1. Home
  2. Recepten
  3. Konijn In Bier

Konijn in bier recepten (150)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Konijn met bier

WW waarde per portie : 9 points

INGREDIENTEN

1 l bier geuze, tijm, 1 laurierblad, 2 tenen look, takjes peterselie, 2 uiene, jong konijn, bloem, 1 el olie, 1 el bessenjam , bindmiddel, peper

Voorbereiding

Maak marinade met bier, tijm, laurier, 1 teen look en peterselietakjes. Laat konijn er 4 uur in marineren op koele plaats. pel en snipper 2e teen look. pel ui en snij in ringen. Haal konijn uit marinade en snij in stukken en bestrooi met bloem.

Bereidingswijze

Verhit olie in steelpan en bak konijn erin op hoog vuur bruin. Haal uit en fruit look en iuen erin. Doe konijn terug bij en leng aan met marinade. Dek af en laat 1 uur pruttelen..Haal konijn terug uit en hou warm. verwijder peterselie en laurier. doe jam bij en meng goed. Bind daarna en verhit nog 5 min. Kruid bij met Peper.

  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-10-2001
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Konijn met bier

INGREDIENTEN

*1 konijn, *0.5 l bier, *4 uien, *250 gr chapignons, *4 larierblaadjes of poeder, *1 takje verse tijm of 2 theel. gedroogde tijm, *1 dl slagroom, *4 eetl. bloem, *75 gr boter, *zout en peper

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-12-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

konijn met bier

Een oerdegelijke vlaamse stoverij

INGREDIENTEN

1 konijn van 1 a 1,5 kg ; 2 uien ; 100 g gerookt spek ; 100 g boter ;peper en zout ; 3 eetlepels mosterd ; 3 sneden wit brood( zonder korsten) ; 1 flesje bruin bier( liefst ne goeie trappist) ; 2 laurierblaadjes ; 6 kruidnagels ; 1/2 liter vleesfond.

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-09-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Konijn met bier.

INGREDIENTEN

1 konijn in delen gesneden, 4 wortelen, 200 g zilveruitjes, 1 kruidentuiltje, 25 g boter, 1 fles bruin bier, peper en zout.

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-02-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Konijn

Gebraden konijn, in bier gestoofd.

INGREDIENTEN

1 konijn; 1/2 liter bier; 2 laurierblaadjes;, 1 winterwortel; 1 prei; 1 grote ui; 2 appels;, 3 teentjes knoflook; wat boter of margarine; scheutje olie; peper en zout

  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-01-1999
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Konijn met bier en look

"Lapin a la biere et a l'ail". Tamme konijnen, die in de middeleeuwen "connins" werden genoemd, hebben in de Franse keuken altijd een vooraanstaande plaats ingenomen. Wilde konijnen, die soms werden geroosterd maar meestal langzaam werden gestoofd, waren het favoriete wild waar stropers jacht op maakten in de tijd voordat Lodewijk XVI de jacht op konijnen, die een plaag waren geworden, vrijgaf. Konijn wordt traditioneel bereid met knoflook, spek, kruiden en jeneverbessen, en in wijn, bier of cider gesmoord, afhankelijk van de streek.

INGREDIENTEN

1 konijn van circa 2 kg, in 10 stukken - versgemalen peper en zout - 125 gr dun gesneden rookspek, ieder plakje in 4 stukken gesneden - 6 laurierblaadjes - 12 teentjes knoflook, gehalveerd - 1 el jenenerbessen - 5 dl bruin bier

  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-08-2000
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

wild konijn met bier

Zat konijn!

INGREDIENTEN

1 wild konijn, 0,5 l. bier, 4 uien, 250 gr. champignons, 4 laurierblaadjes of laurierpoeder, 1 takje verse tijm of 2 tl. gedroogde tijm, 1 dl. slagroom, 4 el. bloem, 75 gr. boter of margarine, zout en peper

  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-11-1998
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

konijn in bier

INGREDIENTEN

1 konijn van 1 a 1,5 kg. in stukken verdeeld,- 2 uien,- 100 gr. gerookt spek,- 100 gr. oter,- 3 eetl. mosterd,- 3 sneden wit brood zonder korst,- 1 flesje bruin bier,- 1 laurierblaadje,- 5 kruidnagels,- 1/2 l. vleesfond.

