1. Home
  2. Recepten
  3. Aardappelen
  4. Kruimige Aardappelen

Kruimige aardappelen recepten (1.419)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Lekker! Ovenschotel spitskool champignons spekreepjes en prei

Lekker pittige ovenschotel. Door het gebruik van de mosterd en crème fraîche krijgt de kool een lekkere romige smaak. Geen aardappelpuree bovenop, maar aardappelen gestampt met wat crème fraîche en mosterd erdoor geroerd. Hierdoor krijg je een wat grovere laag, die heerlijk is bij de spitskool. Ook lekker met plakjes ontbijtspek op de schotel. Ze worden lekker knapperig in de oven. (zie foto)

INGREDIENTEN

Plm. 750 gram spitskool 1 prei 250 gram champignons 150 gram mager gerookte spekreepjes of baconreepjes 1 eetlepel neutrale olie peper, zout 1/2 theelepel gemalen nootmuskaat cayennepeper naar smaak 1 + 1 eetlepel mosterd 200 ml crème fraîche 750 gram kruimige aardappelen 50 geraspte belegen kaas

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de olie in de wok. Bak hierin de spekreepjes knapperig. Voeg de plakjes champignons toe en bak deze mee tot al het vocht is verdwenen. Voeg de prei toe en bak deze plm. 2 minuten mee. Doe dan de spitskool erbij en roerbak alles nog plm. 5 - 10 minuten, afhankelijk van de dikte van de spitskool. (De spitskool moet nog knapperig blijven!) Maak de spitskool op smaak met peper, zout, nootmuskaat en wat cayennepeper. Roer 2 eetlepels crème fraîche en 1 eetlepel mosterd door de kool. Doe de kool in een vuurvaste ovenschool. Laat de gare aardappels goed droog stomen.Stamp de aardappels met een stamper grof en roer de rest van de crème fraîche en 1 eetlepel mosterd door de aardappelen. Strijk de aardappelen uit over de spitkool en bestrooi met wat geraspte kaas. Zet de schaal in de voorverwarmde oven tot de kaas een goudbruine kleur heeft gekregen. Als de ingrediënten nog warm zijn kun je de schaal ook even onder de grill zetten tot de kaas goudbruin is.

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-10-2012
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Romige ovenschotel witlof met champignons, ham en kaas

Weer eens een andere variatie op de gewone "witlof met ham en kaas"uit de oven.Bijzonder door de romige champignonmassa en de door de aardappelen gestampte boursin .

INGREDIENTEN

6 struikjes witlof, schoongemaakt, uiteinde verwijderd, zout, peper, 250 gram champignons, schoongemaakt in plakjes gesneden, 1 middelgrote ui, gepeld en gesnpperd, 2 eetlepels zonnebloemolie, 50 + 50 gram belegen geraspte kaas, 200 gram gekookte achterham in kleine reepjes, 2 eidooiers, 50 ml slagroom of melk, 800 gram kruimige aardappelen, 1 pakje boursin (150 gram)

  • Duits Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-05-2012
  • Duits Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Stevige herfst ovenschotel met rundergehakt, heerlijk!

Het principe lijkt op een Britse sheperd`s Pie, maar is het niet. Zo`n schotel is met ander vlees en is anders gemaakt. Deze heb ik gemaakt naar een oud idee van Gordon Ramsey en heb er, in de loop der jaren, mijn eigen draai aan gegeven. Het idee van Ramsey was om kippenbouillon te gebruiken en het vocht te binden. Heel goed want is echt een smaaksensatie. Is hij lekker, ja, vult hij, ja, is het stevig deze maaltijd, ja, dus een prima ovenschotel om de gure donkere maand `November` en de winter mee door te komen. Probeer hem zelf maar en dan hoor ik het wel. Met kook en baktijd meegenomen kan deze in een uurtje dampend op tafel staan. Eet smakelijk !

