaus, vet-sin., , Saus:, half tomaten ketchup, kwart gembersiroop, kwart room, iets droge sherry, Goed mengen.
- Chinees
- 20-30 min.
- Geplaatst op23-02-1999Chinees20-30 min.
Loempia
Lekker met de kant en klare roedjak sambalsaus (Conimex, piep)
Voor het deeg : 200 gram bloem, 50 gram maizena, 1 ei, mespunt zout, olie om te bakken, , voor de vulling : 250 gram magere varkenslappen, 2 uien, 150 gram prei, 150 gram Chinese kool, 75 gram tauge, 3 el. olie, 2 el. ketjap manis, 1-2 sambal oelek, halve tl. knoflookpoeder, halve tl. ve-tsin
- Indonesisch
- 30-60 min.
- Geplaatst op06-02-2003Indonesisch30-60 min.
Loempia
Voor de marinade :, 1 theelepel maizena of allesbinder -, 1 eetlepel donkere sojasaus of ketjap -, 1/2 eetlepel chinese kook-rijstwijn -, Voor de vulling :, 250 gram hamlappen -, 10 middelgrote gedroogde chinese paddestoelen -, 1 stukje gemberwortel van circa 2 cm -, 250 gram Chinese kool -, 8 bosuitjes -, 10 waspeentjes -, 250 gram tauge -, 1 1/2 eetlepel maizena of allesbinder -, 6 dl arachideolie -, 1 1/2 eetlepel donkere sojasaus of ketjap -, 1/2 theelepel zout -, 125 ml kippenfond -, Voor de loepiavellen :, 375 gram bloem -, 125 ml lauw water -, 1/2 theelepel zout -, Voor de loempiasaus :, 2 eetlepels lichte sojasaus -, 1 eetlepel chinese azijn, , , ,
- Chinees Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op12-11-2002Chinees Bijgerecht0-10 min.
Loempia
Dit originele recept is van Restaurant Oriëntal Garden in Koudekerke.
Taugé, bamboe scheuten, wortel, prei, ui, zout, peper, suiker, ve-tsin, kook sherry, sesamolie, bloem, meel, zout, eieren, water, kipfilet
- Chinees
- 20-30 min.
- Geplaatst op03-07-2013Chinees20-30 min.
- Eigen recept
Loempia
500 gram gehakt, 100 gram katenspek, 3 rode uien, 1 kleine prei, 1 babi-pangangsblok, ketjap, zout, 100 gram tauge, 4 loepiavellen, eiwit
- Indonesisch Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op03-04-2011Indonesisch Bijgerecht20-30 min.
Loempia
, 1 groene paprika, 1 rode paprika, 3 eetlepels olijfolie, 500 gram rundergehakt, zout en peper, 2 sprietjes bieslook, 20 plakjes filodeeg, eigeel van 2 eieren
- Indonesisch Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op11-09-2007Indonesisch Bijgerecht30-60 min.
loempia
Prei
- Indonesisch Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op13-10-2005Indonesisch Bijgerecht10-20 min.
loempia
250 gr bloem, 1 ei, 500 ml melk(of water)
- Vegetarisch
- 20-30 min.
- Geplaatst op28-11-2005Vegetarisch20-30 min.
Loempia
12 loempiavellen (diepvries), 250 gr magere varkenslappen, 2 uien, 150 gr prei, 150 gr wittekool, 75 gram tauge, 10 el olie, 2 el ketjap, 2 tl sambal, 0,5 tl knoflookpoeder, 0,5 tl ve-tsin,
- Indonesisch
- 30-60 min.
- Geplaatst op13-12-2001Indonesisch30-60 min.
mini loempia.
125 gram garnalen, 125 gram kipfilets, 125 gram wortelen, 125 gram tauge, 25 gram soun (rijstvermecelli), 2 stuk(s) eieren, 2 stuk(s) lente-uitjes, 3 stuk(s) maggiblokjes, zout, 1 eetlepel(s) suiker, 0.50 theelepel(s) peper, 1 stuk(s) uien, 1 teentje(s) knoflook, 2 eetlepel(s) olie, 1 pakje(s) loempiavellen,
- Indonesisch
- 20-30 min.
- Geplaatst op26-11-1998Indonesisch20-30 min.
- Eigen recept
Loempia van filodeeg
Ik heb ze als bijgerecht hier neergezet. Maar als je ze kleiner maakt heb je natuurlijk een lekkere borrelhap. Persoonlijk vinden wij ze lekkerder dan loempia`s uit de winkel. Maar laten we eerlijk wezen je moet er wel even moeite voor doen om ze te maken.Nou ja,das ook zo gebeurt hoor.
1 Winterpeen., Klein bakje taugé., 1 Smalle prei., 1 Kipfilet., Serehpoeder,laos,ketoembar., Beetje ketjap manis., Beetje sambal., Verse peper, wat grof zeezout., Beetje olie om mee te bakken., En natuurlijk niet te vergeten 1 pak filodeeg.
- Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op21-07-2009Bijgerecht30-60 min.