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-01-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

KONIJN IN BIER GESTOOFD

INGREDIENTEN

? 1 groot konijn, in stukken, ? 100 gr Ardennerham, ? 2 wortelen, ? 2 stengels bleekselderij, ? 3 vleestomaten, ? 1-2 eetl mosterd, ? 50 gr boter, ? 1 gesnipperde ui, ? 1 eetl gedroogde rozemarijn, ? 1 laurierblaadje, ? 7-8 amberkleurig bier, ? 3-4 eetl peterselie, ? zout, peper,

  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-11-2002
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Wild konijn met bier

INGREDIENTEN

*1 wild konijn, *0,5 l. bier, *4 uien, *250 gr. champignons, *4 laurierblaadjes of laurierpoeder, *1 takje verse tijm of 2 tl. gedroogde tijm, *1 dl. slagroom, *4 el. bloem, *75 gr. boter of margarine, *zout en peper,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-09-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

konijn met pompoen en blond bier

Kan als feestmaaltijd gebruikt worden

INGREDIENTEN

1 panklaar konijn 1,5 kgr, 33 cl bier hoegaarden of grand cru, 400 gr pompoenvlees, 300 knolselder, 3 bolletjes kervel diepvries tingis, 3 eetl boter, 1 takje tijm, 2 laurierblaadjes, peper en zout, __

  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-12-2001
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
Nieuwste konijn in bier recepten

Konijn met pruimen en bier

Door het bier, bruine uien en roomboter krijg je een heerlijke jus. Ik heb het zelf gemaakt met Leffe Bruin - Dubbel.

INGREDIENTEN

* 1 kilo konijn (dijen of andere stoofstukken), * zonnebloemolie, * 50 gr roomboter, * 4 uien, * 3 el rode wijnazijn, * 4 el honing, * 1 flesje bier, Belgisch bruin, Rodenbach of geuze (ik heb Leffe Dubbel gebruikt), * 250 ml kippenbouillon, * 4 takjes tijm, * 1 blaadje laurier, * 20 paarse pruimen (evt gedroogd), * zout en peper

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-12-2010
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Konijn met pompoen en blond bier

Hoofdgerecht, lekker met aardappelpuree (dag voordien voorbereiden) de dag zelf 10 min. en klaar

INGREDIENTEN

1 panklare konijn (1,5 kg diepvries), 33 cl bier (Hoegaarden Grand Cru vb.), 4OO g pompoenvlees, 300 g geschilde knolselder, 3bolletjes kervel (diepvries), 3 eetlepels boter, instantsausbinder, 1 takje tijm, 2 laurierblaadjes, peper en zout.

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-12-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Konijn met bier en pruimen

Een Vlaamse klassieker !

INGREDIENTEN

1 kilo konijn - 3 eetl suiker - 3 eetl azijn - 3 laurierbladen - 1/2 liter bruin tafelbier - 1/2 kg gedroogde pruimen - 3 uien -peper zout en muskaatnoot

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-08-1999
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Stoofpotje van konijn met bier en rozemarijn

Makkelijk en hartig stoofpotje waar alles in zit om een perfecte maaltijd te hebben

INGREDIENTEN

-1 gele paprika, -2 uien, -3 wortelen, -1 konijn in stukken (panklaar), -2 el olie, -2 knoflookteentjes, -2 salieblaadjes, -1 takje rozemarijn, -8 vastkokende aardappelen, -1 flesje pils bier, -2 el peterselie, -peper en zout

  • Belgisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-02-2009
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Konijn met Keizer Karel bier

Dit gerecht kan je heel goed de dag van tevoren klaarmaken. Handig als je gasten hebt: je moet het konijn alleen nog even doorwarmen en de saus binden.

