Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Koreaanse
  4. Koreaanse recepten
Koreaanse recepten Meer Koreaanse recepten recepten »

Een bibimpap is een Koreaanse rijstschotel bestaande uit allerlei lekkers, maar met als basis rijst. Het wordt geserveerd met verschillende bijgerechten. In  dit recept kiezen we voor pittig gehakt, veel groenten en een spiegeleitje. De moeite om zelf te maken! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Koreaans

. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Koreaans

Dit is een van Korea's meest populaire recepten. De ingrediënten ervoor vindt u in winkels in de Chinese buurt of op het internet. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Koreaans

Een Stoofpan is wijd en diep en heeft een dikke bodem. Dat is nodig, want zo wordt de warmte gelijkmatig over de pan verdeeld. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Koreaans

Na 24 uur marineren is er de dag zelf niet veel werk meer om te genieten van dit super lekker recept !  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Koreaans

Bibimbap is een echte Koreaanse Klassieker ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Koreaans

Deze gestoomde minibroodjes met heerlijke kip kun je ook prima serveren als hoofdgerecht. Lekker met een kom soep. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Koreaans

Ja lekker kippenvleugels kluiven. De meeste mensen krijgen er geen genoeg van. Dat geldt ook voor mij. Als we boodschappen gaan doen dan moet je verplicht langs de poelier lopen. Die zit nou eenmaal aan het begin van het winkelcentrum en kan de verleiding dan niet weerstaan om wat te halen. Kip van goede kwaliteit is zoveel lekkerder dan plofkip van AH of Jumbo. Nooit kopen dus. Dit recept heb ik ooit gekregen van een andere bevriende scheepskok (een Canadees) en die zette dat op tafel als snack. Helemaal verbouwd dat recept en nu is het dit geworden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Koreaans

Mijn vrouw is van Chinese afkomst en is geboren en getogen in Noordoosten van China in het autonome Koreaanse Prefectuur Yanbian. In de vele restaurantjes en bij familie thuis is dit een veel voorkomend gerecht op tafel. Dit gerecht is ook in vele varianten te vinden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Waanzinnig lekker en in no-time klaar !!! …  Lees verder »

Een Koreaans nationale gerecht die als ingrediënt in vele Koreaanse gerechten worden gebruikt. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Koreaans

Mijn voorliefde voor Aziatische, met name Koreaanse, muziek, cultuur en verdedigingskunst bij deze vertaald naar gegarandeerde gastronomische verlichting.  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Koreaans

Eet de Koreaanse bulgogi heel authentiek uit de hand. Schep aan tafel wat vlees, bosui en sesamzaad in een slablad, rol op en eet uit de hand. Lekker! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Koreaans

Komkommersalade met een lekkere Oosterse smaak. Beetje pittig. Lekker bij Oosterse maaltijden, maar kan ook heel goed bij een lekker stamppotje. Ik vond dit recept op internet maar heb het recept enigszins aangepast. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Koreaans

Chinese kool met Koreaanse kruiden …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Koreaans

1 kg kipkarbonade 2 teentjes knoflook 3 lepels Chinese sojasaus 1 lepel sesamolie 1/2 theelepel chilipoeder zout peper 12 gedroogde Chinese paddestoelen 1 ui 4 lente-uitjes 140 g bamboescheuten 2 lepels sesamzaad ongeroosterd 2 lepels olie …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Koreaans
Top