1. Home
  2. Recepten
  3. Lamszadel

Lamszadel recepten (38)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Lamszadel met kersen

INGREDIENTEN

1 lamszadel - 2 uien - 2 wortels - 1/2 liter droge witte wijn - 50 gram bloem - 1/2 liter bouillon - 2 kruidnagels - 2 dl azijn - olie - 2 sinaasappels - 150 gram suiker - 1 blik kersen - zout, peper - 1 kilo lams en gevogeltebotten

Bereidingswijze

Schil de uien en de wortels en snij ze in brunoise. Doe de gehakte botten in een zeer grote pan en zet het lamszadel erop. Schenk er de wijn over en voeg de uien, de wortels en de kruidnagels toe. Laat het 2 dagen marineren op een koele plaats. Draai de lamsrug vaker om. Giet dan de rug met het garnituur af. Haal het oranje van de schil van de sinaasappels en pers deze uit. Doe wat olie in een pan en verhit deze. Bak hierin de botten en het garnituur goed bruin. Als ze behoorlijk kleur hebben gekregen strooien we er de helft van de suiker over en laten dit caramelliseren. Voeg dan het sinaasappelsap toe en de helft van de azijn en laat het voor 3/4 inkoken. Als de azijn is ingekookt geven we er de bouillon bij en de marinade. We roeren de bloem glad in wat water. Voeg de sinaasappelschil en de bloem toe en laat dit zachtjes gedurende 1,5 uur koken, waarbij we vaker afschuimen. Maak het blik kersen open en giet de kersen af. Geef zout en peper over de lamsrug, strijk ze in met olie, zet ze in een ovenvaste schaal en schuif ze in een oven van 220 graden C. Arroseer het lamszadel vaak en laat het 40 minuten in de oven. Laat de rest van de suiker met een beetje water caramelliseren in een pannetje, voeg de rest van de azijn toe, laat nog heel even koken en rol de kersen dan door de caramel. Haal de pan van het vuur. Als de saus klaar is zeven we deze, geven ze over de kersen, brengen ze op smaak en laten ze enkele minuten op zacht vuur sudderen. Leg het lamszadel op een voorverwarmde schaal, geef er de saus over en serveer.

  •  
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op23-06-2002
  •  
  •  > 120 min.

Provencaals lamszadel

Een makkelijk en heerlijk Provencaals recept; proef de Provence, thuis op je eigen bord!!!!!

INGREDIENTEN

-1200 g lamszadel met been, -zout, zwarte peper, rosmarijn, -3 uien (gepeld en in 4 gesneden), -2 tenen knoflook uit de pers, -2 eetlepels olie, -1/8 liter witte wijn, -2 aubergines, -8 kleine stevige tomaten, -40 g paneermeel, -60 g geraspte kaas, -30 g boter

  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevuld Lamszadel

Lamsvlees gevuld met een mengsel van spinazie en verse worst, lekker met een kruidige tomatensaus.

INGREDIENTEN

Voor de saus:, 2 el olijfolie, 1 winterwortel, in dunne plakjes, 1 ui, fijngesneden, 3 teentjes knoflook, fijngesneden, 3 dl droge witte wijn, 4 dl kalfsfond, 1 blik tomaatblokjes (400 ml), 2 blaadjes laurier, 3 takjes verse tijm, zout, peper., voor de vulling:, 300 g verse spinazie, zout, peper, 400 g verse worst, 75 g vers broodkruim, voor het vlees:, 1 lamszadel, ontbeend, van ca 1 kg, zout, peper, 1 el olie.

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op19-01-2001
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Hongaars Lamszadel

INGREDIENTEN

1 lamsrug - paprikapoeder - 150 gram ansjovisfilets - 150 gram boter - 1, teentje knoflook - armagnac - slagroom - 8 kleine tomaatjes - 3 uien -, zout, peper

  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-01-2000
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lamszadel op de barbecue

Makkelijk en super lekker 

INGREDIENTEN

1 lamszadel, 1 takje rozemarijn, peper - zout, olijfolie

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-04-2017
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lamszadel aan het spit

INGREDIENTEN

1 lamszadel van 2500 gram * olie * 3 eetlepels kleingesneden verse kruizemunt.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-06-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een gevulde Lamszadel overgoten met een lamsaus

