Lamskoteletten met tomatenroomsaus
Combinatie van lamsvlees, pasta en de smaak van rozemarijn
Ingrediënten 2 recipe.people
300 gr. Lamsrack of lamskoteletten, 200 gr. Tagiatelli, 4 eetlepels tomatenpuree, 200 ml slagroom, 50 gram ontbijtspek, 6 sjalotjes, rozemarijn (2 theelepels), peper, zout, olijfolie,Voorbereiding
Snij de ontbijtspek en sjalotjes klein. Zet pan met water op voor de pasta
Bereidingswijze
Bak de sjalotjes en ontbijtspek bruin, voeg hier de tomatenpuree aan toe. Bak dit kort, en leng dit aan met de room, tot het een lichtrode stevige saus is. Voeg de rozemarijn toe, peper en zout naar smaak. Laat dit op laag vuur pruttelen. Kook de tagiatelli, en bak het lamsvlees. Schep tagialelli op de borden, verdeel het lamsvlees, en schenk de saus over pasta en vlees