INGREDIENTEN

750 gr mager rundergehakt, 4 ons uien (in halve ringen), 3 teentjes knoflook (fijn), 2 grote winterpenen (julienne), 2 ons fijne erwten (diepvries), 125 gr champignons (in halve plakjes), 2 el tomatenpuree, ½ el tijm, ½ liter kippenbouillon (sterk geconcentreerd), 2 el bloem, 75 ml worchestersaus, Olijfolie, 1 kilo kruimige aardappels, 2 eierdooiers, 75 gr oude geraspte kaas of lekkerder, parmezaan, Zeezout, Zwarte peper

  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-11-2012
  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Romige hutspot van Petra

Ik had zin in een variatie op de gewone hutspot. Dit kwam eruit en wat nu: ik maak hutspot nooit meer anders, want dit is veel lekkerder!

INGREDIENTEN

1 kg kruimige aardappelen -, 750 gram winterpeen -, 500 gram uien -, 1 vleesbouillontablet -, 20 gram boter -, 125 ml crème fraîche -, dunne saucijzen of pittige worstjes -, 20 gram boter - versgemalen peper

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-01-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ovenschotel met andijvie, eieren en kaas

Andijvie, puree, eieren en kaas vormen de voornaamste ingrediënten voor deze lekkere ovenschotel die je echt moet proberen ( snel en lekker )

INGREDIENTEN

600 gram andijvie in grovere reepjes gesneden - 500 gram kruimige aardappelen, melk en boter of 1 zakje instant aardappelpuree voor ovenschotels - 2 eieren - 50 gram geraspte belegen kaas - peper - zout - nootmuskaat - 1 eetlepel boter - 1 eetlepel bloem - 1 eetlepel fijngesneden ui

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-10-2002
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kruimige gebakken aardappelen met knoflook en kaas

Het liefst maak ik de aardappels zo kruimig zo als mijn moeder dat maakte. En dan heerlijk bakken. Dit recept is iets anders maar ik zorg er inderdaad altijd voor dat de aardappels door en door gaar zijn met dit gerecht.

INGREDIENTEN

800 gram aardappelen (afkokers) zout, 3 teentjes knoflook, 100 gram boter (liefst croma), 4 el olijfolie, mespuntje tijm, 100 gram geraspte jonge kaas, 2 el bieslook., ,

  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-11-2002
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
Populaire aardappelen recepten

kruimige gebakken aardappelentaart met knoflook en kaas

Een heerlijk bijgerecht! Stukje vlees er bij en AANVALLEN!

INGREDIENTEN

600 gram aardappelen (afkokers, zout en peper, 2 teentjes knoflook, 50 gram boter, mespuntje gedroogde tijm, 100 gram gerasapte jong belegen kaas, 2 eetl. gesnipperde bieslook.

  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-03-2002
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

Kruimige gebakken aardappel - kip-knoflook schotel met kaas

Zo?n heerlijke eenvoudige schotel die snel op tafel staat.

INGREDIENTEN

800 gr aardappels (afkokers) 400 gr kipfilet in stukjes gesneden 100 gr boter 4 el olijfolie 125 gr geraspte jonge kaas 3 teentjes knoflook 2 el verse bieslook geknipt zout

  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-07-2005
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Zuurkoolschotel volgens Moeders Recept

Een ovenschotel van aardappelpuree, zuurkool, gehakt en ananas. M'n moeder maakte dit vroeger heel vaak, en het was altijd bijzonder smullen!

INGREDIENTEN

1 1/2 kilo aardappelen (kruimige), 1 kilo (wijn)zuurkool, 500 gram gehakt, peper, zout, melk, nootmuskaat, 2 eieren, ketjap (zoet), 4 rode uien, paneermeel, boter, blik ananas en eventueel geraspte kaas.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-11-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

***GEROOSTERDE AARDAPPELEN***

Je oven is je beste vriend deze herfst.! De kunst van roosteren in de oven zit in de dosering van de hoeveelheid vet. Te veel vet geeft een te vettig en niet lrokant resultaat. Bij te weinig wordt het te droog en vaak taai. het hangt af  

INGREDIENTEN

=1 kg Kruimige Aardappelen., =75 gram Boter., =ZOUT+, =VERGIET+

  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-12-2018
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

Luchtige Aardappelen

Luchtige aardappelen, diner voor 6

INGREDIENTEN

3 kruimige aardappelen in stukken gesneden, 3 gesneden wortels, 1/2 kop zure room, 1/2 kop parmezaanse kaas, versgemalen zwarte peper, 2 tl sesamzaad, chilipoeder.

