1. Home
  2. Recepten
  3. Kreeftcocktail

Kreeftcocktail recepten (6) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Kreeftcocktail

INGREDIENTEN

300 gram gekookte kreeft * enkele blaadjes sla * 1 dl mayonaise * cognac * ketchup * paprikapoeder * worcestershiresaus * peterselie * 4 schijfjes citroen.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-04-2005
  • Belgisch Voorgerecht
  •  20-30 min.

Kreeftcocktail

Een befaamd en eenvoudig voorgerecht

INGREDIENTEN

-1 blikje kreeft (140 g), -2 eetlepels citroensap, -100 g diepvries doperwtjes, -1 krop sla, VERDER:, -4 eetlepels slagroom, -4 eetlepels mayonaise, -2 th lepels cognac, -3 th lepels tomatenketchup, -1 th lepel gemalen mierikwortel (uit potje), -zout, witte peper, paprikapoeder, -3 druppels tabasco, -petreselie

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-06-2003
  • Belgisch Voorgerecht
  •  10-20 min.

Kreeftcocktail

INGREDIENTEN

Cointreau, Champagne, Jus dorange

  •  …
  •  
  • Geplaatst op08-12-2000
  •  
  •  

Kreeftcocktail Met Meloen

INGREDIENTEN

Geraspte mierikswortel - 1 meloen - 1/2 borrelglas cognac -1,5 dl mayonaise - 3 sinaasappels - tomatenketchup - 1/2 dl slagroom - 250 gram gekookt kreeftevlees,

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-06-2000
  • Voorgerecht
  •  0-10 min.

Krab- Of Kreeftcocktail Florida

Cocktail met krab of kreeft, eenvoudig te maken.

INGREDIENTEN

1/8 liter slagroom, 3/4 sherryglas cognac, 3/4 sherryglas sherry, 5 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels tomatenketchup, een snufje cayennepeper, zout, 1 blikje krab of kreeft (surimi zou ook kunnen), 1/2 grapefruit

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-03-1999
  • Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

VISCOCKTAIL

Deze goedkope recept is uitermate geschikt voor groter gezelschappen en smaak heel veel naar een kreeftcocktail.

INGREDIENTEN

VOOR COCKTAILSAUS:, 250 ml basis mayonaise, 125 ml tomatenketchup, 5 ml Worcestersaus, 5 ml cognac, 1 geraspte ui, 4 druppelen tobasco, 1/4 t zout, mespunt witte peper, , VERDER:, 1+1/2 kg kabeljauw of koolvis (zonder vel), kan ook uit diepvries, 1 liter water, 25 ml witte azijn, 1 t zout, 1/4 t peper, kropsla bladeren, partjes citroen, peterselie voor garnering

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-05-2009
  • Multi-cultureel Voorgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top