INGREDIENTEN

1 konijn, 4 eetlepels olie, 1 gesnipperde ui, 2 koffielepels Heinz tomatenpuree, 5 dl Keizer Karel, 1 koffielepel mosterd, 1 koffielepel Provencaalse kruiden, 2 dl gevogeltebouillon, peper en zout, sauzenbinder,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-09-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Konijn Met Bier En Kersensaus

INGREDIENTEN

1 ui, 50 gram boter, 1 konijn in stukken, zout en peper, 100 gr. ontbijtspek in blokjes, 1 flesje kriekenbier, 1 laurierblaadje, 1/2 theelepel rozemarijnnaaldjes, 500 gr. kersen, 1 eetlepel azijn, 100 gr. verse roomkaas en 1 eetlepel aardappelmeel

  •  
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-12-1999
  •  
  •  60-120 min.

Konijn Met Pruimen En Bier.

INGREDIENTEN

500gr konijn in stukken gesneden, 1 flesje rode CHIMAY, 8 zilveruitjes, 100gr gerookt spek, 75gr ontpitte pruimen, 50gr zwarte rozijnen, 1kl bloem, 1kl aalbessen gelei, 3 laurierblaadjes, 2 takjes tijm, 15 draaien van de peper molen, 1/4kl zout.

  • Belgisch
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-06-1999
  • Belgisch
  •  60-120 min.

konijn met bier en mosterd

Apart en verrassend lekker

INGREDIENTEN

1 pak diepvries konijn delen +- 1 kg, zout peper, boter of margarine, bloem, 1 dl pils, 1dl water uitgeperst teentje knoflook, 4 eetlepels broodkruim, 2 eetlepels grove mosterd, en 10 kleine zilverutjes

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-01-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Konijn Met Bier En Salie

(herfst/winter) Konijn met Bier en Salie

INGREDIENTEN

, - 3 sjalotjes, - 1 teen knoflook, - 1 zakje verse salie (ik heb gedroogde gebruikt), - 1 konijn (in delen), - 2 el olijfolie, - 1 takje rozemarijn (ik heb gedroogde gebruikt), - 2 laurierblaadjes, - 1 flesje witbier, - 1 takje tijm (ik heb gedroogde gebruikt), - 1 kruidnagel, - 1 blikje witte bonen, - 1 blikje tuinbonen (200 g Bonduelle), - 1 blikje velderwten (200 gr Bonduelle)

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-10-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Konijn met mosterd en bier

Voor 4 pers.; bereidingstijd: 1 u 10 min. de dag vooraf, ? 15 min. opwarmen

INGREDIENTEN

- 1 konijn (met lever), - 33 cl Floreffe blond (1 flesje), - 2 dikke uien, - 1 sneetje brood, - 4 eetl. mosterd, - 1 eetl. boter, - kruiden:, 2 blaadjes laurier, 1,5 eetl. tijm, 2 ? 3 kruidnagels, - peper en zout

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-10-2005
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Konijn met bier en kersensaus

Hoofdgerecht voor 4 tot 6 personen.

INGREDIENTEN

1 ui, 50 gram boter, 1 konijn, in stukken (ca. 1 1/2 kg), zout en peper, 100 gram ontbijtspek, in blokjes, 1 flesje (1/4 liter) kriekenbier, 1 laurierblaadje, 1/2 tl rozemarijnnaaldjes, 500 gram kersen, 1 el azijn, 100 gr verse roomkaas (Mon Chou of Rederijkertje), 1 el aardappelmeel

  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-02-2003
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Konijn met bruin bier en appelkompot

Werd vroeger klaargemaakt op feestdagen of kermis als de familie samenkwam.

INGREDIENTEN

Een volledig konijn van 1,3kg in stukken verdeeld., 100gr boter, 100gr ajuin, 60gr sjalot, 1 kruidentuiltje(tijm en laurier), 2 kruidnagels, 400ml bruin bier(geuze,la chouffe,leffe,grimbergen), Zout en Peper, , , Voor de appelcompot:, 1kg stoofappelen, 100gr suiker, 1 Zakje vanillesuiker, Het sap van 1 citroen

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-10-2010
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Konijn met bruin bier en speculaas

Heerlijke saus met lekkere aardappelsparretjes

INGREDIENTEN

4 stukken konijn in stukken (beenhouwerij) (of diepvries), 600 g aardappelsparretjes (diepvries), 100 g gerookte spekblokjes, 250 g champignons, 3 takjes peterselie (vers), 5 sjalotten, 4 speculaaskoekjes, 50 cl Postel Dubbel (abdijbier) (of een ander bruin abdijbier), 3 eetl. olijfolie, 1 blokje kippenbouillon, 1 blaadje laurier, 1 koffiel. tijm (gedroogd), peper en zout, instantsausbinder (facultatief)

  • Belgisch
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-04-2017
  • Belgisch
  •  60-120 min.