Misschien iets voor de kerst

INGREDIENTEN

1 lamszadel a 2 kilo uitgebeend 350 gr lamszwezerik 150 gr gemengde paddestoelen, in stukjes 100 gram boter 2 eiwitten 150 gr kipfilet 1 dl koksroom 500 gr truffelaardappelen 300 gr groenten (bleekselderij peultjes) 3 dl lamssaus. zout en peper, ,

  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-11-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lamszadel met mosterd en persilade

INGREDIENTEN

- 250 gr per persoon lamszadel of lamsbout., - 2 wortelen, - 2 uien, - 0,5 l bruine fond, - 3 teentjes knoflook, - 1 bundel peterselie

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-03-2012
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

LAMSZADEL MET LIMBURGSE ASPERGES

Met dragonsaus en aardappeltaartje

INGREDIENTEN

*1 lamszadel van ca 1200 gr*2 teentjes knoflook*1 tak dragon*zout,peper*boter*, DRAGONSAUS;, *1 sjalotje gesnipperd*25cc rode port*25 cc rode wijn*200 cc kalfsfond*20 gr boter*1 el gesneden verse gragon*zout en peper*, AARDAPPELTAARTJE;, 400 gr aardappel*50cc room*1 ei*zout en peper*, 1 kg asperges*1 el suiker*zout*stukje boter*foelie*1 el citroensap*

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-04-2002
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lamszadel met gevulde aubergine

Een toprestaurant in je eigen keuken ? Met dit recept maak je je stoutste culinaire ambities waar. Lekker en toch best te doen !

INGREDIENTEN

3 middelgrote aubergines - 1 ui - 8 verse salieblaadjes - boter - 400 g pittig gekruid lamsgehakt - 1 beschuit - 1,2 kg lamszadel - 1 eetlepel grof zeezout - 1 koffielepel grof gemalen zwarte peper - 1 schaaltje tuinkers

  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-06-2001
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lamszadel Prins Orloff

Kan je van te voren maken

INGREDIENTEN

1 lamszadel (kan je bij een Turkse slager kopen), 400 gr. rijst, 2 grote uien, boter, 200 gr. chamoignons, 2 eidooiers, zout peper, slagroom, geraspte kaas

  • Frans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-07-2004
  • Frans
  •  0-10 min.
Nieuwste lamszadel recepten

Gesauteerde lamszadel met Sint-Jakobsschelp en champagne-dra

INGREDIENTEN

1 klontje boter, 50 gr. boter, koude, 1 mespunt cayennepeper, 2 dl. champagne, 2 takjes dragon, 1 eiwit, 1 dl. kalfsfond, 4 stuk lamszadel, 1 el. olijfolie, Paprikapoeder, 6 sint-jakobsschelpen, verse, 3.5 dl. slagroom, Spinazie, wilde, Zout, 4 grote sint-jakobsschelpen, met kuit .

  • Belgisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-12-2002
  • Belgisch
  •  20-30 min.

Gesauteerde lamszadel met Sint-Jakobsschelp en champagne-dra

INGREDIENTEN

1 klontje boter -, 50 gram koude boter -, 1 mespunt cayennepeper -, 2 dl champagne -, 2 takjes dragon -, 1 eiwit -, 1 dl kalfsfond -, 4 stuk lamszadel -, 1 eetlepel olijfolie -, paprikapoeder -, 6 verse sint-jakobsschelpen -, 3 1/2 dl slagroom -, wilde spinazie -, zout -, 4 grote sint-jakobsschelpen met kuit, , , , , , , , , ,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-02-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lamszadel a la Bourguignonne

Altijd een kersttopper van formaat geweest

INGREDIENTEN

-1 mooi lamszadel van circa 1200 g, -zout en peper, -2 pitjes knoflook, -3 sjalotjes, -3 uien, -200 g wortelen, -300 g champignons, -100 g doorregen spek, -1 fles rode bourgogne wijn,vb:(Macon rouge), -1 eetlepel bloem, -1 dl cognac, -olie, -peterselie

  • Frans
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-12-2002
  • Frans
  •  60-120 min.

Lamszadel met dadels , pijnboompitten en mosterdzaad

HELEMAAL TOPPIE

INGREDIENTEN

2 lamszadels (laat de slager er filets van snijden), 4 dadels, 8 struiken witlof, 8 sjalotjes, 1 el. grove mosterd (met zaadjes) l pot lamsfond, 4 el rode wijnazijn, 500 ml port, verse muntblaadjes, 4 steranijszaadjes, 1 el suiker, 1 el boter, zout en peper naar smaak.

