1. Home
  2. Recepten
  3. Lamsbout Australisch

Lamsbout australisch recepten (4) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Australische lamsbout

INGREDIENTEN

1 lamsbout van 1 kg, 1 el fijngehakte verse tijm, 2 gepelde knoflookteentjes, 2 eetlepels Olijfolie Extra Vierge, 100 g Belolive Bakken en Braden, 250 g snelkookrijst, 2 wortelen, 1 selderijstengel, 1 ui, peper en zout, 1 blik (200 g) tuinboontjes Extra Fijn

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-03-2008
  • Australisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

salade met lamsbout en tomaten dressing

Een heerlijk voor gerecht

INGREDIENTEN

Een kleine lamsbout,3 a 4 teentje knoflook gehalveerd,wat rozemarijn en wat thym, zout peper 350cc tomatensap, scheutje rode wijn,2 thl komijn, tabasco, gemengde salade

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-03-2008
  • Australisch Voorgerecht
  •  20-30 min.

lamsrollade uit de oven *

Uit AUSTRALIE gekregen van mijn vriendin Joy

INGREDIENTEN

1 kg lamsbout, ontbeend - 2 eetlepels bloem - 0,5 theelepel nootmuskaat - 0,5 theelepel kaneel - 2 eetlepels zonnebloemolie - ca. 4 dl vleesbouillon - 2 dl zure room - 1 theelepel zout - 1 theelepel versgemalen zwarte peper - mespunt gemalen rozemarijn,, Voor de marinade:, 6 kleine uien - 2-3 teentjes knoflook - 3 kruidnagels - 2 blaadjes laurier - 1 dl wijnazijn - 0,5 dl zonnebloemolie,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-04-1999
  • Australisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Gemarineerd lamsvlees met gevulde tomaten

Dit recept komt uit Australië

INGREDIENTEN

-1 kg lamsbout (uitgebeend), -1 mespunt nootmuskaat, -1/2 th lepel kaneel, VOOR DE MARINADE:, -1 ui (in ringen gesneden), -1 teen knoflook uit de knijper, -3 kruidnagels, -1 laurierblad, -40 g bruine suiker, -1/2 liter wijnazijn, -160 ml water om later te verdunnen, VOOR DE SAUS:, -1/2 liter warme vleesbouillon, -zout,witte peper en 1 el bloem, DE GEVULDE TOMATEN:, -4 vleestomaten, -zout en witte peper, -30 g paneermeel, -15 g peterselie (fijngehakt), -15 g tijm, -3 el olie, -2 knoflookteentjes

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-09-2004
  • Australisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top