Konijn

INGREDIENTEN

1 konijn, 3uien, doos zwarte donkere gedroogde pruimen of rozijnen, peper, zout, 1 laurierblad, 3 kruidnagels, 1 fles donker bier, zuiker, azijn.,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-11-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Konijn met bier en salie

"Bonenschotel met konijn"

INGREDIENTEN

150 gr. gedroogde witte bonen, 3 sjalotjes, 1 teentje knoflook,1 zakje verse salie, 1 konijn, zout en peper, 2 el. olijfolie, 1 takje rozemarijn, 2 laurierblaadjes, 1 fl. witbier, 1 takje tijm, 1 kruidnagel, 1 blikje tuinbonen (netto 200 gr), 1 blikje, velderwten (netto 200 gr.)

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-04-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

konijn met bier en valse salie

INGREDIENTEN

1 konijn,1 flesje blond bier,2dl water of 2dl bruine fond van kalf,3 sjalotten,1teentje knoflook,3 takjes valse salie zonder blaadjes,2blaadjes laurier,30 kleine verse zilveruitjes,150g witte bonen,150gr erwten,150 gr tuinboontjes,1 takje tijm,1takje rozemarijn,20valse salieblaadjes fijn vers snijden,2 eetlepels olijfolie,peper en zout,kruidnageltje,boter en snufjes zout,

  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-03-2005
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Konijn Met Bruin Bier

INGREDIENTEN

1 bouquet garni bestaande uit wat tijm, laurier en peterseliestengels,1 eetlepel jeneverbessen,25 g boter,33 cl bruin abdijbier,2 wortels,3 sjalotten,3 eetlepels mosterd,peper en zout

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-01-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

In bier gestoofd Vlaams konijn

Er wordt nogal eens beweert dat de keuken van Belgie tot de beste ter wereld behoort. Sterker nog, volgens sommige kent de kookkunst van dit tussen Holland en Franrijk ingeklemde koninkrijkje zelfs z'n weerga niet. Enfin, in die discussie treden we niet, maar we zijn wel van mening dat Vlamingen, Walen en Brusselaren absoluut weten wat lekker is......

INGREDIENTEN

2 flesjes donker bier, 3 eetlepels wijnazijn, 2 laurierblaadjes, 4 konijnenbouten, peper en zout, 2 uien, 100 gram spekblokjes, 50 gram boter, 3 plakjesontbijtkoek, 1/4 liter slagroom.

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-08-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Konijn

INGREDIENTEN

1konijn,Twee(rode),uien, 2 flesjes Geuze,laurierblaadjes, , 2 wortelen.,

  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-02-2003
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.

Elzas: In bier gesmoord konijn

* Fricassee de lapin a la biere *Het Elzasser bier verleent zijn karakter aan dit gerecht dat bereid wordt met wild konijn.

INGREDIENTEN

1,75 kg konijn (in stukken), 100 g rookspek (in plakken), 100 g boter, 50 g sjalotjes (gepeld en gehakt), 1 gehakt teentje knoflook, 5 dl bier, 6 el kippenbouillon, zout, versgemalen peper, snufje tijm, 1 laurierblad, 200 g kleine uitjes (gepeld), snufje suiker, 25 g boter, 2 dl slagroom, 2 el gehakte peterselie

  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-11-2000
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

In bier gestoofd Vlaams konijn

INGREDIENTEN

2 flesjes donker bier, 3 eetl. wijnazijn, 2 laurierblaadjes, 4 konijnenbouten, peper en zout, 2 uien, 100 g spekblokjes, 50 g boter, 3 plakjes ontbijtkoek, 1/4 l slagroom,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-09-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

In bier gestoofd Vlaams konijn

INGREDIENTEN

* 2 flesjes donker bier, * 3 eetlepels wijnazijn, * 2 laurierblaadjes, * 4 konijnenbouten, * peper en zout, * 2 uien, * 100 gr. spekblokjes, * 50 gr. boter, * 3 plakjes ontbijtkoek, 1/4 liter slagroom

  • Belgisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-07-2001
  • Belgisch
  •  30-60 min.