  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-08-2002
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lamszadel Prins Orloff

INGREDIENTEN

, 1 lamsrug 400 gram rijst 2 grote uien boter 200 gram champignons 2 eidooiers zout peper slagroom geraspte kaas., ,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-09-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

LAMSZADEL ALAIN CARON

INGREDIENTEN

, 3 st. lamszadelfilets samen ca. 750 gr., 1 pot mayonaise van 200 gr., 1 bosje bieslook, 3 el. olijfolie, zout peper, 1 bosje radijs, 1 el. balsamico-azijn, 1 krop sla, ,

  • Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-01-2011
  • Voorgerecht
  •  20-30 min.

Krokante lamszadel met truffel, peterselie en spaghetti

INGREDIENTEN

600 gr. lamszadel, -Olijfolie, -200 gr. broodkruim, -200 gr. peterselie, verse, gehakte, -2 vellen fillobladerdeeg, -1 eierdooier, -30 gr. truffel, -8 asperges, witte, -2 dl. room, -Peper, -Zout,

  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-09-2002
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

krokante lamszadel met truffel, peterselie en spaghetti van

INGREDIENTEN

600 gram lamszadel -, Olijfolie -, 200 gram broodkruim -, 200 gram vers gehakte peterselie -, 2 vellen fillobladerdeeg -, 1 eierdooier -, 30 gram truffel -, 8 witte asperges -, 2 dl. room -, zout en peper,

  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-09-2002
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Gebakken Lamszadel, Vergezeld Van Champignons, Aspergepunten

Gebakken lamszadel, vergezeld van champignons, aspergepunten, rozemarijnsaus en mousseline van aardappelen

INGREDIENTEN

Benodigdheden:, - 2 lamszadels, - 24 aspergepunten, - 800 gr champignons ( shi-take: 200g, morilles: 200g, oesterzwammen: 200g, Parijse champignons: 200g), - 1 botje rozemarijn, - 1/2 botje bieslook, - 2 sjalotjes, - 1 kg aardappelen (bintjes), - 300 g boter, - 1 ei, - 0,5 dl room, - 4 dl jus de veau, - peper, - zout, - nootmuskaat, ,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-03-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevuld Lamszadel met lamslever uit de oven

Heel apart om te serveren als je gasten krijgt

INGREDIENTEN

1 lamsrug 60 gram paneermeel 500 gram lamslever 2 uien 1 bosje peterselie 2 teentjes knoflook 3 tomaten 2 takjes tijm 5 dl rundvleesbouillon olie

  • Frans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-07-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Lamszadel Met Verse Kruiden, Verpakt In Deeg, Met Geurige Kn

Lamszadel met verse kruiden, verpakt in deeg, met geurige knoflookjus

INGREDIENTEN

1 kilogram Lamszadel, 2 takjes Rozemarijn, 3 takjes Tijm, 3 takjes Majoraan, 1 pakje Diepvriesbladerdeeg, 0.5 deciliter Vermout, 400 milliliter Lamsfond, in pot, 2 deciliter Wijn, witte, 1 bol Knoflook, 1 Ui, 100 gram Boter, 2 theelepels Korianderzaad, Bloem, Zout, Peper, gedroogde, versgemalen

  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-09-2000
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Orloff van lamsfilet met verse ganzelever en oesterzwammen

INGREDIENTEN

1 filet van lamszadel - 300 gr oesterzwammen -, 200 gr ganzelever - porto - vleesglace - dragon - 400 gr suikererwten - 1 jonge bloemkool - boter - verse dragon - peper en zout

  • Frans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-05-2000
  • Frans
  •  10-20 min.

Lamsfilet met bieslook roomsaus

Niet goedkoop maar pure klasse....wat een saus!!!!!