  • Internationaal Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-10-2000
  • Internationaal Bijgerecht
  •  30-60 min.
Nieuwste kruimige aardappelen recepten

Gepofte aardappelen

INGREDIENTEN

8 grote kruimige aardappelen, schoongeboend, 8 plakjes bacon, 1 eetl olijfolie, 1 prei, in dunne ringen, 125 gr cherrytomaatjes, gehalveerd, 75 gr Philadelphia zuivelspread, ? eetl mosterd, peper, zout

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-07-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Gepofte aardappelen

Een heerlijk recept voor de aardappel liefhebber

INGREDIENTEN

8 grote kruimige aardappelen*125 gr. cherrytomaatjes, gehalveerd*75 gr. zuivelspread*8 plakjes bacon*1/2 el mosterd*1 el olijfolie traditioneel*peper,zout*1 prei,in dunne ringen.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-03-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

souffle aardappelen

Heerlijk gevulde aardappel

INGREDIENTEN

4 grote kruimige aardappelen - 1 kop geraspte oude kaas - 4 el zure room - 1 el geknipte bieslook - 1 el gehakte peterselie - snufje paprika poeder - 2 ei dooiers - eiwit van 3 eieren.

  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op08-04-2002
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  > 120 min.

Surinaamse kip met aardappelen

Tjangja maakte dit kruidige gerecht van bruin gebakken kipstukken in een kerriesaus naar en recept van haar vader. Hoe langer het pepertje meestooft, hoe heter het gerecht

INGREDIENTEN

* 10 kipdrumsticks, * 2 tenen knoflook, in plakjes, * 1 grote ui, in ringen, * 2 tomaten, in stukken, * 2 eetlepels hete kerriepoeder, * 4 kruimige aardappelen, in stukken, * 2 kippenbouillontabletten, * 1 madame Jeanette pepertje, * zout en peper, * 75 g boter, * 300-400 g rijst, * 750 g sperziebonen, in stukjes

  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-01-2005
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde Aardappelen

Lekker bijgerecht

INGREDIENTEN

4 kruimige gekookte aardappelen, 4 petits-suisse (een verse roomkaasje uit Zwitserland), 2 sjalotjes, 1 el. gehakte peterselie, zout en peper

  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-07-2000
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

gepofte aardappelen

Een recept van lekker eten zonder fratsen

INGREDIENTEN

8 grote kruimige aardappelen schoongeboend* 8 plakjes bacon * 1 eetl. olijfolie * 1 prei, in dunne ringen * 125 gr. cherrytomaten,gehalveerd * 75 gr. zuivelspread * 1/2 eetl.mosterd * peper en zout

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-03-2002
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde Aardappelen

Lekker vegetarisch

INGREDIENTEN

4 grote licht kruimige aardappelen,4 bosuitjes, 1 kleine rode paprika, 15 gram boter of margarine, 2 el.koffieroom, 2 tl. mosterd, 150 gram vers geraspte jonge kaas, zout, peper

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-08-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gepofte aardappelen

Gepofte aardappelen bron:www.c1000.nl

INGREDIENTEN

8 grote kruimige aardappelen (bijv. Folva, schoongeboend), 8 plakjes bacon, 1 el olijfolie traditioneel (C1000 Selectie), 1 prei, in dunne ringen, 125 g cherrytomaatjes, gehalveerd, 75 g Philadelphia Zuivelspread, bakje a 150 g, 1/2 el mosterd, peper, zout,

  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-08-2003
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde Aardappelen

Lekker bij een biefstukje

INGREDIENTEN

Olie, mosterd, 1 ei, 4 gelijkmatige, grote kruimige aardappels, 50 gram geraspte kaas, 75 gram Huttenkase

  • Nederlands Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-05-2000
  • Nederlands Bijgerecht
  •  60-120 min.

Gepofte aardappelen met zuurkool

Ik ben gek op gepofte aardappelen, maar dan is het meestal een bijgerecht. Hier als een vegetarisch hoofdgerecht.