In Bier gestoofd Vlaams konijn

~Uit boodschappen van de meermarkt~

INGREDIENTEN

*2 flesjes donker bier.*3 eetlepels wijnazijn.*2 laurierblaadjes.*4 konijnenbouten.*peper en zout.*2 uien.*100 gram spekblokjes.*50 gram boter.*3 plakken ontbijtkoek.*1/4 liter slagroom.

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-07-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Konijn Gestoofd In Bier Met Uitjes

INGREDIENTEN

2 wilde konijnen, zout en peper, 100 gr. boter, 2 flesjes bokbier, 400 ml. konijnefond of kippe/kalfsfond, 4 teentjes knoflook ongepeld, 1 takje salie, 500 gram kleine witte uitjes, 1/2 eetlepel Dyon mosterd, fine, 20 gram boter, 2 eetlepels gehakte peterselie

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-10-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Gestoofde Konijn Met Witlof En Bruin Bier

Big diet recept

INGREDIENTEN

1,2 kg wilde konijnenboutjes, 2 eetlepels olijfolie, 4 flesjes bruinbier, 2 deciliter kalfsjus, 2 kg witlof, halve bos bieslook, 2 deciliter koffiemelk, 2,4 kg biologische aardappelen, 0,5 kg uien, bosje thijm, 2 tenen knoflook, 2 eetlepels olijfolie, zeezout en peper

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-03-2001
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Konijn gestoofd in oud bruin bier

Konijn gestoofd in oud bruin bier

INGREDIENTEN

60 gram boter, 1 konijn van 1 ? kilo, in stukken, 2 ? deciliter oud bruin bier, 1 kippenbouillontablet, verkruimeld, 1 eetlepel jeneverbessen, gekneusd, 4 blaadjes laurier, 5 blaadjes salie, 1 eetlepel rozemarijnnaaldjes, zout & peper

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-11-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

*Konijn met Mosterd*

Eenvoudig recept maar***SUCCES VERZEKERD***

INGREDIENTEN

*1.5 kilo konijn in delen.*7 eetlepels mosterd.*5 eetlepels olijfolie of boter.*, bier naar keuze of water.*peper en zout*herbes de provence*5 eetlepels(kook)room.

  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-06-1999
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Trapisten Konijn

Heerlijk herfst recept

INGREDIENTEN

1 konijn in stukken, 1 fles trapisten bier (gistend), boter, tijm (vers), peper,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-08-1999
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Konijn met trappistenbier

Vlaamse klassieker

INGREDIENTEN

-1 konijn (versneden in stukken), -60 g bloem, -peper en zout, -2 wortelen en 2 uien, -2 tenen knoflook (uit de knoflookpers), -250 g kleine champignons, -100 g gerookt spek (in blokjes), -75 g boter, -1/2 th lepel droge tijm, -1/2 th lepel paprikapoeder, -1 flesje Trappist van Rochefort (33 ml), -1 dl bouillon (1 blokje in 100 ml water)

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-05-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Vlaams Konijn

Konijn op Vlaamse wijze met mosterd-biersaus

INGREDIENTEN

1 tam konijn, in stukken en (indien mogelijk) de lever van het konijn; zout; peper uit de molen; nootmuskaat; 100 gram boter; 100 gram doorregen rookspek, in blokjes gesneden; 3 uien, gepeld en kleingesneden; 3 dl bier; 3 laurierbladeren; 2 el mosterd; 1/8 ltr room

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op28-12-1999
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
Nieuwste konijn in bier recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top