INGREDIENTEN

-4 filets van lamszadel, -70 g boter, -1 glas droge witte wijn, -3 eetlepels COGNAC, -1/2 blokje vleesbouillon, -2 dl room, -bieslook,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-07-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gesauteerde lamszadel-Sint-Jakobsschelp-champagne-dragonsaus

INGREDIENTEN

1 klontje boter, 50 gr. boter, koude, 1 mespunt cayennepeper, 2 dl. champagne, 2 takjes dragon, 1 eiwit, 1 dl. kalfsfond, 4 stuk lamszadel, 1 el. olijfolie, Paprikapoeder, 6 sint-jakobsschelpen, verse, 3.5 dl. slagroom, Spinazie, wilde, Zout, 4 grote sint-jakobsschelpen met kuit .

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-12-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lamsmedaillons

Met bloemkoolsaus en gestoofde sla

INGREDIENTEN

1,5 kg lamszadel, 9 dun gesneden plakjes parmaham, < bloemkool, 5 dl melk, 3 kropjes sla, 5 el zachte boter, 1 dl slagroom, nootmuskaat, 3 el olie, 10 zwarte olijven, verse kervel of peterselie, zout en peper,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-06-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lamsmedaillons Met Bloemkoolsaus En Gestoofde Sla

INGREDIENTEN

1,5 kg lamszadel, 9 dun gesneden plakjes parmaham, ? bloemkool, 5 dl melk, 3 kropjes sla, 5 el zachte boter, 1 dl slagroom, nootmuskaat, 3 el olie, 10 zwarte olijven, verse kervel of peterselie, zout en peper,

  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-12-1999
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Gepocheerde lamsrug met voorjaarsgroenten in een pepersaus

Een prachtig recept uit Frankrijk met een geweldige saus.

INGREDIENTEN

600 gr lamszadel 200 ml lamsfond of kalsfond 100 gr koude boter zout en peper uit de molen 1 el olijfolie 1 takje tijm 100 gr peultjes, schoongemaakt 1 bosje bospeen, schoon gemaakt 2 koolrabi?s geschild 12 kleine uitjes, gepeld half bosje gladde peterselie, fijngehakt.

  • Frans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-03-2006
  • Frans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Lamsnootjes Met Torentje Van Jonge Groenten

INGREDIENTEN

2,2 kg lamszadel, < knolselder, een half bot jonge worteltjes, een bot jonge uitjes, 1/8 groene kool, 2 middelgrote aardappelen, een half bot dragon, 1 grote tomaat, 5 cl olijfolie, 50 g boter, , Voor de saus :, 1 ui, 1 wortel, 2 sjalotten, 100 g licht gerookt spek, 1 teentje look, 1 eetlepel tomatenpuree, < fles rode wijn, 1 blokje vleesbouillon, een half bot dragon, , Voor de Lamsfonds:, 2 uien, 1 dikke wortel, de gehakte lamsbeenderen en de afsnijdsels van de lamsrug, een kruidenbuiltje, 1 lepel tomatenpuree.,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-10-1999
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Australische souvlaki

INGREDIENTEN

Voor de souvlaki, 4 teentjes knoflook geplet, sap van ? citroen, 1 theelepel komijnzaad, geroosterd in een droge koekenpan en daarna gemalen, 1 theelepel versgemalen zwarte peper, 2 eetlepels extra vierge olijfolie, 1 stuk lamszadel van ? 600 g, zout en versgemalen peper, , Voor de tabbouleh, 125 g bulgur, 2 grote tomaten fijngesneden, 3 lente-uitjes fijngesneden, een grote bos peterselie gesnipperd, een bos munt gesnipperd, 4 eetlepels olijfolie, 2 eetepels citroensap, zout en peper, , Serveren met:, 6 pittabroodjes of ander zacht, plat brood of wraptortilla?s, 250 g hummus, harissa of andere hete chili-saus,

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-09-2002
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Australische souvlaki

INGREDIENTEN

Voor de souvlaki, 4 teentjes knoflook geplet, sap van ? citroen, 1 theelepel komijnzaad, geroosterd in een droge koekenpan en daarna gemalen, 1 theelepel versgemalen zwarte peper, 2 eetlepels extra vierge olijfolie, 1 stuk lamszadel van ? 600 g, zout en versgemalen peper, , Voor de tabbouleh, 125 g bulgur, 2 grote tomaten fijngesneden, 3 lente-uitjes fijngesneden, een grote bos peterselie gesnipperd, een bos munt gesnipperd, 4 eetlepels olijfolie, 2 eetepels citroensap, zout en peper, , Serveren met:, 6 pittabroodjes of ander zacht, plat brood of wraptortilla?s, 250 g hummus, harissa of andere hete chili-saus

  • Internationaal
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-09-2002
  • Internationaal
  •  60-120 min.