INGREDIENTEN

4 grote zeer kruimige aardappelen, 250 gram zuurkool, 2 dl appelsap, 125 gr crème fraîche, peper

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-12-2010
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Amerikaanse gepofte aardappelen

INGREDIENTEN

8 middelgrote kruimige aardappelen

  • Amerikaans Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-04-2002
  • Amerikaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Catalaans gebakken aardappelen met peppersweet

INGREDIENTEN

1 kg kruimige aardappelen, 1 ui, 1 rode paprika, 25 gr boter, 4 teentjes knoflook, 1 zak Peppersweet Saus (FairTrade Original), 1/2 bosje platte peterselie, Olie, Zeezout

  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-01-2010
  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Geroosterde aardappelen met citroenboter

INGREDIENTEN

800 gram middelgrote kruimige aardappels, in stukken, 4 eetlepels boter, rasp van 1 citroen, zeezout, zwarte peper, ,

  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-01-2013
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde aardappelen met shoarma kip

INGREDIENTEN

6 grote, kruimige aardappelen, zout, 250 gr. kipfilet, 1/2 theel. shoarmakruiden, 1 el. olie, 6 plakjes ontbijtspek, 2 a 3 laurierblaadjes, 1 dl. bouillon (van tablet)

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-04-2002
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde aardappelen met shoarma kip

INGREDIENTEN

6 grote kruimige aardappelen, zout, 250 gr. kipfilet, 1/2 theel. shoarmakruiden, 1 el. olie, 6 plakjes ontbijtspek, 2 a 3 laurierblaadjes, 1 dl. bouillon (van tablet)

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-06-2003
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

hongaarse kipschotel met gepofte aardappelen

Kijk ook eens op mijn webgroep aardappelgerechten

INGREDIENTEN

4 grote kruimige aardappelen, 15 g boter, 250 g champignons, in plakjes, 150 ml kippenbouillon, 60 ml demi-crème fraîche, 2 el bloem, 1 el paprikapoeder, 2 el gehakte peterselie, om te garneren, 4 kipfilets, ca. 100 g elk, in stukjes, 2 uien, grofgesnipperd, 2 tenen knoflook, uit de pers, versgemalen zwarte peper, zout, ,

  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-01-2010
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

gepofte aardappelen met creme fraiche

Gepofte aardappelen uit de oven met creme fraiche, kerrie en bieslook

INGREDIENTEN

-2a3 grote kruimige aardappels, -3 el creme fraiche, -1 tl kerriepoeder, -2 tl bieslook

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-10-2012
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde aardappelen met shoarma kip

INGREDIENTEN

6 grote, kruimige aardappelen, zout, 250 gr. kipfilet, 1/2 theel. shoarmakruiden, 1 el. olie, 6 plakjes ontbijtspek, 2 a 3 laurierblaadjes, 1 dl. bouillon (van tablet)

  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-06-2003
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Geroosterde aardappelen met knoflook

Heerlijk voor bij bv een kippetje aan het spit...met wat sla erbij....wijntje...heerlijk genieten

INGREDIENTEN

1 kg. middelgrote kruimige aardappels, 8 knoflookteentjes, 2 el olijfolie, zeezout, 2 laulierblaadjes, 4 takjes thijm

  • Nederlands Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-08-2010
  • Nederlands Bijgerecht
  •  60-120 min.

Gehaktbal met aardappelen en sperziebonen

INGREDIENTEN

=50 ML MELK = 2 SNEETJES WIT-, BROOD,ZONDER KORST., =300 GR.RUNDERGEHAKT., =300 GR.GEHAKT[half-omhalf], =1 ei = 2 el grove mosterd., =1 tl.nootmuskaat [geraspt], =75 gr.gezouten roomboter., =1 kg kruimige aardappelen., =600 gr.sperziebonen = 125 gram, gerookte magere spekblokjes.,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-11-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

visschotel met gekookte aardappelen

INGREDIENTEN

1 zak C1000 panklare kruimige aardappelen à 1 kg, (versgemalen) peper, zout, 2 el C1000 olijfolie traditioneel, 2 teentjes knoflook, uitgeperst, 2 tl paprikapoeder, 450 g kabeljauwfilet, in stukjes, 1 blik C1000 tomatenblokjes à 400 g, 3 el grof gesneden C1000 verse koriander, schaaltje à 15 g,

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-05-2008
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Bureka met aardappelen en champignons

Israelisch buffetgerecht of als hoofdgerecht te eten met een frisse salade!