Vietnamese loempia
Dit recept van Vietnamese loempia`s staat nog niet op Smulweb. De vulling is eenvoudig, maar verrukkelijk. Veel lekkerder dan de gekochte loempia`s. Trakteer deze eens op een feestje, het wordt een succes! Een recept van Sylvia Witteman uit de Volkskrant.
20 loempiavelletjes - 100 gr witte kool - 1 wortel of winterpeen - 100 gr mihoen - 200 gr varkensgehakt - 50 gr (Hollandse) garnalen - 3 teentjes knoflook - 1 theelepel suiker - flinke scheut Nam Pla (Thaise vissaus) - zonnebloemolie of arachide olie - eventueel wat losgeklopt eiwit
- Aziatisch
- 20-30 min.
- Geplaatst op23-03-2004Aziatisch20-30 min.
loempia speciaal
Een loempia maar dan weer eens anders
Loempia, 1 plak ham, 1 ei
- 0-10 min.
- Geplaatst op25-03-20000-10 min.
vietnamese loempia
Wel even werk, maar goed in te vriezen
Loempia vellen, spitskool, wortels, prei, taug??, kipfilet, zwarte peper, zout, ketjap, olie, uien, knoflook
- Chinees
- 20-30 min.
- Geplaatst op13-07-2000Chinees20-30 min.
Loempia Sranang = Surinaamse loempia
Recept van Sandhia
4 theelepels Aji-No-Moto -, 2 theelepels Exotimex Knoflook -, Exotimex Mastersauce -, Exotimex Redi Pepre Sauce -, 1 Madam Jeanette peper -, 100 gram Kouseband -, olie -, 8-10 takken selderij -, zout -, 1 kleine witte kool -, 1 theelepel suiker -, 20 loempiavellen diepvries -, 100 gram mihoen -, 200 gram tauge -, 60 gram bamboescheuten -, 150 gram wortel uit pot, fijngesneden -, 250 gram kipfilet -, 1 grote ui, , , , , , , ,
- Surinaams Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op23-10-2002Surinaams Voorgerecht30-60 min.
Loempia Sranang (Surinaamse loempia)
4 theelepels Aji-No-Moto, -2 theelepels Exotimex Knoflook, -Exotimex Mastersauce, -Exotimex Redi Pepre Sauce, -1 Madam Jeanette peper, -100 gram Kouseband, -olie, -8-10 takken selderij, -zout, -1 kleine witte kool, -1 kleine witte kool, -1 theelepel suiker, -20 loempiavellen (diepvries), -100 gram mihoen, -200 gram tauge, -60 gram bamboescheuten, -150 gram wortel (uit pot, fijngesneden), -250 gram kipfilet, -1 grote ui,
- Surinaams Voorgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op21-10-2002Surinaams Voorgerecht60-120 min.
vietnamese loempia
Lekkere loempia
* 1ui, * 500 gram gehakt, * 2 eigeel, * 2 eiwitten, * mie, * zout, * peper, * stukjes touge, * Loempia vellen, * peen
- Aziatisch
- 20-30 min.
- Geplaatst op11-07-2001Aziatisch20-30 min.
Loempia met vis
Zak garnalen, Paprika, Tauge, Witte kool, Longkou vermicelli, Ui, Wortel, Marsala, Nasikruiden, Sojasaus, Loempiavellen chinees, ei, arachide olie om te frituren
- 0-10 min.
- Geplaatst op17-01-20110-10 min.
loempia van geitenkaas
Van de "drie katten"uit haarlem
16 rijstevellen, 500 gr geitenkaas, 50 gr ongezouten mix noten, tijm, 2 eetl honing, peper en zout, 2 eigeel
- Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op13-08-2006Tussengerecht20-30 min.
Loempia met appel, rozijnen en peperkoek met kaneelroom
De kleinsten.zijn er gek van.....! Ook de volwassenen hebben geen weerstand !!!!!!!!!
- 8 loempiavellen (filodeeg, brickdeeg), - 4 appels (jonagold), - 2 eetlepels rozijnen, - Honing, - 4 sneetjes peperkoek, - Klontje boter, - 5 l room, - 5 eetlepels suiker, - 2 eetlepels kaneel poeder
- Fusion Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op26-03-2008Fusion Nagerecht20-30 min.
-
loempiaatjes
van bimmetje15012001 , 30 recepten, 0 volgers
-
loempia
van jannymerx , 5 recepten, 0 volgers
-
loempia kookboek
van ms999 , 4 recepten, 1 volgers
-
loempia
van adapetri , 3 recepten, 0 volgers
-
Loempia
van hgerard , 2 recepten, 0 volgers
-
Loempia
van mobiel_1377022809 , 2 recepten, 0 volgers
-
loempias
van ineke61 , 1 recepten, 0 volgers
-
Loempia
van Mary2020 , 1 recepten, 0 volgers
-
Loempia
van m_schrier , 1 recepten, 0 volgers
-
de aziatische keuken lekker en veelzijdig
van Fressnapf , 169 recepten, 0 volgers
-
vietnamees
van VietnameesKokenMetHientje , 14 recepten, 0 volgers