Australische souvlaki

INGREDIENTEN

Voor de souvlaki :, 4 teentjes knoflook geplet -, sap van 1/2 citroen -, 1 theelepel komijnzaad geroosterd in een droge koekenpan en daarna gemalen -, 1 theelepel versgemalen zwarte peper -, 2 eetlepels extra vierge olijfolie -, 1 stuk lamszadel a 600 gram -, zout en versgemalen peper, , Voor de tabbouleh :, 125 gram bulgur -, 2 grote tomaten fijngesneden -, 3 lente-uitjes fijngesneden -, een grote bos peterselie gesnipperd -, een bos munt gesnipperd -, 4 eetlepels olijfolie -, 2 eetepels citroensap -, zout en peper, , , , , , , , ,

  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-10-2002
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Periguexsaus, een saus gemaakt met truffels

Deze saus is heerlijk bij pasteitjes of patés e, met rundertournedos of in de pan gebakken lamszadel, en natuurlijk bij pasta. Klop er voor een vollere en gladdere saus vlak voor het serveren boter aan toe.

INGREDIENTEN

4 dl kalfsbouillon 5 cl truffelnat uit een potje, of (bij voorkeur) het kooknat van verse truffel 20 gr truffel, fijngehakt 40 gr boter ijskoud en in blokjes zout en peper

  • Frans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-09-2006
  • Frans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lamsracks met honing-tijm, met knolselderijpuree en haricot

INGREDIENTEN

Lamsracks, honing, tijm, rozemarijn, aardappelen, knolselderij, bladselderij, creme freche, mosters, haricot verts en parmaham

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-01-2010
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Orloff van lamsfilet met verse Belgische ganzenlever

INGREDIENTEN

600 g lamsfilet, -200 g oesterzwammen, -4 plakken ganzenlever, -1200 g aardappelen (Parisienne-aardappelen), -5 cl porto (rood), -1 dl demi-glace (ingekookte fond), -1 eetlepel dragon (fijngehakt), -peper, -50 g boter (bakboter), -50 g boter (roomboter), -zout,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op31-10-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Lamskoteletjes op een bedje van een bonenpuree

Lamskoteletjes zijn mooie, magere stukjes mals lamsvlees met een stukje bot, gesneden uiit de lamszadel

INGREDIENTEN

400 gr witte bonen 8 lamskoteletjes (a 75 gram) 1 groetenbouillontablet 3 preistroken zout en peper 4 el boter 3 el appel-perenstroop nootmuskaat, ,

  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-12-2006
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

gemarineerde lamsfilet met cassisbessensaus

INGREDIENTEN

600 g lamsfilet, 3.5 dl wijn (rood), 5 jeneverbessen, 1 kruidnagel, 1 kruidentuiltje, 2 uien, 5 cl olijfolie (extra vierge), peper, zout, 2.5 eetlepels cognac, 1 wortel, 50 g champignons, 1 teentje knoflook, 15 teentjes knoflook, 150 g verse kaas (mager), 0.5 theelepels maiszetmeel, 2 eieren, 2 eiwitten, 10 g boter (bakboter), 250 g cassisbessen, 10 g suiker, 5 cl wijnazijn (wit), 1 dl vleesbouillon, 1 theelepel maiszetmeel, 2 tomaten, 10 g kervel

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op13-07-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Gemarineerde lamsfilet met cassisbessensaus

INGREDIENTEN

600 g lamsfilet, -3.5 dl wijn (rood), -5 jeneverbessen, -1 kruidnagel, -1 kruidentuiltje, -2 uien, -5 cl olijfolie (extra vierge), -peper, -zout, -2.5 eetlepels cognac, -1 wortel, -50 g champignons, -1 teentje knoflook, -15 teentjes knoflook, -150 g verse kaas (mager), -0.5 theelepels maiszetmeel, -2 eieren, -2 eiwitten, -10 g boter (bakboter), -250 g cassisbessen, -10 g suiker, -5 cl wijnazijn (wit), -1 dl vleesbouillon, -1 theelepel maiszetmeel, -2 tomaten, -10 g kervel,

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op30-10-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
Nieuwste lamszadel recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top