INGREDIENTEN

4 kleine kruimige aardappelen, geschild en gekookt, 2 uien, gehakt, 200 gr champignons of gemengde paddestoelen, in stukjes gesneden, olijfolie, 1 teen knoflook, gehakt, 1 theelepel Provencaalse kruiden, 1 theelepel oregano, 1 ei, 2 eetlepel creme fraiche, zout en peper,

  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-10-2003
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.

Aardappelen koken - zonder schil

Kruimige aardappelen:

INGREDIENTEN

Aardappelen, zout

  • Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-02-2004
  • Bijgerecht
  •  10-20 min.

Aardappelen en paprika uit de oven

.

INGREDIENTEN

800 gram iets kruimige aardappelen, 1 zak paprikamix, 3 eetl. traditionele olijfolie, 1 eetl. paprikapoeder,

  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-05-2019
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Pittig zoete andijvieschotel met chorizo (lekker slank!)

Lekker pittige andijvie door de sambal en de chorizo. Van de aardappelen dit keer geen puree gemaakt, maar de aardappelen slechts gestampt met een klontje boter. Wij vonden het heerlijk met wat fijn gesneden gember er door, maar zonder gember zal dit ook heel lekker zijn!

INGREDIENTEN

500 gram (gesneden) andijvie, 500 gram kruimige aardappelen, 1 eetlepel zonnebloemolie, 100 gram of meer chorizo aan een stukje (plakjes zelf snijden zodat ze wat dikker zijn), 1 flinke ui, 2 teentjes knoflook, peper, zout, 2 theelepels sambal manis (= gebakken sambal) (of andere sambal die je lekkerder vindt), eventueel 2 bolletjes fijn gesneden gember zonder gembernat, 2 eetlepels gebakken uitjes (Oosterse)

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-02-2012
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gepofte aardappelen gevuld met bacon en paprika

Lekker bijgerecht en ziet er ook nog eens feestelijk uit!

INGREDIENTEN

, 8 grote kruimige aardappelen, schoongeboend, 8 plakjes bacon, 1 el olijfolie, 1 prei, in dunne ringetjes, 1 rode paprika, in kleine blokjes, 75 gram zuivelspread (Philadelphia), paprikapoeder, peper, zout, ,

  • Nederlands Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-02-2005
  • Nederlands Bijgerecht
  •  60-120 min.

Stamppot bietjes

Een stamppot die wij al jaren eten, maar bij sommigen nog erg onbekend. Vooral kinderen vinden het lekker.

INGREDIENTEN

- 1 pond (runder)gehakt, - gehaktkruiden, - 3 grote uien, gesnipperd, - 1 pond voorgekookte bietjes, - azijn, - zout en peper, - evt. creme fraiche of klont boter, - 1 1/2 kilo kruimige aardappelen,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-11-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

witlofschotel met kaassaus

Kijk ook eens op de webpagina van proffesoroud over witlof.Daar staan nog meer heerlijke gerechten over witlof.

INGREDIENTEN

800 g kruimige aardappelen, geschild, 1 pakje roomkaas met kruiden (150 g), 800 g witlof, 1 duobakje beenhamreepjes (200 g), 100 g belegen kaas, geraspt

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-03-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Patatje gezond

Patat eten zonder schuldgevoel, wie wil dat niet? Dat is mogelijk als je zelfgemaakte ovenpatat maakt volgens de instructies van dit recept! Je vindt een video-instructie op http://www.kokenmetdorus.nl/rcpt_patat.php

INGREDIENTEN

800 gram aardappelen (liefst een bloemige kruimige soort), 3 eetlepels olijfolie, zout

  • Europees
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-09-2012
  • Europees
  •  30-60 min.
Nieuwste kruimige aardappelen recepten
Populaire aardappelen recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top